RELATIA CU DUMNEZEU

De la: iasomia, la data 2009-03-03 17:03:20nici macar cu asta nu ai fost original,l-a dat altcineva inaintea matale.
"IA �-O "

Daca vrei ceva original si spontan pune tu un "U" in loc de ultimul "I".
Hai pa!
Ecoul
Postat pe 3 Martie 2009 17:16
ce minte murdara ai tataie...

pai..ce faci?

te dai in stamba?...

e crestineste asa?

hai ca stiu ca esti cu ochiu' acilea...

nu-ti zic "pa"...ca nici prea fercit nu iti sta bine...
iasomia
Postat pe 3 Martie 2009 17:24
� Fie-v� groaz� de r�u, �i lipi�i-v� tare de bine. Iubi�i-v� unii pe al�ii cu o dragoste fr��easc�. �n cinste, fiecare s� dea �nt�ietate altuia.�Rom.12:9-10-
Un verset biblic ... ne aminteste de faptul ca toti suntem pretiosi in ochii lui Dumnezeu. Lui iI place sa cultivam DRAGOSTEA si RESPECTUL intre noi.
Fiti binecuvantati !

ica2
Postat pe 3 Martie 2009 17:32
Ecoul , frumooos ! Mi-a placut!
emanuelt25
Postat pe 3 Martie 2009 17:42
he,he,he...

ia uite la nea ecou'...cum se da singur in stamba... hai ca scaparam de-un credincios inchipuit...doar ce si-a luat niste aghiasma de forum in bot...

icuzo... vazusi mami unde statea diavolu cela?... zi tu daca nu sunt eu baiat giorno... baiat de baiat, cum ziceti voi acolo la onesti...
zambil
Postat pe 3 Martie 2009 17:43
Dumnezeu spune: Mila voiesc, iar nu jertfa! (Osea 6, 6; Matei 9, 13). Inima milostiva, dragoste catre aproapele, si nu jertfe mari, care adesea slujesc la hranirea mandriei noastre, slavei desarte si orgoliului! Mila, iar nu jertfa!
Sa ne smerim si sa ne impacam unii cu altii, iar nu sa ne mandrim si sa ne dezbinam!

Se spune ca, atunci cand nu poti sa te impaci cu un om, ti se pare ca are si picioarele strambe.
Sute de animale mici se pot impaca intre ele, iar 2 tigrii nu.

Impacare de Serban Moescu
"Si vai ce toamna s-a facut la tine, e sangele precum o larma ruginie,
ai scorborat privire-an falduri vaste,
acoperind pacatele o mie.
Mai ieri cerseam in umbletul de nouri,
c-ai sa-nfiori tacerea cu saruturi,
iar azi,
cand stam inseninare,
ne cresc pe buze luptele de fluturi.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 17:49
romika...tu ai vreo problema ?

auzi voci care iti soptesc despre mine diverse chestii?

hai sa-ti spun in asa fel ca sa intelegi mai bine, ca poate nu m-am exprimat destul de clar L

nu ma intereseaza ce gandesti tu.

nu vreau sa fiu convertita la nimic din ce crezi tu

nu vreau sa intru in tagma celor care inalta osanale pe aici.

daca nu faceai o referire directa la mine, nici nu intentionam sa mai citesc postarile voastre.

nu ma intereseaza fenomenul Big Brother, care observ ca e la mare cautare pe topicul asta.

nu stiu de unde ti-a venit tie ideea ca eu trebuie sa fiu mantuita. mantuirea mea e ceva ce tine strict de mine si de Dumnezeu. nu am nevoie de tine ca sa ajung la o relatie cu Dumnezeu, multumesc frumos.

parerea mea e ca ultimul post nu ai demonstrat nimic din ce ti-ai propus.

voi chiar nu intelegeti ca sunt oameni carora nu le place sa vorbeasca despre asta ? ca e ceva personal ? ceva intim ? de ce te tot incapatanezi tu sa impui viziunea ta, daca celalat o are pe a lui ?

cat priveste calitatea mea de sotie, asta ar trebui sa fie ultima din grijile tale. daca sunt sau nu o sotie buna, are cine sa se pronunte. in niciun caz nu astept calificative de la tine.

nene, eu zic ca deja ati deraiat rau de tot...deja se merge pe principiul "cine nu este cu voi, este impotriva voastra"

ps.si vezi ca iar ai facut o greseala gramaticala.
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 17:52
W...,emanuelt25 a postat ,nu romyka !
Cred ca ai incurcat persoanele sau ma insel ?
Iar in ceea ce priveste :
"nene, eu zic ca deja ati deraiat rau de tot...deja se merge pe principiul "cine nu este cu voi, este impotriva voastra", as spune asa :"Daca Dumnezeu este cu noi,cine va fi impotriva noastra?"

ica2
Postat pe 3 Martie 2009 19:23
ica...emanuel sau romika, pentru mine e egal...aceeasi marie cu alta palarie...

da-ti povete intre voi...pe mine nu ma deranjeaza...voia voastra...

eu nu imi dezgolesc sufletul in fata voastra despre ce cred si cum cred...

punct

wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 19:32
Zambil,nu vazu-i nimic...o fi prezent pe aici(sarsaila) ,ca doar are de lucru !

ica2
Postat pe 3 Martie 2009 19:35
din cite stiu pe orice fel de topic deschis cu intentia de al venera pe Dumnezeu sau ce se vrea.... se ajunge la acelasi rezultat...nu va saturati? nu va plictisiti? e un modus vivendi?
karmenrosa
Postat pe 3 Martie 2009 19:37
W...iti respect convingeriile ,oricare ar fi ele !
ica2
Postat pe 3 Martie 2009 19:39
De la: ica2, la data 2009-03-03 19:23:51W...,emanuelt25 a postat ,nu romyka !
Cred ca ai incurcat persoanele sau ma insel ?
Iar in ceea ce priveste :
"nene, eu zic ca deja ati deraiat rau de tot...deja se merge pe principiul "cine nu este cu voi, este impotriva voastra", as spune asa :"Daca Dumnezeu este cu noi,cine va fi impotriva noastra?"

Religia nu se face stand cu parul la capul cuiva si nici calcand in picioare sufletul altora. Si nici ridicand-une deasupra celorlalti pe care noi ii consideram necredinciosi doar pentru ca nu vor sa-si expuna propriile simtiri in relatia cu Dumnezeu
Si Dumnezeu ne-a lasat liberi in a lua propriile decizii.
Cine suntem noi sa comandam altor persoane ale caror suflete nu le vedem si nu le cunoastem,doar pentru ca nu simpt si nu gandeasc cum vrem noi si cum credem noi ca e bine?
Atunci cand cadem intr-o anumita latura riscam sa ajungem niste fanatici. Iar asta nu mai are legatura cu Dumnezeu. Dumnezeu ne cere inima nu ratiunea. Iar cand ne cere inima se refera la iubire.
Intrand cu picioarele in viata cuiva si jignind pe cineva scotand-ui in evidenta defectele, din nou asta nu e iubire. Prin urmare nu vorbim de Dumnezeu.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 19:45
Persida ... asa intelegi tu ?Pai citeste mai bine postarile mele .
Nici gand ...de ce zici tu :"Religia nu se face stand cu parul la capul cuiva si nici calcand in picioare sufletul altora".
Chiar ca sarsaila are de lucru !De ce duh santem calauziti ?Pai nu vorbiram mai inainte de dragoste,respect ,pace s.a.m.d ?
De acord cu tine :"Sa ne smerim si sa ne impacam unii cu altii, iar nu sa ne mandrim si sa ne dezbinam!"
ica2
Postat pe 3 Martie 2009 19:52
De la: ica2, la data 2009-03-03 19:52:12Persida ... asa intelegi tu ?Pai citeste mai bine postarile mele .
Nici gand ...de ce zici tu :"Religia nu se face stand cu parul la capul cuiva si nici calcand in picioare sufletul altora".
Chiar ca sarsaila are de lucru !De ce duh santem calauziti ?Pai nu vorbiram mai inainte de dragoste,respect ,pace s.a.m.d ?

Ika draga eu nu te-am contazis.
Ideea e ca nu poti forta un om sa creada in ceea ce vrei tu sa creada trebuie sa vina din inima persoanei respective.
Tocmai la asta ma refeream si eu. Prin pace si dragoste.
Nu cu forta. Tot ce putem face e sa ne rugam pentru cei ce se departeaza de Dumnezeu.
Si daca un om decide ca nu vrea sa vorbeasca de Dumnezeu pentru ca pentru el este o relatie mult prea divina si intima ce te face pe tine sa crezi ca omul respectiv nu are o putere de crediciosie mai mare.
Crezi ca trebuie sa strige in gura mare Vaaaaaaiiiiiiiii eu sunt credincioasa si cred in Dumnezeu?
Tu crezi ca memorand niste versete din biblie esti gata pentru mantuire? S-au ce vrei sa spui poate ca nu inteleg eu?

A fost odata un pantofar care avea magazia deschisa in apropierea unui bar.
Pantofarul era om bisericos si cu frica de Dumnezeu. Vorbea mereu de El si ii aducea slava.
Din bar vedea in fiecare zi un barbat ce iesea beat mai tot timpul.
Si incepuse sa-l judece, firar el sa fie de betiv ca nu se gandeste la Dumnezeu deloc.
EEEEEEEEEEEEEEeeeee venise timpul cand s-au intalnit amandoi in slava cerului.
Atunci pantofarul il intreba pe Dumnezeu.
dar betivanu asta ce cauta aici?
Si atunci Dumnezeu zise:
In timp ce tu il judecai el se ruga in inima sa pentru tine si pentru alti oameni.
Vezi Ika?
Nu stim noi totul.
Aici nu e vorba de cine are mai multa dreptate si cine nu sau de cine cunoaste mai multa religie si cine nu.
Zicea cineva de pe forum sper sa nu se supere ca-i folosesc cuvintele.
Noi suntem atat de mici in comparatie cu universul.
cu cat credem ca stim mai multe de Dumnezeu cu atat stim mai putin de El.
Toti suferim de o mandrie nemaipomenita.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 20:23
De la: ica2, la data 2009-03-03 19:52:12Persida ... asa intelegi tu ?Pai citeste mai bine postarile mele .
De acord cu tine :"Sa ne smerim si sa ne impacam unii cu altii, iar nu sa ne mandrim si sa ne dezbinam!"

deci fata, tu esti mai tare ca Biblia...
eu un singur lucru am de spus...mai tii tu minte pilda Vamesului fariseu?
prometeus_969
Postat pe 3 Martie 2009 20:34
Uite poate de aici ai sa intelegi mai bine ce vrea sa spun.
Era un om saracu mai prostut asa.
Siii intr-o zi a intrat in biserica. Tot ce a inteles el de la slujba a fost ca,
pentru a ajunge la Dumnezeu trebuie sa urmeze drumul drept.
Cand a iesit din biserica el a mers tot pe drum drept pentru a ajunge la Isus.
A mers el ce-a mers, a trecut prin maracini, prin apa, prin vant si ploate, a urcat munti si dealuri, a trecut prin vai, podisuri si campii pana intr-un final cand a ajuns la gardul unei manastiri.
A vazut el ca nu poate sa mai mearga drept a intrat in manastire crezand ca acolo trebuie sa ajunga dupa care a cerut voie staretului manastirii sa stea acolo drept sluga.
Staretul a vazut ca-i om bun si la primit.
cand a intrat in manastire si la vazut pe Isus pe cruce a inceput sa planga intreband-u-se si zicand, vaiiiiiii saracul de el,ce o fi facut omul acela de a fost tintuit acolo si cine-i da sa manance si sa bea.
In timpul cinei omul acesta se tot gandea la cel de pe cruce furand de la masa paine si ce mai putea el de pe acolo sa duca in manastire sa-i dea celui rastignit.
vazand omul ca dispare painea si ce ii mai dusese el, a furat si in cea de-a doua seara dar de data asta a fost prins.
Staretul la pedepsit spunand sa stea in chilia sa timp de 2 zile.
Dupa ce si-a iscusit pedeapsa a fost chemat de staret, pentru as cere iertare.
Staretul la intrebat, eeeeeee cum e?
Pai stiti parinte raspunse omul am visat ca a venit omul de pe cruce la mine si mi-a zis ca o sa ma ia cu el in trei zile si unde o sa ma duca el e tare frumos.
Staretul nu mai zise nimic astepta acum sa vada ce se intampla in astea 3 zile.
La implinirea celor 3 zile prostutul om a murit.
Nici atunci nu intelese staretul cum de omul acesta s-a putut mantui in cateva zile iar el a slujit o viata intreaga si nu s-a mantuit.
Vezi Ika inima omului spune tot, nu ratiunea si nici
faptul ca ne strigam in gura mare credinta incercand sa-i invatam pe altii.
Noi trebuie sa ne analizam prima data pe noi nu pe cei din jurul nostru.
Dumnezeu e Dumnezeu niciodata nu va putea gandi ca un om. Va gandi si va simti ca un Dumnezeu.
persidadamian
Postat pe 3 Martie 2009 21:04
Draga Persida ,nici eu nu te contrazic !Dar arugumentele tale pune-le in dreptul altora !
Eu nu bag religia nimanui cu forta ,nu stiu ce ai inteles tu...

ica2
Postat pe 3 Martie 2009 22:06
Sorelor, sper ca nu pun gaz pe foc daca voi cita ceva foarte interesant si de folos cui este deja convertit, pentru ca s-a spus de nenumarate ori pe acest topic ca nici un om nu poate converti pe un altul pentru ca nu ne permite Dumnezeu acest lucru...dar asta e tare greu de inteles pentru unii, pentru ca sunt lucruri duhovnicesti care se pricep duhovniceste...
Dar iata ceva mai simplu : "suntem mantuiti doar prin credinta, dar credinta este urmata de faptele bune, chiar daca aceste fapte bune nu ne vor indreptati niciodata inaintea lui Dumnezeu. Mantuirea noastra se bazeaza doar pe ceea ce a facut Iisus Hristos pentru noi. Ce speranta minunata poti gasi in faptul ca esti acceptat doar pe baza a ceea ce a facut Iisus pentru tine si nu pe baza biruintelor sau a caderilor tale? De ce aceasta speranta ar trebui sa nu te lase sa te dai batut in lupta cu pacatul si cu eul?"
E introspectie si nu convertire(sic!)
sora_ilsi
Postat pe 3 Martie 2009 23:21
Wife, o sa-ti spun ceva din cele citite de mine si nu spre convertire,daca-mi promiti ca nu te straduiesti prea tare sa ma faci knock-out ca pe Romika, dar ce crezi tu ca e Apocalipsa? Vreun razboi? Apocalipsa, spune Biblia, este descoperirea lui Iisus Hristos...
sora_ilsi
Postat pe 3 Martie 2009 23:32

ilsi...in Apocalipsa dupa Ioan, zicea ca e asa...de rau...cel putin la inceput...e de rau...cu pecetile rupte...cu cele sapte potire ale maniei lui Dumnezeu varsate pe pamant...abia pe urma vine Hristos...

de-aia ma irita romika, ca m-am speriat, pacatele mele...cand a aparut postul in fereastra asta micuta am avut senzatia ca a venit sfarsitul lumii...

si nu ma mai ispiti...chiar am hotarat sa nu ma mai implic in discutii...ca mi-e ca iar il apuca pe romica si "pretenul" sa ma moralizeze si sa ma intrebe daca sunt o buna mama si sotie. si atunci cine stie cum ma prinde de nervoasa, ca aseara am fost calma...si cine stie ce le mai spun...
wife_de_zmeu
Postat pe 3 Martie 2009 23:37
si ca sa il lamuresc si pe fratele emanuel, ca tot sunt aici...cand am sa am nevoie de sfaturile si cugetarile tale adanci am sa apelez la tine. pana atunci, rezuma-te la citatele din biblie si judecate-te pe tine si familia ta.

wife_de_zmeu
Postat pe 4 Martie 2009 00:02
wife , cu parere de rau ... dar nu ai intzeles nimic sii...referitor la :,,cat priveste calitatea mea de sotie, asta ar trebui sa fie ultima din grijile tale. daca sunt sau nu o sotie buna" chiar nu ma intereseaza deloc . cred ca faci confuzie.
c_romyka
Postat pe 4 Martie 2009 08:31
woman,iubire...ia citeste tu aici! cu cine seamana la stil?hmmm?chiar daca mai strecoara cate-o greseala...;)

"Ecoul , frumooos ! Mi-a placut!

3 Mar 2009, 17:14 RELATIA CU DUMNEZEU Dupa umila mea cunoastere si citind randurile tale Wife ,lasa-ma sa fac o analiza :

�romika...cand a aparut postul tau am crezut ca a venit apocalipsa...� fi pregatita Wife ca te i-a prin surprindere ....

� nu te mai erija in atotstiutor,... . ma indoiesc ca realizezi pe ce lume esti tu...� romyka ....ai incurcat-o !

Uite asa... , ai vazut cine este autotstiitoare si vaneaza greselile ?
�cred ca patruns de zelul misionar, ai uitat sa faci acordul predicat-subiect�

�.ma multumesc sa fiu o mama si o sotie buna�...,dar esti ?Mama poate ,insa sotieeeee.....
�tare va mai place sa va erijati pe-aici in crestini onesti...� fata draga sunt din Timisoara ...

�incep sa il regret pe zambil�... si pe multi altii ... soro draga ...

24 Feb 2009, 20:03 RELATIA CU DUMNEZEU Ioana acestea sunt cuvintele tale ,scrise pe pagina numarul sase (11 febr.2009)de pe acest topic :"Acestia vorbind de Divinitate, iau in deradere numele Domnului",se pare ca ceea ce afirmi in mesajul de astazi te conformezi intocmai spuselor tale !Ce pacat ! Cata duplicitate ,te credeam mai pudica si credincioasa!

19 Feb 2009, 13:39 RELATIA CU DUMNEZEU Esti simpatic Zumbil,cu umorul tau !

13 Feb 2009, 15:51 RELATIA CU DUMNEZEU "ispitesti la cearta pe altii " spune "Micabis"!
Cred ca exagerezi ...sau citesti numai ce iti convine !
Se pare ca "Ica" facea apel la pace pe aici ...
Ba mai mult ...stii chestia aia "cu carbuni aprinsi"?

no comment!
iasomia
Postat pe 4 Martie 2009 08:37
bun. si pana la urma, vine sau nu sfarsitul lumii? sa stiu si eu ce fac in timpul ramas
si_totusi
Postat pe 4 Martie 2009 12:22
shito... stai p-aproape... pana una-alta ne-apucaram de exorcisme... scoaseram dracii din nea ecou', sau cum ii zice pe forumu asta... he,he,he...
zambil
Postat pe 4 Martie 2009 13:25

buna rau..aproape ca-mi trecu durerea de capatina..
gabitzza
Postat pe 4 Martie 2009 13:30
caila dar fiecare este liber sa scrie ceea ce crede,parerea lui.CHIAR Daca un om este pacatos si se roaga la dumnezeu sa intre in inima lui sa il ajute sa se schimbe sa renunte la pacate,dumnezeu lucreaza treptat in el,daca el renunta la pacate,sa se straduiasca pt ca dumnezeu ne ajuta dar si noi trebuie sa ne straduim sa ne ferim de pacate,pt ca omul se naste in pacat de mic are instincte sa pacatuiasca dar rugandu-te dumnezeu te ajuta sa te schimbi dar trebuie sa te stradui si tu, si sa ii sfatuim pe ceilalti pacatosi pt ca dumnezeu se bucura sa ne contruim unii pe altii si sa nu ne judecam,dar trebuie sa poti intra in inima unui pacatos sa il poti ajuta sa se schimbe si sa inteleaga ca fara dumnezeu nu o sa cunoasca niciodata ce este iubirea si sa-i pese de celalate persoane
irina_24ro
Postat pe 5 Martie 2009 18:41
caila dar fiecare este liber sa scrie ceea ce crede,parerea lui.CHIAR Daca un om este pacatos si se roaga la dumnezeu sa intre in inima lui sa il ajute sa se schimbe sa renunte la pacate,dumnezeu lucreaza treptat in el,daca el renunta la pacate,sa se straduiasca pt ca dumnezeu ne ajuta dar si noi trebuie sa ne straduim sa ne ferim de pacate,pt ca omul se naste in pacat de mic are instincte sa pacatuiasca dar rugandu-te dumnezeu te ajuta sa te schimbi dar trebuie sa te stradui si tu, si sa ii sfatuim pe ceilalti pacatosi pt ca dumnezeu se bucura sa ne contruim unii pe altii si sa nu ne judecam,dar trebuie sa poti intra in inima unui pacatos sa il poti ajuta sa se schimbe si sa inteleaga ca fara dumnezeu nu o sa cunoasca niciodata ce este iubirea si sa-i pese de celalate persoane
irina_24ro
Postat pe 5 Martie 2009 18:41
24...

ce faci soro, ii faci respiratie gura la gura lu' nea topicu' asta?...
zambil
Postat pe 5 Martie 2009 19:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cautam mini-fotomodele 2-16 ani constanta 1 De la: garbo160501 4 Iulie 2010 08:29
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... 7 De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
cum interpretam ce citim in biblie-apocalipsa- 38 De la: mielutza 20 Iunie 2009 20:24
Dumnezeu si omul 39 De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:07
Setari Cookie-uri