RELATIA CU DUMNEZEU

De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:39:50
De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:28:12
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:22:57
De la: garbo027119, la data 2009-12-08 21:21:20
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:19:57bla blabla
blaaa blabla
Scorpie mica
iudo ....sunt sagetatoare , daca chiar vrei sa stii
Ma bucur pt tine,dar sincer nici macar nu ma interesa...
pai iudo mi-ai spus scorpie , dar ce draq iudo uitasi ce spui , bleach
Scorpie inseamna,,,femeie rautacioasa
garbo027119
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:42
Scorpie inseamna,,,femeie rautacioasa [/quote]dar tu cum poula mea esti iudo? tu nu esti rautacioasa , si pe deasupra si hoatza
yanyacharberet
Postat pe 8 Decembrie 2009 21:48
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-08 21:48:49 Scorpie inseamna,,,femeie rautacioasa
dar tu cum poula mea esti iudo? tu nu esti rautacioasa , si pe deasupra si hoatza [/quote] Crezi ce vrei ca putin imi pasa....Eu nu fur,,daca imi trebuie ceva cer....Asa ca asta nu se numeste furt....Si de la sefii la care lucrez normal ca cer,daca imi trebuie ceva....Pt ca doar pt ei muncesc...
garbo027119
Postat pe 8 Decembrie 2009 22:04
cred ca bati cimpii!!!,ai dat citatul..''o credinta''-ai impresia ca exista mai multe adevaruri?-Dumnezeu unul fiind!aceasta e o politica premergatoare lui Antihrist de a ne uniformiza credinta,de a amesteca si omogeniza...pt a ne stapini pe noi....cei slabi.Ortodoxia inseamna dreapta credinta si dreapta raportare la Dumnezeu!!!.deci sa nu ne amagim cu cele desarte!
ovidius
Postat pe 9 Decembrie 2009 13:31
De la: ovidius, la data 2009-12-09 13:31:43cred ca bati cimpii!!!,ai dat citatul..''o credinta''-ai impresia ca exista mai multe adevaruri?-Dumnezeu unul fiind!aceasta e o politica premergatoare lui Antihrist de a ne uniformiza credinta,de a amesteca si omogeniza...pt a ne stapini pe noi....cei slabi.Ortodoxia inseamna dreapta credinta si dreapta raportare la Dumnezeu!!!.deci sa nu ne amagim cu cele desarte!
Credinta cea dreapta,nu este ortodoxia....Credinta inseamna sa respecti cela 10 porunci....eu sunt ortodoxa,,,dar eu nu consider ca ortodoxia este cea mai buna....Pt ca asa cum sunt oamenii diferiti,asa sunt si religiile diferite...Pot fii si catolicii crestini,,daca ei respecta biblia si cele 10 porunci....religia inseamna traditie.....Credinta este sa respecti poruncile lui Dumnezeu
garbo027119
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:30
Irinuca inainte de toate tre sa acumulezi mai multa cultura religioasa ....catolicii sunt tot crestinii.... bietii de ei si daca tot exprimi atata vehementa in vederea respectarii celor 10 porunci ...de ce nu iti faci o secta
lika
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:39
De la: Lika, la data 2009-12-09 22:39:57Irinuca inainte de toate tre sa acumulezi mai multa cultura religioasa ....catolicii sunt tot crestinii.... bietii de ei si daca tot exprimi atata vehementa in vederea respectarii celor 10 porunci ...de ce nu iti faci o secta
Pai eu stiam asta...Dar eu i-am raspuns la baiat....Mai citeste si tu.....Eu sunt ortodoxa....POATE SA ITI FACI TU O SECTA,DACA NU AI UNA
garbo027119
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:53
Aaa...n-am observat ca i-ai raspuns baiatului. Si sa stii ca am de fapt, un insectar de secte
lika
Postat pe 9 Decembrie 2009 22:58
De la: Lika, la data 2009-12-09 22:58:52Aaa...n-am observat ca i-ai raspuns baiatului. Si sa stii ca am de fapt, un insectar de secte
Eu sunt ortodoxa,pt ca asa m-am nascut...Si nu ma intereseaza,sectarii
garbo027119
Postat pe 9 Decembrie 2009 23:01
Adesea uitam de Dumnezeu si spunem Doamne ajuta doar atunci cind ne este greu. Cu mare grija ma plec in fata lui Dumnezeu si oricit imi este de greu, stiu bine ca EL are un plan cu fiecare dintre noi. Doar asa reusesc sa imi alin suferinta de zi cu zi, chiar daca uneori simt ca rabdarea e la capat! Dumnezeu sa ne ajute!
stelaflorea2001
Postat pe 10 Decembrie 2009 11:35
De la: stelaflorea2001, la data 2009-12-10 11:35:09Adesea uitam de Dumnezeu si spunem Doamne ajuta doar atunci cind ne este greu. Cu mare grija ma plec in fata lui Dumnezeu si oricit imi este de greu, stiu bine ca EL are un plan cu fiecare dintre noi. Doar asa reusesc sa imi alin suferinta de zi cu zi, chiar daca uneori simt ca rabdarea e la capat! Dumnezeu sa ne ajute!
Dumnezeu ne ajuta pe toti...Dar Lui nu ii place sa te rogi la el doar atunci cand ai probleme....Lui Dumnezeu ii place sa sa il iubesti si la bine si la rau....Pt ca asa cum nu tie nu iti place ca cineva sa te caute doar cand are nevoie de ceva si cand ii merge bine sa uite de tine.....Pt ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul lui....Daca tie ca om nu iti place sa fii folosita,,apai lui Dumnezeu.....Dumnezeu ajuta mai mult si apreciaza pe cei care slujesc si fac voia Lui si la bine si la rau....
garbo027119
Postat pe 10 Decembrie 2009 16:11
De la: garbo027119, la data 2009-12-10 16:11:45
De la: stelaflorea2001, la data 2009-12-10 11:35:09Adesea uitam de Dumnezeu si spunem Doamne ajuta doar atunci cind ne este greu. Cu mare grija ma plec in fata lui Dumnezeu si oricit imi este de greu, stiu bine ca EL are un plan cu fiecare dintre noi. Doar asa reusesc sa imi alin suferinta de zi cu zi, chiar daca uneori simt ca rabdarea e la capat! Dumnezeu sa ne ajute!
Dumnezeu ne ajuta pe toti...Dar Lui nu ii place sa te rogi la el doar atunci cand ai probleme....Lui Dumnezeu ii place sa sa il iubesti si la bine si la rau....Pt ca asa cum nu tie nu iti place ca cineva sa te caute doar cand are nevoie de ceva si cand ii merge bine sa uite de tine.....Pt ca Dumnezeu ne-a facut dupa chipul lui....Daca tie ca om nu iti place sa fii folosita,,apai lui Dumnezeu.....Dumnezeu ajuta mai mult si apreciaza pe cei care slujesc si fac voia Lui si la bine si la rau....
Nu ii plac oamenii care il cauta doar la necazuri....Dumnezeu ii milostiv,ajuta pe toata lumea....In problema respectiva,,,dar daca iarasi rupe legatura cu Dumnezeu,,o sa iti vina probleme si mai mari....La inceput vin probleme mici,,ca avertizare...Apoi din ce in ce mai mari,,daca omul nu se indreapta....Este pedeapsa pt pacatele noastre,pe care si le meritam...
garbo027119
Postat pe 10 Decembrie 2009 20:52
119 sau Irina ,inteleg ca este una si aceeasi persoana ....afirmi ca:
"Nu ii plac oamenii care il cauta doar la necazuri....Dumnezeu ii milostiv,ajuta pe toata lumea....In problema respectiva,,,dar daca iarasi rupe legatura cu Dumnezeu,,o sa iti vina probleme si mai mari....La inceput vin probleme mici,,ca avertizare...Apoi din ce in ce mai mari,,daca omul nu se indreapta....Este pedeapsa pt pacatele noastre,pe care si le meritam... "

Lucrurile nu stau chiar asa ...
Dumnezeu este indelug rabdator ,bun ,milostiv si nu gaseste nici o placere in a pedepsi omul !Manifesta o dragoste nemarginita pentru creatura Sa :"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe unicul Sau Fiu..."si stim ce urmeaza mai departe ,deci ceea ce ai spus tu, suna mai degraba amenintare ,decat o chemare sau impacare cu Dumnezeu .

ica2
Postat pe 11 Decembrie 2009 19:58
Trebuie sa ni-L imaginam pe Dumnezeu ca fiind Cineva care este gata oricand sa vina in ajutorul nostru si doreste sa ne aduca rezolvarea tuturor problemele noastre .
Si cel mai important ,este de retinut ca El ne IUBESTE !
Chiar si atunci cand suntem "cazuti" ,sau suntem departe de El.Aminteste-ti pilda Fiului Risipitor...Cata intelegere,dragoste ,bunatate a manifestat Tatal !
ica2
Postat pe 11 Decembrie 2009 20:12
De la: ica2, la data 2009-12-11 19:58:11 119 sau Irina ,inteleg ca este una si aceeasi persoana ....afirmi ca:
"Nu ii plac oamenii care il cauta doar la necazuri....Dumnezeu ii milostiv,ajuta pe toata lumea....In problema respectiva,,,dar daca iarasi rupe legatura cu Dumnezeu,,o sa iti vina probleme si mai mari....La inceput vin probleme mici,,ca avertizare...Apoi din ce in ce mai mari,,daca omul nu se indreapta....Este pedeapsa pt pacatele noastre,pe care si le meritam... "

Lucrurile nu stau chiar asa ...
Dumnezeu este indelug rabdator ,bun ,milostiv si nu gaseste nici o placere in a pedepsi omul !Manifesta o dragoste nemarginita pentru creatura Sa :"Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea ca a dat pe unicul Sau Fiu..."si stim ce urmeaza mai departe ,deci ceea ce ai spus tu, suna mai degraba amenintare ,decat o chemare sau impacare cu Dumnezeu .

Nu draga,,eu m-am referit...Ca Dumnezeu ne iubeste pe toti,,,dar El vrea ca oamenii sa fie recunoscatori,,ca sa primeasca aceea lumina pt a-i ajuta sa duca o viata o viata linistita.....Sa fie recunoscatori....Ca chiar daca au probleme,Dumnezeu ajuta,,pt ca El este milostiv si bun....Dar daca omul revine iarasi la viata de dinainte dupa ce Dumnezeu,i-a rezolvat problemele...Si nu are recunostinta,pt ca ajutat la nevoie....Si revine iarasi la viata pacatoasa de dinainte....Atunci vor veni probleme si mai mari....Pt ca omul trebuie sa stradui sa duca o viata curata,daca vrea sa aiba o viata linistita....pt ca Dumnezeu te ajuta,dar si omul trebuie sa isi dea silinta sa se protejeze de rele...Pt ca Dumnezeu da,dar nu baga in traista
garbo027119
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:21
Nu draga,,eu m-am referit...Ca Dumnezeu ne iubeste pe toti,,,dar El vrea ca oamenii sa fie recunoscatori,,ca sa primeasca aceea lumina pt a-i ajuta sa duca o viata o viata linistita.....Sa fie recunoscatori.... chiar daca au probleme,Dumnezeu ajuta daca i se cere ajutorul,,pt ca El este milostiv si bun...dar sa nu uitam sa fim recunoscatori,ca am fost ajutati la nevoie.Dar daca omul revine iarasi la viata de dinainte dupa ce Dumnezeu,i-a rezolvat problemele...Si nu are recunostinta,pt ca ajutat la nevoie....Si revine iarasi la viata pacatoasa de dinainte....Atunci vor veni probleme si mai mari....Pt ca omul trebuie sa se straduie sa duca o viata curata,daca vrea sa aiba o viata linistita....pt ca Dumnezeu te ajuta,dar si omul trebuie sa isi dea silinta sa se protejeze de rele...Pt ca Dumnezeu ajuta,dar nu baga in traista
garbo027119
Postat pe 11 Decembrie 2009 21:24
119,Depinde cum interpretezi ..."Dar daca omul revine iarasi la viata de dinainte dupa ce Dumnezeu,i-a rezolvat problemele...Si nu are recunostinta,pt ca ajutat la nevoie....Si revine iarasi la viata pacatoasa de dinainte....Atunci vor veni probleme si mai mari...."

Sa intelegem bine ...deci :
1) cand sfidezi pe Dumnezeu mereu si iei in deradere chemarea Lui ,te impotrivesti continuu si iti impietresti inima ,El te lasa in voia ta ,practic iti respecta alegerea ,iar problemele care vin sunt o consecinta a ceea ce am ales fiecare .
2) cand esti deja declarat crestin si mergi din cand in cand la biserica ,poti sa ai impresia ca mergi pe un drum bun ,ca il ai alaturi pe Dumnezeu si sa nu fie de fapt asa.In acest caz problemele nu vin de la Dumnezeu si tot de la noi,pentru ca nu suntem consacrati in totalitate Lui,o facem doar de a avea imaginea de crestin.
3)daca ai o relatie personala cu El ,este altceva ...chiar in cazul acesta e posibil sa apara probleme ,dar nu vin de la Dumnezeu si vin din partea satanei .
Ce vroiam sa scot in evidenta ,problemele nu vin de la Dumnezeu !

ica2
Postat pe 11 Decembrie 2009 23:47
Ica
persidadamian
Postat pe 12 Decembrie 2009 05:17
Relatia cu Dumnezeu nu se clameaza, nu se afiseaza, nu se explica si nu se exteriorizeaza caci este cea mai intima relatie a omului! Si-o asuma fiecare dupa puterea lui de intelegere! Nu cred ca cei care inteleg mai mult fac public asta!...Este taina fiecaruia!
danglumetu
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:32
corect, Dane

ica, ziceai ca "problemele nu vin de la Dumnezeu !".
dar ce sunt "problemele"? de unde stii ca "problemele" sunt chiar "probleme"? poate sunt doar o reprezentare subiectiva a fiecaruia, dar in realitate, privind obiectiv, acele "probleme" sunt pur si simplu niste stari sau fapte diverse ca oricare "intamplari bune" sau "aspecte pozitive" pe care le avem ...
ready_vivus
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:37
asa ica...si da-i...si lupta...si da-i...si lupta.....vrei s-o tinem noi sau te descurci???
tutankhamon
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:42
Tuth, eu unul o prefer pe ica decat pe florinel zis si 119
ready_vivus
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:47
ready...crezi ca suporta comparatia????io zic ca nu......ica e coerenta, explica frumos si e o dulce.......panarama aia bisexuala nu are cap si nu are coada......nici macar unul dintre sexe nu ii e sigur in cap...
tutankhamon
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:49
Tuth, tocmai d-aia o prefer pe ica
E coerenta si nu incearca sa "bage in cap cu leuca", ba, mai mult, suporta si controverse de bun simt.
si da, ai dreptate, nu incape comparatie intre cei doi useri...
ready_vivus
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:52
tutankhamon
Postat pe 12 Decembrie 2009 11:53
De la: ica2, la data 2009-12-11 23:47:15 119,Depinde cum interpretezi ..."Dar daca omul revine iarasi la viata de dinainte dupa ce Dumnezeu,i-a rezolvat problemele...Si nu are recunostinta,pt ca ajutat la nevoie....Si revine iarasi la viata pacatoasa de dinainte....Atunci vor veni probleme si mai mari...."

Sa intelegem bine ...deci :
1) cand sfidezi pe Dumnezeu mereu si iei in deradere chemarea Lui ,te impotrivesti continuu si iti impietresti inima ,El te lasa in voia ta ,practic iti respecta alegerea ,iar problemele care vin sunt o consecinta a ceea ce am ales fiecare .
2) cand esti deja declarat crestin si mergi din cand in cand la biserica ,poti sa ai impresia ca mergi pe un drum bun ,ca il ai alaturi pe Dumnezeu si sa nu fie de fapt asa.In acest caz problemele nu vin de la Dumnezeu si tot de la noi,pentru ca nu suntem consacrati in totalitate Lui,o facem doar de a avea imaginea de crestin.
3)daca ai o relatie personala cu El ,este altceva ...chiar in cazul acesta e posibil sa apara probleme ,dar nu vin de la Dumnezeu si vin din partea satanei .
Ce vroiam sa scot in evidenta ,problemele nu vin de la Dumnezeu !

Pai probleme au toti...problemele te ajuta sa te maturizezi...Dar daca ai credinta si respecti poruncile,,Dumnezeu iti da mereu solutiiii,ca sa ti lev rezolvi...Pt ca stii daca viata ar fii mereu usoara,,omul nu s-ar maturiza niciodata...
garbo027119
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:07
De la: danglumetu, la data 2009-12-12 11:32:40Relatia cu Dumnezeu nu se clameaza, nu se afiseaza, nu se explica si nu se exteriorizeaza caci este cea mai intima relatie a omului! Si-o asuma fiecare dupa puterea lui de intelegere! Nu cred ca cei care inteleg mai mult fac public asta!...Este taina fiecaruia!
Nu mai spune....Atunci fa tu asa...MIE NU IMI ESTE RUSINE SA SPUN CA SUNT CRESTINA
garbo027119
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:08
florine, nu-i chiar asa. uite, tu nu ai probleme, esti fericirea intruchipata!
pik_nik
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:09
bre pikule...la irinucu-florinucu cred ca a fost efect invers
eladaela
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:11
helado, la asemenea creaturi, si notiunea de invers e relativa rau
daca le-ai cere parerea despre 5 lucruri sa zicem, acceptate general ca normale, ai avea surprize uriase
pik_nik
Postat pe 12 Decembrie 2009 15:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Educatia unui copi 30 De la: ameno 1 Iulie 2010 12:40
totzi se cred smekeri din spatele calculatorului 19 De la: yanyacharberet 20 Decembrie 2009 11:22
Cum sa ne alegem prietenii.. 4 De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54
coafura de toamna realizata pas cu pas 1 De la: garbo_7980 1 Noiembrie 2012 00:10
Bonuri de reducere.... 1 De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32
Setari Cookie-uri