RELATIA CU DUMNEZEU

irinuco, si sf. ursu' vine si deseara?
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 15:57
Am citit undeva ca steriletul si antibaby ucid embrioni.....Ceea ce este tot ca un avort...si asta este un pacat mare,pt ca se ucide copilul din primele zile ale vietii lui..Dar nu stiu cand este de adevarat....Pt ca nu m-am interesat asa mult....
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:07
d'aia ziceam io sa vina minerii! sa nu mai arunce nimeni cu sterileti pe strada, sa omoare embrionii...
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:09
Dar nici nu se pot face 10 copiii,pt ca din moment ce dai nastere unui copil..Ai obligatii fata de el si trebuie sa ai si ce sa ii oferi....Sa aiba barbatul un servici bun,,,sa fie o situatie la care barbatul trebuie sa se gandeasca...Pt ca femeia ajuta,,dar barbatul este intretinatorul familiei....Dar poate sunt si alte posibilitati de a nu lua altybaby care au multe efecte secundare.....Si se pot folosi alte metode naturale,,pt a ne feri de sarcine nedorite....Pt ca chiar daca te casatoresti,poti face un copil,,,peste 4,5 ani altul...Dar nu se poate face anul si carlanul,,,apoi sa nu ai ce sa le oferi si sa se chinuie copiii...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:11
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 16:07:20Am citit undeva ca steriletul si antibaby ucid embrioni.....Ceea ce este tot ca un avort...si asta este un pacat mare,pt ca se ucide copilul din primele zile ale vietii lui..Dar nu stiu cand este de adevarat....Pt ca nu m-am interesat asa mult....

Irino ,LASA-NE !!!!Iar ai inceput cu aberatiile ...
ica2
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:12
si de ce mi-ai cerut sa-ti fac 8???
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:12
Pt ca a face 1o copii,deja este fanatism....Ca unii fac 10 copiii si ii lasa sa se chinuie....pe copiii trebuie sa ii si sprijini...da sa ii inveti sa se descurce si singuri ca sa nu devina si paraziti,,care doar sa astepte de la altii....Dar trebuie sa ii si sprijini....Ca de asta ii si nastem,,,sa le putem oferi un viitor,sa ii sprijinim....Pt ca un copil,fiind mic el nu poate face diferenta este bine si ce este rau...De asta noi parintii trebuie sa ii sprijinim,,,sa le trezim interese pt ca face un lucru....Spre binele copiilor...Pt ca daca copii sunt fericiti,,atunci si parintii sunt fericiti
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:15
asta nu e un subiect de aberatii irinooooooooooooo!

tu, care te declari credincioasa, chiar n-ai nimic Sfant?
panty_C
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:17
Am citit undeva ca steriletul si antibaby ucid embrioni.....Ceea ce este tot ca un avort...si asta este un pacat mare,pt ca se ucide copilul din primele zile ale vietii lui..Dar nu stiu cand este de adevarat....Pt ca nu m-am interesat asa mult....dar stiu ca antibaby au multe efecte secundare asupra organismului,,daca le ei ani la rand...Pt ca stiu ca de obicei antybaby sunt folosite mai mult,pt ca regla mestruatia
Si diferite probleme hormonale...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:20
De la: garbo072285, la data 2009-12-25 21:56:18Eu ma rog pentru copii mei Emanuel Ionut si Stefan Daniel in fecare zi si noapte dar cum sa ii fac si pe ei sa fie credinciosi sa se roage, influenta tatalui lor e mult mai mare incit e imposibil sa reusesc oricit as incerca...el injura tot timpul pe toti: pe mine, pe taica-su, pe maica-sa ,pe copii si pe cei de vorbesc la tv.indiferent cine ar fi ei.
Daca ma pocaiesc oare voi reusi?
Ma poate ajuta cineva?
Pling zi si noapte si nu stiu cum sa fac si sa ii salvez si sa ma salvez din infern

Draga ,nu este o solutie sa plangi ,trateaza lucrurile cu calm ,rabdare si intelegere fata de cei dragi tie.
Roaga-L pe Dumnezeu sa te intareasca !
Incredintiaza-I Lui problemele tale si cu siguranta El nu te va lasa singura ,"cu nici un chip nu te voi lasa ,nicidecum nu te voi parasi"zice Domnul .
ica2
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:20
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 16:20:55Am citit undeva ca steriletul si antibaby ucid embrioni.....Ceea ce este tot ca un avort...si asta este un pacat mare,pt ca se ucide copilul din primele zile ale vietii lui..Dar nu stiu cand este de adevarat....Pt ca nu m-am interesat asa mult....dar stiu ca antibaby au multe efecte secundare asupra organismului,,daca le ei ani la rand...Pt ca stiu ca de obicei antybaby sunt folosite mai mult,pt ca regleaza mestruatia
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:21
De la: ica2, la data 2009-12-26 16:20:59
De la: garbo072285, la data 2009-12-25 21:56:18Eu ma rog pentru copii mei Emanuel Ionut si Stefan Daniel in fecare zi si noapte dar cum sa ii fac si pe ei sa fie credinciosi sa se roage, influenta tatalui lor e mult mai mare incit e imposibil sa reusesc oricit as incerca...el injura tot timpul pe toti: pe mine, pe taica-su, pe maica-sa ,pe copii si pe cei de vorbesc la tv.indiferent cine ar fi ei.
Ma poate ajuta cineva?
Pling zi si noapte si nu stiu cum sa fac si sa ii salvez si sa ma salvez din infern

Draga ,nu este o solutie sa plangi ,trateaza lucrurile cu calm ,rabdare si intelegere fata de cei dragi tie.
Incredintiaza-I Lui problemele tale si cu siguranta El nu te va lasa singura ,"cu nici un chip nu te voi lasa ,nicidecum nu te voi parasi"zice Domnul .
Ica daca nu ii da o lectie la barbat nu se va schimba niciodata..Ca nu vezi ce demoni au ajuns barbatiii////Pt ca degeaba te rogi pt el,daca el face pacate si nu are vointa sa renunte de la ele,pt ca DUMNEZEU NU SE VA APROPIA DE BARBAT...ASA CA mai bine il rogi pe Dumnezeu sa te ajute,sa il ajuti pe barbat sa il aduci pe calea ceva buna...Dar fara o lectie sigur nu se va indrepta...Pt ca astea sunt ispite de la diavolul sa il suporti pe barbat,,ca sa se inraiasca si femeia...Pt ca femeia daca nu se exteriorizeaza devine ca el si ajunge sa faca si ea o groaza de pacate....Si unde s-a ajuns....Se duc amandoi in fundul Iadului
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:25
Ma poate ajuta cineva?

Ica daca nu ii da o lectie la barbat nu se va schimba niciodata..Ca nu vezi ce demoni au ajuns barbatiii..Pt ca degeaba te rogi pt el,daca el face pacate si nu are vointa sa renunte de la ele,pt ca DUMNEZEU NU SE VA APROPIA DE BARBAT...ASA CA mai bine il rogi pe Dumnezeu sa te ajute,sa il ajuti pe barbat sa il aduci pe calea ceva buna...Dar fara o lectie sigur nu se va indrepta...Pt ca astea sunt ispite de la diavolul sa il suporti pe barbat,,ca sa se inraiasca si femeia...Pt ca femeia daca nu se exteriorizeaza devine ca el si ajunge sa faca si ea o groaza de pacate....Si unde s-a ajuns....Se duc amandoi in fundul Iadului
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:26
Pt ca daca el nu o sa renunte la pacate,,o sa chinuie femeia pana devine cA EL..Atunci pt ce ne-a mai dat Dumnezeu gura? Multe ispite par frumoase si cu aspect de a face bine...Dar au final ingrozitor....De asta trebuie sa fim foarte atenti.....Pt ca nu vezi ce sa ales din lumea asta? Ce au devenit barbatii? Pt ca femeile intorc obrazul si nu ii pun la locul lor,,nu pot sa isi educe copiii.Si se umple pamantul de demoni..
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:29
irinuco, tu ai tinut-o tot in pacate in ultimele zile, si acum te caiesti prin forum, poate-poate ti se mai iarta cateva
ia spune, te-au prins cetele de colindatori?
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:29
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 16:29:10Pt ca daca el nu o sa renunte la pacate,,o sa chinuie femeia pana devine cA EL..Atunci pt ce ne-a mai dat Dumnezeu gura? Multe ispite par frumoase si cu aspect de a face bine...Dar au final ingrozitor....De asta trebuie sa fim foarte atenti.....Pt ca nu vezi ce sa ales din lumea asta? Ce au devenit barbatii? Pt ca femeile intorc obrazul si nu ii pun la locul lor,,nu pot sa isi educe copiii.Si se umple pamantul de demoni..
Nu poti a iti educi copiii,,daca barbatul ii o influenta nrgativa in casa...Pt ca copiii neputand sa se exteriorizeze pt ca sunt dependenti de parinti,,,se inraiesc...Pt ca oamenii care nu se exterizeaza se inraiesc...si devin la fel ca parintii....
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:31
irina ... ce ai mama cu barbatii?
inteleg ca ii urasti e ok ...
esti pe invers cumva?

intreb si eu .... ca altfel nu se explica ....

Den
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:32
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 16:20:55Am citit undeva ca steriletul si antibaby ucid embrioni.....Ceea ce este tot ca un avort...si asta este un pacat mare,pt ca se ucide copilul din primele zile ale vietii lui..Dar nu stiu cand este de adevarat....Pt ca nu m-am interesat asa mult....dar stiu ca antibaby au multe efecte secundare asupra organismului,,daca le ei ani la rand...Pt ca stiu ca de obicei antybaby sunt folosite mai mult,pt ca regla mestruatia

DESCHIDE-TI UN TOPIC SI SCRII CE VREI TU ...
Aici ,te rog sa nu mai faci comentarii nepotrivite ..
ica2
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:33
o zi faina si craciun fericit
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:33
iar ai plecat la pacatuit
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:35
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 16:29:10Pt ca daca el nu o sa renunte la pacate,,o sa chinuie femeia pana devine cA EL..Atunci pt ce ne-a mai dat Dumnezeu gura? Multe ispite par frumoase si cu aspect de a face bine...Dar au final ingrozitor....De asta trebuie sa fim foarte atenti.....Pt ca nu vezi ce sa ales din lumea asta? Ce au devenit barbatii? Pt ca femeile intorc obrazul si nu ii pun la locul lor,,nu pot sa isi educe copiii.Si se umple pamantul de demoni..

Irinico ,multi sunt de compatimit ...
Demonii sunt prezenti peste tot ...Tu ce esti?
Despartirea in familie,nu este dupa Voia Lui ,asa ca mai taci ...
ica2
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:37
Ma poate ajuta cineva?

ica2
Postat pe 26 Decembrie 2009 16:44
Pai Demonii sunt in oamenii care traiesc in pacate..Si ii fac pe oamenii sa se chinuie intre ei....Pt ca diavolii sunt foarte rai...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:23
Pt ca sunt multi crediciosi care traiesc in pacate si ei sunt prade foarte usoare pt ispite...Si care ii chinuie necuratul de oamenii isi fac rau unii la altii....SE inseala,se fura,,se mint....
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:25
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 17:25:20Pt ca sunt multi crediciosi care traiesc in pacate si ei sunt prade foarte usoare pt ispite...Si care ii chinuie necuratul pe oamenii,care au patimi si traiesc in pacate,pt ca ei sunt prade usoare pt diavol si cad usor in ispite,pt ca ei nu stiu sa deosebeasca ce este rau si este bine si isi fac rau unii la altii..se chinuie unii pe altii..SE inseala,se fura,,se mint....
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:26
De la: ica2, la data 2009-12-26 16:44:21
Ma poate ajuta cineva?

Da sa te ajute Dumnezeu sa tii piept problemelor...Pt ca oamenii fara caracter au nevoie de reguli....Ca de asta fac asa multa dezordine...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:28
revenind la sterilet....irinuco....
fleurdelis
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:30
am zis io ca esti cu gandul numa' la ispite, irinuco!
pik_nik
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:30
Pt ca oamenii care traiesc in pacate sunt prade usoare pt a cadea in ispite...Pt ca pacatele ne indeparteaza de Dumnezeu si de asta diavolul poate sa chinuie omul si sa isi bata joc de el...
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:31
De la: pik_nik, la data 2009-12-26 17:30:05am zis io ca esti cu gandul numa' la ispite, irinuco!
Tu esti un obraznic pick
garbo027119
Postat pe 26 Decembrie 2009 17:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fwd : Limbaj civilizat 190 De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02
Cum le place barbatilor sa fie dominati? 132 De la: Ciresica 12 Octombrie 2009 06:25
Barbatul sagetator 22 De la: Remy 6 Ianuarie 2010 14:07
vopsea de par 3 De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06
EDUCATIA .....DE ACASA 22 De la: tutankhamon 23 Februarie 2010 22:52
Setari Cookie-uri