eu v-as intreba,daca tot ce cititi pe google este si real?mai cititi si carti.stiti care e diferenta dintre religie si credinta?studiati religii comparate...si apoi deschideti discutii despre aceste subiecte.care e diferenta dintre iubire si dragoste,tot biblic gasiti,dar nu pe google...asa ca mai cititi si carti .compiuterul are multe informatii ,unele si eronate.stiti sa deosebiti ,manipularea ,pe compiuter si nu numai? | ||
alexxandra Postat pe 26 Decembrie 2009 23:22 |
||
---|---|---|
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-26 23:16:01zile pline, Ica...preocupari de a face pachete pentru nevoiasi, de a aduce o bucurie celor in necaz...luni am promis ca voi vizita pe cineva si-i voi duce un pachet, dar nu am banii...insa stiu precis ca Domnul mi-i va trimite cumva, nu stiu cum...Daca oamenii aia merita,sa fii sigura ca te va ajuta Dumnezeu sa faci rost de ei....Pt ca Dumnezeu are grija de toata lumea,care merita |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:25 |
||
manipularea e periculoasa si e pedepsita de Dumnezeu care ne-a lasat liberul arbitru...dar tie nu ti se pare ca manipulezi si totodata minti, daca vrei, prin insusi numele pe care ti l-ai dat...cam mare nume, nu ti se pare? | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 23:26 |
||
nimeni nu merita nimic, noi nu meritam sa traim pentru cate rele am facut, dar traim datorita lui Iisus Hristos care S-a nascut dar a si murit pentru pacatele noastre... | ||
sora_ilsi Postat pe 26 Decembrie 2009 23:28 |
||
pai nu tot "compiuterul" il folosesti si matale, nea cezare? | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:30 |
||
Ilsi, e de-a dreptul hartuire, nu mai e manipulare... | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:31 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-26 23:28:14nimeni nu merita nimic, noi nu meritam sa traim pentru cate rele am facut, dar traim datorita lui Iisus Hristos care S-a nascut dar a si murit pentru pacatele noastre...Pai un om care nu face fapte bune si nu ajuta,normal ca nu merita sa fie ajutat...Sa ajuti dar sa ai grija sa nu lasi sa se profite de tine...pt ca asta inraieste omul....Sa nu imprumuti bani,,pt ca doar de la bani incepe certa....Fiecare trebuie sa invete sa se organizeze,,pt ca fiecare avem probleme noastre....Ajuti o familie cu multi copiiii,pt ca copiii nu sunt vinovati saracii,,ca parintii lor i-au facut dar nu au ce sa le ofere....Ajuti un batran neputincios,,un om bolnav,dar nu cu capricii ca apoi se invata...Totul se face in limita bunului simt...Si sa nu lasi sa se profite de tine |
||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:34 |
||
Dumnezeu sa va ajute la Toti.....O seara faina Doamne ajuta | ||
garbo027119 Postat pe 26 Decembrie 2009 23:35 |
||
"tot biblic gasiti..." blablabla... sa-mi crape okiii daca nu vazui "bibic".... |
||
preciouss Postat pe 26 Decembrie 2009 23:41 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2009-12-26 23:26:13manipularea e periculoasa si e pedepsita de Dumnezeu care ne-a lasat liberul arbitru...dar tie nu ti se pare ca manipulezi si totodata minti, daca vrei, prin insusi numele pe care ti l-ai dat...cam mare nume, nu ti se pare? stimata doamna,unde citesti religie?manipularea o gasesti si pe marele internet,pe care il preamariti.stiti ce este liberul arbitru,la care faceti referire?stiti ce inseamna sa aduci injurii,mai ales cuiva pe care nici nu il cunoasteti?tocmai dvs.spuneti dar sub alta forma ,ca fiecare user de pe internet,isi alege un nick.va rog sa imi explicati si mie,in ce legislatie cititi ca, Dumnezeu 'pedepseste manipularea'?inseamna ca trebuie sa desfiintam internetul si nunumai,pt manipulare?regret pt.confuzia in care va aflati.La multi ani!inca 7 minute de craciun?stimoare la ce ora s-a nascut ?mai vreti sa discutam religie? |
||
alexxandra Postat pe 26 Decembrie 2009 23:45 |
||
cum se numeste atunci cand esti sigur ca detii adevarul absolut, ca ai dreptate intotdeauna? si cum se numeste atunci cand il desconsideri pe...aproapele tau? si ce este atunci cand faci aceste lucruri in zile ca ziua de azi? ca sa nu mai intreb - cine anume si cui ii da dreptul sa-si judece semenii?... |
||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:50 |
||
...se numeste ca esti roman,corinache... ...si ca traiesti in Romanica,tzara tuturor zilelor! |
||
