RELATIA CU DUMNEZEU

DAca cineva te contrazice nu inseamana ca rade de tine.
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:05
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 22:04:13Nu este vorba de cine pe cine domina Irina, este vorba despre o comunicare care ar trebuii sa aibe loc intre 2 ori mai multe persoane, din care fiecare sa aibe ceva de invatat.
Atata timp cat tu crezi ca numai tu ai dpreptate si toata lumea este proasta inclusiv cei cu care te intalnesti mai des: de la scoala, cercul de femei de la manastire cu care pleci sa vizitezi alte locuri, oamenii de pe forum 9care tot oameni sunt chiar daca nu-i vezi), mai ales familia ta, prieteni nu ai. Deci....... tu ce vrei pana la urma?
Nu te-am vazut decand scrii pe forum sa lauzi o anumita persoana, petru ca este mai frumos/frumoasa, destept/ desteapta, bun/buna ori are alte abilitati.
Pe toata lumea condamni pentru neimplinirile tale. Asta tie ca si persoana nu-ti spune nimic?
pai normal ca nu va laud,,daca voi radeti de mine...Eu sunt o persoana orgolioasa si nu pot uita.....Pt ca stiu ca nu merit asta...Voi jicniti si pe ceilalti oamenii care saracii de ei,au nevoie de sfaturi..Si voi va bateti joc de ei....Nu stiu daca tu,,dar foarte multi va bateti joc de bietii oamenii.Crezi ca mie imi plac oamenii astia care se comporta urat cu ceilalti oameniii..As fii mult mai fericita sa vad armonie intre oamenii,ca se respecta unii pe altii,ca se sfatuiesc unii pe altiii.oare o sa vad asta vreo data in romania? de asta nu suport romanii pt ca sunt asa rai si isi bat joc unii de altii....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:08
mie imi plac oamenii sufletisti altruiti care vad ca le pasa de ceilalti oameniii.Eu nu suport oamenii care isi bat joc de bietii oamenii,poate ca sunt ei mai slabi de minte dar nimeni nu are dreptul sa rada de nimeni....De asta si ma comport asa cu eiii.Dar cu cine vad ca se comporta frumos cu ceilati si cu mine si eu ma comport frumos cu el.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:11
Iri, eu nu am vorbit de ceilalti oameni, eu m-am referit la tine. Citeste din nou.
FAci ce faci si tot de alti oameni te legi, e vorba de tine, uita de altii.
persidadamian
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:12
De la: moment31, la data 2009-11-12 22:11:28mie imi plac oamenii sufletisti altruiti care vad ca le pasa de ceilalti oameniii.Eu nu suport oamenii care isi bat joc de bietii oamenii,poate ca sunt ei mai slabi de minte dar nimeni nu are dreptul sa rada de nimeni....De asta si ma comport asa cu eiii.Dar cu cine vad ca se comporta frumos cu ceilati si cu mine si eu ma comport frumos cu ei.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:12
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 22:12:03Iri, eu nu am vorbit de ceilalti oameni, eu m-am referit la tine. Citeste din nou.
Mie imi pasa si de ceilalti oameni,,dar daca vad ca si ei sunt rai nici de ei nu imi mai pasa si ii las in voia sortii,in plata Domnului...Pt ca nu suport oamenii rai si nu fac nimic ca sa schimbe....fiecare gandeste si simte in felul lui....Eu asa gandesc,,asa simt
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:14
De la: persidadamian, la data 2009-11-12 22:12:03Iri, eu nu am vorbit de ceilalti oameni, eu m-am referit la tine. Citeste din nou.
Nu cred ca intelegi la ce ma refer,,,mie nu imi plac oamenii rautaciosi,pt ca urmaresc pe fiecare pe forum si vad cam ce ii poarta capul...Asa ca o las balta pt ca oricum nu ma intelegi tu la ce ma refer asa ca o seara faina
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:16
Poate voi va laudati dar nu va ajutati intre voi....si nici nu va iubiti intre voi...De ce sa laud o persoana daca nu simt asta....Sa fiu o ipocrita? nu imi place sa fiu o ipocrita
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:18
Eu mereu o sa fiu si o sa raman o persoana sincera si directa...Nu ma intereseaza ceea ce fac altii,pe mine ma intereseaza ce fac eu....Cine ma deranjeaza atunci sa suporte consecintele...Nu trebuie sa ma comport frumos cu persoane ce nu se comporta frumos....Si vor sa ma domine....Nici un om nu are dreptul sa faca asta....Asa ca mereu o sa ma comport asa cum simt eu,,daca oamenii vor sa ii respect atunci si ei sa ma respecte si sa nu vad ca sunt rautaciosi cu altii pt ca si atunci imi sar tandara..Eu il ajut pe el si el isi bate joc de altiii.Pai cum vine asta? Nu il las eu pe el sa ma ia pe mine de proasta....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:33
Eu mereu o sa fiu si o sa raman o persoana sincera si directa...Nu ma intereseaza ceea ce fac altii,pe mine ma intereseaza ce fac eu....Cine ma deranjeaza atunci sa suporte consecintele...Nu trebuie sa ma comport frumos cu persoane ce nu se comporta frumos....Si vor sa ma domine....Nici un om nu are dreptul sa faca asta....Asa ca mereu o sa ma comport asa cum simt eu,,daca oamenii vor sa ii respect atunci si ei sa ma respecte si sa nu vad ca sunt rautaciosi cu altii pt ca si atunci imi sar tandara..Eu il ajut pe el si el isi bate joc de altiii.Pai cum vine asta? Nu il las eu pe ei sa ma ia pe mine de proasta....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:35
De la: moment31, la data 2009-11-12 22:35:37Eu mereu o sa fiu si o sa raman o persoana sincera si directa...Nu ma intereseaza ceea ce fac altii,pe mine ma intereseaza ce fac eu....Cine ma deranjeaza atunci sa suporte consecintele...Nu trebuie sa ma comport frumos cu persoane ce nu se comporta frumos....Si vor sa ma domine....Nici un om nu are dreptul sa faca asta....Asa ca mereu o sa ma comport asa cum simt eu,,daca oamenii vor sa ii respect atunci si ei sa ma respecte si sa nu vad ca sunt rautaciosi cu altii pt ca si atunci imi sar tandara..Eu il ajut pe ei si ei isi bate joc de altiii.Pai cum vine asta? Nu il las eu pe ei sa ma ia pe mine de proasta....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:36
te-as lua de neuron, sa-ti arat cum te vezi de cealalta parte a omenirii. da' nu pot, si-i evident de ce...
pik_nik
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:49
De la: pik_nik, la data 2009-11-12 22:49:42te-as lua de neuron, sa-ti arat cum te vezi de cealalta parte a omenirii. da' nu pot, si-i evident de ce...
pai mie imi este bine asa cum sunt eu.....eu vad partea pozitiva a lucrurilor.....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:57
da, numa' ca tu te uiti la mine
pik_nik
Postat pe 12 Noiembrie 2009 22:58
De la: pik_nik, la data 2009-11-12 22:58:58da, numa' ca tu te uiti la mine
tu vezi lucurile total diferit asa cum le vad eu...Eu vad lucrurile diferit,pt ca sunt o fata harnica si perseverenta...Si stii tu ca lumina se primeste cate un pic,,,mi-ar fii placut sa primest tot odata ca sa pot sa ii ajut pe toti ca sa poata fii la fel de puternici si sa vada lucrurile asa cum le vad eu,ca sa le fie si lor bine....
irina31
Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:04
bai frate....tot se balbaie asta???
tutankhamon
Postat pe 12 Noiembrie 2009 23:04
Este bine ca un om sa se invete sa se conduca singur,nu sa se lase condus de altii...Pt ca daca te lasi condusi de altii,altii te conduc in favoarea lor nu in favoarea ta...De asta nu este bine sa te lasi doborat si sa te lasi condus de altii,apoi te intrebi de suferii? Pai normal ca un om sufera daca nu vrea sa gandeasca....Viata este o lupta,daca nu lupti si te lasi condus de altii ai doar de suferit de pe urma oamenilor.....
irina31
Postat pe 13 Noiembrie 2009 21:23
De la: moment31, la data 2009-11-13 21:23:45Este bine ca un om sa se invete sa se conduca singur,nu sa se lase condus de altii...Pt ca daca te lasi condusi de altii,altii te conduc in favoarea lor nu in favoarea ta...De asta nu este bine sa te lasi doborat si sa te lasi condus de altii,apoi te intrebi de ce suferii? Pai normal ca un om sufera daca nu vrea sa gandeasca....Viata este o lupta,daca nu lupti si te lasi condus de altii ai doar de suferit de pe urma oamenilor.....
irina31
Postat pe 13 Noiembrie 2009 21:24
Doamne ajuta! cand am descoperit acest topic pe forum "relatia cu Dumnezeu" m-am bucurat foarte mult dar parcurgand discutiile pana la final am simtit ca noi nu-l vrem pe Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii ci vrem sa-i aratam noi pe unde vrem sa mergem ,El de-o vrea de nu ,nu are decat sa vina dupa noi.
mitro
Postat pe 14 Noiembrie 2009 04:27
De la: mitro, la data 2009-11-14 04:27:02Doamne ajuta! cand am descoperit acest topic pe forum "relatia cu Dumnezeu" m-am bucurat foarte mult dar parcurgand discutiile pana la final am simtit ca noi nu-l vrem pe Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii ci vrem sa-i aratam noi pe unde vrem sa mergem ,El de-o vrea de nu ,nu are decat sa vina dupa noi.
Pai asa ceva nu se poate ca sa sa ii ordonam lui Dumnezeu sa mearga dupa noi...In primul rand noi nu stim drumul corect,,,pt ca un om care nu are protectia lui Dumnezeu este batjocura diavolului...Si un om care slujeste lui diavolul nu poate sa fie ajutat de Dumnezeu,daca tu slujesti pe ala rau si faci doar rele..,de asta oamenii fac asa multe rautati..Si Dumnezeu nu suporta rautatile de asta pedepseste pe oameni pt faptele lor rele...Si la nimeni nu le pasa de ei,nimeni nu ii iubeste,pt ca sunt rai,pt ca asa ii inraies,de asta oamenii fac asa multe rautati...Si la nimeni nu le pasa de ei...
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:00
De la: irina31, la data 2009-11-14 14:00:09
De la: mitro, la data 2009-11-14 04:27:02Doamne ajuta! cand am descoperit acest topic pe forum "relatia cu Dumnezeu" m-am bucurat foarte mult dar parcurgand discutiile pana la final am simtit ca noi nu-l vrem pe Dumnezeu sa ne calauzeasca pasii ci vrem sa-i aratam noi pe unde vrem sa mergem ,El de-o vrea de nu ,nu are decat sa vina dupa noi.
Pai asa ceva nu se poate ca sa sa ii ordonam lui Dumnezeu sa mearga dupa noi...In primul rand noi nu stim drumul corect,,,pt ca un om care nu are protectia lui Dumnezeu este batjocura diavolului...Si un om care slujeste lui diavolul nu poate sa fie ajutat de Dumnezeu,daca tu slujesti pe ala rau si faci doar rele..,de asta oamenii fac asa multe rautati..Si Dumnezeu nu suporta rautatile de asta pedepseste pe oameni pt faptele lor rele...Si la nimeni nu le pasa de ei,nimeni nu ii iubeste,pt ca sunt rai,pt ca asa ii inraiese diavolul,de asta oamenii fac asa multe rautati...Si la nimeni nu le pasa de ei...
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:01
Orice om are ganduri bune si ganduri rele...Daca insisti in ganduri rele,acele ganduri vor deveni obisnuinta si vor deveni faptele tale..si te numesti om rau..Daca lasi gandurile bune sa iti macine mintea atunci faptele tale vor fii bune,,si te vei numi om bun.....Pt ca orice om are si ganduri bune,dar el orbit de lucruri materiale trecatoare nu asculta de constiinta lui...
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:23
Orice om are ganduri bune si ganduri rele...Daca insisti in ganduri rele,acele ganduri vor deveni obisnuinta si vor deveni faptele tale..si te numesti om rau..Daca lasi gandurile bune sa iti macine mintea atunci faptele tale vor fii bune,,si te vei numi om bun.....Pt ca orice om are si ganduri bune,dar el orbit de lucruri materiale trecatoare nu asculta de constiinta lui...
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:24
A plecat oarecand fiul risipitor de la tatal sau, s-a ascuns departe de ochii lui si unde a ajuns? La porci: pastea porcii si se hranea cu mancarea lor, dorind sa se sature cu roscovele din care mancau porcii (Luca 15, 11-32). Cand omul incepe sa se indeparteze de Dumnezeu prin faptele sale rele, cand isi va departa mintea de la sederea de fata a lui Dumnezeu, va incepe sa pribegeasca departe de El, pe taram pacatos, va incepe sa capete obicei porcesc si nume desfranat. Atunci, un asemenea om nu este altceva decat un porc ce se tavaleste in mlastina imputita a faptelor spurcate, porc indracit ce merge de buna voie spre pieire vesnica, si astfel se prapadeste. L-am copiat de pe un side,,,cuvinte de duh,,mi s-a parut interesant........
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:46
O, cat de mare este raul de a nu avea in fata ochilor tai pe Dumnezeu!

A plecat oarecand fiul risipitor de la tatal sau, s-a ascuns departe de ochii lui si unde a ajuns? La porci: pastea porcii si se hranea cu mancarea lor, dorind sa se sature cu roscovele din care mancau porcii (Luca 15, 11-32). Cand omul incepe sa se indeparteze de Dumnezeu prin faptele sale rele, cand isi va departa mintea de la sederea de fata a lui Dumnezeu, va incepe sa pribegeasca departe de El, pe taram pacatos, va incepe sa capete obicei porcesc si nume desfranat. Atunci, un asemenea om nu este altceva decat un porc ce se tavaleste in mlastina imputita a faptelor spurcate, porc indracit ce merge de buna voie spre pieire vesnica, si astfel se prapadeste.
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:48
Acolo unde nu se afla Dumnezeu, unde oamenii nu au in fata ochilor pe Dumnezeu, unde nu se cauta spre Dumnezeu, acolo nu este altceva decat aflarea dracilor, acolo este rautatea draceasca si viata porceasca; acolo oamenii nu sunt ca oamenii, ci asemenea dracilor si porcilor indraciti cufundati in adancurile pieirii.....
irina31
Postat pe 14 Noiembrie 2009 14:56
Am fost la biserica si preotul a vorbit despre lucruri foarte frumoase......A zis ca noi oamenii suntem diferiti,,,de asta trebuie sa invatam sa ne suportam si sa ne acceptam unii pe altii...Dar oamenii trebuie sa aiba respectul unul fata de celalalt,sa fie corecti unul cu altul.....Pt ca noi oamenii putem avea persoanalitati diferite,,de asta prin comunicare ne putem intelege unii cu altiii.......Ca doar asa poate exista pace intre oameni......
irina31
Postat pe 15 Noiembrie 2009 15:31
Un sot trebuie sa isi respecte sotia si sa aiba incredere in ea(si viceversa).Irina poate ca tu nu esti inteleasa de toti forumistii dar important e relatia ta cu Dumnezeu si fata de oameni.Toate cele bune si Dumnezeu sa va aiba in paza!
florin_c76
Postat pe 15 Noiembrie 2009 17:06
Daca relatia cu Dumnezeu(pe verticala) e defectuoasa, de aceea si relatia cu semenii(pe orizontala) e la fel. Cum poti sa spui ca-L iubesti pe Dumnezeu, pe care nu-l vezi, cand tu urasti pe fratele tau, pe care-l vezi?
sora_ilsi
Postat pe 16 Noiembrie 2009 00:24
Aici e buba, ca-l vedem!
AMELYY
Postat pe 16 Noiembrie 2009 00:38

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Femeile cuminti si supuse 89 De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09
Ochelari de soare 12 De la: ema174 18 Aprilie 2013 15:40
glume 5 De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16
Fwd : Limbaj civilizat 190 De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02
nu ma bag 75 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59