RELATIA CU DUMNEZEU

Ca daca spre exemplu fac un copil,,si se intampla sa ramai iarasi,,,si tu nu ai fii vrut...PAI atunci trebuie sa il faci,nu il poti omora.....Eu asa o sa fac....nu mai iau dupa popi sa fac 10 copiii,ca nu sunt nebuna...Sa faca ei...Eu o sa fac doar cat pot intretine,,,si sa ma aJUTE Dumnezeu sa fiu sanatoasa si ei la fel.....
irina31
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:43
noapte buna ca merg la somn papappap
irina31
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:54
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-20 22:21:58irina vrea sa fie cu ochi la maica domnului si cu mana in prohapu pantalonului...."la barbat"
yanyacharberet
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:56
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-20 22:56:12
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-20 22:21:58irina vrea sa fie cu ochi la maica domnului si cu mana in prohapu pantalonului...."la barbat"
bandita mica.....Nu sunt eu asa....
irina31
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:58
imposibil asa ceva...
irina31
Postat pe 20 Noiembrie 2009 22:59
noapte buna paaaaaaaaa
irina31
Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:00
buna ce faceti eu sunt noua pe aici si nu prea stiu cum se umbla
NaDYA059812
Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:01
se umbla si cu masca si fara masca! bine ai venit
elodia
Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:10
...imbracat ...si...dezbracat!!!"de caracter"...depinde de cine dai!
Bine ai venit!!!
ultraviolet
Postat pe 20 Noiembrie 2009 23:19
In orice om exista comoditate...Daca tu il inveti pe un om sa fie comod,este si vina ta...Daca nu ii spui nimic si faci tu tot si nu te impui.....Pt ca atunci iti plangi de mila....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:38
mama tie nu ti-e somn??
fleurdelis
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:40
De la: irina31, la data 2009-11-21 14:38:27In orice om exista comoditate...Daca tu il inveti pe un om sa fie comod,este si vina ta...Daca nu ii spui nimic si faci tu tot si nu te impui.....Pt ca atunci iti plangi de mila....
Mai simt si oameni sensibili,care se simt singuri dar acei oameni sunt putini...De asta este bine sa te impui,,cel mai bine de la inceput....Pt ca daca un om apuca sa se invete prost,cam greu il dezveti,,,Dar daca te impui de la inceput,este mult mai usor....Si sa nu fii tolerant,,,pt ca apoi ti se urca in cap....Sa il inveti pe om ca atunci cand spui nu sa ramana nu....Nu ca el sa insiste si tu zici da,,,pt ca asa iti va face mereu.....Asa suntem noi oameniii imperfectii,,pt ca asa ne-a facut Dumnezeu.....La unii le-a daruit mai mult,,la altii mai putin....Nu stiu de ce...
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:41
s-a trezit irinuca..... e hotarata rau...
mcrinelam
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:41
Este cam greu pt barbatii romanii ca sa se schimbe,,pt ca ei s-au obisnuit asa,cu stilul asta de viata....Si obisnuinta le controleaza instinctele.....Si ca ca un om sa se schimbe,,trebuie ambitie si din partea barbatului si din partea femeii sa nu mai fie asa toleranta.....Nu-i usor stiu.....Pt ca din moment ce te obisnuiesti cu un mod de a gandi,,greu te dezobisnuiestiii....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:44
Eu stiu ca si in germania,,mai demult cand era si ea dependenta de barbat si nemtoaicele au fost exploatate...Pt ca atunci cand depinzi de cineva,trebuie sa lasi gura mica...Si stii ca de obicei barbatii fiind pacatosi ei conduc doar in favoarea lor....Dar acum in germania,femeia este independenta,,,de aceea nu mai este condusa de barbat....Pt ca datorita lipsurilor materiale,,femeia romanca nu poate decide singura viata ei,,pt ca este dependenta de barbat,,datorita traiului greu din Romania....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:47
De la: irina31, la data 2009-11-21 14:47:31Eu stiu ca si in germania,,mai demult cand femeia era dependenta de barbat si nemtoaicele au fost exploatate...Pt ca atunci cand depinzi de cineva,trebuie sa lasi gura mica...Si stii ca de obicei barbatii fiind pacatosi ei conduc femeile in favoarea lor.si le exploateaza...Dar acum in germania,femeia este independenta,,,de aceea nu mai este condusa de barbat....Pt ca datorita lipsurilor materiale,,femeia romanca nu poate decide singura viata ei,,pt ca este dependenta de barbat,,datorita traiului greu din Romania....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:48
Este greu sa te conduci singur atunci cand depinzi de cineva....Pt ca stii oamenii fiind imperfecti,si pacatosi,te manipuleaza stiind ca esti la mana lor....Dar femeia devenind independenta,poate gandi singura sau se poate consulta cu barbatul....Dar nu ca barbatul sa conduca viata femeiii.PAI NU II CORECT ASA
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:51
nu-i adevarat mami! nimeni nu se obisnuieste cu nimic. stiu eu ca tu vrei sa ne obisnuiesti pe noi cu tampeniile tale si nu s e prinde vezi?? pai vezi tu, ca noi din romania asta nenorocita suntem mai oookay cu capul decat esti tu pisoias??
fleurdelis
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:51
De la: irina31, la data 2009-11-21 14:51:05Este greu sa te conduci singur atunci cand depinzi de cineva....Pt ca stii oamenii fiind imperfecti,si pacatosi,te manipuleaza stiind ca esti la mana lor....Dar femeia devenind independenta,poate gandi singura sau se poate consulta cu barbatul....Dar nu ca barbatul sa conduca viata femeiii.PAI NU II CORECT ASA
Eu spre exemplu nu sunt asa....Eu daca ajut un om nu il manipulez.....pt ca eu sunt o fiinta foarte sensibila....Dat nu toti sunt asa,,,,,nu toti sunt inzestrati cu aceste simturi,,,,si nu pot intelege de ce?
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:53
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-21 14:51:49nu-i adevarat mami! nimeni nu se obisnuieste cu nimic. stiu eu ca tu vrei sa ne obisnuiesti pe noi cu tampeniile tale si nu s e prinde vezi?? pai vezi tu, ca noi din romania asta nenorocita suntem mai oookay cu capul decat esti tu pisoias??
Eu spre exemplu nu sunt asa....Eu daca ajut un om nu il manipulez.....pt ca eu sunt o fiinta foarte sensibila....Dat nu toti sunt asa,,,,,nu toti sunt inzestrati cu aceste simturi,,,,si nu pot intelege de ce?
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:54
De la: fleurs_du_mal, la data 2009-11-21 14:51:49nu-i adevarat mami! nimeni nu se obisnuieste cu nimic. stiu eu ca tu vrei sa ne obisnuiesti pe noi cu tampeniile tale si nu s e prinde vezi?? pai vezi tu, ca noi din romania asta nenorocita suntem mai oookay cu capul decat esti tu pisoias??
Draga mea.....Sa stii ca un om atunci cand se naste,,se naste diferit,,cu caracter diferit......Pt ca sa fie pace intre oameni,,oamenii trebuie sa se invete sa se suporte unii pe altii si sa comunice intre ei...Pt ca fiecare gandeste diferit.....Mie daca nu imi place ceva spun,,daca nu sunt ascultata mai impun.....Fiecare are dreptul de a spune ceea ce gandeste....Dar cateodata trebuie sa lupti pt drepturile tale....Nu sa te lasi doborat si sa te lasi sa te conduca altii in favoarrea lor....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:57
De la: yanyacharberet, la data 2009-11-20 22:56:12
yanyacharberet
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:57
De la: irina31, la data 2009-11-21 14:57:39
Draga mea.....Sa stii ca un om atunci cand se naste,,se naste diferit,,cu caracter diferit......Pt ca sa fie pace intre oameni,,oamenii trebuie sa se invete sa se suporte unii pe altii si sa comunice intre ei...Pt ca fiecare gandeste diferit.....Mie daca nu imi place ceva spun,,daca nu sunt ascultata mai impun.....Fiecare are dreptul de a spune ceea ce gandeste....Dar cateodata trebuie sa lupti pt drepturile tale....Nu sa te lasi doborat si sa te lasi sa te conduca altii in favoarrea lor....
Daca nu indodeauna nu primesti ceea ce doresti,trebuie sa lupti pt acel ceva....Dar ca sa poti invinge trebuie sa nu fii egoista si ca sa fie dreptate,,bine pt tine,,dar bine si pt altii...
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 14:59
Eu stiu ca si in germania,,mai demult cand femeia era dependenta de barbat si nemtoaicele au fost exploatate...Pt ca atunci cand depinzi de cineva,trebuie sa lasi gura mica...Si stii ca de obicei barbatii fiind pacatosi ei conduc femeile in favoarea lor.si le exploateaza...Dar acum in germania,femeia este independenta,,,de aceea nu mai este condusa de barbat....Pt ca datorita lipsurilor materiale,,femeia romanca nu poate decide singura viata ei,,pt ca este dependenta de barbat,,datorita traiului greu din Romania....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 15:09
Pai daca voi sunteti ok cu capul....Atunci de ce s-a dus tara de rapa?Din cauza nepasarii unii pt altii....Si egoismului.....Si daca vrea cineva sa va ajute,voi il considerati prost.....Eu cred ca vai de voi si de gandirea voastra.....
irina31
Postat pe 21 Noiembrie 2009 21:06
pentru ca e duminica ar fi binevenite cateva stihuri alese dintr-un acatist ...

Doamne Iisuse Hristoase,
Domnul meu bland!
Catre tine-mi aplec fruntea.
Ca Toma imi pun mana la locul cel sfant.
Strans si orbit in minte,fara de cuvant
astept ca orbul puntea
Luminii din adanc,cea fara inserare
si care in tot omul, ca un launtric soare,
ne lumineaza intreg in incaperea fiintei.
Cum nu te vad de noaptea,grosimii de pacate,Te pipai cu sfiala
cu degetul nadejdii,cu degetul credintei,
cu deget de banuiala
cu deget de dorire si chiar de indoiala
si neajuns as pune si cealalta mana,
dar inima strapunsa de fulger, de arsura,
indurerat si dulce,cu rasuflarea ingana
Chemarea ta intreaga si fara voia mea,
bataia rugaciunii alearga spre lumina intr-un
ALILUIA
Versurile fac parte din Acatistul rugului aprins,scris de poetul- calugar de la manastirea Rarau, Daniil Sandu Tudor
lika
Postat pe 22 Noiembrie 2009 02:37
De la: Lika, la data 2009-11-22 02:37:20pentru ca e duminica ar fi binevenite cateva stihuri alese dintr-un acatist ...

Doamne Iisuse Hristoase,
Domnul meu bland!
Catre tine-mi aplec fruntea.
Ca Toma imi pun mana la locul cel sfant.
Strans si orbit in minte,fara de cuvant
astept ca orbul puntea
Luminii din adanc,cea fara inserare
si care in tot omul, ca un launtric soare,
ne lumineaza intreg in incaperea fiintei.
Cum nu te vad de noaptea,grosimii de pacate,Te pipai cu sfiala
cu degetul nadejdii,cu degetul credintei,
cu deget de banuiala
cu deget de dorire si chiar de indoiala
si neajuns as pune si cealalta mana,
dar inima strapunsa de fulger, de arsura,
indurerat si dulce,cu rasuflarea ingana
Chemarea ta intreaga si fara voia mea,
bataia rugaciunii alearga spre lumina intr-un
ALILUIA
Versurile fac parte din Acatistul rugului aprins,scris de poetul- calugar de la manastirea Rarau, Daniil Sandu Tudor
DA foarte frumos....
irina31
Postat pe 22 Noiembrie 2009 20:53
Pai da viata este complicata dar cu intelepciune de la Bunul Dumnezeu reusim sa punet toate cap la cap.....Ca in orice om exista comoditate,,,daca este invatat gresit,sa nu munceasca sa primeasca totul de gata si persoana care il invata prost este vinovat....
irina31
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:03
De la: irina31, la data 2009-11-22 21:03:10 Pai da viata este complicata dar cu intelepciune de la Bunul Dumnezeu reusim sa punet toate cap la cap.....Ca in orice om exista comoditate,,,daca este invatat gresit,sa nu munceasca sa primeasca totul de gata si persoana care il invata prost este vinovata....
De asta se spune sa fii bun,dar sa fii sever....Sa ajuti,dar sa nu lasi sa se profite de tine....Pt drepturile tale trebuie sa te impui,,dar ca sa fii ascultat si tu trebuie sa fii serios si sa pui in practica ceea ce pretinzi.....
irina31
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:05
Pai da viata este complicata dar cu intelepciune de la Bunul Dumnezeu reusim sa punem toate cap la cap.....Ca in orice om exista comoditate,,,daca este invatat gresit,sa nu munceasca sa primeasca totul de gata si persoana care il invata prost este vinovata....
De asta se spune sa fii bun,dar sa fii sever....Sa ajuti,dar sa nu lasi sa se profite de tine....Pt drepturile tale trebuie sa te impui,,dar ca sa fii ascultat si tu trebuie sa fii serios si sa pui in practica ceea ce pretinzi.....
irina31
Postat pe 22 Noiembrie 2009 21:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vreau si eu o parere pls 4 De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46
varfuri despicate + coafuri la moda 1 De la: garbo_7980 16 Octombrie 2012 10:01
hey 2 De la: Ciresica 16 Martie 2010 22:46
Rochii de botez: cum le alegem si cum le purtam? 2 De la: garbo_461891 27 Martie 2017 14:41
Cancer-tratament in Romania sau in afara? 14 De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32
Setari Cookie-uri