RELATIA CU DUMNEZEU

Greu sa intalnesc oameni care sa imi incalzeasca mie sufletul ca sa nu ma mai simt singura....Dar oamenii egoisti nu imi plac,ma lasa rece ca ghiata
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:19
irinuca....buna seara.....
...iri...tie si daca-ti da careva foc tot nu ti se v-a incalzi sufletelul....
....uita-te putin la dumneata....
l_flory
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:22
De la: l_flory, la data 2009-11-24 21:22:16irinuca....buna seara.....
...iri...tie si daca-ti da careva foc tot nu ti se v-a incalzi sufletelul....
....uita-te putin la dumneata....
Nu ma refer la barbati,,,ma refer la oameni in general....Eu stiu ca Dumnezeu ma protejeaza de pacatosi ca sa nu ma faca sa sufat...si sa nu devi ca ei....
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:25
iri....nici nu am spus ca te-ai referi la barbati....
....in general...
l_flory
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:28
nu imi plac oamenii egoisti...si nemtii sunt egoisti,,sunt civilizati dar sunt egoisti asa ca si ei ma lasa rece,dar banii lor imi tin de cald
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:32
asa deci ...
banii lor iti tin de cald... si tu? tu tii de cald paturilor lor, nu?
ready_vivus
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:34
Macar am o satisfactie,macar muncesc si castig ceva....Dar in romania sunt doar exploatata si nu primesc nimic....as face un pic de ordine si in romania la locurile de munca,,dar nu pot pt ca asa nu ma pot intretine....Daca as putea sa stimulez un pic oamenii si la locurile de munca,,dar nu imi ajung baniii,
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:35
De la: irina31, la data 2009-11-24 21:19:27Greu sa intalnesc oameni care sa imi incalzeasca mie sufletul ca sa nu ma mai simt singura....Dar oamenii egoisti nu imi plac,ma lasa rece ca ghiata

...poi vezi iri ....tie nu-ti trebuie oameni sa-ti incalzeasca sufletul...tie iti tin banii de cald....asa ca baga mare la facut de bani....
l_flory
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:36
De la: ready_vivus, la data 2009-11-24 21:34:49asa deci ...
banii lor iti tin de cald... si tu? tu tii de cald paturilor lor, nu?
Mai mai tu doat la tampenii te gandesti...Ma refer ca banii imi tin de cald,,atunci cand ma gandesc ca imi pot cumpara tot ce imi trebuie,,,macar strictul necesar...Sa zic asa...
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:36
De la: l_flory, la data 2009-11-24 21:36:02
De la: irina31, la data 2009-11-24 21:19:27Greu sa intalnesc oameni care sa imi incalzeasca mie sufletul ca sa nu ma mai simt singura....Dar oamenii egoisti nu imi plac,ma lasa rece ca ghiata

...poi vezi iri ....tie nu-ti trebuie oameni sa-ti incalzeasca sufletul...tie iti tin banii de cald....asa ca baga mare la facut de bani....
Pai daca nu am bani,nu am ce sa mananc...Ca daca nu ai bani nu ai cum sa supravetuiesti,,,,Macar strictul necesar...Eu nu vreau sa insel pe nimeni,nici sa fur....
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:37
De la: irina31, la data 2009-11-24 21:35:16Macar am o satisfactie,macar muncesc si castig ceva....Dar in romania sunt doar exploatata si nu primesc nimic....as face un pic de ordine si in romania la locurile de munca,,dar nu pot pt ca asa nu ma pot intretine....Daca as putea sa stimulez un pic oamenii si la locurile de munca,,dar nu imi ajung baniii,
Nu o sa ma pot intretine daca traiesc cu salarul din romania,mai ales ca eu triaesc pe cont propriu...Nu vreau sa ma marit din interes
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:39
Alte femei sunt combinate cu barbati care le intretin....Eu nu vreau sa fiu intretinuta de nimeni...Asa ca o sa imi fie greu sa ma descurc cu salarul din romania
irina31
Postat pe 24 Noiembrie 2009 21:40
pai da sa facem copiii,dar sa avem si cu sa ii intretinem,,pt ca copiii sunt o responsabilitate mare,trebuie sa stii cum sa ii educi si sa ai cu ce ii intretine...pt ca mama are in mana viata copilului si i-o poate modela cu vrea ea,,cu un pic de intelepciune
irina31
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:25
pai da sa facem copiii,dar sa avem si cu sa ii intretinem,,pt ca copiii sunt o responsabilitate mare,trebuie sa stii cum sa ii educi si sa ai cu ce ii intretine...pt ca mama are in mana viata copilului si i-o poate modela cu vrea ea,,cum un pic de intelepciune
Eu de asta ma stradui din toate puterile sa fiu cuminte,,pt ca doresc ca sa ma ajute Dumnezeu ca sa imi educ copiii si barbatul....Sa am o familie linistita,cu copiii cuminti si barbat cuminte....Si doresc sa ii ajut si pe copiii mei sa aiba o viata linistita si fericita...
irina31
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:25
pai in primul rand sa il faci pe barbat sa te respecte,,,sa ai principiii,morale....Spre exemplu sa va povestesc ceva.....O data cand m-amintors din germania.....Era un barbat care tot vorbea urat de femei si m-am luat de el,dar inainte i-am am aratat ca am principiii morale ca sa nu ma bata....Era o alta fata care ea zicea ca se culca cu cine apuca,,si s-a luat de acel barbat si el i-a spus ca daca nu isi tine gura iii rupe fata.o bate daca nu isi tine gura.....Concluzia? Ca un barbat ca sa te asculte in primul rand trebuie sa te respecte si copiii la fel....Pt ca respectul se castiga....Prin faptele tale care le faci....Nu poti pretinde corectitudine de la un om,daca tu nu esti corect,pt ca te bate si isi bate joc din tine....
irina31
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:26
Ca sa poate sa educe bine copiii,trebuie sa educe mai intai barbatiii...Dar problema ca barbatii nu le asculta,pt ca si elel sunt rele...De asta le-o da pe cocoasa si nu le iubeste,pt ca si ele sunt rele....Cine poate iubi pe oamenii rai? De oamenii rai doar te folosesti,,,eu nu ma folosesc de nimeni pt ca am frica de Dumnezeu.....Mie mi-a povestit barbati in varsta....De ce isi bate joc de nevastasa,,,este om cumsecade dar si el ii smecher...Si mi-a zis barbatii isi bat joc de femei,pt ca vad ca si elel sunt rele....Si cum tot ti se intoarce,inpoi chiar si prin oamenii care ii iubesti,,copiii,barbat,,,nevasta....Totul se primeste inapoi...
irina31
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:27
Pai tocmai de asta,educati-va bine copiii,nu ii lasa-ti sa isi distruga vetile si sa sufere....EDucatii sa fie oameni buni si cu suflet mare,,,ca sa ii ajute Dumnezeu si sa aiba o viata frumoasa....O zi faina pappapappa discutie placuta
irina31
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:28
mdea, io cand am rugat aseara s-o lasati sa abereze dreaq de una singura, mi-a sarit titiana in cap...ca vezi doamne i-am interzis sa scrie pe forum si sa salute useri...noi sa fim sanatosi, ca prostie e destula, ba inca la filoxera asta da pe dinafara
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:35
Nu este bine sa ascultati de ceilalti oameni,pt ca o sa platiti impreuna cu ei....Eu una nu ma iau decat dupa capul meu,,nu ma iau dupa capul celorlanti oameni..Sau iau doar lucrurile bune de la ei...
crestina78
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:53
irino,iar tu???????
eladaela
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:54
Eu ma iau doar dupa capul meu,nu ma iau dupa capul altora...Pt ca oricum oamenii nu ma ajuta cu nimic,pt ca nici nu pot pt ca multi sunt saraci sufleteste....
crestina78
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:54
De la: eladaela, la data 2009-11-26 11:54:19irino,iar tu???????
ii bau ,bau
crestina78
Postat pe 26 Noiembrie 2009 11:55
andrusco, vezi mama ca si-a facut filoxera alt cont ..de-ala la foc automat...
Anouk
papapapppappappp
eladaela
Eu cred ca trebuie sa fii bun cu ceilalti oameni,,ca si Dumnezeu sa te ajute pe tine...Sa ii fie mila de tine...Si sa te ajute...
crestina78
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:05
De la: crestina78, la data 2009-11-26 11:53:19Nu este bine sa ascultati de ceilalti oameni,pt ca o sa platiti impreuna cu ei....Eu una nu ma iau decat dupa capul meu,,nu ma iau dupa capul celorlanti oameni..Sau iau doar lucrurile bune de la ei...

iar iti schimbasi tinuta????????
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:10

Din seria "irina in actiune" va prezentam episodul: "irina se intoarce"

garbo_C
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:11
la munte...la mare...in orice imprejurare...

anoule....nu o poate banna de tot....are ip dinamic....
tutankhamon
Postat pe 26 Noiembrie 2009 12:17
Ca sa poti schimba un om in bine,,trebuie sa ai credinta puternica in Dumnezeu si rezistenta mare....Pt ca o sa ai de furca cu ei.....Pana sa le bagi ceva in cap....
Este foarte greu sa schimbi un om in bine,,foarte greu din moment ce are sufletul ii este degradat....este greu sa te controlezi pe tine apai sa controlezi pe altii oameni... Oamenii s-au inrait rau,,tare mie frica sa nu fie sfarsitul lumii...
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:03
asa e, irinuco, ai mare dreptate!
nu intotdeauna, doar in permanenta!

apropos, ti-am zis ca am un catar pe care vreau sa-l cuplez, ca e in perioada rutului? ma gandeam daca nu ai fi disponibila, doar o data
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STUDII ONLINE???? 2 De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08
Coafura de club spectaculoasa 2 De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33
Femeile cuminti si supuse 89 De la: Ciresica 6 Iunie 2010 23:09
papuceiiiiiiiiiiiii 1 De la: camiz2006 9 Februarie 2009 13:17
Barbatii din Romania... 41 De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37
Setari Cookie-uri