RELATIA CU DUMNEZEU

De la: irina31, la data 2009-11-19 14:35:42Doar Dumnezeu are puterea sa schimbe un om,,eu nu pot schimba un om,il pot sfatui dar daca el nu face nimica si nu se roaga,,revine imediat la forma initiala.....
De asta nici nu ma incurc cu pacatosi,,pt ca ei au patimi si or sa ma faca sa sufar.....Pana nu scapa de patimi si sa ajunga la credinta lucratoare,omul nici nu trebuie sa se casatoreasca pt ca face pe altii sa sufere....Datorita naravurilor lui rele.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:37
Sa stii ca si credinciosii sunt poacatosi.
Ioana007
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:40
De la: Ioana007, la data 2009-11-19 14:40:45Sa stii ca si credinciosii sunt poacatosi.
Pai da toti gresim,,dar nu pacate mari, sau pacatuiesc fara voie...Si apoi daca esti constient ca gresesti trebuie sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa iti indrepti greselile...Sa iti dea putere..Pt ca omul mereu o sa fie ispitit,,chiar daca este credincios...Pt ca daca faci pacate peste pacate....ca Dumnezeu te iarta apai este rau de omul ala....Ca o sa cada din ce in ce mai jos.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:50
Apai eu stiu ce nu este bine....si ce este rau.....Este pacat sa minti,,,daca fara voie mi-a iesit o minciuna,,,ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa nu mai fac si sa ma ajute sa indrept....Nu ca daca am mintit o data,mai fac inca o data....Pai asa devine obisnuinta si nu te mai poti controla,,,devin patimiii
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:52
La inceput este putin greu,,,pana sa iti faci ordine in gandurile tale....Pt ca omul trebuie sa aiba grija si de sufletul sau,,nu doar de corpul sau....La suprafata sa fie frumos,,,si sufletul sa ii fie negru....omul trebuie sa aiba grija sa nu devina dependent de obiceiuri rele,,,si de gandurile care ii vin in minte.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:54
Si omul trebuie sa ignore gandurile rele care vin impotriva lui Dumnezeu.....Pt ca smerenia inimii catre Dumnezeu este foarte importanta.....Iubirea pt Dumnezeu te poate ajuta sa iti cureti sufletul de obiceiuri rele...Dar omul nu se poate schimba peste noapte....Sufletul omului poate iesi la lumina,putin cate putin....De aia trebuie multa perseverenta,,,si multa smerenie a sufletului catre Dumnezeu.....Daca gandul tau se ridica contra lui Dumnezeu atunci diavolul preia controlul.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 14:57
Omul nu poate scapa de obiceiuri rele peste noapte....Ci putin cate putin,,,sufletul lui se lumineaza putin cate putin.....De asta chiar daca gresesti,,,nu trebuie sa iti pierzi speranta ci sa te rogi la Dumnezeu sa iti dea putere sa nu mai faci,,,,sa te ajute sa iti faci ordine in ganduri si in viata ta....Dar desfranarea este foarte urata de Dumnezeu...pt ca atractia dintre barbat si femeie,,,Dumnezeu a facut-o pt ca sa faca o familie,,,nu sa stea asa necununati....De asta oamenii sufera atata,,,din cauza la pacate....si ca nu sunt protejati de Dumnezeu...Pt ca pacatele noastre ne indeparteaza de Dumnezeu.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:05
mda si cand furi te indepartezi de dumnezeu
yanyacharberet
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:08
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-19 15:08:48mda si cand furi te indepartezi de dumnezeu
asa este,,,eu nu fur pt ca daca imi trebuie ceva cer,,,eu nu sunt invidioasa,,,daca simt ca sunt invidioasa ma rog sa ma ajute sa nu fiu invidioasa.....nu ma culc cu barbati daca nu ma casatoresc,,,nu ma gandesc la culcatul cu barbati,....imi controlez mintea si gandurile
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:12
Si eu pot simti invidie,,,dar eu stiu ca este pacat,,si ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa nu fiu invidioasa....Sa ma ajute sa nu ma gandesc la lucruri rele.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:14
De la: irina31, la data 2009-11-19 15:14:30Si eu pot simti invidie,,,dar eu stiu ca este pacat,,si ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa nu fiu invidioasa....Sa ma ajute sa nu ma gandesc la lucruri rele.....
imi controlez gandurile negative.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:16
De la: irina31, la data 2009-11-19 15:16:47
De la: irina31, la data 2009-11-19 15:14:30Si eu pot simti invidie,,,dar eu stiu ca este pacat,,si ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa nu fiu invidioasa....Sa ma ajute sa nu ma gandesc la lucruri rele.....
imi controlez gandurile negative.....
ignor gandurile negative,,,un crestin trebuie sa stie sa isi ignore gandurile negative...
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:17
pt ca ignorand gandurile rele,,,eu nu mai fac fapte rele....Pt ca faptele rele te duc doar la suferinta si doar la pierdere...Pt ca rau faci,rau primesti....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:19
Si ca un om sa poata face diferenta dintre ce este bine si ce este rau.....Trebuie sa se ia dupa cele 10 porunci.....pt ca chiar daca un om are credinta,,,dar nu respecta poruncile,omul nu este protejat de Dumnezeu......Pt ca pe Dumnezeu il poti gasi in cele 10 porunci..... pt ca credinta fara fapte este moarta....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:22
Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate,
,,,,,
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:24
De la: irina31, la data 2009-11-19 15:24:19Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate,
,,,,,
De asta femeile nu stiu sa isi educe copiii,nu stiu sa se inteleaga cu barbatul sa ajunga la pace.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:25
irino, tu nu te-ai saturat sa scrii tampenii? sau nu sesisezi ca, asta faci?

pana acum, am crezut ca doar o faci pe proasta. se vede ca am gresit
si_totusi
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:27
Ca o femeia credincioasa,,,mi-a zis ca ea se razbuna ea nu lupta pt ca o sa isi faca o groaza de probleme.....Pai ce credinta este asta? Decat sa isi faca ea probleme mai bine face la altiii,pt ca multi oameni gresesc inconstient,,,si daca tu te razbuni ei se inraiesc si mai rau si de asta te pedepseste Dumnezeu....Pt ca nimeni nu are dreptul sa se razbune.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:28
De la: si_totusi, la data 2009-11-19 15:27:13irino, tu nu te-ai saturat sa scrii tampenii? sau nu sesisezi ca, asta faci?

pana acum, am crezut ca doar o faci pe proasta. se vede ca am gresit
Stii ceva oricum putin imi pasa de parerea ta.....Voi barbatii sunteti foarte rai,,,si femeile sunt gaini....nu toate.....De asta nici nu va suport,,,de rai ce sunteti...vOI BARBATII AVETI SANGE DE DIAVOL IN VOI....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:29
fata dute ....!!!!!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:31
si mie putin imi pasa de raspunsurile tale . ramane cum am stabilit
si_totusi
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:31
Am cunoscut foarte multe femei credincioase care nu respecta poruncile,,si isi bat joc barbatii joc de ele asa cum vor ei,si ele nu au putere si nici curaj sa se impuna....Pt ca nu sunt protejate de Dumnezeu.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:32
las-o nazi sa-si faca numarul. e nebunul curtzii
si_totusi
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:34
De la: si_totusi, la data 2009-11-19 15:31:57si mie putin imi pasa de raspunsurile tale . ramane cum am stabilit
De ce sa ii las pe barbati sa isi bata joc de femei asa cum vor ei? Pt ca diavolul lucreaza mai bine ii barbati,,,pt ca sunt mai puternici....Ca stiu femei credincioase care nu respecta porunin imi pasa de raspunsurile tale . ramane cum am stabilit[/quote]cile si barbatii nu le lasa sa mearga la biserica pt ca au diavoli in ei...Si ele nu au puterea sa ii puna la punct,,,pt ca nu sunt protejate de Dumnezeu....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:34
De ce sa ii las pe barbati sa isi bata joc de femei asa cum vor ei? Pt ca diavolul lucreaza mai bine ii barbati,,,pt ca sunt mai puternici....Ca stiu femei credincioase care nu respecta si barbatii isi bat joc din elecum vor ei, nu le lasa sa mearga la biserica pt ca au diavoli in ei...Si ele nu au puterea sa ii puna la punct,,,pt ca nu sunt protejate de Dumnezeu....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:36
tothusico....asta ii mai rau ca nebunu curtii!!!!ii de o rautate....nemaiintilnita!!!n are mama,n are tata!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:38
De ce sa ii las pe barbati sa isi bata joc de femei asa cum vor ei? Pt ca diavolul lucreaza mai bine ii barbati,,,pt ca sunt mai puternici....Ca stiu femei credincioase care nu respecta poruncile si barbatii isi bat joc din ele cum vor ei,si ele nu au putere sa sa opuna si nici curaj, nu le lasa sa mearga la biserica pt ca au diavoli in ei...Si ele nu au puterea sa ii puna la punct,,,pt ca nu sunt protejate de Dumnezeu....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:38
De la: nazirra, la data 2009-11-19 15:38:06tothusico....asta ii mai rau ca nebunu curtii!!!!ii de o rautate....nemaiintilnita!!!n are mama,n are tata!!!!!
Nebuni sunteti voi barbatii,,dar mai proaste sunt femeile ca nu va pun la punct si va lasa de capul vostru....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:39
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa unde este topicul cu nervozariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
yanyacharberet
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:40
De la: irina31, la data 2009-11-19 15:38:11De ce sa ii las pe barbati sa isi bata joc de femei asa cum vor ei? Pt ca diavolul lucreaza mai bine ii barbati,,,pt ca sunt mai puternici....Ca stiu femei credincioase care nu respecta poruncile si barbatii isi bat joc din ele cum vor ei,si ele nu au putere sa sa opuna si nici curaj, nu le lasa sa mearga la biserica pt ca au diavoli in ei...Si ele nu au puterea sa ii puna la punct,,,pt ca nu sunt protejate de Dumnezeu....
Pt ca credinta fara fapte,,,este moarta....daca un om are credinta,,dar nu se abtine de la pacate,,,sufera mult pt ca toate se intorc inapoi,,,,Pt ca degeaba iubesti pe Dumnezeu daca nu te feresti cat poti de la pacate.....
irina31
Postat pe 19 Noiembrie 2009 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
astigmatism 1 De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05
nu ma bag 75 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59
despre ,,www.papucei.ro 1 De la: samir_rapid 9 Februarie 2009 10:50
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
Inghetata 83 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:26
Setari Cookie-uri