RELATIA CU DUMNEZEU

Eu m-am saturat de rautatile oamenilor...Daca eu trebuieste sa le suport rautatile atunci si ei trebuie sa suporte comportamentul meu....Pt ca eu ma comport cu un om asa cum merita,ca sa simta pe pielea lui asa cum este........
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:10
De ce sa ma comport eu frumos cu un om care nu se comporta frumos cu mine? Daca el face rautati,incearca sa ma fraiereasca,sa rada de mine,sa faca glume proaste, atunci si eu o sa fac la fel ca el,dar intr-un mod pozitiv ca sa ii dau o lectie...... Nu trebuie sa te comporti frumos cu oamenii rai....pt ca te iau de prost
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:14
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:14:06De ce sa ma comport eu frumos cu un om care nu se comporta frumos cu mine? Daca el face rautati,incearca sa ma fraiereasca,sa rada de mine,sa faca glume proaste, atunci si eu o sa fac la fel ca el,dar intr-un mod pozitiv ca sa ii dau o lectie...... Nu trebuie sa te comporti frumos cu oamenii rai....pt ca te iau de prost
Si nu se schimba niciodata....Poate nici nu or sa se schimbe daca nu vor ei....Pe oameni ii poti controla dar nu ii poti schimba daca ei nu vor......Pe oameni trebuie sa ii domini,nu sa lupti cu ei...Daca nu vor sa se schimbe asa sa ramana,pt ca ei au de pierdut...Pe mine ma ajuta Dumnezeu,,,fiecare face ce vrea..el cu viata lui...asa cum isi asterne asa doarme.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:16
Nici nu sunt obligata ca sa fortez oamenii sa se schimbe..Eu le spun o data de 2 ori,,nu asculta ma retrag....Dar eu nu am de-a face cu ei pt ca ei vor sa ma traga in noroiul lo...Asa ca nu ma incurc cu pacatosi pt ca aia au sute de draci in ei....Si care fac tot felul de trucuri ca sa ma atraga si pe mine in jocul lor tampit unde diavolul isi bate joc de ei...Pt ca la nimeni nu le pasa de ei,,,nu ii ajuta...Practic au o viata de rahat,,dar daca ei asa vor asa sa ramana..Eu nu ajut oamenii pacatosi care nu vor sa se schimbe pt ca nici pe mine nu ma ajuta Dumnezeu gratis.....Daca nu vor sa se schimbe asa cum m-am schimbat eu,atunci sa se descurce singuri.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:20
Eu in viata mea privata,ajut un om odata..Daca vad ca isi bate joc de mine,rade de mine pt ca eu nu vreau sa intru in turma lor,de parca altii trebuie sa imi comande mie viata...Asta este viata mea si mi-o traiesc asa cum vreau eu....Cine nu ma respecta nu il respect.....punct
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:22
Nu permit nimanui,sa ma jicneasca,,,pt atunci si eu jicnesc pt ca nu sunt obligata sa suport tampeniile la altiii...Eu am dreptul sa imi scriu parerea...Daca asa gandesc eu....fiecare are dreptul sa gandeasca asa cum vrea el,nu cum vor altii....Cine nu imi respecta gandirea si principiile,,imi scot coltii
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:25
BRAVO IRINUKO..IN CE RELATIE PERFECTE ESTI TU CU DUMNEZEU.MERITI FELICITARILE NOASTRE.
LILO
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:27
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:25:21Nu permit nimanui,sa ma jicneasca,,,pt atunci si eu jicnesc pt ca nu sunt obligata sa suport tampeniile la altiii...Eu am dreptul sa imi scriu parerea...Daca asa gandesc eu....fiecare are dreptul sa gandeasca asa cum vrea el,nu cum vor altii....Cine nu imi respecta gandirea si principiile,,imi scot coltii

,,sa jigneasca"
,,A JIGNI" ,,JIGNIRE" VEZI DEX
reyya
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:30
Cum tu ceri sa tii se respecte gandirea si incerci sa te impui pe aici amenintand ca daca nu iti scoti coltii ( desii stau si ma intreb esti vampir? )
tot asa trebuie sa resecti si tu pe altii.
DAr in schimb tu ce faci? Daca omul nu-i deacord cu tine incepi si ii faci prosti, usuratici, nebuni si alte cele.
Deci..................vezi-ti de barna ta Irina ca e destul de lunga
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:30
De la: reyya, la data 2009-11-12 21:30:03
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:25:21Nu permit nimanui,sa ma jicneasca,,,pt atunci si eu jicnesc pt ca nu sunt obligata sa suport tampeniile la altiii...Eu am dreptul sa imi scriu parerea...Daca asa gandesc eu....fiecare are dreptul sa gandeasca asa cum vrea el,nu cum vor altii....Cine nu imi respecta gandirea si principiile,,imi scot coltii

,,sa jigneasca"
,,A JIGNI" ,,JIGNIRE" VEZI DEX
jicnire,jicnire,jicnire eu scriu asa cum vreau eu nu cum vor altii
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:32
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:33
vezi ,,Gramatica limbii romane" , Stefania Popescu

Scrie cum e corect, nu cum vrei tu si nici cum vor altii!!
reyya
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:34
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:30:05Cum tu ceri sa tii se respecte gandirea si incerci sa te impui pe aici amenintand ca daca nu iti scoti coltii ( desii stau si ma intreb esti vampir? )
DAr in schimb tu ce faci? Daca omul nu-i deacord cu tine incepi si ii faci prosti, usuratici, nebuni si alte cele.
pai si ei l-au jicnit pe becali....Ce a facut bietul om ca sa fie asa batjocorit de oameni? Eu nu suport oamenii care rad de ceilalti oameni...eu respect pe toata lumea,,,pe cei inteligenti,pe cei mai putin inteligenti....dar daca vad ca sunt rautaciosi ma iau de ei...Daca eu ii respect pe toti? ei de rad de altiii?
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:34
De la: reyya, la data 2009-11-12 21:34:18 vezi ,,Gramatica limbii romane" , Stefania Popescu

Scrie cum e corect, nu cum vrei tu si nici cum vor altii!!
da lasa ca o gresela gramaticala nu este o greseala sa mare..Ca o greseala de caracter....Nu sunt la examen ca sa imi cer scuze,,scriu repede si mai fac si greseli ca parca voi ati fii perfecte....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:36
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:34:34
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:30:05Cum tu ceri sa tii se respecte gandirea si incerci sa te impui pe aici amenintand ca daca nu iti scoti coltii ( desii stau si ma intreb esti vampir? )
pai si ei l-au jicnit pe becali....Ce a facut bietul om ca sa fie asa batjocorit de oameni? Eu nu suport oamenii care rad de ceilalti oameni...eu respect pe toata lumea,,,pe cei inteligenti,pe cei mai putin inteligenti....dar daca vad ca sunt rautaciosi ma iau de ei...Daca eu ii respect pe toti? ei de rad de altiii?
Si ma comport cu ei exact cum se comporta ei cu altiii...Oamenii nu au nici un drept sa rada de alti oameni,daca ei rad de altii si eu rad de prostia lor...Pt ca nici un om nu este perfect......Fiecare avem defecte..Dar cel mai bine sa ne vedem de greselile noastre,nu sa ne batem joc de altiii chiar daca sunt mai putin inteligenti decat noi...Este foarte urat ca sa rada cineva de altcineva....Crede-ma eu nu ma iau de un om degeaba,,ma iau de cineva cu un motiv bine intemeiat....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:40
Si eu imi spun parerea daca un om nu vrea sa faca ceea ce zic eu,pt ca nu este obligat..Eu doar imi spun parerea cine vrea asculta,cine nu,nu sa faca ce vrea el......Dar sa nu inceapa mie sa ma faca sa imi schimb ideile ca atunci imi sare tandara.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:42
DAr tu de ce vrei sa ne schimbi pe noi asa cum vrei tu? hmmmm?
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:45
Dar daca vad ca un om este rautacios cu altiii.Si eu ma comport cu el exact cum se comporta el cu altiiii.Pt ca si la facultate cica imi spuneau aia sa nu mai ajut pe nimeni...Da foarte bine am inteles,,,ca nu ii mai ajut pe ei si nu ii mai bag in seama pt ca am inteles ce fel de oameni sunt,,egoisti si rai....Si eu nu suport oamenii egoisti si rai...Daca vad vreun coleg ca se ia de alt coleg degeaba,si eu ma iau de el de colegul ala rau,atunci cand am ocazia....Pt ca nu suport oamenii rai credema...
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:46
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:45:30DAr tu de ce vrei sa ne schimbi pe noi asa cum vrei tu? hmmmm?
Pai eu nu oblig pe nimeni....Eu doar imi scriu parerea nu este nimeni obligat sa se schimbe.....Doar cine vrea....Pt ca eu in viata mea privata,daca vorbesc cu un om si vad ca nu intelege,ma retrag pt ca acolo o sa intervina ura....Este un forul sunt multe persoane,,eu imi scriu parerea cine vrea asculta,cine nu nu...Dar eu ca persoana nu suport sa fiu contrazisa...Asa este caracterul meu....Sunt o persoana foarte energica si naturala.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:48
Irina, la facultate te certi cu toti oamenii, pe forum cu toti, viata sociala dupa ce ai povestit cate putin din ceea ce traiesti nu cred ca ai. Sincer asta nu-ti indica tie ca ar fii o problema?
De multe ori orice om mai sta si se analizeaza pe sine insusi pentru a incerca sa-si mai indrepte unele imperfectiuni. Tu nu consideri ca trbuie sa faci la fel?
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:49
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:48:46
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:45:30DAr tu de ce vrei sa ne schimbi pe noi asa cum vrei tu? hmmmm?
Pai eu nu oblig pe nimeni....Eu doar imi scriu parerea nu este nimeni obligat sa se schimbe.....Doar cine vrea....Pt ca eu in viata mea privata,daca vorbesc cu un om si vad ca nu intelege,ma retrag pt ca acolo o sa intervina ura....Este un forum unde sunt multe persoane,,eu imi scriu parerea cine vrea asculta,cine nu nu...Dar eu ca persoana nu suport sa fiu contrazisa...Asa este caracterul meu....Sunt o persoana foarte energica si naturala.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:49
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:49:45Irina, la facultate te certi cu toti oamenii, pe forum cu toti, viata nu cred ca ai. Sincer asta nu-ti indica tie ca ar fii o problema?
De multe ori orice om mai sta si se analizeaza pe sine insusi pentru a incerca sa-si mai indrepte unele imperfectiuni. Tu nu consideri ca trbuie sa faci la fel?
Pai problema sunt ei,nu eu...Pt ca ei vor sa ma schimbe sa devin ca ei.....De ce sa devin ca ei,daca mie imi place asa cum sunt eu....Cine nu imi respecta principiile imi scot coltiii...Eu nu sunt o ipocrita,eu spun lucrurile pe nume.....Doar la diavol ii plac oamenii ipocritii....Si dea sta diavolul lupta prin oameni ca sa distruga comunicarea intre oamenii,si sa domine ipocrizia...
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:52
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:52:16
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:49:45Irina, la facultate te certi cu toti oamenii, pe forum cu toti, viata nu cred ca ai. Sincer asta nu-ti indica tie ca ar fii o problema?
Pai problema sunt ei,nu eu...Pt ca ei vor sa ma schimbe sa devin ca ei.....De ce sa devin ca ei,daca mie imi place asa cum sunt eu....Cine nu imi respecta principiile imi scot coltiii...Eu nu sunt o ipocrita,eu spun lucrurile pe nume.....Doar la diavol ii plac oamenii ipocritii....Si de aceea diavolul lupta prin oameni ca sa distruga comunicarea intre oamenii,si sa domine ipocrizia...
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:53
Uite eu nu-ti zic nimic, dar cauta pe internet si vezi daca este normal sa fii atat de suparata daca cineva te contrazice.
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:54
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:49:45Irina, la facultate te certi cu toti oamenii, pe forum cu toti, viata sociala dupa ce ai povestit cate putin din ceea ce traiesti nu cred ca ai. Sincer asta nu-ti indica tie ca ar fii o problema?
Pai problema sunt ei,nu eu...Pt ca ei vor sa ma schimbe sa devin ca ei.....De ce sa devin ca ei,daca mie imi place asa cum sunt eu....Cine nu imi respecta principiile imi scot coltiii...Eu nu sunt o ipocrita,eu spun lucrurile pe nume.....Doar la diavol ii plac oamenii ipocritii....Si de aceea diavolul lupta prin oameni ca sa distruga comunicarea intre oamenii,si sa domine ipocrizia... OAMENII NU INTELEG DE VORBA BUNA...Ca doar nu o sa ma las dominata de ei..Si fara cearta nu exista dreptate....Pana la urma tot o sa castig eu pt ca nu ma las eu dominata de nimeni,si o sa fiu asa cum vreau eu nu asa cum vor altiii...Cine nu imi respecta principiile ma lupt cu ei ca o leoaica....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:55
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:54:01Uite eu nu-ti zic nimic, dar cauta pe internet si vezi daca este normal sa fii atat de suparata daca cineva te contrazice.
Pai nu suport sa rada cineva de mine....Stiu ca poate unii oamenii suporta asta,dar eu nu suport asta.....Sunt sensibila de asta sunt suparacioasa.....eu pot fii acceptata dar nu sa fiu schimbata....Cine nu ma accepta asa cum sunt eu,,,eu am principiile pe care orice om trebuia sa le aiba,,dar nu sunt perfecta.....Doar Dumnezeu este perfect....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:57
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:57:40
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:54:01Uite eu nu-ti zic nimic, dar cauta pe internet si vezi daca este normal sa fii atat de suparata daca cineva te contrazice.
Pai nu suport sa rada cineva de mine....Stiu ca poate unii oamenii suporta asta,dar eu nu suport asta.....Sunt sensibila de asta sunt suparacioasa.....eu pot fii acceptata dar nu sa fiu schimbata....Cine nu ma accepta asa cum sunt eu,atunci nu avem ce discuta,,eu am principiile pe care orice om trebuia sa le aiba,,dar nu sunt perfecta.....Doar Dumnezeu este perfect....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 21:58
Eu consider ca este normal ca daca un om vede ca un om nu tine la gluma si este sensibil...trebuie sa nu mai faca...Dar stii tu cum oamenii sunt egoisti si nu le pasa decat de ei....Nu le pasa lor de ceea ce simt euu...Le pasa doar de ei..De asta nu imi place mie de ei....Si asta pe buna dreptate....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:02
Nu este vorba de cine pe cine domina Irina, este vorba despre o comunicare care ar trebuii sa aibe loc intre 2 ori mai multe persoane, din care fiecare sa aibe ceva de invatat.
Atata timp cat tu crezi ca numai tu ai dpreptate si toata lumea este proasta inclusiv cei cu care te intalnesti mai des: de la scoala, cercul de femei de la manastire cu care pleci sa vizitezi alte locuri, oamenii de pe forum care tot oameni sunt chiar daca nu-i vezi), mai ales familia ta, prieteni nu ai. Deci....... tu ce vrei pana la urma?
Nu te-am vazut decand scrii pe forum sa lauzi o anumita persoana, petru ca este mai frumos/frumoasa, destept/ desteapta, bun/buna ori are alte abilitati.
Pe toata lumea condamni pentru neimplinirile tale. Asta tie ca si persoana nu-ti spune nimic?
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:04
De la: moment31, la data 2009-11-12 21:55:11
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 21:49:45Irina, la facultate te certi cu toti oamenii, pe forum cu toti, viata sociala dupa ce ai povestit cate putin din ceea ce traiesti nu cred ca ai. Sincer asta nu-ti indica tie ca ar fii o problema?
Pai problema sunt ei,nu eu...Pt ca ei vor sa ma schimbe sa devin ca ei.....De ce sa devin ca ei,daca mie imi place asa cum sunt eu....Cine nu imi respecta principiile imi scot coltiii...Eu nu sunt o ipocrita,eu spun lucrurile pe nume.....Doar la diavol ii plac oamenii ipocritii....Si de aceea diavolul lupta prin oameni ca sa distruga comunicarea intre oamenii,si sa domine ipocrizia... OAMENII NU INTELEG DE VORBA BUNA...Ca doar nu o sa ma las dominata de ei..Si fara cearta nu exista dreptate....Pana la urma tot o sa castig eu pt ca nu ma las eu dominata de nimeni,si o sa fiu asa cum vreau eu nu asa cum vor altiii...Cine nu imi respecta principiile ma lupt cu ei ca o leoaica....
Si eu am dreptul sa imi spun parerea ca fel ca toti ceilalti...Este dreptul meu,,,pt ca fiecare este liber sa vorbeasca asa cum gandeste el.....nu ma iau eu dupa ceilalti...
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
mergem la vot? 14 De la: zambila 11 Noiembrie 2009 11:57
feng shui 3 De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
Setari Cookie-uri