AMIN! | ||
gabitzza Postat pe 7 Martie 2009 16:14 |
||
---|---|---|
Zambilule , n-am mai ras demult asa ! ...da-mi dau si eu cu parerea si zic ca omu 'daca a tinut mortis sa fie-n trend la prima venire , de ce sa nu fie si la a doua . Unde mai pui ca acu'moda e muuult mai permisiva si poate f. bine sa faca un test . Nu nou, ala vechi cu piatra . |
||
blanca Postat pe 7 Martie 2009 18:12 |
||
De la: mielutza, la data 2009-03-07 18:12:14 mielutza, de la a nu crede si pana la a batjocori credinta altora, in care si tu pretinzi ca crezi, este cale lunga. Mai cred ca pe acest topic se manifesta mai curand o habotnicie anticrestina, decat una pro, de vreme ce cel mai injurat si batjocorit personaj pe un topic despre Dumnezeu este Iisus. Noroc ca este antrenat. Merita sa te gandesti la toate astea in momentele cand ceea ce ai tu sfant si sacru va fi batjocorit, cu toate ca ai toate motivele sa crezi ca nu se va intampla asta din moment ce tu poti usor ghici viitorul in zodii sau intr-o ceasca de cafea. |
||
|
||
Ecoul Postat pe 7 Martie 2009 19:41 |
||
De la: Ecoul, la data 2009-03-07 19:41:04De la: mielutza, la data 2009-03-07 18:12:14 cum, ecou? "pretinzi ca crezi" ca credeam ca cuviosia ta nu faci greseli |
||
si_totusi Postat pe 7 Martie 2009 20:00 |
||
"Merita sa te gandesti la toate astea in momentele cand ceea ce ai tu sfant si sacru va fi batjocorit, cu toate ca ai toate motivele sa crezi ca nu se va intampla asta din moment ce tu poti usor ghici viitorul in zodii sau intr-o ceasca de cafea." fraza asta e mai mult rautate gratuita decat ceva intelegent spus. dar, trebuia sa faci si tu o postare, nu? |
||
si_totusi Postat pe 7 Martie 2009 20:04 |
||
Pai ca sa fii in relatie buna cu dumnezeu in primul rand trebuie sa te stradui sa renunti la pacate apoi instinctele negative se vor schimba cu cele pozitive treptat,si sa nu il iubesti pe dumnezeu doar atunci cand iti merge bine,ci si atunci cand iti merge rau pt ca dumnezeu poate iti da sa te maturizezi,pt ca dumnezeu ajuta dar si tu trebuie sa te stradui, | ||
irina_24ro Postat pe 7 Martie 2009 22:03 |
||
Pai ca sa fii in relatie buna cu dumnezeu in primul rand trebuie sa te stradui sa renunti la pacate apoi instinctele negative se vor schimba cu cele pozitive treptat,si sa nu il iubesti pe dumnezeu doar atunci cand iti merge bine,ci si atunci cand iti merge rau pt ca dumnezeu poate iti da sa te maturizezi,pt ca dumnezeu ajuta dar si tu trebuie sa te stradui, | ||
||
||
||
||
sunt multzi care cred ca-si pot bate joc de oricine iar cand aude doar un traznet mai aproape de el ai tremura izmenele de frica sii.. daca tot avetzi curajul sa vorbitzi de post..stau si ma intreb:De ce mai postitzi?Sau o facetzi asaa..gen greva foamei doar doar o sa mai obtzinetzi ceva?POCAITZIVA DAR SI INTOARCETZIVA DE LA CAILE VOASTRE RELE SI DOAR ASA VETZI OBTZINE IERTARE SI BINECUVANTARE.OPRITZIVA DIN A MAI FACE RAU.Si pentru tine Zambil,te-am crezut un baiat mai...dar se pare ca tu nu stii sa respectzi pe cei din jur..cit despre inbracaminte, da, DOMNUL HRISTOS va veni imbracat in SLAVA si abia astept | ||
c_romyka Postat pe 7 Martie 2009 23:28 |
||
melutza cred ca mai degraba tu esti lup, in haine de miel | ||
c_romyka Postat pe 7 Martie 2009 23:37 |
||
gabitza ,nu esti singura care aplauda,cind cineva-si bate joc de Acel ce si-a dat viatza pentru ei.Cand era sus pe cruce ,a cerut sa i se dea apa sa bea ca ai era sete dar unii au ras si iau dat otzet ca sa-si bata joc de EL. Ce crezi ca faceau ceilaltzi care priveau?Exact ce faci tu.Si cu toate acestea Dumnul HRISTOS sa rugat zicand IARTA-I TATA CA NU STIU CE FAC. Tu serbezi pastele(invierea Domnului nostru IIsus Hristos)?Este Singurul care te iubeste cu adevarat | ||
c_romyka Postat pe 7 Martie 2009 23:57 |
||
Ecoule, nu stiu de unde ai scos acele afirmatii!! Poate am exagerat dar iti mai vine sa si exagerezi cand pe un topic despre D-zeu unii se-apuca sa fie predicatori fara argumente si se mai mira ca nu au adepti. Citate din biblie toti putem da ,interesant e ce intelegem din ele.. Altfel, pot sa-ti spun ca mereu ti-am apreciat inteligenta . Ce nu-nteleg este cum se-ntampla ca pe anumite subiecte cand esti in dezacord cu cineva apare brusc o doza de ironie-rautate . Si nu-nteleg tocmai pentru ca fiind un om inteligent ma astept sa stii ca avem perceptii diferite . Poate ca de multe ori in spatele acelorasi cuvinte se ascunde un alt mod de a simti si gandi. Ce-ar fi daca tot ne dorim un dialog sa intelegem mai intai ce se-ntampla acolo si pe urma sa feacem acuzatii . Normal , acolo unde poate exista un dialog. Suspectez insa ca te-ai asezat intr-un turn de unde crezi ca poti doar sa ne amendezi interventiile. Daca-i asa ,sa-ti fie de bine dar vreau sa te atentionez ca intoleranta e si ea un pacat. Inca ceva.Nu mi-am batut joc de nimic sfant . Poate de opacitatea unora . |
||
blanca Postat pe 8 Martie 2009 08:31 |
||
melutza... ecou' asta nu e decat un pacalici oportunist, in realitate departe de orice morala crestina... ecoule, dupa ce te-ai facut de ciocolata cu glumitzele la adresa iasomiei mai faci si pe moralistu' acilea... nu-i frumos nenica, mars la cotetz... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:16 |
||
cat despre strajerii de noapte din oastea domnului, ce sa zic?... bai romici si irinuci, voi n-aveti somn?... vreti sa am cosmaruri?... | ||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:20 |
||
Tuturor doamnelor si domnisoarelor, de 8 martie, LA MULTI ANI VESNICI CU DOMNUL IISUS HRISTOS SI O RELATIE BINECUVANTATA CU DUMNEZEU!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 09:26 |
||
sorela... ca sa nu fac vreo greseala... dumnezeu de ce gen e?... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:28 |
||
Desi astazi imi propusesem sa raspund numai doamnelor, ia cauta matalutza, tataie, in Biblie si ai sa afli tot ceea ce te roade... | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 09:32 |
||
tataie... he, he,he... sorela, suntem combative azi?... hai sa te lamuresc eu, ca vaz ca nu stii... dumnezeu a facut omu' dupa chipu' si asemanarea sa... stii cine era omu'?... adam, soro... femeia in conceptia crestina nu e om... cum nici la musulmani nu e... insasi aparitia femeii tine mai mult de fabricatia de jucarii sexuale decat de geneza... i-a luat omului o coasta ca sa-i faca o jucarie... ca se plictisea singur acolo in rai, printre dobitoace... ca sa nu mai zic de riscurile masturbarii... deci dumnezeu e barbat... qed... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:38 |
||
qezi, da' nu stii...si, bucura-te ca "Dumnezeu nu tine seama de vremurile de nestiinta" | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 09:46 |
||
mda... sunt anumite posedate care cred ca dumnezeu e femeie... mai ales de 8 martie... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:48 |
||
iar qezi, da' nu stii... |
||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 09:50 |
||
sorela... hai mai bine sa facem o leapsa, ceva... la ce argumentatie ai... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:53 |
||
pai, de ce nu zici, tataie, ca vrei argumentatie? credeam ca mergi doar pe... aberatie! | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 09:58 |
||
sorela... pai m-am gandit sa nu te fortez... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 09:59 |
||
Bine, Zambi, atunci: LA MULTI ANI SI TIE!, ca poate de-aia ti s-apus pata... | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 10:02 |
||
sorela... subtirel, mami... pai asa vrei sa aduci un pacatos pe drumu' drept?... cu mistouri d-astea de gradinita?... ia mai zi-mi mai bine ceva din biblie... poti sa citesti, daca nu-ti aduci aminte... ca vaz ca te lasara nervii... |
||
zambil Postat pe 8 Martie 2009 10:07 |
||
Nu te supara, Zambi, ca e si ziua ta...daca ne luam dupa cei care sustin ca in orice fiinta exista trasaturi atat masculine cat si feminine, fiindca, dupa altii, barbatii sunt frustrati ca nu pot aduce la existenta alte fiinte... Dar cel mai frumos gand scris de cineva( Heather-Dawn Small) pe care l-am citit astazi este tot pentru femei:"Mama este fiecare femeie care are dragostea lui Dumnezeu in suflet". Aceasta este pentru femeile care nu au putut da nastere la copii, dar care au aceasta capacitate daruita de Creatorul Universului oricarei femei. Dumnezeu sa binecuvanteze si femeile si barbatii de pe acest topic ca sa nu se mai supere nimeni si sa se simta, cumva, exclus! |
||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 10:42 |
||
Si scuze, Zambi, eu ti-am zis tataie, dupa poza despre care am crezut ca te reprezinta, dar poti fi mult mai tanar ca mine...nu de tinerete era vorba, ci de intelepciunea care ar trebui sa vina odata cu varsta, dar nu este obligatoriu... | ||
sora_ilsi Postat pe 8 Martie 2009 10:45 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49 |
ola | 3 | De la: prometeus_wife 14 Februarie 2009 13:36 |
VREI SI TU REDUCERI ??? | 1 | De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43 |
|
||
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
Obiecte interzise? | 2 | De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară