De la: garbo027119, la data 2009-12-21 22:10:38Voi sunteti niste comunisti dictatori care vreti sa dictati viata la altii.....VOI FACETI CE VRETI VOI,,,,CA EU NU TREBUIE SA DAU NIMANUI EXPLICATII CUM IMI TRAIAESC VIATA MEA dar cine crezi ca ii CURIOS de viatza ta???? |
||
LILO Postat pe 21 Decembrie 2009 22:15 |
||
---|---|---|
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:15 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-21 22:15:27SAu cine crezi ca este interesat de viata ta? Eu ajut doar oamenii cumsecade....Ca pe aia rai ii las in plata Domnului sa se descurce singuri....ca trebuie sa ajuti omul,dar nu sa il lasi sa profite de tineDe la: garbo027119, la data 2009-12-21 22:10:38Voi sunteti niste comunisti dictatori care vreti sa dictati viata la altii.....VOI FACETI CE VRETI VOI,,,,CA EU NU TREBUIE SA DAU NIMANUI EXPLICATII CUM IMI TRAIAESC VIATA MEA |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:19 |
||
irino....e tarziu... oricum ptr tine e de mult prea tarziu asa ca....hai papapapappapapapapa |
||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:21 |
||
EVRIKA..am descoperit mistetul irinucai.. spunea ea ceva,in legatura cu spalarea de creiere... la nefericita asta,cineva,chiar i-a spalat binebine creierasul...dar o uitat sa il incarce ..o lasat doar pleava,si greurusi,care scartiie ca o placa stricata... |
||
LILO Postat pe 21 Decembrie 2009 22:24 |
||
Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta.. | ||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:25 |
||
trosc pleosc | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:27 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-21 22:24:33EVRIKA..am descoperit mistetul irinucai..Spal creierul numai la cei care vor...La cei care nu vor,il las murdar..ca doar nu ti-am scris pe privat,,,sau sa iti propun in particular ceva...Faci ce vrei...Eu imi scriu parerea pe forum,,dar nu si pt voi.... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:27 |
||
ce v-am zis? acelasi lait motiv | ||
LILO Postat pe 21 Decembrie 2009 22:28 |
||
Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta.. | ||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:28 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-21 22:25:40Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta.. auzi, am senzatia ca de tine vrea sa scape toata lumea, si nimeni chiar nu vrea sa ti-o traga, mai bine si-o taie si o da la rate decat sa se culce cineva cu tine, iar aici tu iti dai doar talente de virgina. cred ca si d-zeu s-a plictisit de tine si te-a lasat aici pe pamant, sa-i chinui pe pacatosi, si tu nu ti-ai descoperit menirea. |
||
cremene Postat pe 21 Decembrie 2009 22:29 |
||
deci vorbesti singura si bati campii | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:29 |
||
iri,ignora/le,pui,tu nu vezi ca nu o scoti la capat cu zburatele astea? esti singura persoana normala de pe forumul asta,de ce iti pierzi tu timpul cu asemenea fiinte degradate si nu faci tu matanii,nu te rogi si nu scrii carti bisericesti? e postul craciunului iri,nu face asemenea pacate,nu vezi ca te provoaca vrajitoarele astea,scorpiile astea? tu esti un om deosebit,mi/a trebuit timp sa te cunosc,de cateva zile stau si iti citesc,litera cu litera,fiecare postare cu siguranta esti trimisul lui dumnezeu pe forumul asta,dar n/ai cu cine,mamicule,astea sunt irecuperabile renunta tu,doar stii ca cel mai destept cedeaza ma rog la dumnezeu sa ma ierte ca nu am inteles la timp mesajele tale incarcate de dragostea lui dumnezeu indreptata spre supusii lui nu stiu daca ma va ierta,te rog retrage/te in linistea mintii tale si roaga/te pentru mine,suflet ratacit eu n/am fost asa,iri,ele m/au stricat,te vor strica si pe tine daca mai stai pe forumul asta... |
||
elodia Postat pe 21 Decembrie 2009 22:30 |
||
Si atunci, te rogi cum poti; chiar este un cuvant care zice asa: Roaga-te cum poti, ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie. Pentru inlaturarea gandurilor rele, ne ajuta foarte mult inmultirea gandurilor bune. Cu cat iti impodobesti mintea cu mai multe ganduri bune, cu atat se imputineaza gandurile cele rele |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:31 |
||
elodio,si tu mami? | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:32 |
||
elo ..io mai am vreo scapare ...oare-i prea tz??? | ||
cely Postat pe 21 Decembrie 2009 22:32 |
||
Daca vrei sa-ti faci randuiala in viata, trebuie sa-ti faci randuiala in minte, iar daca nu-ti faci randuiala in minte, nu-ti poti face randuiala in viata. Asa ca grija noastra cea dintai este sa ne facem randuiala in minte. | ||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:32 |
||
cata direptate ai irinuko.. noh la treaba...vezi ca ai mult de SHMOTRUIT.. incepi a toi,,n'est ce pas? my dear |
||
LILO Postat pe 21 Decembrie 2009 22:33 |
||
da irino....si iarna nu-i ca vara... | ||
eladaela Postat pe 21 Decembrie 2009 22:35 |
||
irinuca stie sa fie coerenta. si-a batut joc la greu! |
||
bluelight Postat pe 21 Decembrie 2009 22:36 |
||
Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta..Si atunci, te rogi cum poti; chiar este un cuvant care zice asa: Roaga-te cum poti, ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie. Pentru inlaturarea gandurilor rele, ne ajuta foarte mult inmultirea gandurilor bune. Cu cat iti impodobesti mintea cu mai multe ganduri bune, cu atat se imputineaza gandurile cele rele....Daca vrei sa-ti faci randuiala in viata, trebuie sa-ti faci randuiala in minte, iar daca nu-ti faci randuiala in minte, nu-ti poti face randuiala in viata. Asa ca grija noastra cea dintai este sa ne facem randuiala in minte. |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:36 |
||
lilo, vrei creieru' spalat, mami, ca la Nufarul? | ||
sora_ilsi Postat pe 21 Decembrie 2009 22:36 |
||
De la: bluelight, la data 2009-12-21 22:36:09 irinuca stie sa fie coerenta. da... hm si-a batut joc la greu...dar de ea insasi |
||
LILO Postat pe 21 Decembrie 2009 22:37 |
||
io-te ce coerenta deveni brusc florinuca noastra....o fi venit dealer-ul cu ecstasy.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 22:39 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-21 22:37:24Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta..Si atunci, te rogi cum poti; chiar este un cuvant care zice asa: Roaga-te cum poti, ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie.De la: bluelight, la data 2009-12-21 22:36:09 irinuca stie sa fie coerenta. Pentru inlaturarea gandurilor rele, ne ajuta foarte mult inmultirea gandurilor bune. Cu cat iti impodobesti mintea cu mai multe ganduri bune, cu atat se imputineaza gandurile cele rele....Daca vrei sa-ti faci randuiala in viata, trebuie sa-ti faci randuiala in minte, iar daca nu-ti faci randuiala in minte, nu-ti poti face randuiala in viata. Asa ca grija noastra cea dintai este sa ne facem randuiala in minte. |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:39 |
||
De la: LILO, la data 2009-12-21 22:37:24Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta..Si atunci, te rogi cum poti; chiar este un cuvant care zice asa: Roaga-te cum poti, ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie.De la: bluelight, la data 2009-12-21 22:36:09 irinuca stie sa fie coerenta. Pentru inlaturarea gandurilor rele, ne ajuta foarte mult inmultirea gandurilor bune. Cu cat iti impodobesti mintea cu mai multe ganduri bune, cu atat se imputineaza gandurile cele rele....Daca vrei sa-ti faci randuiala in viata, trebuie sa-ti faci randuiala in minte, iar daca nu-ti faci randuiala in minte, nu-ti poti face randuiala in viata. Asa ca grija noastra cea dintai este sa ne facem randuiala in minte. |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:39 |
||
florinucooo....nu vrei sa-ti faci tu randuiala intai la tine si dupa aia si dupa tratamentul cu pastilutele alea albastre sa mai vii pe aici??? | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 22:42 |
||
florinucooo....nu vrei sa-ti faci tu randuiala intai la tine si dupa aia si dupa tratamentul cu pastilutele alea albastre sa mai vii pe aici??? | ||
||
||
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. | 2 | De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49 |
Cadoul ideal pentru un barbat cu stil? | 33 | De la: CristinaMocanu 25 August 2019 14:37 |
educatia copiilor | 47 | De la: alfheim 4 Octombrie 2011 15:33 |
|
||
O intrebare stupida dar e pe bune ! | 12 | De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52 |
Ce facem cu femeile abuzate, exploatate...cum ramane cu ele? | 38 | De la: ioana_neculcea 9 Iunie 2010 10:13 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară