De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 22:32:22ahaaa...de-aia iti ies atatea porcarii din taste..ca esti ateista....am inteles....Eu sunt crestina.. |
||
garbo027119 Postat pe 18 Decembrie 2009 22:50 |
||
---|---|---|
din care secta???? | ||
tutankhamon Postat pe 18 Decembrie 2009 23:29 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-18 22:29:15De la: tutankhamon, la data 2009-12-18 22:27:22adevarul e ca nu mai conteaza ce bagi in gura, atata timp cat iti ies pe gura atatea porcarii...Numai la ateisti le iese porcarii pe gura Cred ca intai le trebuie sa intre,ca apoi sa le iasa |
||
|
||
scrichy Postat pe 19 Decembrie 2009 03:33 |
||
Credeam ca sunt singura pe aici :-) vezi ca s-a deschis si un topic ce are in ,,rolul principal " pe Irinuca sau 119 :-) | ||
reyya Postat pe 19 Decembrie 2009 03:38 |
||
Mul�umim lui Dumnezeu c� ne iube�ze. Sl�vit s� fie Numele S�u. | ||
garbo078622 Postat pe 19 Decembrie 2009 08:59 |
||
119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri. | ||
Ioana007 Postat pe 19 Decembrie 2009 10:15 |
||
De la: ica2, la data 2009-12-16 23:01:56Un cre�tin trebuie s� afle mai �nt�i care e rostul s�u �n lumea asta, s� afle despre Hristos, despre dragostea lui Dumnezeu, despre m�ntuirea pe care El a adus-o lumii. La nivel teoretic aceste lucruri sunt �tiute, practic noi nu prea ni le asum�m, nu tr�im aceste �nv���turi �i cuno�tin�e �n via�a noastr�. Cred c� Domnul se bucur� dac� lasam din tot ce ofera lumea aceasta trecatoare , din traditiile care isi au radacina in paganizm . Na�terea lui Hristos, nu ar trebui asociata cu figuri mitice .Dac� vestim cu inim� bun� �i dragoste Na�terea Sa , dac� facem un mic efort �i postim �n a�teptarea bucuriei Na�teri Lui ,atunci avem un Craciun cu Hristos .S� ne dorim cu totii ,s� tr�im Cr�ciunul cu Hristos, bucur�ndu-ne �i desf�t�ndu-ne cu El. S� ne dorim s�-L �nt�mpin�m cu bucurie �i s� nu-L l�s�m singur ,s�-i facem loc �n inimile noastre, s�-L primim cu dragoste. Sa ne dorim cu totii ,un craciun cu Hristos ,iar celelelte obiceiuri care vin din paganism sa nu inlocuiasca semnificatia Nasterii Domnului !El a venit in lumea noastra ,s-a nascut in ieslea din Betleem ,a cunoscut umilinta ,suferinta ,S-a jertfit pentru noi ,a fost rastinit pe o cruce si in toata agonia ,cand era batjocorit si palmuit a strigat cu glas tare"Tata Iarta-i ca nu stiu ce fac!"Cred ca mai striga si astazi,ori decate ori punem altceva mai presus de El ...mai sunt urechi sa auda ? |
||
emanuelt25 Postat pe 19 Decembrie 2009 12:42 |
||
De la: garbo078622, la data 2009-12-19 08:59:44Mul�umim lui Dumnezeu c� ne iube�ze. Sl�vit s� fie Numele S�u. |
||
emanuelt25 Postat pe 19 Decembrie 2009 12:43 |
||
DUMNEZEU INSEAMNA IUBIRE SI CU ASTA CRED CA AM ZIS TOT | ||
florenta Postat pe 19 Decembrie 2009 16:26 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-12-19 10:15:31119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri.Dumnezeu iubeste pe toti,,,dar da la fiecare dupa faptele care le face....Daca minti,,e minti e tine...Daca inseli,te inseli pe tine.....toate rele care le faci se intorc impotriva ta...eu nu fac rau nimanui,,,asa ca imi dau seama de tot ce ma inconjoara....de ipocrizia oamenilor,,simt intentia lor....Dumnezeu ma fereste pt ca eu nu fac rau nimanui..... |
||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 17:54 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:54:52De la: Ioana007, la data 2009-12-19 10:15:31119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri.Dumnezeu iubeste pe toti,,,dar da la fiecare dupa faptele care le face....Daca minti,,te minti pe tine...Daca inseli,te inseli pe tine.....toate rele care le faci se intorc impotriva ta...eu nu fac rau nimanui,,,asa ca imi dau seama de tot ce ma inconjoara....de ipocrizia oamenilor,,simt intentia lor....Dumnezeu ma fereste pt ca eu nu fac rau nimanui..... |
||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 17:55 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:55:30De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:54:52De la: Ioana007, la data 2009-12-19 10:15:31119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri.Dumnezeu iubeste pe toti,,,dar da la fiecare dupa faptele care le face....Daca minti,,te minti pe tine...Daca inseli,te inseli pe tine.....toate rele care le faci se intorc impotriva ta...eu nu fac rau nimanui,,,asa ca imi dau seama de tot ce ma inconjoara....de ipocrizia oamenilor,,simt intentia lor....Dumnezeu ma fereste pt ca eu nu fac rau nimanui..... Interesant ce spui, ca da fiecaruia dupa faptele sale..... Ma uit la politrucii existentii si ma intreb, dupa care fapte le da lor, in comparatie cu amaratii care muncesc, vai saracii de ei si chiar se roaga si inchina sincer? Deocamdata singura certitudine clara pe care o avem e viata din lumea asta, din altele nu s-a intors nimeni sa ne spune cum este, asa ca traind aici, la ce anume ne raportam ca si stare de bine, la amaratii care muncec si n-au ce sa puna pe masa, la politrucii care vand orice, de la cuvant pana la tara, la clica politicienilor.Trebuie sa avem un reper clar dupa care sa putem analiaza chestia cu datul dupa fapte. |
||
cremene Postat pe 19 Decembrie 2009 19:54 |
||
De la: cremene, la data 2009-12-19 19:54:08Scuze am si eu intrebare? Cam cati crestini ai intalnit tu pe aici? NU vezi ca romanii sunt de o rautate rara....De asta nu le pasa la nimeni de ei....Pt ca de crestini adevarati are Dumezeu grija de ei.....Si nu vezi ce fac romaniii,,ca ei vaneaza pe oamenii buni ca sa isi bata joc de ei, in loc sa sa uneasca sa faca dreptate in Romania....La romani nu le pasa unul de altul...Sunt rai si invidiosi....De asta fac politicienii ce vor...Pt ca le merge....Romanii isi fura caciula unii la altii,in loc sa se impuna....De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:55:30De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:54:52De la: Ioana007, la data 2009-12-19 10:15:31119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri.Dumnezeu iubeste pe toti,,,dar da la fiecare dupa faptele care le face....Daca minti,,te minti pe tine...Daca inseli,te inseli pe tine.....toate rele care le faci se intorc impotriva ta...eu nu fac rau nimanui,,,asa ca imi dau seama de tot ce ma inconjoara....de ipocrizia oamenilor,,simt intentia lor....Dumnezeu ma fereste pt ca eu nu fac rau nimanui..... |
||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:15 |
||
De la: cremene, la data 2009-12-19 19:54:08Cine vreti sa faca dreptate in Romania daca nu voi romanii...Ca doar nu o sa fac eu,,,un singur om....Si ceilalti oameni isi fura caciula unii la altiii...Daca politicienii isi bat joc de oameni,este pt ca romanii sunt fraieri si nu se impun.....Romanii sunt la placinte inainte la razboi inapoi.....Ca ei asteapta oameni cu suflet mare sa le ofere totul pe tava si ei sa nu faca nimic.....Tre sa lupti sa te impui,,,ca daca nu toti isi bat joc de tine....Si de asta fac politicieniii ce vor,,,pt ca romanii nu zic nimic....Sa faca un miting ceva,,sa se impuna...Ca sa il intrebe pe basescu daca er ar pute trai cu 8 milioane....Romanii sunt lasi,,,de asta isi bat tot joc de ei....De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:55:30De la: garbo027119, la data 2009-12-19 17:54:52De la: Ioana007, la data 2009-12-19 10:15:31119, faptul ca esti crestina, nu te face nici mai fericita nici mai nefericita decat ceilalti oameni.Dumnezeu mai putin tine seama de asta si da la toata lumea de toate:Si bucurii si necazuri.Dumnezeu iubeste pe toti,,,dar da la fiecare dupa faptele care le face....Daca minti,,te minti pe tine...Daca inseli,te inseli pe tine.....toate rele care le faci se intorc impotriva ta...eu nu fac rau nimanui,,,asa ca imi dau seama de tot ce ma inconjoara....de ipocrizia oamenilor,,simt intentia lor....Dumnezeu ma fereste pt ca eu nu fac rau nimanui..... |
||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:18 |
||
Romania este o tara inapoiata din cauza comunismului.....La toti le frica sa se impuna,,de parca i-ar omora cineva....Ca asa era pe comunism....Tre sa te impui,,,sa nu jignesti sa fii diplomat....Eu ma comport cum vreau,,pt ca imi place sa lupt....asa este firea mea....Eu ma iau de oamenii care nu imi place de moaca lor...Pt ca asa sunt eu....Dar nu trebuie sa fie toti ca mine.....Mie imi place sa fiu asa...Asa sunt eu de fapt | ||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:21 |
||
Cine vreti sa faca dreptate in Romania daca nu voi romanii...Ca doar nu o sa fac eu,,,un singur om....Si ceilalti oameni isi fura caciula unii la altiii...Daca politicienii isi bat joc de oameni,este pt ca romanii sunt fraieri si nu se impun.....Romanii sunt la placinte inainte la razboi inapoi.....Ca ei asteapta oameni cu suflet mare sa le ofere totul pe tava si ei sa nu faca nimic.....Tre sa lupti sa te impui,,,ca daca nu toti isi bat joc de tine....Si de asta fac politicieniii ce vor,,,pt ca romanii nu zic nimic....Sa faca un miting ceva,,sa se impuna...Ca sa il intrebe pe basescu daca er ar pute trai cu 8 milioane....Romanii sunt lasi,,,de asta isi bat tot joc de ei.... OAMENI CU SUFLET MARE SUNT FOARTE PUTINI....S-A NIMERIT UNUL PE ACOLO....BECALI DAR TOTI IL IAU DE FRAIER CA ESTE INOFENSIV....Si i-a platit pe fotbalisti ca sa il huleasca pe becali lumea,,,ca sa nu se alature lui si sa lupte pt tara...Asa piratii din politica,,pot sa fure cat vor ei si sa nu ii deranjeze nimeni.... | ||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:24 |
||
OAMENI CU SUFLET MARE SUNT FOARTE PUTINI....S-A NIMERIT UNUL PE ACOLO....BECALI DAR TOTI IL IAU DE FRAIER CA ESTE INOFENSIV....Si i-a platit politicienii pe fotbalisti ca sa il huleasca pe becali lumea,,,ca sa nu se alature lui oamenii,si sa lupte pt tara...Asa piratii din politica,,pot sa fure cat vor ei si sa nu ii deranjeze nimeni....sa fim logici | ||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:26 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-19 21:26:14 OAMENI CU SUFLET MARE SUNT FOARTE PUTINI....S-A NIMERIT UNUL PE ACOLO....BECALI DAR TOTI IL IAU DE FRAIER CA ESTE INOFENSIV....Si i-a platit politicienii pe fotbalisti ca sa il huleasca pe becali lumea,,,ca sa nu se alature lui oamenii,si sa lupte pt tara...Asa piratii din politica,,pot sa fure cat vor ei si sa nu ii deranjeze nimeni....sa fim logiciAu tactica in ei,,,piratii din politica,,,,dar romanii sunt asa naivi si cred tot...De asta sunt asa dusi de nas.... |
||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 21:27 |
||
Sa ne rugam La Dumnezeu sa ne ajute ca sa ne aranjam viata,si sa ne ajute sa avem o viata mai usoara.... | ||
garbo027119 Postat pe 19 Decembrie 2009 23:20 |
||
bai inteligentule....florinucooo...esti si tu roman tontule....te jignesti si pe tine cand te iei de romani si vorbesti asa de tarisoara asta....nu e vina locuitorilor ca cei care ne conduc sunt lacomi si egoisti... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Decembrie 2009 23:31 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-19 23:31:33bai inteligentule....florinucooo...esti si tu roman tontule....te jignesti si pe tine cand te iei de romani si vorbesti asa de tarisoara asta....nu e vina locuitorilor ca cei care ne conduc sunt lacomi si egoisti... Imi pare rau pentru tine, Tutankhamon, dar aici te inseli, romanii au o foarte mare vina. E vina locuitorilor pentru ce oameni avem la putere, deoarece ei iau votat si sustinut pe rand pe toti politicienii care sunt si au fost la putere, ei au tolerat furtul din tara, ei tolereaza si si sustin prin votul lor clanurile de la putere, ei s-au lasat dezbinati, se injura si se bat intre ei. O sa-mi spui ca ei nu stiu, dar eu sunt convins de ceva, ignoranta nu-i un argument si prostia nu-i o dovada. Ma uit ca cineva mai sus ii face apologia lui Becali, e simpatic si atat, dar privind din afara de unde vad ca a fost oarecum martirizat atunci cu condamnarea, in schimb cati romani din cei care-l sustin cunosc adevarata sursa a averii lui Becali si modul in care a obtinut-o. Spunea ca i-au platit politicienii pe nu stiucine sa-l huleasca, sa fim seriosi. Daca nici cu HAGI nu s-a intelesc, atunci trebuie sa fim foarte circumspecti privind persoana lui Becali. |
||
cremene Postat pe 20 Decembrie 2009 05:40 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-19 21:27:19De la: garbo027119, la data 2009-12-19 21:26:14 OAMENI CU SUFLET MARE SUNT FOARTE PUTINI....S-A NIMERIT UNUL PE ACOLO....BECALI DAR TOTI IL IAU DE FRAIER CA ESTE INOFENSIV....Si i-a platit politicienii pe fotbalisti ca sa il huleasca pe becali lumea,,,ca sa nu se alature lui oamenii,si sa lupte pt tara...Asa piratii din politica,,pot sa fure cat vor ei si sa nu ii deranjeze nimeni....sa fim logiciAu tactica in ei,,,piratii din politica,,,,dar romanii sunt asa naivi si cred tot...De asta sunt asa dusi de nas.... Ati dat-o pe politica "oameni buni "? Hai sa ne vedem de oile noastre ...tema este Relatia cu Dumnezeu ! |
||
ica2 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:36 |
||
Emanuele ..se pare ca sunt "tari" de urechi... |
||
ica2 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:38 |
||
Sarbatoarea nasterii Lui este sarbatoarea fericirii noastre daca El reuseste sa ne faca buni si iubitori. Un om plin de rautate si de ura nu poate fi fericit ! Fericirea sta in bunatate si in dragoste! Domnul Iisus n-a venit numai sa ne scape de pacat si de condamnare. El a venit ca sa ne faca altceva decat ceea ce suntem fara El. El S-a facut ce suntem noi ca sa ne faca si pe noi ceea ce este El! Adica fii de Dumnezeu! Dar nu numai ce este El, ci si cum este El! Daca El este bunatatea si dragostea lui Dumnezeu, inseamna ca El a venit sa ne faca si pe noi, efectiv, realmente, oameni buni si plini de dragoste! Marea bunatate a lui Dumnezeu si imensa lui iubire s-au manifestat prin umilinta, prin coborarea in locul cel mai de jos ca sa ne ridice � chiar si pe cei mai cazuti � la inaltimea cerului si a vesniciei. Sa aratam, sa manifestam spre altii bunatate si iubire. Asa se implineste in noi si prin noi scopul intruparii Lui! |
||
ica2 Postat pe 20 Decembrie 2009 10:58 |
||
De la: ready_vivus, la data 2009-12-17 15:55:04Bineinteles ca inaintea Craciunului a fost Iisus. Ce intrebare-i asta? "Craciunul" a existat sub alta forma si sub alte denumiri, in functie de popoare... ma bucur sa constat ca ai studiat problema aceasta, ready, daca raspunsul acesta venea de la mine, cine stie de ce mai eram acuzata |
||
sora_ilsi Postat pe 20 Decembrie 2009 10:58 |
||
Ieri am auzit o poveste foarte draguta: "era in preajma sarbatorilor cand un grup de copii prezenta scena nasterii Mantuitorului. Cand s-a ajuns la scena in care Iosif se ruga de hangiu sa-i dea voie macar Mariei, care era insarcinata, sa doarma undeva in han, baietelul care il interpreta pe hangiu si care trebuia sa-i spuna ca nu mai este loc a amutit. Invatatoarea ii sopteste replica dura:"Nu mai este loc. Pleaca." Dar baietelul, nimic. Celalt baiat se milogeste in continuare:"Va rog, domnule hangiu, lasati-o doar pe sotia mea inauntru. Eu innoptez afara." Baietelul nimic. Atunci invatatoarea ii sufla atat de tare replica:" Nu mai este loc. Pleaca.", incat e auzita din sala, de spectatori. In acel moment, baietelul hangiu striga: - Nu pot sa spun asa ceva. Iesiti toti afara din hanul meu si faceti loc ca sa se nasca Mantutitorul in casa mea. I-am facut si noi loc Mantuitorului sa se nasca in casa inimii noastre? |
||
sora_ilsi Postat pe 20 Decembrie 2009 11:09 |
||
...frumos... | ||
eladaela Postat pe 20 Decembrie 2009 11:18 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-20 10:58:26De la: ready_vivus, la data 2009-12-17 15:55:04Bineinteles ca inaintea Craciunului a fost Iisus. Ce intrebare-i asta? "Craciunul" a existat sub alta forma si sub alte denumiri, in functie de popoare... C�nd adev�rul revelat se intersecteaz� cu legenda se creaz� confuzii! Crestinismul nu m�rturise�te legende, ci adev�rul revelat, descoperit de Dumnezeu. Din pacate ,lumea de azi pre�uie�te mai mult pe Mo� Cr�ciun... De�i popular sarbatoarea Na�terii Domnului se nume�te Cr�ciun, trebuie precizat c� �n c�r�ile de cult, nu vom �nt�lni termenul de �Cr�ciun� ,ci intalnim termenii" Nasterea Manuitorului" ,"Nasterea Domnului"sau "Pruncul Sfant S-a nascut". |
||
ica2 Postat pe 20 Decembrie 2009 11:46 |
||
C�nd adev�rul revelat se intersecteaz� cu legenda se creaz� confuzii! Crestinismul nu m�rturise�te legende, ci adev�rul revelat, descoperit de Dumnezeu. Din pacate ,lumea de azi pre�uie�te mai mult pe Mo� Cr�ciun... De�i popular sarbatoarea Na�terii Domnului se nume�te Cr�ciun, trebuie precizat c� �n c�r�ile de cult, nu vom �nt�lni termenul de �Cr�ciun� ,ci intalnim termenii" Nasterea Manuitorului" ,"Nasterea Domnului"sau "Pruncul Sfant S-a nascut". [/quote] Aceasta data de 25 decembrie ca data de nastere a lui Issus, o gasim ca si data de nastere si la alti Zei. Ceea ce stim, este ca atunci cand a fost constituita aceasta culegere de texte religioase crestine, la diferite sinoduri, precum cele de la Niceea, Constantinopol, Efes, numita Biblie, niste oameni in funtie de anumite cunostinte si interese au stabilit o data de nastere, ce texte sunt sau nu inspirate de divinitate, care semne sunt sau nu sacre, de exemplu, pana la sinodul din anul 787 de la Niceea, semnul sacru crestin erau doi pesti, apoi a fost introdusa crucea ca si semn al rastihnirii. dealtfel crucea o regasim la foarte multe popoare ca semn sacru, fiind de fapt constelatia Lebedei. Chestia cu revelatia e putin cam pusa sub semnul intrebarii, avand in vedere ca imparatul Constantin a negociat foarte strans ce anume sa contina si ce nu Biblia. |
||
cremene Postat pe 20 Decembrie 2009 12:31 |
||
din pacate pentru cei indoctrinati de biserica.......mai este si un sambure de adevar in ceea ce a spus ready ....cu acele satbatori pagane...... mie una nu-mi este clar un singur lucru.....si nu il pot intelege.....una dintre cele zece porunci este sa nu-ti faci chip cioplit...adica, mai pe romaneste, sa nu ai o reprezentare a lui Dumnezeu....pai fratilor...icoanele ce sunt??? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Decembrie 2009 12:36 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
produse cosmetice Mineralium de la Marea Moarta | 1 | De la: garbo_5291 4 Iulie 2012 16:48 |
INTELIGENTA AJUTA LA EVOLUARE.... | 7 | De la: garbo027119 2 Decembrie 2009 15:23 |
cautam mini-fotomodele 2-16 ani constanta | 1 | De la: garbo160501 4 Iulie 2010 08:29 |
|
||
Divorturile sunt foarte dureroase pt copiii...Eu cred ca ei simt ca lumea lor se destrama.. | 15 | De la: xenaluptatoareainimoasa 18 August 2010 22:55 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară