NOAPTE BUNA COPILASI | ||
garbo027119 Postat pe 13 Decembrie 2009 22:59 |
||
---|---|---|
Oameni buni, am in carca cateva experiente, un fel de intalniri de gradul III,viata pe TERRA conceputa in mod dual, (APA-SOL, VIATA -MOARTE, ALB-NEGRU, BINE- RAU, ....), omul creatura simetrica (99%), cheea nemuririi este traiul in credinta, in iubire , pe Pamant este o secventa doar din existenta noastra, o mica scoala de incercare , de proba, ....ce mai ..vorba !, sa fim buni si sa ne rugam din toata fiinta ....! | ||
garbo016917 Postat pe 14 Decembrie 2009 10:00 |
||
vorbeai de 2 minute. sunt de acord ca e un inceput. De catva timp incoace am inceput sa am o comuniune aproape permanenta cu El. nu merg la biserica. sau merg, dar mai rar. mami imi zicea de mica ca nu trebuie neaparat sa mergem la biserica pentru a ne ruga. intr adevar, acolo Il simti cel mai bine pe Dumnezeu. si asta ii ajuta pe marea majoritate a oamenilor care merg la biserica - sa se interiorizeze si sa se abandoneze Lui, sa poarte o discutie la nivel de suflet. au fost insa niste ingerasi care mi au scos in cale modul prin care si acum am aceasta legatura stransa cu El. nu voi detalia aici, dar imi puteti lasa un mesaj daca vreti sa stiti mai multe. ca incheiere, va recomand din suflet volumele lui Iacob Lorber, Marea Evanghelie a lui Ioan (0 descriere amanuntita a celor 3 ani de propovaduire a lui Iisus, care completeaza si interpreteaza informatia biblica). o sa vedeti cat de putine lucruri gasim in Biblie, din toate cele cate s-au intamplat cu adevarat. bisericile au avut anumite motive pentru care au extras DOAR ceea ce vedem cu totii in Biblie. Cartea se poate citi si pe internet, pe site ul SCRIBD.com. May God bless you! |
||
|
||
divine_sparkle Postat pe 14 Decembrie 2009 10:12 |
||
"dar imi puteti lasa un mesaj daca vreti sa stiti mai multe " Divine ,as fi curioasa sa imi povestesti mai multe despre Dumnezeu . Puuupici ! |
||
ica2 Postat pe 14 Decembrie 2009 10:25 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-13 22:16:01Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii... 119 ,cred ca imaginea ta , despre cum privesti lucrurile este un pic deformata... O fi corupie in Romania ,ca doar vazu-si ce s-a intamplat la alegerile prezidentiale...cu atatea voturi anulate ... ,anulate care de fapt erau corecte! Dar asta se intampla in politica .. In viata de zi cu zi ,fiecare isi rezolva problemele cotidine si nu chiar exploatandu-se unul pe altul .E aberant sa crezi ca intr-o relatie de prietenie poate interveni motivul de care vorbesti . |
||
ica2 Postat pe 14 Decembrie 2009 10:46 |
||
icutzo, inviasi ca lazar, fata... hai ca plangea topicu' dupa postari de tinuta... pupici.. auzi la ea... |
||
zambil Postat pe 14 Decembrie 2009 11:04 |
||
iote ica... asa mami,baga-i tu mintile-n cap.... |
||
iasomia Postat pe 14 Decembrie 2009 11:12 |
||
De la: zambil, la data 2009-12-14 11:04:07icutzo, inviasi ca lazar, fata... hai ca plangea topicu' dupa postari de tinuta... Bine te-am gasit ! |
||
ica2 Postat pe 14 Decembrie 2009 11:13 |
||
De la: iasomia, la data 2009-12-14 11:12:41iote ica... Iaso...Bine te-am gasit ! Ma bucur sa fiu din nou cu voi! Pupicuri ! |
||
ica2 Postat pe 14 Decembrie 2009 11:17 |
||
icutza, ia baga tu mami niste pilde acilea. cum e viata ta?.... esti mai bine ca ultima oara? |
||
iasomia Postat pe 14 Decembrie 2009 11:21 |
||
pupici era mai bine... | ||
zambil Postat pe 14 Decembrie 2009 11:23 |
||
De la: divine_sparkle, la data 2009-12-14 10:12:06vorbeai de 2 minute. sunt de acord ca e un inceput. De catva timp incoace am inceput sa am o comuniune aproape permanenta cu El. nu merg la biserica. sau merg, dar mai rar. mami imi zicea de mica ca nu trebuie neaparat sa mergem la biserica pentru a ne ruga. intr adevar, acolo Il simti cel mai bine pe Dumnezeu. si asta ii ajuta pe marea majoritate a oamenilor care merg la biserica - sa se interiorizeze si sa se abandoneze Lui, sa poarte o discutie la nivel de suflet. au fost insa niste ingerasi care mi au scos in cale modul prin care si acum am aceasta legatura stransa cu El. nu voi detalia aici, dar imi puteti lasa un mesaj daca vreti sa stiti mai multe. ca incheiere, va recomand din suflet volumele lui Iacob Lorber, Marea Evanghelie a lui Ioan (0 descriere amanuntita a celor 3 ani de propovaduire a lui Iisus, care completeaza si interpreteaza informatia biblica). o sa vedeti cat de putine lucruri gasim in Biblie, din toate cele cate s-au intamplat cu adevarat. bisericile au avut anumite motive pentru care au extras DOAR ceea ce vedem cu totii in Biblie. Cartea se poate citi si pe internet, pe site ul SCRIBD.com.Scuza-ma draga dar te contrazic...Omul nu trebuuie sa se interiorizeze in biserica....Omul fiind in legatura cu Dumnezeu o sa invete sa se exteriorizeze....Pt ca oameniii trebuie sa se exteriorizeze,,,sa spuna ceea ce nu ii place...Pt ca fiecare om gandeste diferit,,de aceea comunicarea este foarte importanta.....Si un om trebuie sa invete sa se impuna in viata,,,dar pt asta trebuie sa ai argumente...La fel cum trebuie sa faci si cu un copil...Tu sa ii zici mie nu imi place lucrul ala....Celalalta persoana o sa te intrebe...De ce? Atunci tu poti argumenta de ce.De asta este bine ca un om sa invete sa se explice,,,pt ca asa sa se poata face inteles...Pt ca sa te inchizi in tine,nu este bine.... |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:30 |
||
De la: ica2, la data 2009-12-14 10:46:26Pai scuza-ma sa iti zic..Poate ca tu esti asa...Dar altii nu sunt asa....Stiu de ce romanii au ajuns asa,sa se exploateze unii pe altiii....Pt ca si ei sunt exploatati de cei din stat...Dar asta nu ajuta la nimic,din contra inrautateste relatia dintre oameni....De la: garbo027119, la data 2009-12-13 22:16:01Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii... |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:33 |
||
nu fi carcotasa irino! fata a confundat termenii... a vrut sa spuna "exteriorizeze" stai jos si nu mai face pe desteapta. |
||
garbo_C Postat pe 14 Decembrie 2009 14:33 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-14 14:30:26Dar exteriorizarea se poate face si in societate nu doar in biserica....Ca pe mine daca un preot ma enerveaza sar si il iau de barba... halal exteriorizareDe la: divine_sparkle, la data 2009-12-14 10:12:06vorbeai de 2 minute. sunt de acord ca e un inceput. De catva timp incoace am inceput sa am o comuniune aproape permanenta cu El. nu merg la biserica. sau merg, dar mai rar. mami imi zicea de mica ca nu trebuie neaparat sa mergem la biserica pentru a ne ruga. intr adevar, acolo Il simti cel mai bine pe Dumnezeu. si asta ii ajuta pe marea majoritate a oamenilor care merg la biserica - sa se interiorizeze si sa se abandoneze Lui, sa poarte o discutie la nivel de suflet. au fost insa niste ingerasi care mi au scos in cale modul prin care si acum am aceasta legatura stransa cu El. nu voi detalia aici, dar imi puteti lasa un mesaj daca vreti sa stiti mai multe. ca incheiere, va recomand din suflet volumele lui Iacob Lorber, Marea Evanghelie a lui Ioan (0 descriere amanuntita a celor 3 ani de propovaduire a lui Iisus, care completeaza si interpreteaza informatia biblica). o sa vedeti cat de putine lucruri gasim in Biblie, din toate cele cate s-au intamplat cu adevarat. bisericile au avut anumite motive pentru care au extras DOAR ceea ce vedem cu totii in Biblie. Cartea se poate citi si pe internet, pe site ul SCRIBD.com.Scuza-ma draga dar te contrazic...Omul nu trebuuie sa se interiorizeze in biserica....Omul fiind in legatura cu Dumnezeu o sa invete sa se exteriorizeze....Pt ca oameniii trebuie sa se exteriorizeze,,,sa spuna ceea ce nu ii place...Pt ca fiecare om gandeste diferit,,de aceea comunicarea este foarte importanta.....Si un om trebuie sa invete sa se impuna in viata,,,dar pt asta trebuie sa ai argumente...La fel cum trebuie sa faci si cu un copil...Tu sa ii zici mie nu imi place lucrul ala....Celalalta persoana o sa te intrebe...De ce? Atunci tu poti argumenta de ce.De asta este bine ca un om sa invete sa se explice,,,pt ca asa sa se poata face inteles...Pt ca sa te inchizi in tine,nu este bine.... |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:42 |
||
De la: Celleste, la data 2009-12-14 14:33:53 nu fi carcotasa irino!Pai nici nu vreau sa o fac pe desteapta...Vroiam sa o corectez....Si sa ii spun parerea mea...Dar fiecare face ce crede el ca este bine pt el.... |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:44 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-13 22:16:01Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii...asa e peste tot in lume "iudo" numai tu esti asa de oarba , incat iti tradezi propriul popor , exact ca "IUDA" |
||
yanyacharberet Postat pe 14 Decembrie 2009 14:49 |
||
De la: yanyacharberet, la data 2009-12-14 14:49:17pai eu nu imi tradez poporul,,eu spun adevarul,,,,despre poporul meu.....ca romanii sunt asa creduli si asteapta sa le rezolve altii problemele....O sa taca pana o sa le ajunga cutitul la om,,ca tare mie frica sa nu izbucneasca o revolutie si sa se omoare intre ei......oare daca ar face un miting ceva....Ca oamenii sa se impuna,,macar sa incerce....De la: garbo027119, la data 2009-12-13 22:16:01Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii...asa e peste tot in lume "iudo" numai tu esti asa de oarba , incat iti tradezi propriul popor , exact ca "IUDA" |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:59 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-14 14:59:07De la: yanyacharberet, la data 2009-12-14 14:49:17pai eu nu imi tradez poporul,,eu spun adevarul,,,,despre poporul meu.....ca romanii sunt asa creduli si asteapta sa le rezolve altii problemele....O sa taca pana o sa le ajunga cutitul la os,,ca tare mie frica sa nu izbucneasca o revolutie si sa se omoare intre ei......oare daca ar face un miting ceva....Ca oamenii sa se impuna,,macar sa incerce....De la: garbo027119, la data 2009-12-13 22:16:01Si apropo cu lipsa de respect la barbatii din romania....Pt romanii se fraieresc unii pe altiii....Seful il inseala pe barbat ca are nevoie de bani si el tace..barbatul isi exploateaza femeia,,si ea tace ca are nevoie de barbat sa isi creasca copii,,femeia exploateaza si ea pe prietene,cu care ii merge si tot la fel...Se transmite de la om la om...Si asa traiesc majoritatea romanilor isi fura caciuna unii la altiii...asa e peste tot in lume "iudo" numai tu esti asa de oarba , incat iti tradezi propriul popor , exact ca "IUDA" |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 14:59 |
||
Ca macar daca oamenii ar avea macar strictul necesar,,nu ar mai fura si s-ar insela pe altii....Dar trebuie oameni cu tupeu si sa stie unde sa ajunga.... | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:01 |
||
Ca macar daca oamenii ar avea macar strictul necesar,,nu ar mai fura si s-ar insela pe altii....Dar trebuie oameni cu tupeu si sa stie unde sa ajunga.... | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:02 |
||
||
||
||
Firar,,ca s-a trimis mesajul de 10 ori....Pisamas | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:03 |
||
Cu religia nu poti obliga un om....Fiecare este liber sa faca ce considera el......El este liber si independent sa aleaga....Dar macar omul sa aiba strictul necasar, sa nu mai trebuiiasca sa fure si sa insele pe altiii...Sau cine stie,ca daca hotia i-a intrat in instinct si in sange...Doar Dumnezeu il mai poate schimba de naravurile proaste.... | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:05 |
||
Mie imi place sa fiu crestina...Si sa il am pe Dumnezeu ca prieten si ca indrumator....Dar fiecare este liber sa faca ceea ce doreste el.....Si in germania si austria oamenii spun ca ei sunt crestini.....Si nimeni nu zice nimic....Pt ca asta este alegerea fiecaruia.....Mie imi place drumul pe care merg,,,dar nu oblig pe nimeni sa mearga pe drmul meu...Fiecare are dreptul sa decida viata luii...Dar am totusi o conditie....Nu ma impretenesc cu oameni care nu sunt crestini....Daca un om alege sa mearga pe un alt drum,poate sa mearga dar fara mine.....Daca aleage alt drum,,atunci ttebuie sa invete sa se descurce singur,,,pt ca nici pe mine nu ma ajuta Dumnezeu pe gratis...Asta este corect...Daca vrei sa fii independent,,atunci trebuie sa inveti sa te descurci singur....Asta este....Alegerea este libera...si corecta | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:25 |
||
Ori mergi pe drumul meu si ai parte si de ajutorul meu....Sau mergi pe alt drum,,dar trebuie sa te descurci singur......Sunt alegeri corecte..... | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:26 |
||
o zi buna paapappapa | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 15:26 |
||
papapappa | ||
zambila Postat pe 14 Decembrie 2009 15:28 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau si eu o parere pls | 4 | De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46 |
www.sexyhaine.ro | 1 | De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46 |
Cancer-tratament in Romania sau in afara? | 14 | De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32 |
|
||
Cuviosul siluan antonitul,,,intre iadul deznadezdii si iadul smereniei | 5 | De la: luptatoareacurajoasa 2 Iunie 2010 22:34 |
Perie rotativa- par drept | 5 | De la: claudia_mami 1 Noiembrie 2011 15:20 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară