RELATIA CU DUMNEZEU

mai oameni buni eu cel putin credeam k intr'adevar se va vorbi de relatia cu Dumnezeu, chiar imi pare rau sa vad atatea mesaje contradictorii, vanatoare de greseli si alte faze. Cei care nu cred in Dumnezeu sa si faca o pagina a lor..si sa ne lase pe crestini sa crestem in credinta noastra si sa ne traim relatia cu Doamne Doamne al nostru... fiti binecuvantati;)..
p.s welcome ptr cei deschisi in a impartasi trairile in relatia cu Dumnezeu;)
franc
Postat pe 5 Martie 2009 19:14
Franc si cei care cred da' nu-s fanatici isi fac si ei alt topic ?? Intreb si eu ?
blanca
Postat pe 5 Martie 2009 19:22
si eu zik la fel. unii impiedika kresterea prin postarile ce le au pe aici. ramane lumea subdezvoltata fizik si spiritual

unde mai pui ka , nici nu-i lasa sa-si traiaska relatia ku Doamne Doamne. lume rele
si_totusi
Postat pe 5 Martie 2009 19:22
muicaaa..cand citesti topicul asta, cap-coada, te ia cu friguri!! zici ca-i a doua venire
gabitzza
Postat pe 5 Martie 2009 20:23
gabitza, pai chiar e a doua venire pe-aproape...nu te-ai prins?
sora_ilsi
Postat pe 5 Martie 2009 23:22
Zam, uite ce-i: sora pe-aici sunt eu. Asa ma cheama, nu doar ca m-ati luat voi in baza. Asa ca pls, nu te mai lua de altele folosindu-mi numele!
sora_ilsi
Postat pe 5 Martie 2009 23:27
ilsi,

hai ca esti de-a dreptul hilara..

no offense,sister...
iasomia
Postat pe 6 Martie 2009 09:50
De la: mielutza, la data 2009-03-05 19:22:26Franc si cei care cred da' nu-s fanatici isi fac si ei alt topic ?? Intreb si eu ?

ia intreaba, vezi, dak esti intresat(a).dak iti practici credinta nu esti fanatic..cel putin in ideea mea..;)uite-te la cei care ucid in numele credintei si redefineste ti "fanatismul". suntem oameni maturi oameni buni, vorbiti deci in consecinta;)

poop u
franc
Postat pe 6 Martie 2009 17:13
totusika,

te-ai smecherit..vorbesti ku k....ioi....
iasomia
Postat pe 6 Martie 2009 17:17
De la: sora_ilsi, la data 2009-03-05 23:22:09gabitza, pai chiar e a doua venire pe-aproape...nu te-ai prins?

lasa-ma soro...
gabitzza
Postat pe 6 Martie 2009 17:37
icadoi... pe unde mai esti, fata?...sper ca nu te-a bucurat dumnezeu cu vreo pardalnica de raceala, in nemarginita-i bunatate...
zambil
Postat pe 6 Martie 2009 19:27
De la: iasomia, la data 2009-03-06 17:17:37totusika,

te-ai smecherit..vorbesti ku k....ioi....

ma adaptez vremurilor, iasomica. vad ca asa scrie tineretul. eu sa raman in urma cu moda ?
si_totusi
Postat pe 6 Martie 2009 20:14
Ca sa te mentii in tendinte iti mai dau cateva secrete: in loc de "doar" sa vorbesti cu "decat", in loc de "sa fii" sa scrii "sa fi", in loc de "stii"-""sti", etc. Mai am cateva dar ti le dezvalui pe parcurs ca nu le tii minte pe toate. (pardon, ti minte)
Micass
Postat pe 6 Martie 2009 20:18
Micass , de akum ,sa te tii. o sa skriu ka de pe statia aia ruseaska . mirk, parka
si_totusi
Postat pe 6 Martie 2009 20:24
Deja ai gresit: "tii". Vezi? N-ai nici o sansa sa fii (fi) moderna.
Micass
Postat pe 6 Martie 2009 20:26
Cred si voi crede .....dar simt cum cel negru i-mi pune bete in roate si vad ca are destula putere incat ma face sa SUFAR ENORM.............
MARIAFELICIA75
Postat pe 6 Martie 2009 20:56
"imi" si nu "i-mi"

iar, daca suferi, nu cel rau e de vina .are el alte treburi mai importante, pe la cazane. cica i-au taiat rusii gazul si i s-a stins focul . asa ca, nu prea mai are timp a face sicane bietilor muritori. stiind asta, gaseste cauza in comportamentul tau . sigur ,acolo e buba
si_totusi
Postat pe 6 Martie 2009 21:02
De la: MARIAFELICIA75, la data 2009-03-06 20:56:49Cred si voi crede .....dar simt cum cel negru i-mi pune bete in roate si vad ca are destula putere incat ma face sa SUFAR ENORM.............

fa crucea mare...ca-i dracu batran ...bai s-a dilit lumea sau am eu febra???/
gabitzza
Postat pe 6 Martie 2009 21:07
Franc-ule hai s-o definim intai:

FAN'ATIC adj., s. (BIS.) bigot, habotnic, (pop. si fam.) bisericos, (�nv.) pravoslavnic. (Credincios ~.)

Pe urma mai citeste pe-aici bolboroselile care tin loc de gandire si mai vorbim .

blanca
Postat pe 6 Martie 2009 21:52
gabitzo, eu te las,dar nu cu mine ai tu problemele...sa nu zici ca nu ti-am spus...
sora_ilsi
Postat pe 6 Martie 2009 22:08
Totusico...chiar daca este cu intarziere , primeste urarea mea de:
LA MULTI ANI !

Domnul sa iti implineasca dorintele tale si sa te binecuvinteze !
ica2
Postat pe 6 Martie 2009 22:42
De la: MARIAFELICIA75, la data 2009-03-06 20:56:49Cred si voi crede .....dar simt cum cel negru i-mi pune bete in roate si vad ca are destula putere incat ma face sa SUFAR ENORM.............

Mariafelicia m-as bucura sa te pot ajut cu ceva .Imi pare rau ca suferi ,nu cunosc amanunte dar ma rog pentru tine , ca Dumnezeu sa te intareasca prin incercarea care treci.
Nu fi descurajata ,El poate sa rezolve , ce la oameni este cu neputinta ,la Dumnezeu toate sunt cu putinta.
Te imbratisez !
ica2
Postat pe 6 Martie 2009 22:54
Zambil ,multumesc Domnului sunt bine !
Va doresc la toti un sfarsit de saptamana placut !
ica2
Postat pe 6 Martie 2009 23:01
sister,

chiar nu am nimic cu tne,sincer...dar nu pot sa-ti inteleg comportamentul..

"gabitzo, eu te las,dar nu cu mine ai tu problemele...sa nu zici ca nu ti-am spus... "

sa inteleg ca te crezi vreun proroc? vreun profet?dupa cum vezi astia sunt de gen masculin.

ce-mi plac mie "surorile astea pioase"..care rotesc biciul amenintarii in aer,ehe,he,he....

bai astia cu vocatie de predicatori!
va spun pt ultima oara..dati dovada de impietate batand acilea din taste intru convingerea noastra.pt ca nu aveti har(scuze ica2 tu macar incerci sa pastrezi un echilibru)

cand vad ca amenintati, ma apuca ..

PS
este aberant sa te bati cu pumnii in piept pt ca esti credincios!
bai! nu aici..am mai spus-o...asta-i blasfemie...parol!

iasomia
Postat pe 7 Martie 2009 07:31
tusel,

"ma adaptez vremurilor, iasomica. vad ca asa scrie tineretul. eu sa raman in urma cu moda ? "

vezi sa nu scri asa la tabla...
iasomia
Postat pe 7 Martie 2009 07:55
De la: sora_ilsi, la data 2009-03-06 22:08:46gabitzo, eu te las,dar nu cu mine ai tu problemele...sa nu zici ca nu ti-am spus...

iubita..cine ti-a zis ca as avea vreuna?
Nu fii pasiv-agresiva.. nu face bine la ten..
gabitzza
Postat pe 7 Martie 2009 10:59
Iasomico, dear, cineva ca tine ti-ar raspunde "bai, astia fara nici o vocatie"! Dar asta era doar o provocare din partea ta, nu-i asa?
S-ar putea ca sa vi se para o amenintare Cuvantul Domnului, dar nu este asa, in Biblie vorbeste si despre amenintare, cine zice ca ameninta pe cine...pacat ca nu se studiaza Biblia de catre un popor asa-zis crestin de peste 2000 de ani. Din cauza aceasta va luati apararea la necredinta pe aici si judecati pe cei care nu va judeca?
Totusi...recunoasteti ca va place topicul si va preocupa relatia cu Dumnezeu, altfel n-ati intra sa postati.
Dumnezeu sa va binecuvanteze!
sora_ilsi
Postat pe 7 Martie 2009 13:08
Mai sora ilsi, din postarile tale vad ca citesti Biblia des, asta-i foarte bine. Dar nu pot fi de acord cu tine atunci cand spui ca tu nu judeci, de fapt asta faci si tu, judeci.
Fii mai impaciuitoare, nu mai sari la gatul omului.
Si eu cred ca majoritatea care au scris pe acest topic, au credinta in Dumnezeu si au o relatie speciala cu el. Asa ca ce rost are sa ii critici?
Clm
Postat pe 7 Martie 2009 14:25
a doua venire?... o fi uitat ceva din prima...

bai, ca tot veni vorba... daca tot vine-napoi omu', cu ce se-mbraca?... ca prin icoane umbla numa-n rochii d-alea plisate, ca travestitii...

sau vine la mutzu gol, ca oricum nu mai conteaza, daca tot e apocalipsa...
zambil
Postat pe 7 Martie 2009 15:59
ilsi dear,

"cineva ca mine" iti spune ca vorbesti mult si nu spui nimic...nu ajungi la inima omului(spre deosebire de mine,desigur) si stii de ce...

in ceea ce te priveste, am pus punct.

ti-am mai zis..ma plictiseti...no offense....

si apoi suntem in post..
iasomia
Postat pe 7 Martie 2009 16:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dumnezeu si omul 39 De la: angel_forever 22 Iulie 2010 23:07
Modele plinute 9 De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29
buna 18 De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
www.sexyhaine.ro 1 De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46
Setari Cookie-uri