De la: sora_ilsi, la data 2009-12-01 21:21:05Ce legatura are ce-am spus eu cu ce spui tu, de ma copiezi intr-una? Tu ai zis mai intai ca esti independenta, apoi dependenta, nu stii nici tu cum mai esti?!Nu ai inteles la ce m-am referit.....Ca a fost vorba de bani....Ca in romania nu poti fii independenta....Pt ca este greu....Si mie imi place sa fiu indeprndenta material,sa nu depind de careva,,ca apoi sa vrea sa ma conduca...in favoarea lor |
||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:24 |
||
---|---|---|
Oamenii care nu se roaga,sunt frumosi la suprafata,pt ca se grijesc de corpul lor,de aspectul lor fizic...Dar in interior sunt goi,,au o inima neagra....din cauza pacatelor....pt ca oamenii pacatosi sunt saraci sufleteste.... | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:25 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-01 21:20:45ok... cand nu vei mai putea sa deschizi calculatorul, sa te gandesti la ce ai scris pe aici, bine?da ca exista politie si pt tine....care sa te gaseasca sa imi cumperi laptop nou,ca de asta m-am saturat |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:26 |
||
Lasa ca eu inteleg foarte bine, tu nu vrei sa intelegi ca omul care se departeaza de Dumnezeu incepe sa-i judece pe semenii lui, sa devina mitocan, sa nu mai aiba respect nici fata de parinti, daramite fata de straini, sa se simta tot timpul persecutat si-n stare de atac, s.a.m.d. | ||
sora_ilsi Postat pe 1 Decembrie 2009 21:26 |
||
119, s-ar putea sa ai o surpriza mare de tot cu politia aia si sa te mai caut si la domiciliu, sa vad cate materiale piratate ai prin casa si prin rashnitza aia careia tu ii zici laptop... deci ai mare grija... chestiile astea inseamna pushcarie pentru un amarat ca tine. si nu putina... |
||
ready_vivus Postat pe 1 Decembrie 2009 21:28 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-01 21:26:49Lasa ca eu inteleg foarte bine, tu nu vrei sa intelegi ca omul care se departeaza de Dumnezeu incepe sa-i judece pe semenii lui, sa devina mitocan, sa nu mai aiba respect nici fata de parinti, daramite fata de straini, sa se simta tot timpul persecutat si-n stare de atac, s.a.m.d.Pai eu nu ma impac bine cu parintiii pt ca nu sunt corecti si ma cauta doar atunci cand au nevoie de ceva...La fel cum fac si cu Dumnezeu....asa ca i-am dat departe decat sa ne certam.....Eu ma impretenesc doar cu oameni corecti....Nu care zic ca slujesc lui Dumnezeu si ei slujesc satanei.pt ca fura,mint,sunt invidiosi....Eu nu ma incurc cu oameni din astia |
||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:30 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-01 21:28:55119, s-ar putea sa ai o surpriza mare de tot cu politia aiaNu mai vb cu tine ca tu esti nebun..asa ca noapte buna |
||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:31 |
||
Atunci cand un om iubeste pe Dumnezeu si vrea ca Dumnezeu sa il protejeze,trebuie sa respecte poruncile.....Pt ca degeaba un om crede in Dumnezeu,dar nu respecta cele 10 porunci,pt ca nu este protejat....si cum faci asa primesti | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:33 |
||
Si de asta oameniii sunt saraci sufleteste si sunt rai....Pt ca Dumnezeu nu este cu ei...Pt ca ei traiesc in pacat,,,Si pacatele indeparteaza pe om de Dumnezeu | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:35 |
||
da' va place sa vorbiti singuri.... |
||
quasaria Postat pe 1 Decembrie 2009 21:36 |
||
Eu nu judec lumea,,eu ii cert pe oameni pt ca nu imi place de ei ca sunt rai.... | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:37 |
||
Si in germania oamenii oamenii sunt saraci sufleteste,pt ca nu au credinta si traiesc in pacate....Dar macar castig bine si sa nu trebuiasca sa depind de vreun om,pt ca atunci cand trebuie sa depinzi de un om,atunci face ce vrea din tine.... | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 21:39 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-01 21:39:12Si in germania oamenii oamenii sunt saraci sufleteste,pt ca nu au credinta si traiesc in pacate....Dar macar castig bine si sa nu trebuiasca sa depind de vreun om,pt ca atunci cand trebuie sa depinzi de un om,atunci face ce vrea din tine....Asa este ai dreptate....Pt ca de asta oamenii sunt rai pt ca nu au credinta in Dumnezeu... |
||
buna Postat pe 1 Decembrie 2009 21:45 |
||
si de asta este asa multa rautate in oameni din cauza ateismului.... | ||
buna Postat pe 1 Decembrie 2009 21:46 |
||
Cu cat omul scapa de pacate cu atata se apropie mai mult de Dumnezeu....Dar trebuie munca....Tot ce este pozitiv nu se da pe gratis.....Exact ca banii care ii muncesti cinstit....Tot ce este cinstit si pozitiv se obtine prin munca si truda.....Dar munca si truda te ajuta sa te maturizezi,,sa devii inteligent...Si inteligenta te ajuta se evoluezi in viata....Cu cat iti stimulezi creierul sa gandeasca cu atata devii mai maiestru....In gandire | ||
garbo027119 Postat pe 1 Decembrie 2009 23:07 |
||
inteligenta ajuta la evoluarea umana.... | ||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 15:51 |
||
ptr 027119 Buna daca nu te superi am si eu o intrebare.Ce faceai in tara inainte de a pleca,cu ce te ocupai?Ce te-a facut sa urasti atat de mult specia umana,caci dupa mine tu esti o persoana rea,poate ca nu erai asa cand ai plecat,de aceea te intreb acest lucru.Intradevar oamenii au devenit foarte rai,nu stiu daca se mai poate face ceva,din pacate oamenii nu se mai inteleg pe ei insisi daramite sa mai asculte de unul ca mine sau unul ca tine.Si eu cred in Dumnezeu foarte mult,dar cu toate astea i-am incalcat de multe ori poruncile si imi pare rau,imi pare foarte rau,Dar asa suntem noi oamenii,cateodata pacatuim cu voia sau fara voia noastra.Iar cat priveste inteligenta de care spui tu,degeaba o au unii daca nu este folosita intr-un mod constructiv.In zilele noastre inteligenta este folosita intr-un mod numai si numai aproape distructiv.Nu stiu daca specia umana mai poate fi salvata.Ma tem ca nu.Dar nu noi trebuie sa judecam lucrul acesta,indiferent cat de mult am avut de suferit. | ||
garbo001934 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:12 |
||
1934 ... N-ai de lucru? De ce faci incantatii pe aici, sa revina strigoaica? |
||
ready_vivus Postat pe 2 Decembrie 2009 21:15 |
||
eeee ce-o patit...a luat-o-n freza, parca ce putea sa pateasca? | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 21:17 |
||
Eu sunt foarte curioasa si chiar a-si vrea sa stiu acest lucru.O fi Mesia in varianta feminina,nu se stie,poate vom avea ceva de invatat de la ea,la cata inteligenta are. | ||
garbo001934 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:23 |
||
se adevereste teoria cuiva "de la tot prostul ai ceva de invatat" | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:25 |
||
aha | ||
fleurdelis Postat pe 2 Decembrie 2009 21:27 |
||
De la: garbo001934, la data 2009-12-02 21:12:55ptr 027119 Buna daca nu te superi am si eu o intrebare.Ce faceai in tara inainte de a pleca,cu ce te ocupai?Ce te-a facut sa urasti atat de mult specia umana,caci dupa mine tu esti o persoana rea,poate ca nu erai asa cand ai plecat,de aceea te intreb acest lucru.Intradevar oamenii au devenit foarte rai,nu stiu daca se mai poate face ceva,din pacate oamenii nu se mai inteleg pe ei insisi daramite sa mai asculte de unul ca mine sau unul ca tine.Si eu cred in Dumnezeu foarte mult,dar cu toate astea i-am incalcat de multe ori poruncile si imi pare rau,imi pare foarte rau,Dar asa suntem noi oamenii,cateodata pacatuim cu voia sau fara voia noastra.Iar cat priveste inteligenta de care spui tu,degeaba o au unii daca nu este folosita intr-un mod constructiv.In zilele noastre inteligenta este folosita intr-un mod numai si numai aproape distructiv.Nu stiu daca specia umana mai poate fi salvata.Ma tem ca nu.Dar nu noi trebuie sa judecam lucrul acesta,indiferent cat de mult am avut de suferit.Draga este ok pt intrebari...Eu nu ma consider inteligenta,,,eu sunt asa cum Dumnezeu considera ca merit sa fiu....Eu nu judec pe nimeni,,eu doar dau exemple....Eu doar sfatuiesc,cine vrea asculta cine nu vrea nu asculta.fiecare este liber sa faca ce vrea el....Fiecare este liber sa isi aleaga drumul pe care vrea sa mearga...Dumnezeu si nici eu nu oblig pe nimeni sa se schimbe.....Dar eu ma impretenesc doar cu persoane,care gandesc ca mine,sau care vor sa mearga pe drumul meu.....Pt ca daca el nu vrea sa se schimbe in bine,vrea sa ma traga pe mine sa ma schimbe in rau....Si de asta mai bine ii evit,pe cei care nu vor sa mearga la credinta dreapta.... |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:30 |
||
ai nimerit-o cu incantatia... | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:32 |
||
De la: garbo001934, la data 2009-12-02 21:23:10Eu sunt foarte curioasa si chiar a-si vrea sa stiu acest lucru.O fi Mesia in varianta feminina,nu se stie,poate vom avea ceva de invatat de la ea,la cata inteligenta are.eu sunt doar o misionar(a) |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:33 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-02 21:33:03.Eu nu ma consider inteligenta,,,eu sunt asa cum Dumnezeu considera ca merit sa fiu....Eu nu judec pe nimeni,,eu doar dau exemple....Eu doar sfatuiesc,cine vrea asculta cine nu vrea nu asculta.fiecare este liber sa faca ce vreaDe la: garbo001934, la data 2009-12-02 21:23:10Eu sunt foarte curioasa si chiar a-si vrea sa stiu acest lucru.O fi Mesia in varianta feminina,nu se stie,poate vom avea ceva de invatat de la ea,la cata inteligenta are.eu sunt doar o misionar(a) |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:34 |
||
lil, inveti da prin excludere:sa nu faci ca el, sa nu te comporti ca el, sa nu umbli pe unde umbla si el. intr-un cuvant sa te tii cat mai departe de prost cand ti-a face-o prostul, nu te salveaza nici o 100 de destepti |
||
si_totusi Postat pe 2 Decembrie 2009 21:34 |
||
eu sunt doar o misionar(a) | ||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:35 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-02 21:34:55lil, inveti da prin excludere:sa nu faci ca el, sa nu te comporti ca el, sa nu umbli pe unde umbla si el. intr-un cuvant sa te tii cat mai departe de prostOamenii fara credinta,nu cred ca sunt inteligenti....Sau poate au inteligenta doar la lucrurile de suprafata.....Dar nu sunt intelepti.....Intelepciunea se procura doar de la Dumnezeu |
||
garbo027119 Postat pe 2 Decembrie 2009 21:37 |
||
EU? sunt doar LILO | ||
LILO Postat pe 2 Decembrie 2009 21:38 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Bonuri de reducere.... | 1 | De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32 |
alesandrea | 8 | De la: tutankhamon 17 Noiembrie 2009 00:01 |
Ochelari de soare | 12 | De la: ema174 18 Aprilie 2013 15:40 |
|
||
Femeie Pesti - Barbat Gemeni | 6 | De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35 |
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? | 1 | De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară