RELATIA CU DUMNEZEU

De la: garbo027119, la data 2009-11-26 15:03:57Ca sa poti schimba un om in bine,,trebuie sa ai credinta puternica in Dumnezeu si rezistenta mare....Pt ca o sa ai de furca cu ei.....Pana sa le bagi ceva in cap....
Este foarte greu sa schimbi un om in bine,,foarte greu din moment ce are sufletul ii este degradat....este greu sa te controlezi pe tine apai sa controlezi pe altii oameni... Oamenii s-au inrait rau,,tare mie frica sa nu fie sfarsitul lumii...
Peste tot in lume este asa....Pana sa se schimbe el in bine,tu ai doar suparari.....Ii sfarsitul lumii cred... Ca diavolul vrea sa fie incoronat si sa ii ia pe toti oamenii cu el.....phuiiii ca eu nu vreau sa fiu a lui sarsaila.....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:08
irinuco... idem
da' a.r.f.f.u. cu privire la intrebarea mea justificata, aia cu catarul

PS: bre, nu te gandi la prostii, am zis ca "astept raspuns foarte foarte urgent"!
ready_vivus
Postat pe 26 Noiembrie 2009 15:11
Sper sa se schimbe si la noi ceva,,pt ca am ramas cam mult in urma fata de occident,ma refer la inteligenta...Ca nemtii sunt mult mai inteligenti si mai harnici ca romaniii..Religiosi nu sunt,dar sunt inteligenti si harnici....Oricum oamenii nereligiosi DIN GERMANIA sunt egoisti doar pt ei,EI NU AU O INIMA CALDA,,,dar se respecta unii pe altiii....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:35
Dar sunt si oameni buni,cu inima calda in germania,dar sunt luati de fraieri pt ca nu sunt destul de puternici,pt ca nu au o credinta destul de puternica... Dar ceilalti egoisti care nu au nimic uniii cu altii,prefera cainiii,,,pt ca oamenii nu se iubesc unii pe altiii,pt ca sunt egoisti..Ii unesc doar interesul sau sexul...
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:39
deci zici ca am ramas in urma cu inteligentza...

si ce propui sa facem sa-i ajungem pe nemti,bre?

un maraton ca sa alearga si neuronu' meu mai repede?!
preciouss
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:39
De la: preciouss, la data 2009-11-26 20:39:48deci zici ca am ramas in urma cu inteligentza...

si ce propui sa facem sa-i ajungem pe nemti,bre?

un maraton ca sa alearga si neuronu' meu mai repede?!
Pai sa va puneti mintea la contributie si sa fiti mai harnici....Pt ca nemtii de aia au o tara asa frumoasa,pt ca sunt harnici,si sunt inteligenti pt ca isi bat capul....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:41
Ci cat iti bati capul mai mult,si exersezi,cu atat devii mai maistru.in gandire...
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:44
Dar sunt si oameni buni,cu inima calda in germania,dar sunt luati de fraieri pt ca nu sunt destul de puternici,pt ca nu au o credinta destul de puternica... Dar ceilalti egoisti care nu au nimic uniii cu altii,prefera cainiii,,,pt ca oamenii nu se iubesc unii pe altiii,pt ca sunt egoisti..Ii unesc doar interesul sau sexul... Dar din punct de vedere material nemtii sunt ok....Dar sufleteste ei prefera cainiii,decat sa stea unii cu altiii.Pt ca si ei sunt rai si egoisti,dar nu se vad unul pe altul....Nici nu pot....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:49
De la: garbo027119, la data 2009-11-26 20:49:24Dar sunt si oameni buni,cu inima calda in germania,dar sunt luati de fraieri pt ca nu sunt destul de puternici,pt ca nu au o credinta destul de puternica... Dar ceilalti egoisti care nu au nimic uniii cu altii,prefera cainiii,,,pt ca oamenii nu se iubesc unii pe altiii,pt ca sunt egoisti..Ii unesc doar interesul sau sexul... Dar din punct de vedere material nemtii sunt ok....Dar sufleteste ei prefera cainiii,decat sa stea unii cu altiii.Pt ca si ei sunt rai si egoisti,dar nu se vad unul pe altul....Nici nu pot....
Adica nemtii nu se vade pe el insusi,,el vede doar ce fac ceilalti....Zice ca toata lumea este egoista si rea,dar si ei sunt la fel de rai,,dar ei nu se pot vedea pe ei....Ca si ei sunt la fel...Asta pt ca nu sunt intelepti.....Pt ca intelepciunea vine doar de la Dumnezeu....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:51
fatuca 119...gata la culcare...fetili cuminti dooorm deja...

asa ca duios..
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:52
Adica nemtul nu se vade pe el insusi,,el vede doar ce fac ceilalti....Zice ca toata lumea este egoista si rea,dar si ei sunt la fel de rai,,dar ei nu se pot vedea pe ei....Ca si ei sunt la fel...Asta pt ca nu sunt intelepti.....Pt ca intelepciunea vine doar de la Dumnezeu.
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:52
De la: LILO, la data 2009-11-26 20:52:07fatuca 119...gata la culcare...fetili cuminti dooorm deja...

asa ca duios..
Eu hotarasc atunci cand sa merg la culcare....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:54
poi hotaraste-te ORI-ORI
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:56
De la: LILO, la data 2009-11-26 20:56:05poi hotaraste-te ORI-ORI
nu ma culc odata cu gainile...Cand merg la somn,te anunt pt ca o sa iti zic noapte buna
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 20:58
daca ti ai scimbat nik-ul ar fi faaain di tat sa ti schimbi si ideile si mai ales stilul sau vice-versa
LILO
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:01
asa ca lilo...fa-ti un termos de cafa si asteapta...ca are chef de vorba

lasa fata, cum ti-a fost banat un cont, o sa ti se baneze si alea de le mai ai...o sa te umpli de adrese de mail
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:01
De la: Anouk, la data 2009-11-26 21:01:33asa ca lilo...fa-ti un termos de cafa si asteapta...ca are chef de vorba

lasa fata, cum ti-a fost banat un cont, o sa ti se baneze si alea de le mai ai...o sa te umpli de adrese de mail
Cu mine vorbea-i...Eu credeam ca vorbesti cu vecinul
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:06
De la: garbo027119, la data 2009-11-26 21:06:56
De la: Anouk, la data 2009-11-26 21:01:33asa ca lilo...fa-ti un termos de cafa si asteapta...ca are chef de vorba

Cu mine vorbeai?...Eu credeam ca vorbesti cu vecinul
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:07
razi tu, razi...da' nu e rasul tau...doar prostia a ramas aceeasi
Anouk
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:08
De la: Anouk, la data 2009-11-26 21:08:35razi tu, razi...da' nu e rasul tau...doar prostia a ramas aceeasi
Eu stiu ce vreau de la viata....Eu sunt o persoana hotarata...
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:10
Poate ca nu o iubesti de asta ai lovit-o....Pt ca daca iubesti nu faci rau nimanui.....Poate era doar obisnuinta.....Un fel de obsesie...Pt ca eu cu oamenii pe care ii iubesc nu ma comport urat,,,ma comport urat doar cu persoanele care imi sunt antipatice,,si atunci cand sunt nervoasa imi descarc nervii pe ei....
Eu vorbesc din punctul meu de vedere,,dar nu stiu cum esti tu....Dar stiu ca noi oamenii ne asemanam in gandire....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:12
De la: garbo027119, la data 2009-11-26 21:12:29Poate ca nu o iubesti de asta ai lovit-o....Pt ca daca iubesti nu faci rau nimanui.....Poate era doar obisnuinta.....Un fel de obsesie...Pt ca eu cu oamenii pe care ii iubesc nu ma comport urat,,,ma comport urat doar cu persoanele care imi sunt antipatice,,si atunci cand sunt nervoasa imi descarc nervii pe ei....
Eu vorbesc din punctul meu de vedere,,dar nu stiu cum esti tu....Dar stiu ca noi oamenii ne asemanam in gandire....
Pt ca eu am caracter mai mult masculin decat feminin...Nici nu vreau sa am caracter de femeie,pt ca femeile sunt fraiere...
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:14
Scuze dar era mesajul pe care l-am trimis unui barbat,care aspus ca si-a batut prietena....si i-am raspuns....ca si eu daca nu o sa il iubesc pe prietenul meu,,,si eu sa il bat si o sa imi descarc nervii pe el,atunci cand o sa am stare proasta....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:19
Este normal sa iti descarci nervii pe niste oameni care iti sunt antipatici.....Cu persoanele care imi sunt simpatice,,,ma comport frumos....
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 21:23
Atunci cum se face c� Dumnezeu nu ia aminte la rug�ciunile tuturor oamenilor?
Poate deoarece nu to�i oamenii au o leg�tur� personal� cu El... Or fi �tiind ei c� exist� Dumnezeu, poate chiar I se �nchin� din c�nd �n c�nd. C�t despre cei care nu par s� primeasc� niciodat� r�spuns la rug�ciunile lor... probabil c� lucrurile stau astfel din cauz� c� nu au o rela�ie personal� cu Dumnezeu �i, mai mult, niciodat� nu au primit de la Dumnezeu iertarea complet� pentru p�catele lor. Te �ntrebi ce leg�tur� are una cu alta?! ��i explic imediat. �Nu, m�na Domnului nu este prea scurt� ca s� m�ntuiasc�, nici urechea Lui prea tare ca s� aud�, ci nelegiuirile voastre pun un zid de desp�r�ire �ntre voi �i Dumnezeul vostru; p�catele voastre v� ascund Fa�a Lui �i-L �mpiedic� s� v-asculte!�3
garbo027119
Postat pe 26 Noiembrie 2009 22:53
De la: garbo027119, la data 2009-11-26 22:53:02Atunci cum se face c� Dumnezeu nu ia aminte la rug�ciunile tuturor oamenilor?
Poate deoarece nu to�i oamenii au o leg�tur� personal� cu El... Or fi �tiind ei c� exist� Dumnezeu, poate chiar I se �nchin� din c�nd �n c�nd. C�t despre cei care nu par s� primeasc� niciodat� r�spuns la rug�ciunile lor... probabil c� lucrurile stau astfel din cauz� c� nu au o rela�ie personal� cu Dumnezeu �i, mai mult, niciodat� nu au primit de la Dumnezeu iertarea complet� pentru p�catele lor. Te �ntrebi ce leg�tur� are una cu alta?! ��i explic imediat. �Nu, m�na Domnului nu este prea scurt� ca s� m�ntuiasc�, nici urechea Lui prea tare ca s� aud�, ci nelegiuirile voastre pun un zid de desp�r�ire �ntre voi �i Dumnezeul vostru; p�catele voastre v� ascund Fa�a Lui �i-L �mpiedic� s� v-asculte!�3

Va salut pe toti !
Mana Domnului nu este prea scurta ca a mantuiasca ,sa ajute ,dar pacatele noastre ne despart de Dumnezeu.
EL iubeste pacatosul ,insa uraste pacatul.
Sfintenia lui Dumnezeu nu se poate aseza pe murdarie ,Cel Sfant nu poate sta in prezenta faradelegii.
Domnul se apropie de noi ,numai daca cautam neprihanirea ,curatirea inimi ,schimbarea vieti intr-o directie dupa Voia Sa.
Rugaciunile oamenilor vor fi auzite ,ascultate si implinite ,cand vor alege si vom alege sa umblam in adevar,ascultand de EL.

ica2
Postat pe 29 Noiembrie 2009 11:52
icaaaaa...bine ai re-venit...scapa-ne de ciumaaaa....
tutankhamon
Postat pe 29 Noiembrie 2009 12:10
De la: tutankhamon, la data 2009-11-29 12:10:30icaaaaa...bine ai re-venit...scapa-ne de ciumaaaa....

Mi-a fost dor de voi !

Ai puztintica rabare !

ica2
Postat pe 29 Noiembrie 2009 13:07
De la: ica2, la data 2009-11-29 11:52:53
De la: garbo027119, la data 2009-11-26 22:53:02Atunci cum se face c� Dumnezeu nu ia aminte la rug�ciunile tuturor oamenilor?

Va salut pe toti !
Mana Domnului nu este prea scurta ca a mantuiasca ,sa ajute ,dar pacatele noastre ne despart de Dumnezeu.
Sfintenia lui Dumnezeu nu se poate aseza pe murdarie ,Cel Sfant nu poate sta in prezenta faradelegii.
Domnul se apropie de noi ,numai daca cautam neprihanirea ,curatirea inimi ,schimbarea vieti intr-o directie dupa Voia Sa.
Rugaciunile oamenilor vor fi auzite ,ascultate si implinite ,cand vor alege si vom alege sa umblam in adevar,ascultand de EL.

BRAVO
garbo027119
Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:06
De la: garbo027119, la data 2009-11-29 15:06:23
De la: ica2, la data 2009-11-29 11:52:53

Va salut pe toti !

BRAVO
Fata desteapta...... Frumoasa caracterizare....
garbo027119
Postat pe 29 Noiembrie 2009 15:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista sau nu dragostea la prima vedere?.... 416 De la: mirciulik78 8 Iulie 2014 14:28
ola 3 De la: prometeus_wife 14 Februarie 2009 13:36
Biblia si barbatii 1 De la: ingerasulluptator 4 Iunie 2011 16:11
Educatia unui copi 30 De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... 27 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05
Setari Cookie-uri