RELATIA CU DUMNEZEU

�Acela� nu se multumeste numai sa insele pe oameni cu amanarea pocaintei pe maine, pe poimaine, la batranete, ci lupta nebun cerand � moartea lui Dumnezeu � moartea invataturii Sale � moartea crestinilor, ucenicilor Sai � pustiirea Bisericii Sale si oprirea Sfintei Jertfe celei de-a pururi, care este Sfanta Liturghie.
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:24
Chinurile cele de pe urma, vor intrece toate prigoanele cate s-au intetit asupra crestinilor, de la inceput pana in zilele acelea. Numai sila unei prigoane peste tot pamantul impotriva crestinilor ii va hotari sa lase la o parte orice vrajba confesionala si sa fie una, cum au fost la inceput. Nu vor scapa de sub tavalugul urgiilor istoriei, pana nu vor veni la mintea aceea sa asculte si sa implineasca, macar la sfarsit, rugamintea cea mai de pe urma a Mantuitorului in lume.
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:24
Poate ca in vremile acelea abia vor mai fi crestini; dar oricati vor ramane, aceia trebuie sa treaca, peste ceea ce ar trebui sa treaca crestinatatea vremii noastre si sa fie una.

Primejdia comuna s-a aratat in lume, unirea crestinatatii intarzie, Doamne, pana cand? �

Deci, cand faradelegile vor inclesta mintea si inima oamenilor si-i vor salbatici asa de tare, incat vor zice ca nu le mai trebuie Dumnezeu, Biserica si Preoti, incat va fi salbaticia si nebunia urii peste tot pamantul, atunci vine sfarsitul. Amin.�
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:25
tuth, cu ce ti-am gresit?
si_totusi
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:32
Tuthilica, sa imi spui cand ai terminat, ca as avea si eu ceva de spus. Nu mult, doar vreo 300 de pagini

Incepand cu parintele Paraian de la manastirea Sambata si terminand cu -cu voia voastra- ready_vivus
ready_vivus
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:36
pai cu tine nu am nimica pentru ca tu nu mi-ai facut nimica dar romanii astia care mi-au furat votul la alegeri chit ca nu mam dus sa votez au innebunit si miau chiaunit si mie visele ca eu ma rog in foecare seara si ma pun in geninchi si vreau ca dumnezeu sa va lumineze si voua capetele ca nu intelegeti nimica din ce vam scris eu pana acouma .....
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:39
pai si eu mai am de spus invataturile Sfantului Parinte Arsenie Boca, Sfantul Parinte al Ardealului nostru drag......si a scris cu dreapta credinta si cu adevar in vorba .....si mai este Parintele Cleopa, apoi Partintele Galeriu....si mai am un prieten foarte bun preot care imi va mai furniza niste scrieri religioase si bine interpretate...
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:42
scrichy
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:47
poti sa spui si de acuma redi pentru ca invataturile sfintilor parinti sunt foarte folositoare si foarte binevenite pentru cei care doresc cu adevarat sa cunoasca adevarata interpretare a cuvantului lui dumnezeu dar nu stiu cat vor intelege astia care sunt atat de batuti in cap eu vreau sai invat de bine si ei nu vor sa ma asculte pentru ca eu stiu cel mai bine sa interpretez biblia pentru ca am avut un parinte care ma invatat cum sa inteleg cuvantul domnului si sa nu ii iau numele in deradere ci sa il ascult cu smerenie si cu iubore in suflet
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:47
irinuca a amutit. cred ca citeste si boceste.
mcrinelam
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:48
ii prea multa informatie pt 119...ii ia ceva timp sa ceteasca,daramite sa si inteleaga
LILO
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:50
pai trebuie sa si inteleaga? irinuca? glumesti.
mcrinelam
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:52
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 18:42:22pai si eu mai am de spus invataturile Sfantului Parinte Arsenie Boca, Sfantul Parinte al Ardealului nostru drag......si a scris cu dreapta credinta si cu adevar in vorba .....si mai este Parintele Cleopa, apoi Partintele Galeriu....si mai am un prieten foarte bun preot care imi va mai furniza niste scrieri religioase si bine interpretate...

Tut ,am citit multe carti scrise de Parintele Arsenie Boca ...au incarcatura duhovniceasca ,acesta a fost un om a lui Dumnezeu.
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 18:56
icutza...il divinizez pe Sfantul Parinte.....incerc sa imi fac incarcatura si maturitatea spirituala ca sa citesc si sa aprofundez cele doua carticele primite in dar de la o doamna.....despre viata si invataturile Parintelui....am citit aproape pe nerasuflate mai toate articolele din formula as despre dansul....

p.s. am inteles ca era de o mare severitate duhovniceasca si ca "mirosea" cu har si daruire prefacatoria si credinciosii falsi...
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:01
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 17:12:16Iata parinte al Bisericii, mare dascal al lumii si ierarh. Iata ucenic umbland linistit pe marea infuriata. Iata stalp nemiscat de talazuri, iata liniste si modestie neclintita de vifor, iata om dintre noi strabatand veacurile si intarindu-ne pe noi in linistea cea mai presus de fire, ca tot Dumnezeu este la carma lumii.

Cercarile i-au dovedit pe sfinti iar sfintenia este superioara vietii si mortii. Amin.�

FRUMOS!
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:01
ica...tot ce am postat sunt cuvintele parintelui...nu-mi asum nici un rand.....eu doar fac cunoscut voua cuvantul lui.....ia-o de la prima postare ca sunt date in ordine....
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:07
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 19:01:20icutza...il divinizez pe Sfantul Parinte.....incerc sa imi fac incarcatura si maturitatea spirituala ca sa citesc si sa aprofundez cele doua carticele primite in dar de la o doamna.....despre viata si invataturile Parintelui....am citit aptoape pe nerasuflate mai toate articolele din formula as despre dansul....

Sunt SUPER ...,nu stiu daca ai cartea cu experientele Parintelui ...
Inca o carte plina de invatatura este Ridicarea Casatoriei la Rang de Taina ,o recomand celor tineri care vor sa-si intemeieze o familie.

ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:08
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 19:07:33ica...tot ce am postat sunt cuvintele parintelui...nu-mi asum nici un rand.....eu doar fac cunoscut voua cuvantul lui.....ia-o de la prima postare ca sunt date in ordine....

Da ,am citit tot ,te-am aplaudat ca ai postat ceva frumos din scrierile Parintelui Arsenie Boca ,ceva ce este demn de urmat...
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:13
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 19:01:20icutza...il divinizez pe Sfantul Parinte.....incerc sa imi fac incarcatura si maturitatea spirituala ca sa citesc si sa aprofundez cele doua carticele primite in dar de la o doamna.....despre viata si invataturile Parintelui....am citit aproape pe nerasuflate mai toate articolele din formula as despre dansul....

p.s. am inteles ca era de o mare severitate duhovniceasca si ca "mirosea" cu har si daruire prefacatoria si credinciosii falsi...

Asa este !Credinciosii care se aflau la Taina Spovedaniei ,daca ascundeau un pacat ,Parintele insista cu intrebari subtile ,pentru a obtine raspunsuri sincere si a determina persoana care era la spovedit de a se marturisi in intregime ...Daca nici asa nu marturiseau pacatul,Parintele facea cunoscut exact pacatul acoperit.Toti ramaneau uimitzi de unde stia lucrurile ascunse din viata credinciosilor si de multe ori le spunea franturi din viitor ...interesant !Parintele avea un dar de la Dumnezeu ...
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:27
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:29
ica...am citit ca uneori nici nu astepta ca persoana din fata lui sa vorbeasca....ii spunea direct....ai facut asta sau asta.....fa asta sau asta....

ica...te rog eu nu mai cita....spune numai numele utilizatorului caruia i te adresezi......ca stie el la ce te referi....multumesc draga mea....
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 19:34
tut,ok!pupicuri!
ica2
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:21
De la: mcrinelam, la data 2009-12-28 18:52:15pai trebuie sa si inteleaga? irinuca? glumesti.
Cucu si eu eram pe aici
garbo027119
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:35
si? ce ai inteles din ce a postat Tuth?
ready_vivus
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:38
florinucooo...ai citit mama ce am postat????...continuam????
tutankhamon
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:40
De la: ready_vivus, la data 2009-12-28 20:38:33si? ce ai inteles din ce a postat Tuth?
Ca este pe drumul cel bun
garbo027119
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:40
tuth,
panty_C
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:45
Mai este un preot foarte buna.....David Parca 20 km langa sibiu sau mai mult nu stiu informatii la mitropolie..la vanzari icoane..Preotul este foarte intelept,,,
garbo027119
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:47
De la: garbo027119, la data 2009-12-28 20:47:22Mai este un preot foarte bun.....David Parca 20 km langa sibiu sau mai mult nu stiu informatii la mitropolie..la vanzari icoane..Preotul este foarte intelept,,,
garbo027119
Postat pe 28 Decembrie 2009 20:48
Cand mai intorc acasa o sa il caut si eu....Pt ca tare imi este dor de biserica si de preoti
garbo027119
Postat pe 28 Decembrie 2009 21:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Concurs papucei.ro 246 De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:35
Joburi 1 De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37
De ce trebuie sa platesc cu bani pe oamenii profitori ca sa imi spuna o vorba buna...De parca eu as avea nevoie de vorbele lor bune false.. 2 De la: luptatoareacurajoasa 23 Aprilie 2010 22:49
nu ma bag 75 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59
GOD bless you all........... 11 De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50
Setari Cookie-uri