yanyo, ce facusi, mama? daaaaaaaa, tuth! poate, poate... |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 21:59 |
||
---|---|---|
tut las k spun iooo: hohohohooooooooooo | ||
fleurdelis Postat pe 26 Decembrie 2009 22:02 |
||
fleur..si eu raspund......hi hi hi hi.... | ||
|
||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 22:03 |
||
Sa va dea Dumnezeu iubire in inima pt semenii vostri...Pt ca eu nu ma pot apropia decat de oamenii cu inima curata... | ||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 22:11 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 17:37:03De la: fleurdelis, la data 2009-12-26 17:30:05revenind la sterilet....irinuco....Pai da am auzit ca steriletul si antibaby ucid embrioane,si steriletul la fel.,asa am citit dar nu stiu cat este de adevarat din punct de vedere biologic....Pt ca eu stiam ca antibaby sunt pt a creste imunitatea ca spermatozidul sa nu fecundeze ovulul...Dar nu stiam ca antibaby ucid embrioane,,pt ca zic ca ne-au fost ascuns pt ca atunci multe femei nu ar mai fii folosit....Si ei vor sa faca piata...Dar nu stiu cat este de adevarat din punct de veedere biologic... spre lamurirea ta eterna.....steriletul impiedica nidarea oului fecundat - adica ovulul de 10-14 zile nu se lipeste de peretele uterin......aceasta actiune de impiedicare se datoreaza faptului ca steriletul dezlipeste si mentine asa peretii colului uterin, nemaifiind conditii propice pentru crearea unei legaturi ovul-mucoasa uterina.... antibaby este un preparat hormonal care schimba mediul in care traieste ovulul fecundat de 2-10 zile, acesta neputandu-se lipi de mucoasa uterina.... in nici un caz, nici steriletul si nici antibaby nu OMOARA EMBRIOANE.....embrion se numeste produsul de conceptie cu varsta de peste 14 zile, care se lipeste de mucoasa uterina si incepe sa aibecirculatie sanguina, apoi, la 5 saptamani jumate are inima.... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 22:33 |
||
cum de se ajunse, bre, la sterilet, pe topicul cu Doamne-Doamne? | ||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 22:36 |
||
prin labirintul mental al irinucai...pe aripi de aberatii | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 22:38 |
||
ilsuca...intreab-o pe florinuca...ea stie cat vin a baut si cred ca a incurcat toapicele....sau o fi mancat cozonac inmuiat in vin si atunci e clar de ce a luat-o razna.....dar fatuca asta e total pe dinafara cu informatiile.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 22:38 |
||
pai sa puna mana pe goagal... | ||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 22:40 |
||
tu nu stii ca pentru unele secte, a citi, a asculta radio, sau a urmari emisiuni la tv e pacat mare si total interzis? deci de unde informare, cultura? |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 22:41 |
||
aoleo, pai dupa ce mi se zise mie sectanta si in toate felurile, acum oi fi vreo extremista ca folosesc toate sursele posibile de informare si adusei si Filarmonica sa prezinte concert de colinde in biserica mea, dupa ce au fost respinsi de BOR ca vin cu instrumente in biserica? Deci, cine sunt incuiatii? | ||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 22:45 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-26 22:33:08EMBRIONDe la: garbo027119, la data 2009-12-26 17:37:03De la: fleurdelis, la data 2009-12-26 17:30:05revenind la sterilet....irinuco....Pai da am auzit ca steriletul si antibaby ucid embrioane,si steriletul la fel.,asa am citit dar nu stiu cat este de adevarat din punct de vedere biologic....Pt ca eu stiam ca antibaby sunt pt a creste imunitatea ca spermatozidul sa nu fecundeze ovulul...Dar nu stiam ca antibaby ucid embrioane,,pt ca zic ca ne-au fost ascuns pt ca atunci multe femei nu ar mai fii folosit....Si ei vor sa faca piata...Dar nu stiu cat este de adevarat din punct de veedere biologic... EMBRI'ON, embrioni, s.m. 1. Nume dat oric�rui |organism|| din momentul |fecund�rii|fecundare| |ovulului|-| p�n� �n momentul c�nd toate |organele|organ| sunt deplin formate �i organismul este capabil de via�� independent�. ** |Germen|| al unei plante, existent �n s�m�n�a din care planta va lua na�tere prin |germina�ie||. 2. Fig. �nceput al unui lucru, al unei ac�iuni etc.; prima faz� a dezvolt�rii unui |proces||. [Pr.: -bri-on] - Din fr. embryon. |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 22:49 |
||
pai sunt diverse religii, Ilusico... eu una am zis intotdeauna ca Dumnezeu este Unul singur, oricum i-am zice, si sunt capabila sa respect religia si credinta altuia si niciodata, dar niciodata, n-am sa-l oblig sa si-o schimbe! ceea ce fac unii (vezi aici exemplul viu!) ca te spurca si te haituiesc pana te fac sa-ti sari din papuci, nu mi se pare normal si nici de acceptat! vezi insa ca exista si de astia - si eu cunosc si in realitate - am avut un coleg care mi-a spus ca nu are televizor si ca e pacat sa citesti altceva decat Biblia... |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 22:51 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-12-26 22:51:45pai sunt diverse religii, Ilusico...Pai nici chiar asa...Nu este pacat sa te uiti la televizor,,dar sa nu privesti la scenele erotice,,pt ca astea stimuleaza si creierul si provoaca excitatie...Si omul se gandeste doar la sex |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 22:55 |
||
florinuco...nu te incapatana cu definitii obosite de goagal....pana la 14 zile, ovulul fecundat se numeste produs de conceptie si trece prin fazele de morula, blastula si gastrula....prin divizari succesive...abia dupa ce se lipeste de mucoasa uterina si apare cordonul ombilical cu vene si artere are irigare sanguina - deci dupa 14 zile...si abia dupa 5 saptamani jumatate apare si inima......crede-ma sunt medic.....stiu ce spun si ce am invatat in facultate....abia dupa 14 zile - dupa ce incep diferentierile celulare si formarile de tesuturi noi poate capata denumirea de embrion.....pana atunci este o forma indefinita, ca un aglomerat de celule.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 22:56 |
||
corect, irinuco - ceea ce ai copiat de pe google confirma ceea ce zicea tuth - embrion nu este acelasi lucru cu ovul! steriletul si anticonceptionalele impiedica tocmai acea "fecundare" care ar transforma ovulul in embrion deci? p.s.tuth, eu ma refer la anticonceptionalele inhibatoare de ovulatie iar steriletul nu impiedica intalnirea gametilor? |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 22:56 |
||
da, Corina, si eu cunosc multi din acestia, oameni foarte religiosi, dar au PC si se informeaza...fetele mele se uita foarte rar la Tv, si ar putea renunta oricand la el, dar stau toata ziua la computer...si merg si la biserica, si citesc si Biblia...si nu le-am impus nici o religie, pentru ca au liberul arbitru...cu toate ca religia mea difera de cea a sotului, fostul se lauda ca fetele lui merg cu mine la biserica mea... | ||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 22:58 |
||
aici se impune o diferentiere...intre anticonceptionale si pastila de dupa.....anticonceptionalele inpiedica ovulatia...deci chiar daca este contact sexual, aia mici si jucausi nu au ce intalni....iar pastilele de dupa.....sunt cele care impiedica nidarea oului pe peretele uterin.... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 23:00 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-12-26 22:56:33corect, irinuco - ceea ce ai copiat de pe google confirma ceea ce zicea tuth - embrion nu este acelasi lucru cu ovul! steriletul si anticonceptionalele impiedica tocmai acea "fecundare" care ar transforma ovulul in embrion deci?Pai asta o stiam si eu...Pt ca din momentul cand spermatozoidul fecundeaza ovulul,,acela se numeste embrion....Chiar daca este doar de o zi....eu oricum nu iau pastile si nici sterilet...ca nu o sa imi distrug eu organismul....Ce barbatul nu poate sa le ia....ca el nu mai face nici un avort si el are organism mai rezistent,,,asa sa le ia el,,de ce sa le iau eu... |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:00 |
||
e ok, Ilsi, tot respectul pentru tine si familia ta - si parintii mei au avut religii diferite si eu sunt dupa religia mamei | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:01 |
||
bine ca nu fac parte din religia voastra,ca tare o mai blasfemiati!ce rusine,ce rusine... | ||
alexxandra Postat pe 26 Decembrie 2009 23:01 |
||
da, tuth, ai dreptate - uitasem de pastilele alea... | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:02 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2009-12-26 23:01:17e ok, Ilsi, tot repsectul pentru tine si familia ta - si parintii mei au avut religii diferite si eu sunt dupa religia mameiOricum nu conteaza religia,,conteaza credinta |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:03 |
||
pante...steriletul sub forma literei t are bratele mici inspre peretii colului uterin, impiedicandu-i sa se lipeasca.....e ceea ce se numeste la unele probleme ale unor sarcini....col deschis, pentru care se face serclaj..... anticeptionalele impiedica formarea ovulelor, numaturizand foliculele van der graff de la suprafata ovarului..... |
||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 23:05 |
||
Ilsi ,cum au fost pentru tine aceste zile ? Asta ca sa revenim la subiectul nostru ...Relatia cu Dumnezeu . |
||
ica2 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:08 |
||
merci, tuth | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:08 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-26 23:03:20De la: pantera_neagra, la data 2009-12-26 23:01:17e ok, Ilsi, tot repsectul pentru tine si familia ta - si parintii mei au avut religii diferite si eu sunt dupa religia mameiOricum nu conteaza religia,,conteaza credinta tu nu vezi ce carcotesc doamnele de sarbatoare?sunt ele credincioase,oare?sau doar fac poze... |
||
alexxandra Postat pe 26 Decembrie 2009 23:08 |
||
si oare unde e credinta voastra - irina&comp - cand in zile de Craciun veniti cu asa ceva si spurcati lumea??? unde e spiritul acestor zile cand ar trebui sa fim buni, darnici, ingaduitori??? uite cum ma faceti sa pacatuiesc hai, gata - Iarta-i, Doamne, ca nu stiu ce fac si ce vorbesc/scriu! |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:14 |
||
cu multa placere panterutzo... | ||
tutankhamon Postat pe 26 Decembrie 2009 23:15 |
||
zile pline, Ica...preocupari de a face pachete pentru nevoiasi, de a aduce o bucurie celor in necaz...luni am promis ca voi vizita pe cineva si-i voi duce un pachet, dar nu am banii...insa stiu precis ca Domnul mi-i va trimite cumva, nu stiu cum... dar, tu? |
||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 23:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Indemnizatie ing | 1 | De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31 |
valorile reale | 301 | De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 17:12 |
ajuta`tzima | 24 | De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40 |
|
||
Cum sa ne alegem prietenii.. | 4 | De la: caleidoscop 22 Septembrie 2010 15:54 |
MINI MISS SUMMER 2-16 ANI CONSTANTA | 1 | De la: garbo160501 6 Iulie 2010 11:18 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară