ce sa facem yanyo..ii DEZORIENTATA "duduca irina" | ||
LILO Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:45 |
||
---|---|---|
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-12 14:44:48atata stii sa spui fah hoato si mincinoaso, huuuuuoooooooooooooNu mai jicni,pt ca eu nu te-am jicnit pe tine.......... Sau cu asta te ocupi in viata? Sa jicnesti? |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:46 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-12 14:45:17 ce sa facem yanyo..ii DEZORIENTATA "duduca irina"doamna ja ja,ii putin sarita nu stiu ce are,sper sa nu aiba gripa porcina pt ca incepe sa ma preocupe,,,pt ca are manifestari ciudate |
||
|
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:47 |
||
fah mincinoasa tu esti a bolnava de minciuna si hotie , mincinoasa ca esti in germania , si tu esti vai couru tau in barlad, esti hoata ca furi de la batrani si iti cumperi parfumuri , hai ca mai lamurit, esti dusa cu pluta , hoata mincinoasa | ||
yanyacharberet Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:52 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-11-11 23:26:28irinoco, daca tura asta ai ratat, si ai stat ca o proasta in spate, data viitoare sa stai ca o desteapta in fataPai doar pt parintele Arsenie Bocca am facut sacrificiul asta,pt ca mi-am dorit mult sa merg la mormantul lui.....Dar data viitoare nu mai accept sa stau in spate..... |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:53 |
||
Sunt fericita pt ca Duminica o sa merg la biserica,sunt curioasa cum este o biserica in strainate in occident pt ca nu am fost niciodata la o biserica ortodoxa in strainatate,,, | ||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:55 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-12 14:52:42fah mincinoasa tu esti a bolnava de minciuna si hotie , mincinoasa ca esti in germania , si tu esti vai couru tau in barlad, esti hoata ca furi de la batrani si iti cumperi parfumuri , hai ca mai lamurit, esti dusa cu pluta , hoata mincinoasa |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:56 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-12 14:46:21De la: yanyacharberet, la data 2009-11-12 14:44:48atata stii sa spui fah hoato si mincinoaso, huuuuuoooooooooooooNu mai jicni,pt ca eu nu te-am jicnit pe tine.......... Sau cu asta te ocupi in viata? Sa jicnesti? Moment31..se spune JIGNIRE; infinitiv:A JIGNI" (si nu ,,jicnire") Vezi DEX sau daca vrei in germana ,,Offensive" , vb: ,,zu beleidigen" :-) |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:57 |
||
reyyo, stii vorba aia cu margaritarele aruncate la porci? ... | ||
ready_vivus Postat pe 12 Noiembrie 2009 14:59 |
||
moment 31..habe ich Recht? haben du �berpr�fen? :-) |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:01 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-11-12 14:59:09reyyo, stii vorba aia cu margaritarele aruncate la porci? ... Incercam , incercam( Ce e drept , fara succes)...ready_ virus :-) |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:03 |
||
momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati.. | ||
LILO Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:04 |
||
ready_vivus..:-) | ||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:04 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-12 15:04:14momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati.. poate in viitor ...cine stie :-) Asa e ! Dex-ul e doar pt aruncat in dusmani cu el ca-i greu |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:07 |
||
poi..si cand va spuneam ca ii grea stiintza(pt unii)... nu m ati crezut |
||
LILO Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:09 |
||
dar unde a disparut moment31..sau nu poate raspunde la intrebarile in limba germana? E bagata pe parintele Arsenie...pey nu s-a terminat ingropaciunea...??!! | ||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:14 |
||
Parintele Arsenie e mort din 4 dec. 89..acum am vazut, moment31 a fost doar la mormantul aluia , m-am prins..eu cu figurile bisericesti mai usor asa...crezusem ca a cotit-o recent mea culpa Deci ..ramane Dex-ul in asteptare moment 31 :-) |
||
reyya Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:21 |
||
ne consumam energia si timpul pretios cu persoane ...care nici nu merita, nici nu ma mai obosesc sa le raspund , si asa....irina si aleha sunt doua fiinte pierdute | ||
yanyacharberet Postat pe 12 Noiembrie 2009 15:24 |
||
De la: reyya, la data 2009-11-12 14:57:58Ca repede mai observati greselile altora,,dar de ce nu incercati mai bine sa vedeti de greselile voastre?De la: moment31, la data 2009-11-12 14:46:21De la: yanyacharberet, la data 2009-11-12 14:44:48atata stii sa spui fah hoato si mincinoaso, huuuuuoooooooooooooNu mai jicni,pt ca eu nu te-am jicnit pe tine.......... Sau cu asta te ocupi in viata? Sa jicnesti? |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:47 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-12 15:24:27ne consumam energia si timpul pretios cu persoane ...care nici nu merita, nici nu ma mai obosesc sa le raspund , si asa....irina si aleha sunt doua fiinte pierduteDa eu cred ca voi sunteti pierduti si aveti o viata ca vai de voi...De ce sa imi pese de parerea voastra de 2 bani.daca pe mine ma ajuta Dummezeu...Eu nu am nevoie de voi pt ca oricum nu ma ajutati cu nimic....Pe voi a unesc doar rautatile,,dar cand este vorba sa va ajutati intre voi,nu stiti cum sa o rupeti la fuga...Apoi cautati prosti sufletisti care sa va ajute,,de parca oamenii sufletisti ar fii prosti...Prosti sunt aia care nu ajuta,,pt ca nici pe ei nu ii ajuta nimeni.,,,si au o viata amarata ca vai de ei...Pt cala nimeni nu le pasa de ei,,,si cred ca merita asta.... |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:51 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-12 15:04:14momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati..Da eu cred ca voi sunteti pierduti si aveti o viata ca vai de voi...De ce sa imi pese de parerea voastra de 2 bani.daca pe mine ma ajuta Dummezeu...Eu nu am nevoie de voi pt ca oricum nu ma ajutati cu nimic....Pe voi a unesc doar rautatile,,dar cand este vorba sa va ajutati intre voi,nu stiti cum sa o rupeti la fuga...Apoi cautati prosti sufletisti care sa va ajute,,de parca oamenii sufletisti ar fii prosti...Prosti sunt aia care nu ajuta,,pt ca nici pe ei nu ii ajuta nimeni.,,,si au o viata amarata ca vai de ei...Pt cala nimeni nu le pasa de ei,,,si cred ca meritati asta.... |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:52 |
||
De la: reyya, la data 2009-11-12 15:21:52Parintele Arsenie e mort din 4 dec. 89..acum am vazut, moment31 a fost doar la mormantul aluia , m-am prins..eu cu figurile bisericesti mai usor asa...crezusem ca a cotit-o recentDa eu cred ca voi sunteti pierduti si aveti o viata ca vai de voi...De ce sa imi pese de parerea voastra de 2 bani.daca pe mine ma ajuta Dummezeu...Eu nu am nevoie de voi pt ca oricum nu ma ajutati cu nimic....Pe voi a unesc doar rautatile,,dar cand este vorba sa va ajutati intre voi,nu stiti cum sa o rupeti la fuga...Apoi cautati prosti sufletisti care sa va ajute,,de parca oamenii sufletisti ar fii prosti...Prosti sunt aia care nu ajuta,,pt ca nici pe ei nu ii ajuta nimeni.,,,si au o viata amarata ca vai de ei...Pt cala nimeni nu le pasa de ei,,,si cred ca meritati asta.. va compatimesc |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:53 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-12 15:04:14momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati..Ca repede mai observati greselile altora,,dar de ce nu incercati mai bine sa vedeti de greselile voastre? Ca poate viata voastra ar deveni mai buna.....eu ii ajut pe oameni pt ca Dumnezeu ma ajuta pe mine triplu si ajutand pe altii ma ajut si pe mine...Dar voi sunteti prea ingusti la minte ca sa intelegeti asta....Va compatimesc.. |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:55 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-12 20:55:38Dar ii ajut pe oameni cat consider eu,,nu atata cat vor ei...Oricum nu au drepturi sa ceara nimic pt ca nu merita...De la: LILO, la data 2009-11-12 15:04:14momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati..Ca repede mai observati greselile altora,,dar de ce nu incercati mai bine sa vedeti de greselile voastre? Ca poate viata voastra ar deveni mai buna.....eu ii ajut pe oameni pt ca Dumnezeu ma ajuta pe mine triplu si ajutand pe altii ma ajut si pe mine...Dar voi sunteti prea ingusti la minte ca sa intelegeti asta....Va compatimesc.. |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:56 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-12 20:55:38Dar ii ajut pe oameni cat consider eu,,nu atata cat vor ei...Oricum nu au drepturi sa ceara nimic pt ca nu merita...De la: LILO, la data 2009-11-12 15:04:14momentan...moment se "hlizeste" n-are timp pt dex si alte asemenea inutilitati..Ca repede mai observati greselile altora,,dar de ce nu incercati mai bine sa vedeti de greselile voastre? Ca poate viata voastra ar deveni mai buna.....eu ii ajut pe oameni pt ca Dumnezeu ma ajuta pe mine triplu si ajutand pe altii ma ajut si pe mine...Dar voi sunteti prea ingusti la minte ca sa intelegeti asta....Va compatimesc.. |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:56 |
||
Sunteti niste amarati ca vai de voi si cu figuri in cap....Pt ca de asta nu va ajuta nimeni si la nimeni nu le pasa de voi,de rai ce sunteti..... | ||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 20:58 |
||
MOMENT31,multumim...dar ne lipsim de ajutorul tau...nimeni nu ti-l cere,asha ca abtine-te | ||
LILO Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:00 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-12 21:00:03 MOMENT31,multumim...dar ne lipsim de ajutorul tau...nimeni nu ti-l cere,asha ca abtine-teCredema ca daca ai fii doar tu pe forum credema ca nici nu mi-as bate capul cu tine...Asa sa ramai cum estiii.Pt ca eu ajut oamenii rautaciosi....Dar cum forumul este public,,,aveti noroc pe lanaga altii asa ca zii mersi,ca daca aia fii doar tu te-as ignora total..Pt ca oamenii ca tine sau ca altii rautaciosi nu ma intereseaza....Asa cum stie sa fie rautaciosi asa sa stie sa se descurce si singuri.....Pt ca nici pe colegii de la facultate nu ii ajut cu sfaturi,,,sa se descurce siguri pt ca sunt rai...Dar stiu ca ma citesc pe forum pt ca sunt niste profitori nerusinati,dar nu imi pasa pt ca oricum nu ii bag in seama........ |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:04 |
||
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:04:15Adica eu nu ajut oamenii rautaciosi...sa se descurce singuri...Asa cum stiu sa faca rautati asa sa se descurce siguri...Dar eu stiu ce vor oameniii,ei nu vor sa se schimbe ei cauta oameni prosti dupa care sa profite,si daca vad ca nu le merge isi bat joc de ei........De la: LILO, la data 2009-11-12 21:00:03 MOMENT31,multumim...dar ne lipsim de ajutorul tau...nimeni nu ti-l cere,asha ca abtine-teCredema ca daca ai fii doar tu pe forum credema ca nici nu mi-as bate capul cu tine...Asa sa ramai cum estiii.Pt ca eu nu ajut oamenii rautaciosi....Dar cum forumul este public,,,aveti noroc pe lanaga altii asa ca zii mersi,ca daca aia fii doar tu te-as ignora total..Pt ca oamenii ca tine sau ca altii rautaciosi nu ma intereseaza....Asa cum stie sa fie rautaciosi asa sa stie sa se descurce si singuri.....Pt ca nici pe colegii de la facultate nu ii ajut cu sfaturi,,,sa se descurce siguri pt ca sunt rai...Dar stiu ca ma citesc pe forum pt ca sunt niste profitori nerusinati,dar nu imi pasa pt ca oricum nu ii bag in seama........ |
||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:06 |
||
Si barbatii daca vad ca nu reusesc sa fraiereasca femeile,ei isi bat joc.de ele,rad de ele..Pt ca oamenii in general se comporta frumos doar daca au ceva de profitat...Daca nu le iese nimic,,isi bat joc de oamenii..Dar problema lor pt ca doar ei au de pierdut credema......... | ||
irina31 Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:08 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Vand rochie de mireasa La Sposa | 1 | De la: Ionela_Balan_1 2 Martie 2011 12:48 |
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? | 1 | De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44 |
|
||
Femeile cuminti si supuse | 89 | De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09 |
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară