De la: florin_c76, la data 2009-11-15 17:06:57Un sot trebuie sa isi respecte sotia si sa aiba incredere in ea(si viceversa).Irina poate ca tu nu esti inteleasa de toti forumistii dar important e relatia ta cu Dumnezeu si fata de oameni.Toate cele bune si Dumnezeu sa va aiba in paza!pai oamenii cu mintea intunecata nu au cum sa ii inteleaga pe acei oameni cu mintea luminata....sunt doua energii care se bat cap in cap.....credinciosul cu necredinciosul nu se inteleg si isi fav zilele amare unul altuia....Ateul cu crestinul normal ca nu se inteleg,,,pt ca eu am un mod de gandire avansat pozitiv,,,si ateiii au mintea intunecata ei vad totul numai negativ..... normal ca nu se pot intelege....eu ma pot intelege doar cu oamenii cu credinta,cu inima curata sau care vor sa devina cu inima curata sincer.... |
||
irina31 Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:11 |
||
---|---|---|
De la: sora_ilsi, la data 2009-11-16 00:24:40Daca relatia cu Dumnezeu(pe verticala) e defectuoasa, de aceea si relatia cu semenii(pe orizontala) e la fel. Cum poti sa spui ca-L iubesti pe Dumnezeu, pe care nu-l vezi, cand tu urasti pe fratele tau, pe care-l vezi?Pei eu cu fratemiu nu ma pot impaca pt ca el este ateu si parintii mei la fel,,,ei nu asculta de Dumnezeu de asta ei au o minte de sarlatani,,ceea ce nu se potriveste cu a mea...Eu nu ma razbun pe ei,,,pt ca eu nu ii insel....Asa ca nu le dau apa la moara,,,nu vreau sa fiu faptasa faptelor lor.....Asa ca incerc sa ii pun in locul lor,sa ii pun la punct,,ca sa ii fac sa isi dea seama ca gresesc...pt ca fara o lectie un om nu se schimba.,,asa ca sa se invete minte ca sa nu ma mai ea de proasta..... |
||
irina31 Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:14 |
||
mai fata ...eu parca incepeai serviciul din noiembrie.....sau e criza si duci lipsa de clienti???? | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:15 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-16 14:14:55De la: sora_ilsi, la data 2009-11-16 00:24:40Daca relatia cu Dumnezeu(pe verticala) e defectuoasa, de aceea si relatia cu semenii(pe orizontala) e la fel. Cum poti sa spui ca-L iubesti pe Dumnezeu, pe care nu-l vezi, cand tu urasti pe fratele tau, pe care-l vezi?Pei eu cu fratemiu nu ma pot impaca pt ca el este ateu si parintii mei la fel,,,ei nu asculta de Dumnezeu de asta ei au o minte de sarlatani,,ceea ce nu se potriveste cu a mea...Eu nu ma razbun pe ei,,,pt ca eu nu ii insel....Asa ca nu le dau apa la moara,,,nu vreau sa fiu faptasa faptelor lor.....Asa ca incerc sa ii pun in locul lor,sa ii pun la punct,,ca sa ii fac sa isi dea seama ca gresesc...pt ca fara o lectie un om nu se schimba.,,asa ca sa se invete minte ca sa nu ma mai considere o proasta..... |
||
irina31 Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-11-16 14:15:07mai fata ...eu parca incepeai serviciul din noiembrie.....sau e criza si duci lipsa de clienti????pai oamenii cu mintea intunecata nu au cum sa ii inteleaga pe acei oameni cu mintea luminata....sunt doua energii care se bat cap in cap.....credinciosul cu necredinciosul nu se inteleg si isi fav zilele amare unul altuia....Ateul cu crestinul normal ca nu se inteleg,,,pt ca eu am un mod de gandire avansat pozitiv,,,si ateiii au mintea intunecata ei vad totul numai negativ..... normal ca nu se pot intelege....eu ma pot intelege doar cu oamenii cu credinta,cu inima curata sau care vor sa devina cu inima curata sincer.... |
||
irina31 Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:16 |
||
esti dusa fata...ce te intreb eu si ce-mi raspunzi tu....sau nu ai dormit azi noapte ca ai deschis nu stiu cate toapice??? | ||
tutankhamon Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:18 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-11-16 14:18:22esti dusa fata...ce te intreb eu si ce-mi raspunzi tu....sau nu ai dormit azi noapte ca ai deschis nu stiu cate toapice???nu am de gand sa dau informatii legate despre viata mea privata...Ci doar informatii despre credinta mai ales ca stiu asa cum sunteti voi.... |
||
irina31 Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:25 |
||
nu te-am intrebat nimica pe tine......nici nu ma intereseaza viata ta particulara.....dar asa esti tu obsedata....ca si prietena ta...apropo..vezi ca a deschis un topic nou cu pilates...tine-i companie....si ridic-o in slavi, ca iar o va lua in freza... | ||
tutankhamon Postat pe 16 Noiembrie 2009 14:28 |
||
nu stiu ce as putea eu ,un simplu om supus atitor greseli si pacate , sa indraznesc sa comentez despre RELATIA CU DUMNEZEU.... stiu doar atit, sunt convinsa ca EL exista si ESTE in fiecare simt , gind ,sentiment, in aerul pe care il respiram ,in fiecare din noi , si Relatia cu EL se face asa cum simte fiecare ca isi doreste sa aiba un dialog cu EL stiu ca ne asculta ,chiar si atunci cind, noi credem ca nu ne aude DUMNEZEU este tot ceea ce ne dorim noi....un bun ascultator si TATAL care de fiecare data te ajuta , doar ca noi nu stim sa IL auzim si sa IL IUBIM atit de dezinteresat cum a facut-o EL imi cer scuze daca am scris ceva sa supar pe cineva dar am scris aceste ,citeva cuvinte ,doar din inima va doresc sa fiti iubiti si sa aveti pe cine iubi |
||
garbo021183 Postat pe 17 Noiembrie 2009 12:01 |
||
De la: garbo021183, la data 2009-11-17 12:01:57nu stiu ce as putea eu ,un simplu om supus atitor greseli si pacate , sa indraznesc sa comentez despre RELATIA CU DUMNEZEU....pai da stii Tatal nostru ne da la fiecare dupa faptele noastre....Daca faci rau altora,,asa primesti si tu prin alti oamenii...Pt ca nimeni nu are dreptul sa faca rau nimanui,,Pt ca Dumnezeu ne iubeste pe toti,,chiar si pe cei rai,,,si spera in noi cei cu mintea mai luminata mai aproape de El,,sa ii ajutam pe aproapele nostru,,cu un sfat bun,,,cu iubire,,sa cunoasca si ei adevarul,ca sa aiba o viata mai linistita...si mai fericita.... |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:05 |
||
muiere.. ai stricat topicul asta,era o minune de topic cu discutii constructive,stai si aberezi aici a proasta... macar nu ti-ai facut un topic unde sa bati campii. obraz gros ce esti. huooo! no, acu' fa urat,ca draq te mai baga in seama... |
||
iasomia Postat pe 17 Noiembrie 2009 14:55 |
||
Moment31... poti sa-mi raspunzi si mie ce confesiune religioasa ai? | ||
lika Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:27 |
||
pe care te mananca bre in patina si faci incantatii pe aici, ha? Liko, ti s-a urat cu binele sau vrei doar sa starnesti demonii din hauri? | ||
ready_vivus Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:28 |
||
iar fluierati in biserica? | ||
panty_C Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:31 |
||
incerc doar sa o inteleg... de ce o tot tine in ritmul asta | ||
lika Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:37 |
||
e mai bine, pentru tine si sanatatea ta mentala, sa nu incerci s-o intelegi pe irinuca... | ||
panty_C Postat pe 17 Noiembrie 2009 16:39 |
||
De la: Lika, la data 2009-11-17 16:37:39incerc doar sa o inteleg... de ce o tot tine in ritmul astaeste peste puterea ta sa ma intelegi.... |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:56 |
||
De la: Lika, la data 2009-11-17 16:37:39incerc doar sa o inteleg... de ce o tot tine in ritmul astaeste peste puterea ta sa ma intelegi.... |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:56 |
||
De la: iasomia, la data 2009-11-17 14:55:30muiere..draga iasomie,tu nu mirosi a iasomie tu mirosi a acacacaca |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:57 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-11-17 16:31:24 iar fluierati in biserica?pai fruiera pacatosiii,apoi se mira de ce nu ii ajuta Dumnezeu.... |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 22:59 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-17 22:59:04De la: pantera_neagra, la data 2009-11-17 16:31:24 iar fluierati in biserica?pai fluiera pacatosiii,apoi se mira de ce nu ii ajuta Dumnezeu.... |
||
irina31 Postat pe 17 Noiembrie 2009 23:02 |
||
De la: Lika, la data 2009-11-17 16:27:00Moment31... poti sa-mi raspunzi si mie ce confesiune religioasa ai? Consider ca nu are nici o legatura, in cazul de fata, confesiunea religioasa cu o minte intunecata de orgoliu, prejudecati, incapatanare, etc., ca sa nu zic mai mult...ci poate doar cu"somnul ratiunii naste monstrii"... sper sa nu mai supar pe cineva cu citatele... |
||
sora_ilsi Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:22 |
||
Orice om, din orice confesiune religioasa ar fi el, poate sa dezvolte o relatie prieteneasca, frumoasa, armonioasa cu Dumnezeu, care sa-i dea echilibru, pentru ca nu e nevoie decat sa-L accepti pe Dumnezeu ca prieten al tau si El e Cel care va dezvolta aceasta relatie... | ||
sora_ilsi Postat pe 18 Noiembrie 2009 02:34 |
||
irina,daca te preocupa atat de mult inaltarea spirituala...iti recomand sa citesti vietile sfintilor contemporani din Athos( daca nu poti face rost ti le trimit eu) sa vezi acolo lectii de adevarata smerenie.Pana atunci.... tine mintea in iad si nu deznadajdui. | ||
lika Postat pe 18 Noiembrie 2009 08:52 |
||
Bine scumpo asa-i , noi oamenii nici nu putem sa comentam sau sa judecam pre mult acest lucru al lui Dumnezeu , TOTI AR TREBUI SA CREDEM < TOTI AR TREBUI SA NE RUGAM, TOTI AR TREBUI SA FIM BUNI CU NOI SI SEMENII NOSTRI , dar cu dusmanii ce facem ? ii lasam de capul lor sa ne omoare ei pe noi ? le intoarcem si celalalt obraz? spre ex un coleg mi-a f un mare rau, mi-a zapacit nevasta, i-a bagat idei fel de fel in cap avantajoase ptr el, a manipulat-o cum a vrut , mi-a distrus deci canicia si eu ce sa-i fac acestui "rau-scorpie "( cumul de demoni puternici) ?Sa-l las in pace ? | ||
garbo016917 Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:15 |
||
Relatia cu Dumnezeu este foarte speciala,eu il simt pe D-zeu foarte aproape de mine,ma simt protejata de el,park m-ar tine in bratele lui si nu imi este frik de nimik,este ceva foarte placut,ii simt iubirea cum pluteste in aerul pe care il respir. | ||
inforenergetik Postat pe 18 Noiembrie 2009 12:18 |
||
De la: Lika, la data 2009-11-18 08:52:34irina,daca te preocupa atat de mult inaltarea spirituala...iti recomand sa citesti vietile sfintilor contemporani din Athos( daca nu poti face rost ti le trimit eu) sa vezi acolo lectii de adevarata smerenie.Pana atunci.... tine mintea in iad si nu deznadajdui.draga mea,,,smerit trebuie sa fii doar in fata Domnului....Pt cala faza cu palma se refera sa nu te razbuni....pt ca daca cineva iti da o palma si ii intorci si celalalt obraz iti da si mai tare....Daca nu ii dai omului o lectie,,isi bate joc din tine toata viata....Ca zic preotii cu rugaciune,,,sa s-au rugat si ce s-a intamplat cu omenirea? Degeaba te rogi pt un om,,daca el duce o viata doar in pacate si nu vrea sa se schimbe,,pacatele il indeparteaza de Dumnezeu,,,pe un om trebuie sa il sfatuiesti,sa il inveti,sa ii mai dai cate o lectie....ca sa invete....ca sa taci atunci cand cineva isi bate joc din tine,,,te face partas la pacatele lui...Pt ca nu il faci sa isi vada greselile....Lasa-ma si cu preotiii.....preotiii intelepti si puternici in credinta sunt foarte putini.....Pt ca foarte multi preoti sunt corupti,,, eu zic sa te trezesti la realitate..... |
||
irina31 Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:09 |
||
De la: garbo016917, la data 2009-11-18 12:15:11 Bine scumpo asa-i , noi oamenii nici nu putem sa comentam sau sa judecam pre mult acest lucru al lui Dumnezeu , TOTI AR TREBUI SA CREDEM < TOTI AR TREBUI SA NE RUGAM, TOTI AR TREBUI SA FIM BUNI CU NOI SI SEMENII NOSTRI , dar cu dusmanii ce facem ? ii lasam de capul lor sa ne omoare ei pe noi ? le intoarcem si celalalt obraz? spre ex un coleg mi-a f un mare rau, mi-a zapacit nevasta, i-a bagat idei fel de fel in cap avantajoase ptr el, a manipulat-o cum a vrut , mi-a distrus deci canicia si eu ce sa-i fac acestui "rau-scorpie "( cumul de demoni puternici) ?Sa-l las in pace ?draga mea,,,smerit trebuie sa fii doar in fata Domnului....Pt cala faza cu palma se refera sa nu te razbuni....pt ca daca cineva iti da o palma si ii intorci si celalalt obraz iti da si mai tare....Daca nu ii dai omului o lectie,,isi bate joc din tine toata viata....Ca zic preotii cu rugaciune,,,sa s-au rugat si ce s-a intamplat cu omenirea? Degeaba te rogi pt un om,,daca el duce o viata doar in pacate si nu vrea sa se schimbe,,pacatele il indeparteaza de Dumnezeu,,,pe un om trebuie sa il sfatuiesti,sa il inveti,sa ii mai dai cate o lectie....ca sa invete....ca sa taci atunci cand cineva isi bate joc din tine,,,te face partas la pacatele lui...Pt ca nu il faci sa isi vada greselile....Lasa-ma si cu preotiii.....preotiii intelepti si puternici in credinta sunt foarte putini.....Pt ca foarte multi preoti sunt corupti,,, eu zic sa te trezesti la realitate..... |
||
irina31 Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:10 |
||
De la: garbo016917, la data 2009-11-18 12:15:11 Bine scumpo asa-i , noi oamenii nici nu putem sa comentam sau sa judecam pre mult acest lucru al lui Dumnezeu , TOTI AR TREBUI SA CREDEM < TOTI AR TREBUI SA NE RUGAM, TOTI AR TREBUI SA FIM BUNI CU NOI SI SEMENII NOSTRI , dar cu dusmanii ce facem ? ii lasam de capul lor sa ne omoare ei pe noi ? le intoarcem si celalalt obraz? spre ex un coleg mi-a f un mare rau, mi-a zapacit nevasta, i-a bagat idei fel de fel in cap avantajoase ptr el, a manipulat-o cum a vrut , mi-a distrus deci canicia si eu ce sa-i fac acestui "rau-scorpie "( cumul de demoni puternici) ?Sa-l las in pace ?Pai normal ca nu trebuie sa il lasi in pace...Una trebuie sa intelegem,ca nervii vin de la diavol,,,Te poti impune si fara nervi,,trebuie sa arati ca esti hotarat,in tot ceea ce faci,si sa nu arati ca esti slab....Si pune-l pe dobitocul ala la locul lui,,,nu cu bataie,,,sau si asa.....Pt ca si domnul Iisus i-a biciut pe niste pacatosii...Dar trebuie sa il pui la punct....Tu stii ca de la natura,femeia este mai slaba usor de fraierit....Cea mai mare parte din vina o poarta barbatiii,pt ca ei fac totul constient,,din rautate...Dar femeia multe lucruri le face din prostie.....Eu zic sa te impui,,sa il pui la punct pe colegul tau,,,si pe navastata dai o lectie ca sa nu mai fie asa proasta,,sa puna botul la toti dobitociiii.Stii tu ca conversatia este foarte importanta intr-o casatorie...chiar daca te doare sa spui lucrurile pe nume....Dar noi oamenii suntem diferit,,fiecare are stilul lui de gandire,,,de asta este importanta comunicarea ca sa te poti face inteles,,,ce te doare,,ce nu iti place.....Multa bafta si numai bine....Dumnezeu sa iti ajute..... |
||
irina31 Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:17 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-18 21:17:02De la: garbo016917, la data 2009-11-18 12:15:11 Bine scumpo asa-i , noi oamenii nici nu putem sa comentam sau sa judecam pre mult acest lucru al lui Dumnezeu , TOTI AR TREBUI SA CREDEM < TOTI AR TREBUI SA NE RUGAM, TOTI AR TREBUI SA FIM BUNI CU NOI SI SEMENII NOSTRI , dar cu dusmanii ce facem ? ii lasam de capul lor sa ne omoare ei pe noi ? le intoarcem si celalalt obraz? spre ex un coleg mi-a f un mare rau, mi-a zapacit nevasta, i-a bagat idei fel de fel in cap avantajoase ptr el, a manipulat-o cum a vrut , mi-a distrus deci canicia si eu ce sa-i fac acestui "rau-scorpie "( cumul de demoni puternici) ?Sa-l las in pace ?Pai normal ca nu trebuie sa il lasi in pace...Una trebuie sa intelegem,ca nervii vin de la diavol,,,Te poti impune si fara nervi,,trebuie sa arati ca esti hotarat,in tot ceea ce faci,si sa nu arati ca esti slab....Si pune-l pe dobitocul ala la locul lui,,,nu cu bataie,,,sau si asa.....Pt ca si domnul Iisus i-a biciut pe niste pacatosii...Dar trebuie sa il pui la punct....Tu stii ca de la natura,femeia este mai slaba usor de fraierit....Cea mai mare parte din vina o poarta barbatiii,pt ca ei fac totul constient,,din rautate...Dar femeia multe lucruri le face din prostie.....Eu zic sa te impui,,sa il pui la punct pe colegul tau,,,si pe navastata dai o lectie ca sa nu mai fie asa proasta,,sa puna botul la toti dobitociiii.Stii tu ca conversatia este foarte importanta intr-o casatorie...chiar daca te doare sa spui lucrurile pe nume....Dar noi oamenii suntem diferiti,,fiecare are stilul lui de gandire,,,de asta este importanta comunicarea ca sa te poti face inteles,,,ce te doare,,ce nu iti place.....Multa bafta si numai bine....Dumnezeu sa iti ajute..... |
||
irina31 Postat pe 18 Noiembrie 2009 21:18 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Indemnizatie ing | 1 | De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31 |
nu stiu ce se intampla..... | 7 | De la: tutankhamon 26 Iunie 2009 10:40 |
Casatoria | 29 | De la: mirciulik78 11 Mai 2010 20:26 |
|
||
:) | 3 | De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59 |
valorile reale | 301 | De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 17:12 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară