IRINUCOOO..TU ESTI SINGURA PACATOASA DE AICI.....PENTRU CA VREI SA FACI CRESTINI CU DE-A SILA DUPA IDEILE TALE.....CRESTINII ADEVARATI SE FAC NUMAI DUPA VREREA LOR....EI TREBUIE SA ISI GASEASCA LOC IN INIMA LOR PENTRU CUVINTELE SI INVATATURILE DOMNULUI...TU NU FACI DECAT SA SPURCI NUMELE DOMNULUI....TU ESTI SINGURA CARE TREBUIE SA CAUTI UN DOCTOR...SAU UN DUHOVNIC BUN CARE SA-TI EXPLICE CAT DE MULT GRESESTI SI MAI ALES CE....PENTRU CA CEEA CE INCERCI TU SA FACI CU ACESTE MESAJE DE CRESTINARE NU FACE UN ADEVARAT CRESTIN.... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 22:56 |
||
---|---|---|
IRINUCOOO..TU ESTI SINGURA PACATOASA DE AICI.....PENTRU CA VREI SA FACI CRESTINI CU DE-A SILA DUPA IDEILE TALE.....CRESTINII ADEVARATI SE FAC NUMAI DUPA VREREA LOR....EI TREBUIE SA ISI GASEASCA LOC IN INIMA LOR PENTRU CUVINTELE SI INVATATURILE DOMNULUI...TU NU FACI DECAT SA SPURCI NUMELE DOMNULUI....TU ESTI SINGURA CARE TREBUIE SA CAUTI UN DOCTOR...SAU UN DUHOVNIC BUN CARE SA-TI EXPLICE CAT DE MULT GRESESTI SI MAI ALES CE....PENTRU CA CEEA CE INCERCI TU SA FACI CU ACESTE MESAJE DE CRESTINARE NU FACE UN ADEVARAT CRESTIN.... | ||
||
|
||
||
||
ajut-o irinuco, este un om care ti-a cerut ajutorul. de-asta esti aici pe pamant. sa ajuti oamenii. sau m-am inselat? este doar o poveste. da din tine tot ce poti. acum cand poti |
||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 22:57 |
||
De la: elodia, la data 2009-12-21 22:52:09iri,raspunde/mi,te rog...vorbesti cu ele desi sunt rele si necredincioase si nu vorbesti cu mine care incerc sa ma schimb...Sigur ca vreau sa vorbesc tu tine.... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:57 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-12-21 22:57:07ajut-o irinuco, este un om care ti-a cerut ajutorul. de-asta esti aici pe pamant. sa ajuti oamenii. sau m-am inselat?pai orice om are datoria sa ajute...Ca de asta ii pe pamant sa invete....Dar daca nu acumulezi nimic,,sunt unii care se nasc prosti si mor tot prosti |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 22:58 |
||
elodiutzo.... sa ai grija mami sa nu te faci ca ea.... te rog... mai avem nevoie si de oameni ca noi ceilalti pe forum. | ||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 23:00 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-21 22:56:24De la: elodia, la data 2009-12-21 22:52:09iri,raspunde/mi,te rog...vorbesti cu ele desi sunt rele si necredincioase si nu vorbesti cu mine care incerc sa ma schimb...pai vorbesc cu tine,doar ca tut mi-a trimis mii de masaje si nu am reusit sa te mai gasesc,,,ca parca ii posedat doamne fereste O FI INVATAT DE LA TINE BIETUL DE EL... |
||
sora_ilsi Postat pe 21 Decembrie 2009 23:00 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-21 23:00:11Eu aseara eram nervoasa,,,dar el este posedat saracul...Cred ca toti dracii au intrat in el....De la: garbo027119, la data 2009-12-21 22:56:24De la: elodia, la data 2009-12-21 22:52:09iri,raspunde/mi,te rog...vorbesti cu ele desi sunt rele si necredincioase si nu vorbesti cu mine care incerc sa ma schimb...pai vorbesc cu tine,doar ca tut mi-a trimis mii de masaje si nu am reusit sa te mai gasesc,,,ca parca ii posedat doamne fereste |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:01 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-12-21 23:00:03elodiutzo.... sa ai grija mami sa nu te faci ca ea.... te rog... mai avem nevoie si de oameni ca noi ceilalti pe forum.Pai prostia voastra nu ajuta la nimic......Sunt doar lucruri superficiale |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:02 |
||
asa e , asa e, nu-l mai baga in seama, zi-i papapapapapap si lasa-l.... | ||
sora_ilsi Postat pe 21 Decembrie 2009 23:02 |
||
Pacatul trebuie neaparat sa fie la trecut. Daca e la prezent si la viitor, adica daca faci ceva care se continua, nu esti in sfera pocaintei. Datoria de a te ridica din pacat e permanenta, dar si datoria de a evita pacatul trebuie sa fie permanenta. Cauta doctor inainte de boala si roaga-te inainte de ispita. Daca te lasi numai pe ce da clipa, nu stiu cum poti sa le inlaturi. Dar daca esti pregatit, atunci cand iti vine o astfel de situatie nu te impotrivesti ca unul care nu stie de Dumnezeu. |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:03 |
||
iri,de ce zici de "draci"?...te rog fii buna la vorba cum esti la suflet... | ||
elodia Postat pe 21 Decembrie 2009 23:04 |
||
Atunci cand te rogi cu smerenie la Dumnezeu nu trebuie sa spui multe cuvinte.....Trebuie sa te rogi si cu putine cuvinte,dar sa fie din inima si cu credinta..Si atunci, te rogi cum poti; chiar este un cuvant care zice asa: Roaga-te cum poti, ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie. Pentru inlaturarea gandurilor rele, ne ajuta foarte mult inmultirea gandurilor bune. Cu cat iti impodobesti mintea cu mai multe ganduri bune, cu atat se imputineaza gandurile cele rele....Daca vrei sa-ti faci randuiala in viata, trebuie sa-ti faci randuiala in minte, iar daca nu-ti faci randuiala in minte, nu-ti poti face randuiala in viata. Asa ca grija noastra cea dintai este sa ne facem randuiala in minte |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:05 |
||
De la: elodia, la data 2009-12-21 23:04:41iri,de ce zici de "draci"?...te rog fii buna la vorba cum esti la suflet...Pai asa se numesc aia draci....Dar eu nu dracuiesc pe nimeni....Pt ca daca dau dracului pe cineva,practic ma trimit pe mine....Si eu nu am nevoie de necuratul... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:06 |
||
da iri, fi buna cu noi astia pacatosii. asa suntem toti. d-aia te-a trimis pe tine D-zeu pe pamant.... sa ne arati calea cea dreapta. | ||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 23:07 |
||
De la: elodia, la data 2009-12-21 23:04:41iri,de ce zici de "draci"?...te rog fii buna la vorba cum esti la suflet...Asa sunt eu de fel...MAI DURA....DAR DOAR CU Oamenii rai...si egoisti....Daca se inmoie inima lor si inima mea se inmoaie... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:08 |
||
tu ai un suflet mare, o minte ascutita si un spirit crestinesc atat de dezvoltat ...... incat ma las draqu pagubasa si ma duc la somn..... | ||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 23:08 |
||
De la: mcrinelam, la data 2009-12-21 23:07:33da iri, fi buna cu noi astia pacatosii. asa suntem toti. d-aia te-a trimis pe tine D-zeu pe pamant.... sa ne arati calea cea dreapta.Eu nu cred ca m-a trimis nimeni pe pamant....Nu stiu cat o sa mai tina asta sa ii ajut pe oameni...POATE CA NU O SA MAI AM TIMP.....Eu asa simt acum,,dar nu stiu ce o sa simt mai tarziu...Poate o sa imi fac o familie,,,nu o sa mai pot ajuta...Dar sunt preoti buni sfatuitori..... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:10 |
||
crestina lui peste prajit.....tu vezi ce postezi de luni de zile??? tu te vezi ca nu spui absolut nimic??? tu te vezi ca aberezi incontinuu si vorbesti fara noima??? tu te vezi ca dai la nesfarsit aceleasi citate si aceleasi idei copiate de te miri unde????tu de cine vorbesti ca e posedata??? nu tocmai tu esti aia posedata??? tu care te gandesti numai la poula??? CRETINOIDO.....SUNT FEMEIE...DE CATE ORI SA-TI SPUN IDIOATO??? SAU IN TAMPENIA SI SCHIZOFRENIA TA, PE TOATA LUMEA VEZI BARBAT??? NUMAI ASTA VREI IRINOOO??? POULA????DU-TE FATA LA PRODUS....IESI PE CENTURA SI GASESTI BARBATI CATI VREI...NU NE MAI FRECA AICI CU IDENTITATILE TALE BANUITE... | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 23:10 |
||
iri,am inteles eu gresit sau tu esti plecata din tara? pentru cat timp?presupun ca sarbatorile le petreci departe de casa,probabil nu e tocmai placut...ai reusit sa/ti faci ceva prieteni acolo? |
||
elodia Postat pe 21 Decembrie 2009 23:11 |
||
irinooo....tu te vezi ce scrii femeie aiurita???cum vrei sa-i ajuti pe oameni??? innebunindu-le mintile si intunecandu-le gandurile???? | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 23:13 |
||
Nu stiu ce se va intampla dupa 1,an doi....Eu ma las in voia lui Dumnezeu pt ca am incredere in El....Si stiu ca imi poarta pasii doar inspre bine...Eu am ajuns sa nu ma mai incred in mine,,,pt ca daca ma incred in mine doar greseli fac....Daca ma incred in Dumnezeu,,totul iese cu bine...Asa ca nu stiu cum o sa fiu sau ce o sa fiu,peste cativa ani...Habar nu am sincer...Eu nu am planuri...Ci ma las in voia lui Dumnezeu asa ca nu stiu ce viitor o sa am...Dar sigur o sa am ceva bun...Pt ca ma incred in Domnul... | ||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:14 |
||
isi merita tot ce primeste de la noi.... ce da...aia primeste in schimb. | ||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 23:15 |
||
De la: elodia, la data 2009-12-21 23:11:35iri,am inteles eu gresit sau tu esti plecata din tara? pentru cat timp?presupun ca sarbatorile le petreci departe de casa,probabil nu e tocmai placut...ai reusit sa/ti faci ceva prieteni acolo?Nu am prieteni aici...Nu pot sa merg la biserica romaneasca,,pt ca este departe si ma cam preseaza timpul...Si ma simt cam singura fara biserica....Merg la biserica iaci,,dar nu inteleg aproape nimic,,,ca folosesc cuvinte care nu le cunosc... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:16 |
||
dupa ce iei numele domnului in desert si vorbesti aiurea despre el chiar si in sfantul post al craciunului, te astepti ca el sa mai aibe grija de tine??? | ||
tutankhamon Postat pe 21 Decembrie 2009 23:16 |
||
ai ajuns sa-ti bati joc de tine cu stoicism.... batandu-ti joc de tine iti bati joc si de altii...dar tu nu vezi asta. | ||
mcrinelam Postat pe 21 Decembrie 2009 23:16 |
||
Noapte buna ca ies paaaaaaaaaaaaaa o seara faina | ||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:17 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-21 23:16:10Ca fara biserica ma simt cam parasita....Simt ca imi lipseste ceva....somn usor paaaaaaaaaaaaaDe la: elodia, la data 2009-12-21 23:11:35iri,am inteles eu gresit sau tu esti plecata din tara? pentru cat timp?presupun ca sarbatorile le petreci departe de casa,probabil nu e tocmai placut...ai reusit sa/ti faci ceva prieteni acolo?Nu am prieteni aici...Nu pot sa merg la biserica romaneasca,,pt ca este departe si ma cam preseaza timpul...Si ma simt cam singura fara biserica....Merg la biserica iaci,,dar nu inteleg aproape nimic,,,ca folosesc cuvinte care nu le cunosc... |
||
garbo027119 Postat pe 21 Decembrie 2009 23:19 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Casatoria | 29 | De la: mirciulik78 11 Mai 2010 20:26 |
Mesaj pt uneltele lui,Sarsaila | 4 | De la: luptatoareacurajoasa 31 Mai 2010 15:12 |
www.sexyhaine.ro | 1 | De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46 |
|
||
Cele 10 porunci ale lui Dumnezeu.. | 83 | De la: luptatoareacurajoasa 11 August 2010 23:59 |
vreau si eu o parere pls | 4 | De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară