Ca sunt deja botezata noapte buna | ||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 22:41 |
||
---|---|---|
pe pariu ca o freci??? crema de tort??? pe pariu??? | ||
tutankhamon Postat pe 14 Decembrie 2009 22:41 |
||
|
||
fleurdelis Postat pe 14 Decembrie 2009 22:44 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-14 22:41:41pe pariu ca o freci??? crema de tort??? pe pariu???ai luat arsenic? Sper ca nu suferi de ce ceva grav? |
||
garbo027119 Postat pe 14 Decembrie 2009 22:44 |
||
pai daca mananc tort facut de tine, pun pariu ca esti in stare sa-mi pui si cianura, numa sa ma faci sa tac...da uite ca nu tac...sac!...sac!.... | ||
tutankhamon Postat pe 14 Decembrie 2009 22:46 |
||
si mie mi-e dor de tine, ica, si de discutiile noastre de la inceputul relatiei cu Dumnezeu... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 11:25 |
||
daaaa.....si as urmari si eu cu mai mult interes acest topic... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Decembrie 2009 11:28 |
||
De la: victor68, la data 2009-12-14 22:00:16"Cresteti si va inmultiti!" "Iar voi, cresteti si inmultiti-va; raspanditi-va pe pamant si inmultiti-va pe el!� La cine se adresa Dumnezeu ? |
||
ica2 Postat pe 15 Decembrie 2009 12:18 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 11:25:29si mie mi-e dor de tine, ica, si de discutiile noastre de la inceputul relatiei cu Dumnezeu... Sa reluam cateva din discutiile care sunt interesante ,ce zici ?Sau propunem un subiect ?Nasterea Mantuitorului ?Cum ti se pare ?Suntem aproape de sarbatorile care ne amintesc acest eveniment . Astept propuneri ! Domnul sa te binecuvinteze ! |
||
ica2 Postat pe 15 Decembrie 2009 12:27 |
||
cand ma gandesc la nasterea Mantuitorului imi dau seama cat de mult ne-a iubit Dumnezeu pe noi si cat de putin L-am iubit noi pe El... | ||
sora_ilsi Postat pe 15 Decembrie 2009 12:35 |
||
ica ...am impresia ca indemnul asta ....cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul nu prea mai e valabil ...oare nu suntem si asa destul de multi ...spune-mi daca gresesc | ||
lika Postat pe 15 Decembrie 2009 12:36 |
||
ok parerea mea este ca acest subiect nu are ce sa caute pe acest site adica trebuie sa ne ajutam una pe alta nu sa disecam problema cu doamne doamne in care unele credem si altele nu ... (sunt mandra sa zic ca fac parte din grupa cu NU ) in fine ... parerea mea este ca ai deschis acest subiect doar din obsesie pentru dumnezeu .... adica stiti ... tipul ala de femei care merg la biserica vai ce sfinte sunt 50 de matanani pe zi altceva nu pot scoete din gura decat dumnezeu in sus dumnezeu in jos ... este deja paranoia parerea mea.... in orice caz eu crede ca nu gandesti la fel de sfant ... oricum GET A LIFE !!! | ||
Den Postat pe 15 Decembrie 2009 14:09 |
||
Credeam ca au disparut ateistii de pe aici , crezusem ca-s singura , bravo! , observi pe cate pagini se intinde subiectul dar vei vedea ca majoritatea postarilor apartin unei singure persoane..aflata sub acoperirea a catorva conturi..oricum subiectul este OBSESIE cu adevarat.. | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 14:15 |
||
den...ia mai citeste tu pe aici si vezi cine abereaza cu mataniile alea si cu invatamintele din biblie.... | ||
tutankhamon Postat pe 15 Decembrie 2009 14:17 |
||
De la: Lika, la data 2009-12-15 12:36:03ica ...am impresia ca indemnul asta ....cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul nu prea mai e valabil ...oare nu suntem si asa destul de multi ...spune-mi daca gresescPai sigur ca nu trebuie sa faci 10 copiii asa cum fac pocaitii..Apoi cersesc de pe la altiii,necredinciosi cica |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 14:29 |
||
De la: Lika, la data 2009-12-15 12:36:03ica ...am impresia ca indemnul asta ....cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul nu prea mai e valabil ...oare nu suntem si asa destul de multi ...spune-mi daca gresescPai sigur ca nu trebuie sa faci 10 copiii asa cum fac pocaitii..Apoi cersesc de pe la altiii,necredinciosi cica |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 14:29 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-15 14:29:11Ca este pacat sa avortezi,,dar nu este pacat sa te feresti....Ca daca nu te feresti faci anul si carlanul....De la: Lika, la data 2009-12-15 12:36:03ica ...am impresia ca indemnul asta ....cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul nu prea mai e valabil ...oare nu suntem si asa destul de multi ...spune-mi daca gresescPai sigur ca nu trebuie sa faci 10 copiii asa cum fac pocaitii..Apoi cersesc de pe la altiii,necredinciosi cica |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 14:30 |
||
De la: Den, la data 2009-12-15 14:09:59ok parerea mea este ca acest subiect nu are ce sa caute pe acest site adica trebuie sa ne ajutam una pe alta nu sa disecam problema cu doamne doamne in care unele credem si altele nu ... (sunt mandra sa zic ca fac parte din grupa cu NU ) in fine ... parerea mea este ca ai deschis acest subiect doar din obsesie pentru dumnezeu .... adica stiti ... tipul ala de femei care merg la biserica vai ce sfinte sunt 50 de matanani pe zi altceva nu pot scoete din gura decat dumnezeu in sus dumnezeu in jos ... este deja paranoia parerea mea.... in orice caz eu crede ca nu gandesti la fel de sfant ... oricum GET A LIFE !!!OARE CE AR FII DACA AR DISPAREA ATEISTII DE PE AICI...SI AR INFIINTA ....TOPIK PT ATEISTI...ORI TOPIK PT SATANISTI |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 14:34 |
||
mai bine ascultati niste muzica ...temperamentala... si lasati prostiile... http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c&feature=related |
||
LILO Postat pe 15 Decembrie 2009 14:37 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-15 14:37:35mai bine ascultati niste muzica ...temperamentala...Asta-i muzica pt masculi feroce |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 14:42 |
||
draga mea din moment ce esti ateu este logic ca nu esti satanist pentruc a ateu inseamna ca nu crezi in nimic HELOO ... cred ca un dex ai in casa ... sau e greu de gasit in bibleoteca nu ? in fine sa fin seriosi 230 de pagini numa cu subiectu DUMNEZEU come on ! si la fiecare pagina exista de 3 ri spuz DUMNEZEU SA TE AJUTE sau DUMNEZEU SA FIE CU TINE sau prosti dinastea come on ... asta e pura exagerare nu spune nimeni sa nu crezi dar nu si sa exagerezi ...! |
||
Den Postat pe 15 Decembrie 2009 15:11 |
||
si reyya merci ca esti de partea mea ... |
||
Den Postat pe 15 Decembrie 2009 15:16 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-15 12:35:28cand ma gandesc la nasterea Mantuitorului imi dau seama cat de mult ne-a iubit Dumnezeu pe noi si cat de putin L-am iubit noi pe El... De acord cu tine , asa este ! De mlte ori, nu costientizam cata dragoste ne-a aratat Tatal . L-a trimis pe unicul Sau Fiu ...S-a nascut intr-o iesle ,a acceptat de buna voie acest plan de mantuire al omenirii .Sa fi dispus sa faci sacrificii ,sa parasesti Cerul ,Regatul si sa devi sarac si umil,desi se putea folosi de atributele Sale. |
||
ica2 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:18 |
||
DEN..s-au straduit multi pe aici sa o mai tempereze pe 119 cu postarile, fara succes, din pacate..e intoxicat topicul asta de mereu aceleasi chestii ..din pacate nu numai acest topic ci si altele care nu au legatura cu religia. | ||
reyya Postat pe 15 Decembrie 2009 15:19 |
||
De la: Den, la data 2009-12-15 15:11:18draga mea din moment ce esti ateu este logic ca nu esti satanist pentruc a ateu inseamna ca nu crezi in nimic HELOO ... cred ca un dex ai in casa ... sau e greu de gasit in bibleoteca nu ?Daca nu iti place sa discuti despre Dumnezeu de ce mai pierzi vremea pe aici? Mergi la discutii legate se sex,,,sau ca barbatii isi bat femeile rele si ateiste...pt ca barbatii se comporta urat doar cu femeile rele....Poate mai sunt si femei din alea care merg la biserica,...Dar tot rele fac,,de asta au o viata grea....Si isi bat barbatii joc de ele,,,pt ca nu au argumntente sa se impuna,,pt ca ele trebuie sa primeasca ceea ce ofera |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:23 |
||
aceiasi intrebare ti-o punem si noi irina...de ce mai pierzi timpu' p-acilea ? si de fiecare data raspunzi ca e forum liber si postezi ce vrei, cum vrei, si unde vrei. si nu mai fa pe desteapta si morala ca si tu ai postat la sex de ti-au iesit ochii din cap. de fapt, tu postezi amboulea pe unde-ti vine, chit ca n-ai nimic inteligent de spus topicul asta e unul din multele pe care tu le-ai stricat cu aberatiile tale asa ca zat !!! nu fa pe desteapta ca stim toti ca dai in gropi |
||
Anouk Postat pe 15 Decembrie 2009 15:28 |
||
De la: reyya, la data 2009-12-15 15:19:15DEN..s-au straduit multi pe aici sa o mai tempereze pe 119 cu postarile, fara succes, din pacate..e intoxicat topicul asta de mereu aceleasi chestii ..din pacate nu numai acest topic ci si altele care nu au legatura cu religia.Daca nu iti place sa discuti despre Dumnezeu de ce mai pierzi vremea pe aici? Mergi la discutii legate se sex,,,sau ca barbatii isi bat femeile rele si ateiste...pt ca barbatii se comporta urat doar cu femeile rele....Poate mai sunt si femei din alea care merg la biserica,...Dar tot rele fac,,de asta au o viata grea....Si isi bat barbatii joc de ele,,,pt ca nu au argumntente sa se impuna,,pt ca ele trebuie sa primeasca ceea ce ofera |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:29 |
||
De la: Lika, la data 2009-12-15 12:36:03ica ...am impresia ca indemnul asta ....cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul nu prea mai e valabil ...oare nu suntem si asa destul de multi ...spune-mi daca gresesc Dumnezeu se adresa lui Noe si fiilor sai ,in vechime si se adreseaza si noua astazi. Unii oameni se nasc ,altii mor (trec la odihna )...totul este coordonat de Creator ,toate sunt in planul lui Dumnezeu ! |
||
ica2 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:30 |
||
De la: Anouk, la data 2009-12-15 15:28:45aceiasi intrebare ti-o punem si noi irina...de ce mai pierzi timpu' p-acilea ? si de fiecare data raspunzi ca e forum liber si postezi ce vrei, cum vrei, si unde vrei. si nu mai fa pe desteapta si morala ca si tu ai postat la sex de ti-au iesit ochii din cap. de fapt, tu postezi amboulea pe unde-ti vine, chit ca n-ai nimic inteligent de spusMersi pt compliment...Dar eu nu ma supar pt ca nu este adevarat...Omul se supara doar de adevar....De asta pe multi adevarul ii doare,chiar daca nu ma refer la ei direct.... |
||
garbo027119 Postat pe 15 Decembrie 2009 15:30 |
||
mdea, te-ai trezit taman tu sa vorbesti de argumente, eugleno... cere logica de la irina si lana de la broasca...acelasi lucru... |
||
Anouk Postat pe 15 Decembrie 2009 15:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
tot un fel de handmade | 1 | De la: adelinas62 25 Octombrie 2010 08:05 |
masa pentru acvariu | 15 | De la: ancasobo 25 Ianuarie 2010 19:55 |
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! | 112 | De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32 |
|
||
Cancer-tratament in Romania sau in afara? | 14 | De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32 |
Invatamintul incotro ? | 201 | De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară