da tyovarasu nelu ...sa traiti!!!ce fac cu bufnita?????sa traiti!!!! | ||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 16:32 |
||
---|---|---|
eu ma retrag in lumea mea reala ...va doresc o dupa amiaza minunata ..va | ||
cely Postat pe 3 Decembrie 2009 16:34 |
||
|
||
nazirra Postat pe 3 Decembrie 2009 16:35 |
||
De la: nazirra, la data 2009-12-03 16:10:06pai daca muncesti tu mami!!!!!!ce sa ma mai duc si io??????Asa este eu sa muncesc pt toata lumea? Ca destepti mai sunteti voi |
||
garbo027119 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:27 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-03 16:16:52pana acum, zicea ca se duce sa se culce. acum, lucreaza.Aveam pauza ,,,dar cu voi nu am mai facut nici o pauza |
||
garbo027119 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:28 |
||
De la: si_totusi, la data 2009-12-03 15:14:52de asta n-are ursu coada , irino.Eu sunt o fata linistita...Si mie imi place sa traiesc in liniste....Am prieteni cu care discut,dar mie imi place sa am linistea mea....Nu imi place sa ma impreetenesc cu persoane care nu imi place de ei....Pt ca daca gandim diferit,nici nu avem cum sa ne intelegem.Mie imi place viata mea.... |
||
garbo027119 Postat pe 3 Decembrie 2009 21:34 |
||
io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... | ||
tutankhamon Postat pe 3 Decembrie 2009 23:15 |
||
doamne ajuta! | ||
elodia Postat pe 4 Decembrie 2009 10:27 |
||
Eu cred ca un daca vrea oameni de calitate in jurul lui,,si el trebuie sa fie de calitate...si o femeie daca vrea sa se incurce cu un barbat...Mai intai sa il cunoasca,sa se impreteneasca cu el,sa vada ce ii poarta capul..Pt ca sa poti cunoaste un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui....Pt ca pe un om nu il poti schimba,,,doar Dumnezeu poate schimba un om,dar asta doar cu acordul omului....De asta nu va mai incurcati cu oameni nepotriviti cu speranta ca se vor schimba...Oameniii nu se schimba....Din contra ei vor incerca sa profita de pe urma oameniilor credinciosi si buni....Pt ca stiu ca sunt inofensivi...Asa sunt oamenii niste lasi....Toti se judeca unul pe altul,,,ca sunt rai,,dar ei nu se vad pe ei ca is ei sunt tot la fel de rai.....Pt ca oamenii fara credinta puternica in Dumnezeu sunt saraci sufleteste....Pt ca ei nu au grija de caracterul lor,,,sa isi faca ordine in caracterul lor...Ei au grija doar de aspectul fizic....De asta oamenii sunt frumosi la exterior si in interior sunt stricati....cu sufler negru si fara inima....pt ca nu au principiii... | ||
garbo027119 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:33 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-04 12:33:17Eu cred ca un om daca vrea oameni de calitate in jurul lui,,si el trebuie sa fie de calitate...si o femeie daca vrea sa se incurce cu un barbat...Mai intai sa il cunoasca,sa se impreteneasca cu el,sa vada ce ii poarta capul..Pt ca sa poti cunoaste un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui....Pt ca pe un om nu il poti schimba,,,doar Dumnezeu poate schimba un om,dar asta doar cu acordul omului....De asta nu va mai incurcati cu oameni nepotriviti cu speranta ca se vor schimba...Oameniii nu se schimba....Din contra ei vor incerca sa profita de pe urma oameniilor credinciosi si buni....Pt ca stiu ca sunt inofensivi...Asa sunt oamenii niste lasi....Toti se judeca unul pe altul,,,ca sunt rai,,dar ei nu se vad pe ei ca is ei sunt tot la fel de rai.....Pt ca oamenii fara credinta puternica in Dumnezeu sunt saraci sufleteste....Pt ca ei nu au grija de caracterul lor,,,sa isi faca ordine in caracterul lor...Ei au grija doar de aspectul fizic....De asta oamenii sunt frumosi la exterior si in interior sunt stricati....cu sufler negru si fara inima....pt ca nu au principiii... |
||
garbo027119 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:34 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-04 12:34:11De la: garbo027119, la data 2009-12-04 12:33:17Eu cred ca un om daca vrea oameni de calitate in jurul lui,,si el trebuie sa fie de calitate...si o femeie daca vrea sa se incurce cu un barbat...Mai intai sa il cunoasca,sa se impreteneasca cu el,sa vada ce ii poarta capul..Pt ca sa poti cunoaste un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui....Pt ca pe un om nu il poti schimba,,,doar Dumnezeu poate schimba un om,dar asta doar cu acordul omului....De asta nu va mai incurcati cu oameni nepotriviti cu speranta ca se vor schimba...Oameniii nu se schimba....Din contra ei vor incerca sa profita de pe urma oameniilor credinciosi si buni....Pt ca stiu ca sunt inofensivi...Asa sunt oamenii niste lasi....Toti se judeca unul pe altul,,,ca sunt rai,,dar ei nu se vad pe ei ca is ei sunt tot la fel de rai.....Pt ca oamenii fara credinta puternica in Dumnezeu sunt saraci sufleteste....Pt ca ei nu au grija de caracterul lor,,,sa isi faca ordine in caracterul lor...Ei au grija doar de aspectul fizic....De asta oamenii sunt frumosi la exterior si in interior sunt stricati....cu suflet negru si fara inima....pt ca nu au principiii... |
||
garbo027119 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:35 |
||
io nu am nemica cu fetili care posteste si vorbeste despre almanahele in care sicrie de pa goagal si copieste si pasteste din carte sfanta in care vorbeste despre fetele care trebe sa fie cuminti si sa nu preacurveste ca e pacat ca tu ca fata sa te duci cu mai multi barbati deodata ci e mai bine cu cate unul pe rand eventual chiar in aceeasi noapte ca sa faci bani si sa nu ii mai ceri la baba bani de parfumuri si de alte odicoloane ca baba nu are si daca iti da te spune la fata ei care are un copil mic si mai pleaca de acasa si atunci fata posteste pe internetele din alte tari si atunci vorbeste de barbatii care nu merita fetele care e cuminti si daca se da barbatii la fetele cuminti astea le bate peste gura ca asa trebuie fetele sa faca azi sa carpeasca barbatii si sa nu-i lase sa cante precum cocosul ca fetele trebuie sa conduca casa si barbatul trebuie sa fie supusul ei si sa nu iasa de sub papucul ei ca altfel e porc si nu mai merita increderea ei si nici nu merita sa-i faca copii ca nu ii va creste cu el si ea nu are din ce sa ii creasca ca ea muunceste cinstit ca se duce si la munastire si se roaga dar nu se duce la popa ala pacatos care o trage de limba ca ala nu stie nici macar sa citeste din biblie si o sa vada ea ca o sa-i spuna ca nu stie sa citeasca cartea aia si o sa-l invete ea cum se citeste..... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 12:43 |
||
ioiii tuth nu imi spune ca te-a afectat si pe tine! |
||
Helen29 Postat pe 4 Decembrie 2009 12:45 |
||
helen, nu mami...sezi blanda ca nu ma face asta pe mine...ii raspund cu aceeasi moneda cu care ne freaca ea.......copy-paste si leorbaiala inutila, fara punct si fara virgula......nu vezi ca pe fiecare topic pe care a intrat, a bagat cate 3-4 copy paste, doar sa fie prima la postari?.....aiurea....fara sa zica nimic???? asta e bolnava rau.... | ||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 12:48 |
||
De la: cely, la data 2009-12-03 16:07:45super e afacerea cu lumanari , sincer nici nu ma gandeam ca o sa mearga asa de bineDe la: yanyacharberet, la data 2009-12-03 16:01:55buna yanya ..cum mg afacerea cu lumanari??? |
||
yanyacharberet Postat pe 4 Decembrie 2009 13:32 |
||
Eu cred ca un om daca vrea oameni de calitate in jurul lui,,si el trebuie sa fie de calitate...si o femeie daca vrea sa se incurce cu un barbat...Mai intai sa il cunoasca,sa se impreteneasca cu el,sa vada ce ii poarta capul..Pt ca sa poti cunoaste un om,trebuie sa te uiti la faptele lui si la gandirea lui....Pt ca pe un om nu il poti schimba,,,doar Dumnezeu poate schimba un om,dar asta doar cu acordul omului....De asta nu va mai incurcati cu oameni nepotriviti cu speranta ca se vor schimba...Oameniii nu se schimba....Din contra ei vor incerca sa profita de pe urma oameniilor credinciosi si buni....Pt ca stiu ca sunt inofensivi...Asa sunt oamenii niste lasi....Toti se judeca unul pe altul,,,ca sunt rai,,dar ei nu se vad pe ei ca is ei sunt tot la fel de rai.....Pt ca oamenii fara credinta puternica in Dumnezeu sunt saraci sufleteste....Pt ca ei nu au grija de caracterul lor,,,sa isi faca ordine in caracterul lor...Ei au grija doar de aspectul fizic....De asta oamenii sunt frumosi la exterior si in interior sunt stricati....cu suflet negru si fara inima....pt ca nu au principiii... | ||
garbo027119 Postat pe 4 Decembrie 2009 17:05 |
||
aham nu sunt printipii...dlor | ||
lala_cri Postat pe 4 Decembrie 2009 18:17 |
||
tutankhamon Postat pe 4 Decembrie 2009 23:13 |
||
relatia cu DUMNEZEU este foarte importanta in viata omului pt k ne da acel echilibru de care avem nevoie.nu cred ca exista om care sa creada in Dumnezeu, cred ca exista doar indoiala cu privire la existenta LUI: oare EL exista? nu stiu cine esteEL, dar cu siguranta exista ceva, acolo sus o forta care ne priveste si care ne ajuta.Ideea e ca fiecare dintre noi avem un liber arbitru, si fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui pt k asa alege el.poate alege bine, sau rau, asta depinde de cat de bine a fost instruit in mediul in care traieste.totul depinde de el.Dumnezeu ne-a dat acest drept de a alege, ne lasa liberi fara a pune conditii, si nu ne pedepseste.faptul ca se intampla rau se datoreaza vinei noastra pt ca asa noi am ales: ''raul''.chiar daca in viata crezi k esti drept, si ca ti s-au intamplat rele in timp ce tu credeai ca ai facut lucruri bune, Dumnezeu nu uita si el iti incredinteaza acele lucruri bune cand ai nevoie, nu cand ceri tu asta, el daca ne ia ceva care noi credem ca ne este de folos, el poate face asta cu un scop, incercand sa ne recompenseze altfel decat noi in mod direct percepem.atunci cand faci lucruri bune, le faci pentru tine, si nu pentru ca vrei sa primesti ceva in schimb, si nu pentru ca cersesti lauda din partea altora..Dumnezeu stie ce vrei, Dumnezeu stie de altfel si ce nu vrei, pt k asta e menirea lui, Pt asta exista si de aceea ne-a creat.Dumnezeu a fost sigur atunci cand ne-a creat ca oameni, El a stiut dinainte si ne-a creat pt a nu fi singur, ci pt a fi alaturi de El, pt a-L cinsti pentru ca existam si pentru ca avem posibilitatea de a observa toate lucrurile frumoase pe care insasi viata ni le ofera , si cu bune si cu rele.Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca exista, pentru ca el traieste prin esenta lui duala, atat ca om, cat si ca spirit.Acestea sunt 2 caracteristici care-i definesc esenta Lui.El este atotputernic si imi da puterea de a merge mai departe oricata durere in suflet am reusit sa strang, si e aici cu mn, ii multumesc.relatia noastra cu Dumnezeu se realizeaza la nivel spiritual, totul vine din modul nostru de perceptie al existentei lui,Putem sa ne uitam la un obiect abstract ca la dumnezeu, nu trebuie sa il privim numai ca persoana omeneasca,pot avea in mana mea un glob, sau un mar, sau oricealtceva, il pot strange in mana si ma pot gandi la Dumnezeu, caci acel fruct sau obiect e creat de El insusi.Acesta e marele dar al lui Hristos, ne imbogateste cu marea putere de a darama principiile termodinamicii, ipseitatea, emotia personala si ne face sa ne vedem asa cum suntem , fara a recurge la posibilitatea de a il vedea ca un corp astral, ne face sa vedem ipocrizia, sa invingem puterea raufacatorilor, ne vedem asa cum suntem in propria si imperiala noastra persoana. | ||
garbo059610 Postat pe 5 Decembrie 2009 11:07 |
||
CREDE SI NU CERCETA | ||
lala_cri Postat pe 5 Decembrie 2009 11:09 |
||
610......zici bine.....dar data viitoare zi mama mai scurt ca ma dor ochii.... | ||
tutankhamon Postat pe 5 Decembrie 2009 13:41 |
||
...610, te contrazici rau de tot, mami: nu crezi ca exista om care sa creada in Dumnezeu, dar spui ca Dumnezeu ne-a dat si ne-a facut si ne-a dres, pai daca nu crezi in El cum sa crezi ca-ti da sau face ceva? Poate iti da celalalt Dar daca afirmi ca Dumnezeu te-a creat, stie ce vrei, ca ti-a dat liberul arbitru, etc., atunci, cu siguranta ca este o persoana demna de incredere. |
||
sora_ilsi Postat pe 5 Decembrie 2009 19:51 |
||
De la: garbo059610, la data 2009-12-05 11:07:54relatia cu DUMNEZEU este foarte importanta in viata omului pt k ne da acel echilibru de care avem nevoie.nu cred ca exista om care sa creada in Dumnezeu, cred ca exista doar indoiala cu privire la existenta LUI: oare EL exista? nu stiu cine esteEL, dar cu siguranta exista ceva, acolo sus o forta care ne priveste si care ne ajuta.Ideea e ca fiecare dintre noi avem un liber arbitru, si fiecare e liber sa faca ce vrea cu viata lui pt k asa alege el.poate alege bine, sau rau, asta depinde de cat de bine a fost instruit in mediul in care traieste.totul depinde de el.Dumnezeu ne-a dat acest drept de a alege, ne lasa liberi fara a pune conditii, si nu ne pedepseste.faptul ca se intampla rau se datoreaza vinei noastra pt ca asa noi am ales: ''raul''.chiar daca in viata crezi k esti drept, si ca ti s-au intamplat rele in timp ce tu credeai ca ai facut lucruri bune, Dumnezeu nu uita si el iti incredinteaza acele lucruri bune cand ai nevoie, nu cand ceri tu asta, el daca ne ia ceva care noi credem ca ne este de folos, el poate face asta cu un scop, incercand sa ne recompenseze altfel decat noi in mod direct percepem.atunci cand faci lucruri bune, le faci pentru tine, si nu pentru ca vrei sa primesti ceva in schimb, si nu pentru ca cersesti lauda din partea altora..Dumnezeu stie ce vrei, Dumnezeu stie de altfel si ce nu vrei, pt k asta e menirea lui, Pt asta exista si de aceea ne-a creat.Dumnezeu a fost sigur atunci cand ne-a creat ca oameni, El a stiut dinainte si ne-a creat pt a nu fi singur, ci pt a fi alaturi de El, pt a-L cinsti pentru ca existam si pentru ca avem posibilitatea de a observa toate lucrurile frumoase pe care insasi viata ni le ofera , si cu bune si cu rele.Eu ii multumesc lui Dumnezeu ca exista, pentru ca el traieste prin esenta lui duala, atat ca om, cat si ca spirit.Acestea sunt 2 caracteristici care-i definesc esenta Lui.El este atotputernic si imi da puterea de a merge mai departe oricata durere in suflet am reusit sa strang, si e aici cu mn, ii multumesc.relatia noastra cu Dumnezeu se realizeaza la nivel spiritual, totul vine din modul nostru de perceptie al existentei lui,Putem sa ne uitam la un obiect abstract ca la dumnezeu, nu trebuie sa il privim numai ca persoana omeneasca,pot avea in mana mea un glob, sau un mar, sau oricealtceva, il pot strange in mana si ma pot gandi la Dumnezeu, caci acel fruct sau obiect e creat de El insusi.Acesta e marele dar al lui Hristos, ne imbogateste cu marea putere de a darama principiile termodinamicii, ipseitatea, emotia personala si ne face sa ne vedem asa cum suntem , fara a recurge la posibilitatea de a il vedea ca un corp astral, ne face sa vedem ipocrizia, sa invingem puterea raufacatorilor, ne vedem asa cum suntem in propria si imperiala noastra persoana.Ai dreptate in tot ce zici...Fara Dumnezeu suntem nimic...Suntem un nimeni...fara Dumnezeu suntem oameni fara de valoare si fara de caracter |
||
garbo027119 Postat pe 6 Decembrie 2009 16:42 |
||
tutankhamon Postat pe 6 Decembrie 2009 16:48 |
||
Eu nu consider pe nimeni prosti.....Eu ii consider negativi...Eu doresc prieteni ca mine...Sa ajut si sa fiu ajutata....Pt ca si in biblie spune...Sa ajuti dar sa nu lasi sa se profite de tine....Ajuti un bolnav,,,dar un om sanatos il ajuti daca te ajuta si el....Pt ca capriciile se platesc....Daca un om sanatos are 2 maini si un creier la fel ca mine si nu vrea sa ajute...Atunci sa se descurce singur... | ||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 21:18 |
||
bla blabla blaaa blabla |
||
yanyacharberet Postat pe 8 Decembrie 2009 21:19 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:19:57bla blablaScorpie mica |
||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 21:21 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:21:20iudo ....sunt sagetatoare , daca chiar vrei sa stiiDe la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:19:57bla blablaScorpie mica |
||
yanyacharberet Postat pe 8 Decembrie 2009 21:22 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:22:57Ma bucur pt tine,dar sincer nici macar nu ma interesa...De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:21:20iudo ....sunt sagetatoare , daca chiar vrei sa stiiDe la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:19:57bla blablaScorpie mica |
||
garbo027119 Postat pe 8 Decembrie 2009 21:28 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:28:12pai iudo mi-ai spus scorpie , dar ce draq iudo uitasi ce spui , bleachDe la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:22:57Ma bucur pt tine,dar sincer nici macar nu ma interesa...De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:21:20iudo ....sunt sagetatoare , daca chiar vrei sa stiiDe la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:19:57bla blablaScorpie mica |
||
yanyacharberet Postat pe 8 Decembrie 2009 21:39 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce poate sa faca un om,ca sa primeasca o minte clara si o gandire logica pozitiva? | 10 | De la: xenaluptatoareainimoasa 24 Septembrie 2010 09:58 |
EDUCATIA .....DE ACASA | 22 | De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 22:52 |
vopsea de par | 3 | De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06 |
|
||
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! | 112 | De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32 |
:) | 3 | De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară