De la: tutankhamon, la data 2009-11-19 21:49:13bine papagal cu diaree cronica...Si tu esti papagal cu diaree acuta, |
||
irina31 Postat pe 19 Noiembrie 2009 21:52 |
||
---|---|---|
Eu cred ca sunt unii oameni care ar dori sa fie altfel,,,dar ceilalti oameni obisnuti sa traiasca asa ,este greu sa se dezobisnuiasca de a acest stil de viata,,,si sa incerce sa preia alt stil de a aborda lucrurile..... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:18 |
||
irinuko...io am o nelamurire..totushi.... tu pe tine te intzelegi ce-ti spui? ca io pe tine te ti ....iii adeka bas |
||
|
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:21 |
||
Cum sunt barbatiii,ei ar dori ca femeile sa fie altfel,,,dar ei nu pot accepta faptul ca femeia sa le-o ia inainte.....Sa devina mai desteapta ca ei,,,asa ca pe toati ce incearca sa isi schimbe stilul de viata,,este tras inapoi de ceilalti oameni,,,care nu pot accepta schimbarea.... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:21 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-20 14:21:26 irinuko...io am o nelamurire..totushi....Pai daca vrei sa ma intelegi,,,puneti in functiune ce ai intre urechi.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:22 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:21:28Cum sunt barbatiii,ei ar dori ca femeile sa fie altfel,,,dar ei nu pot accepta faptul ca femeia sa le-o ia inainte.....Sa devina mai desteapta ca ei,,,asa ca pe toati ce incearca sa isi schimbe stilul de viata,,sunt trasi inapoi de ceilalti oameni,,,care nu pot accepta schimbarea.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:23 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:23:26De la: irina31, la data 2009-11-20 14:21:28Cum sunt barbatiii,ei ar dori ca femeile sa fie altfel,,,dar ei nu pot accepta faptul ca femeia sa le-o ia inainte.....Sa devina mai desteapta ca ei,,,asa ca pe toti ce incearca sa isi schimbe stilul de viata,,sunt trasi inapoi de ceilalti oameni,,,care nu pot accepta schimbarea.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:24 |
||
Si ca un om sa poata face diferenta dintre ce este bine si ce este rau.....Trebuie sa se ia dupa cele 10 porunci.....pt ca chiar daca un om are credinta,,,dar nu respecta poruncile,omul nu este protejat de Dumnezeu......Pt ca pe Dumnezeu il poti gasi in cele 10 porunci..... pt ca credinta fara fapte este moarta.... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:25 |
||
Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate, ,,,,, De asta femeile nu stiu sa isi educe copiii,nu stiu sa se inteleaga cu barbatul sa ajunga la pace..... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:26 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-20 14:21:26 irinuko...io am o nelamurire..totushi....Asta este filozofie,,,si daca vrei sa ma intelegi,trebuie sa iti bati capul si sa incepi sa judeci lucrurile logic....ca sa le poti pune cap la cap...... filozofia vietii umane.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:29 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:26:35Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate, irinuca alea deja nu mai sunt credincioase... |
||
l_flory Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:29 |
||
De la: l_flory, la data 2009-11-20 14:29:34pai ele asa cred ca sunt.....De la: irina31, la data 2009-11-20 14:26:35Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate, |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:30 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:30:17multe nu inteleg biblia,,pt ca ele considera ca trebuie sa taca,,,sa se umileasca...si tac si fac si ele o groaza de pacate cu altii oameni...pt ca omul daca nu se exterizeaza se inraieste.....De la: l_flory, la data 2009-11-20 14:29:34pai ele asa cred ca sunt.....De la: irina31, la data 2009-11-20 14:26:35Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate, |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:31 |
||
mai soro....tu te consideri o femeie normala???? zi-ne si noua...macar sa stim ce parere ai despre tine...ca sa ne facem si noi una...nu ca nu ne-am fi facut....dar mdeh.....mai ascultam si cealalta opinie....a impricinatei......... p.s. te hotarasti??? sunt maimuta sau papagal????? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:34 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:31:59pt ca diavolul asa intorce cuvintele din biblie si le intoarce tot in favoarea lui...il face pe om sa creada ca el este credincios,,dar poate el este cel mai mare pacatos....Omul crede ca este credincios,,,dar el face o groaza de pacate,,,de asta sufera atata....si cum sunt putini preoti intelepti ca sa lumineze mintea oamenilor...sunt oameni batrani ce nu inteleg biblia....De la: irina31, la data 2009-11-20 14:30:17multe nu inteleg biblia,,pt ca ele considera ca trebuie sa taca,,,sa se umileasca...si tac si fac si ele o groaza de pacate cu altii oameni...pt ca omul daca nu se exteorizeaza se inraieste.....De la: l_flory, la data 2009-11-20 14:29:34pai ele asa cred ca sunt.....De la: irina31, la data 2009-11-20 14:26:35Cunosc foarte multe femei credincioase,,,dar ele nu respecta poruncile de asta sufera asa mult.....Pt ca credinta fara fapte este moarta.....Si omul nu are protectia lui Dumnezeu daca nu se roaga sa il ajute Dumnezeu sa il fereasca de la pacate, |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:34 |
||
pai ele asa cred ca sunt..... multe nu inteleg biblia,,pt ca ele considera ca trebuie sa taca,,,sa se umileasca...si tac si fac si ele o groaza de pacate cu altii oameni...pt ca omul daca nu se exteorizeaza se inraieste..... pt ca diavolul asa intorce cuvintele din biblie si le intoarce tot in favoarea lui...il face pe om sa creada ca el este credincios,,dar poate el este cel mai mare pacatos....Omul crede ca este credincios,,,dar el face o groaza de pacate,,,de asta sufera atata....si cum sunt putini preoti intelepti ca sa lumineze mintea oamenilor...sunt oameni batrani ce nu inteleg biblia.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:35 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-11-20 14:34:11mai soro....tu te consideri o femeie normala???? zi-ne si noua...macar sa stim ce parere ai despre tine...ca sa ne facem si noi una...nu ca nu ne-am fi facut....dar mdeh.....mai ascultam si cealalta opinie....a impricinatei.........aleg sa fiu o pisicuta.....draguta... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:36 |
||
vai tu....ia mai citeste o data ce te-am intrebat in post scriptum.....dar de data asta ia-o pe litere.... | ||
tutankhamon Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:38 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:36:17De la: tutankhamon, la data 2009-11-20 14:34:11mai soro....tu te consideri o femeie normala???? zi-ne si noua...macar sa stim ce parere ai despre tine...ca sa ne facem si noi una...nu ca nu ne-am fi facut....dar mdeh.....mai ascultam si cealalta opinie....a impricinatei.........aleg sa fiu o pisicuta.....draguta... ham,hamamam,hammmmmamam....haaaammmmm |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:40 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-20 14:40:06sa inteleg ca tu alegi sa fii un catel.....De la: irina31, la data 2009-11-20 14:36:17De la: tutankhamon, la data 2009-11-20 14:34:11mai soro....tu te consideri o femeie normala???? zi-ne si noua...macar sa stim ce parere ai despre tine...ca sa ne facem si noi una...nu ca nu ne-am fi facut....dar mdeh.....mai ascultam si cealalta opinie....a impricinatei.........aleg sa fiu o pisicuta.....draguta... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:41 |
||
lasa,tuty...ca io v-am zis ca ii pre grea "cartea"pt unii... o fi dus si fata asta bolovani in ghiozdan,in loc de carti.. |
||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:41 |
||
tut...fii atenta.... mergea un credincios prin gomora.... a anceput sa strige-n gura mare...."fratzilor ce facetzi voi este pacat ,si o sa pieritzi si voi si copiii vostri..." dupa o vreme apare un copil si spune omului..."de ce tot strigi ..? tu nu vezi ca nimeni nu te baga-n seama ..? la care omu spune..."am vazut ; dar acum strig sa nu ajung ca ei.." asa si irinuca .....ea striga-n gura mare cum este ea..... nu se vede...? din ale ei nu o poate scoate nimeni... |
||
l_flory Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:42 |
||
pai ele asa cred ca sunt..... multe nu inteleg biblia,,pt ca ele considera ca trebuie sa taca,,,sa se umileasca...si tac si fac si ele o groaza de pacate cu altii oameni...pt ca omul daca nu se exteorizeaza se inraieste..... pt ca diavolul asa intorce cuvintele din biblie si le intoarce tot in favoarea lui...il face pe om sa creada ca el este credincios,,dar poate el este cel mai mare pacatos....Omul crede ca este credincios,,,dar el face o groaza de pacate,,,de asta sufera atata....si cum sunt putini preoti intelepti ca sa lumineze mintea oamenilor...sunt oameni batrani ce nu inteleg biblia.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:42 |
||
De la: l_flory, la data 2009-11-20 14:42:10tut...fii atenta....pai eu sunt o persoana deschisa ca o carte...Asa este caracterul meu....fiecare om este diferit...Asa ma simt eu bine......imi place sa fiu deschisa,,sa spun ce nu imi place,ce imi place,,,,sa rad,,sa cert,,,,,numai ca toate pe fata,,,asa sunt eu..... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:44 |
||
Asa simt eu,,,poate ca asa doreste Dumnezeu sa ii invat pe oamenii....Dar eu vreau sa fac lucrarea lui Dumnezeu cu placere numai sa ma ajute sa nu ajung ca ceilalti oameni si sa ma ajute sa ma feresc de pacate...Sa imi dea putere si minte....Si eu trebuie sa fac ceva in schimb nu? Cine asculta bine,,cine nu problema lui.... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:46 |
||
Daca asa vrea Dumnezeu ca sa sfatuiesc pe oameni,,sa imi bat capul cu ei o fac cu placere,,,numai sa ma ajute Dumnezeu sa nu ajung ca ei....Pt ca si eu trebuie sa fac ceva....Stii tu vorba aia,,Dumnezeu da,,dar nu baga in traista si omul trebuie sa munceasca.....Daca nu domin eu,,ma domina ei...Asa ca mai bine lupt.... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:48 |
||
De la: irina31, la data 2009-11-20 14:48:27Daca asa vrea Dumnezeu ca sa sfatuiesc pe oameni,,sa imi bat capul cu ei o fac cu placere,,,numai sa ma ajute Dumnezeu sa nu ajung ca ei....Pt ca si eu trebuie sa fac ceva....Stii tu vorba aia,,Dumnezeu da,,dar nu baga in traista si omul trebuie sa munceasca.....Daca nu domin eu,,ma domina ei...Asa ca mai bine lupt....Viata este o lupta...Daca te lasi doborat si te lasi condus de altii oamenii,pai ai doar de suferit...pt ca altii te domina in favoarea lor,,pt ca ei nu sunt drepti,,,Asa ca mai bine invat sa ma conduc singura si nu las sa ma conduca altiii...Este greu dar este mai favorabil....am mult de castigat asa |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:51 |
||
bai,irinuko...io cred ca tu faci parte dintre acei fericiti despre care scrie la biblie..."fericiti cei saraci cu duhul" | ||
LILO Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:53 |
||
Eu nu ma las doborata si condusa de altiii...Pt ca asa o sa ammult de suferit de pe urma oamenilor....Asa ca mai bine lupt...Stiu ca nu imi este mereu usor,,dar stiu ca Dumnezeu ma ajuta si ma simt fericita si multumita sufleteste....Decat sa ma las condusa de lume si sa sufar...mai bine lupt si sunt fericita si multumita si il am si pe Dumnezeu alaturi de mine....Pt ca daca muncesti si trudesti nimic nu primestiii....Pt ca munca si truda ajuta pe omsa se maturizeze...... | ||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:54 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-20 14:53:30bai,irinuko...io cred ca tu faci parte dintre acei fericiti despre care scrie la biblie..."fericiti cei saraci cu duhul"am auzit si eu la biserica,,dar mi se pare o tampenie....Pai stii ce inseamna sarac cu duhul? Om inconstient,care nu are habar despre viata,,el este condus de lume,nu are personalitate si nu are valoare...Este luat la rand....Pt ca cu fiecare om Dumnezeu are un plan,,,dar alegand calea pacatului,,,omul nu are nici o valoare.... |
||
irina31 Postat pe 20 Noiembrie 2009 14:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
Ochelari de vedere | 2 | De la: cri_cat 8 Aprilie 2012 22:49 |
Coafura de club spectaculoasa | 2 | De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33 |
|
||
Invatamintul incotro ? | 201 | De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară