RELATIA CU DUMNEZEU

De la: garbo027119, la data 2009-12-16 20:26:11Asa este pe Dumnezeu trebuie sa il respectam si sa il iubim mereu....Nu sa il cautam doar atunci cand avem nevoie,,apoi sa uitam de el....Daca Dumnezeu te ajuta trebuie sa fii recunoscator toata viata...Daca vrei sa te ajute si sa ai o viata linistita....Si sa accepti viata si cu bune si cu rele...Si sa incerci sa vezi greselile tale si sa incerci sa ti le indrepti....SA incerci sa inveti din greselile tale si din greselile altora...
garbo027119
Postat pe 16 Decembrie 2009 20:26
De la: t_imea, la data 2009-12-16 18:46:09 asta este foarte adevarat,adica faptul ca numai atunci suntem aproape de el cind avem necazuri mari ca si eu de atunci sunt foarte apropiata de el si-l rog sa ma ajute in viitor de cind am pierdut pe baietelul meu in septembrie 2009 desi in fiecare zi ar trebui sa-i multumesc ca ma ajuta si ma tine sanatoasa si-m da putere sa merg mai departe

Sincere condooleante !Dumnezeu sa va intareasca !
ica2
Postat pe 16 Decembrie 2009 21:00
Avem Craciun cu ,sau fara Hristos ?
�tim cu to�ii c� odinioar�, �n urm� cu peste 2.000 de ani, un Prunc Sf�nt S-a n�scut.
Lumea de ast�zi a pierdut sensul adev�rat al acestui eveniment, alearg� dup� un Cr�ciun f�r� Hristos.
Societatea contemporan� valorizeaz� mai mult pe Mo� Cr�ciun �i Anul Nou, dec�t pe Hristos! Mo� Cr�ciun este �n aceste zile peste tot, este pe buzele tuturor.Mo�u� este prezent peste tot: �n reclame, �n emisiuni tv, prin gr�dini�e, prin casele oamenilor; este nelipsit de la aprinderea unui brad . Nu-i lipsesc sania, renii �i nici ajutoarele � cr�ciuni�ele sexy.
Unde e Pruncul Iisus, unde este bucuria sf�nt�? C�nd ajungem s� jertfim at�t de mult pe altarul consumului, al desf�t�rilor de tot felul, oare mai g�sim loc pentru Hristos �i-L mai sarbatorim cum se cuvine ?

ica2
Postat pe 16 Decembrie 2009 22:29
Un cre�tin trebuie s� afle mai �nt�i care e rostul s�u �n lumea asta, s� afle despre Hristos, despre dragostea lui Dumnezeu, despre m�ntuirea pe care El a adus-o lumii. La nivel teoretic aceste lucruri sunt �tiute, practic noi nu prea ni le asum�m, nu tr�im aceste �nv���turi �i cuno�tin�e �n via�a noastr�. Cred c� Domnul se bucur� dac� lasam din tot ce ofera lumea aceasta trecatoare , din traditiile care isi au radacina in paganizm . Na�terea lui Hristos, nu ar trebui asociata cu figuri mitice .Dac� vestim cu inim� bun� �i dragoste Na�terea Sa , dac� facem un mic efort �i postim �n a�teptarea bucuriei Na�teri Lui ,atunci avem un Craciun cu Hristos .S� ne dorim cu totii ,s� tr�im Cr�ciunul cu Hristos, bucur�ndu-ne �i desf�t�ndu-ne cu El. S� ne dorim s�-L �nt�mpin�m cu bucurie �i s� nu-L l�s�m singur ,s�-i facem loc �n inimile noastre, s�-L primim cu dragoste.
ica2
Postat pe 16 Decembrie 2009 23:01
va recomand sa cititi cartea "VINDECAREA CU INGERI" de DOREEN VIRTUE> CArtea poate fi comandata la editura ADEVAR DIVIN.
garbo078575
Postat pe 17 Decembrie 2009 00:25
De la: ica2, la data 2009-12-16 23:01:56Un cre�tin trebuie s� afle mai �nt�i care e rostul s�u �n lumea asta, s� afle despre Hristos, despre dragostea lui Dumnezeu, despre m�ntuirea pe care El a adus-o lumii. La nivel teoretic aceste lucruri sunt �tiute, practic noi nu prea ni le asum�m, nu tr�im aceste �nv���turi �i cuno�tin�e �n via�a noastr�. Cred c� Domnul se bucur� dac� lasam din tot ce ofera lumea aceasta trecatoare , din traditiile care isi au radacina in paganizm . Na�terea lui Hristos, nu ar trebui asociata cu figuri mitice .Dac� vestim cu inim� bun� �i dragoste Na�terea Sa , dac� facem un mic efort �i postim �n a�teptarea bucuriei Na�teri Lui ,atunci avem un Craciun cu Hristos .S� ne dorim cu totii ,s� tr�im Cr�ciunul cu Hristos, bucur�ndu-ne �i desf�t�ndu-ne cu El. S� ne dorim s�-L �nt�mpin�m cu bucurie �i s� nu-L l�s�m singur ,s�-i facem loc �n inimile noastre, s�-L primim cu dragoste.

Cred ca aici faci o contradictie flagranta, daca traitiile isi radacinile in paganism, in mod logic peste acesta radacini s-a suprapus crestinismul, si atunci avem de ales, ori despartim lucrurile ajungand la radacini, deci paganism (paganism, latina paganos=taran, taranul a pastrat cel mai bine credinta ancestrala peste care s-a suprapus ceea ce noi numim crestinism, obiceiurile fiind in genere pagane), ori suntem crestini practicantii si trebuie sa renuntam la traditii, sau le amestecam, traim ce e mai frumos in viata si dupa cum spune Sf. Pavel, fiecare va fi judecat dupa legea pe care a tinut-o.
cremene
Postat pe 17 Decembrie 2009 09:56
Atunci cand traditiile iau locul lui Iisus Hristos, Craciunul isi pierde semnificatia...
sora_ilsi
Postat pe 17 Decembrie 2009 12:56
Asa este Hristos sa fie mereu cu noi
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:04
119,

Hristos nu iubeste tampitii...asa ca o sa-ti dea un mare ignore...
iasomia
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:06
ei, iaso... ii iubeste si pe aia, ca-s saraci cu duhul si au mai multa nevoie de el...

119, asta nu e o forma de incurajare pentru ineptiile tale, sa fim clari!
garbo_C
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:08
De la: iasomia, la data 2009-12-17 15:06:39119,

Hristos nu iubeste tampitii...asa ca o sa-ti dea un mare ignore...
Pe mine ma iubeste cel mai mult pt ca eu sunt recunoscatoare....Nu ca unii care merg si il cauta doar cand au nevoie de ceva.....Si mai sunt si nerecunocatori...de asta sunt asa incuiati la minte,,,de nerecunoscatori ce sunt
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:42
De la: Celleste, la data 2009-12-17 15:08:34ei, iaso... ii iubeste si pe aia, ca-s saraci cu duhul si au mai multa nevoie de el...

119, asta nu e o forma de incurajare pentru ineptiile tale, sa fim clari!
Eu sunt asa cum considera Dumnezeu ca merita sa fiu.....Si cu voi la fel,,,vi se da ceea ce meritati....Dupa plata si rasplata
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:43
sper ca nu pui de un atentat,psihopato!
elodia
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:50
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-17 12:56:18Atunci cand traditiile iau locul lui Iisus Hristos, Craciunul isi pierde semnificatia...

Cine a fost inainte Craciunul sau Isus.
cremene
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:50
Bineinteles ca inaintea Craciunului a fost Iisus. Ce intrebare-i asta? "Craciunul" a existat sub alta forma si sub alte denumiri, in functie de popoare...
De fapt sarbatorile din perioada asta erau la origine pagane si au legatura cu anul agricol, s-au transformat in Craciun pentru ca asa a vrut biserica... neavand insa tupeul sa modifice totul din start, popii au suprapus aceasta sarbatoare cu, de exemplu, Saturnaliile la romani... treptat-treptat sarbatorile pagane au fost inlocuite de Craciun, ulterior s-a inventat si povestea conform careia Iisus s-a nascut in 25 decembrie...
Minciuni, dar minciuni care au prins la paulimea de atunci si s-au perpetuat pana in zilele noastre...
ready_vivus
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:55
Ma rog, explicatia e mult mai ampla si mai complicata, in mare insa cam asta ar fi esenta
Craciunul practic a aparut in secolul al patrulea era noastra ca urmare a "concurentei" sarbatorilor pagane din aceeasi perioada.
ready_vivus
Postat pe 17 Decembrie 2009 15:58
elodio,

nu-mi vine sa cred ca spun asta,dar tare m-ai desfatat....

iasomia
Postat pe 17 Decembrie 2009 16:33
De la: elodia, la data 2009-12-17 15:50:29sper ca nu pui de un atentat,psihopato!
Da ca doar stiu de unde sa va iau....Ca nu imi este frica de niste imbecili ca voi....ca si voi ma jigniti,,,ca doar nu vreti ca eu sa va pup....Ca sa ma spurc
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:47
De la: elodia, la data 2009-12-17 15:50:29sper ca nu pui de un atentat,psihopato!
Psihopati si imbecili sunteti voi....Ca habar nu aveti ce este respectul pt oameni...Eu respect pe cine ma respecta...
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:48
De la: garbo027119, la data 2009-12-17 20:47:18
Da ca doar stiu de unde sa va iau....Ca nu imi este frica de niste imbecili ca voi....ca si voi ma jigniti,,,ca doar nu vreti ca eu sa va pup....Ca sa ma spurc
Poate nu iti sta bine sa ai toate piesele la locul lor....Ca daca ma scoti din sarite,poate ti le mut de la la locul lor,ca sa inveti sa ma respecti,,,si sa respecti si pe altii,,care va respecta
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:49
Ei ma fac tampita si ei vor ca eu sa le vorbesc frumos....eu cred ca sunteti tebeli cu totul,,,nu doar 80 la suta
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:51
ce-i irinuco? te-ncisesi? asa esti tu in postul Craciunului? asta in cazul in care tii post
mcrinelam
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:52
De la: mcrinelam, la data 2009-12-17 20:52:42ce-i irinuco? te-ncisesi? asa esti tu in postul Craciunului? asta in cazul in care tii post
pai eu nu tin post de mancare...Eu tin post de fapte bune...Si daca le rup vreo cateva oase la nenorocitii care ma jignesc,,eu cred ca fac fapte foarte bune,,,ca asa o scapam o perioada de ei...
garbo027119
Postat pe 17 Decembrie 2009 20:56
Ratacitor, cu ochii tulburi,
Cu trupul istovit de cale,
Eu cad neputincios , stap�ne,
�n fata stralucirii tale.
�n drum mi se desfac prapastii,
Si-n negura se-mbraca zarea.
Eu �n genunchi spre tine caut:
Parinte,-or�nduie-mi cararea!

�n pieptul zbuciumat de doruri
Eu simt ispitele cum sapa,
Cum vor sa-mi tulbure izvorul
Din care sufletul s-adapa.
Din valul lumii lor ma smulge
Si cu povata ta-nteleapta,
�n veci spre cei ramasi �n urma,
Tu, Doamne, vazul meu �ndreapta.
lika
Postat pe 18 Decembrie 2009 03:01
pai normal ca nu tii post florinuco.....ca-ti bagi botu' la torturile cu creme cu unt, oua, lapte...alea alea....
tutankhamon
Postat pe 18 Decembrie 2009 08:39
De la: lika, la data 2009-12-18 03:01:11 Ratacitor, cu ochii tulburi,
Cu trupul istovit de cale,
Eu cad neputincios , stap�ne,
�n fata stralucirii tale.
�n drum mi se desfac prapastii,
Si-n negura se-mbraca zarea.
Eu �n genunchi spre tine caut:
Parinte,-or�nduie-mi cararea!

�n pieptul zbuciumat de doruri
Eu simt ispitele cum sapa,
Cum vor sa-mi tulbure izvorul
Din care sufletul s-adapa.
Din valul lumii lor ma smulge
Si cu povata ta-nteleapta,
�n veci spre cei ramasi �n urma,
Tu, Doamne, vazul meu �ndreapta.
Foarte frumos,,,,chiar m-a impresionat
garbo027119
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:03
De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 08:39:42pai normal ca nu tii post florinuco.....ca-ti bagi botu' la torturile cu creme cu unt, oua, lapte...alea alea....
Mie imi place sa mananc bine...Si sa beau o jumatate de pahar de vin rosu.....Ca nu ma bate nimeni,,,daca ii cu masura
garbo027119
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:04
adevarul e ca nu mai conteaza ce bagi in gura, atata timp cat iti ies pe gura atatea porcarii...
tutankhamon
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:27
De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 22:27:22adevarul e ca nu mai conteaza ce bagi in gura, atata timp cat iti ies pe gura atatea porcarii...
Numai la ateisti le iese porcarii pe gura
garbo027119
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:29
ahaaa...de-aia iti ies atatea porcarii din taste..ca esti ateista....am inteles....
tutankhamon
Postat pe 18 Decembrie 2009 22:32

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 2 De la: Poison 5 Septembrie 2009 19:21
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 1 De la: annnnnnaaaaaa 5 Septembrie 2009 19:19
CINE VREA SA VORBEASCA DESPRE,, SINCERITATE"? 4 De la: micabis 8 Mai 2009 04:30
hai sa mai muncim pe net 1 De la: garbo020869 30 August 2009 17:30
Femeie Pesti - Barbat Gemeni 6 De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35
Setari Cookie-uri