preciouss Postat pe 26 Decembrie 2009 23:53 |
||
da, preci, dar inainte de a fi roman esti om si inainte de a trai in Romanica, traim in lume - o lume pe care omul e pe cale sa o distruga - si nu ma refer doar la sensul biblic aici... | ||
panty_C Postat pe 26 Decembrie 2009 23:58 |
||
mai dragilor.....voi va incurcati cu personajii care vor sa ne faca educatie si vor sa ne impuna ideile lor fixiste??? haida de...lasati-i fetelor sa vorbeasca aiurea....nu stiti cum se spune??? orica pasare pe limba ei piere.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Decembrie 2009 00:01 |
||
corinache,imi place poaza ta... tutanko,schimba dreaq lumanarea aia,ca nu suntem la priveghi! |
||
preciouss Postat pe 27 Decembrie 2009 00:06 |
||
draga...aiasta-i lumanarea care iti lumineaza drumul cand iti pica tie ghinda aia buclucasa prin pestera aia intunecoasa... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Decembrie 2009 00:09 |
||
let there be light,then! | ||
preciouss Postat pe 27 Decembrie 2009 00:11 |
||
preci....sa nu ma intrebi la ce ne uitam acuma da??? | ||
tutankhamon Postat pe 27 Decembrie 2009 00:27 |
||
tuth, stiu io! cum pica ghinda aia buclucasa prin pestera aia intunecoasa |
||
pik_nik Postat pe 27 Decembrie 2009 00:31 |
||
la ce va uitaaaaaaaaaaaaati?? unul la altul cumva?? |
||
fleurdelis Postat pe 27 Decembrie 2009 00:32 |
||
sau la barbi? | ||
pik_nik Postat pe 27 Decembrie 2009 00:34 |
||
nu maaaai.....la ice age 1,2,3 .....he he..ii mama la noi si o vrut sa vada veveritoiu ala tampit cu ghinda lui....si ce tampenii face.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Decembrie 2009 00:35 |
||
da pe mine sa nu ma-ntrebi ce tocmai am papat acum?? hohohoooo | ||
fleurdelis Postat pe 27 Decembrie 2009 00:37 |
||
[Pantera_neagra Numele quote '=' Date = "2009-12-26 23:30:09 '] pai nu tot" compiuterul "il folosesti si matale, Nea cezare?: SML-confused0006: [/ quote] nu stimata Doamna, eu nu folosesc compiuterul, pt.informatii pe care poate ,vreau sa mi le improspatez,caut in biblioteca personala. |
||
alexxandra Postat pe 27 Decembrie 2009 00:56 |
||
biblioteca ta personala, aleho? aia cu cartile de ghicit? apropos, ti-a nascut sotia? |
||
pik_nik Postat pe 27 Decembrie 2009 00:59 |
||
mi se pare mie, sau dvs. stimate domnule cezar nu v-ati putut raspunde la niciuna dintre intrebarile pe care mi le adresati...sau nu ati gasit cartea din biblioteca personala? | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Decembrie 2009 01:00 |
||
[Numele quote pantera_neagra '=' Data = "2009-12-26 23:50:00 '] Cum se numeste atunci cand esti sigur ca detii Absolut Adev�rul, CA AI intotdeauna dreptate? : SML-confused0006: si cum se numeste atunci cand il desconsideri pe aproapele tau ...? : SML-confused0006: si ce este atunci cand faci Aceste lucruri �n zile ca ziua de azi? : SML-confused0006: ca sa nu mai intreb - cine anume si cui ii da Dreptul sa-si judece semenii? ... : SML-indifferent0014: [/ quote] adevarul absolut,il detine numai Divinitatea.referitor la desconsiderare,recititi,daca nu gasiti,va reamintesc eu.noapte buna! |
||
alexxandra Postat pe 27 Decembrie 2009 01:00 |
||
Good day!!! | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Decembrie 2009 01:02 |
||
[Numele quote pik_nik '=' Data = "2009-12-27 00:59:38 '] biblioteca ta personala, aleho? aia cu cartile de ghicit? : SML-happy0028:: SML-happy0028: apropos, ti-o Sotia nascut? : SML-happy0009:: SML-happy0009:: SML-happy0009: [/ quote] v-am mai adus la cunostinta,nu va legati de familia nimanui.daca vreti sa va comportati ,cum va e caracterul,o faceti cu userul cu ,care dialogati.bunul simt nu se invata,este nativ. |
||
alexxandra Postat pe 27 Decembrie 2009 01:07 |
||
aleho, si tu din bun simt minti si te ascunzi in conturi de barbati? tot din bun simt te dai "psiholoaga" si iesi la agatzat pushtani prin net? | ||
pik_nik Postat pe 27 Decembrie 2009 01:10 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs papucei.ro | 246 | De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:35 |
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? | 1 | De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11 |
Dumnezeu | 6 | De la: nuti_vio 22 Iulie 2010 22:44 |
|
||
Va astept! | 31 | De la: reyya 7 Mai 2010 21:08 |
cizme ugg | 1 | De la: simona1023 15 Octombrie 2009 12:45 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară