ataaat ai inteles??? ...app....pe parintele Boca nu-l mai gasesti mama decat daca te calca masina si mori......bietul de el e intru cele vesnice de ceva timp...daca nu ma insel cam de prin 85.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Decembrie 2009 21:02 |
||
---|---|---|
pai nu-i acilea relatia cu Dumnezeu? sa se duca la cele sfinte | ||
Tinkerbell_ Postat pe 28 Decembrie 2009 21:04 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 21:02:03ataaat ai inteles??? ...app....pe parintele Boca nu-l mai gasesti mama decat daca te calca masina si mori......bietul de el e intru cele vesnice de ceva timp...daca nu ma insel cam de prin 85....Pai o sa mor atunci cand o vrea Dumnezeu....Si daca o sa considere Dumnezeu ca o sa merit sa merg acolo unde a mers si Parintele Arsenie Boca,,,doar Dumnezeu poate hotara asta... |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 28 Decembrie 2009 21:05 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-28 21:05:22Eu m-am referit sa merg sa vorbesc cu preotii vii,nu cei morti....De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 21:02:03ataaat ai inteles??? ...app....pe parintele Boca nu-l mai gasesti mama decat daca te calca masina si mori......bietul de el e intru cele vesnice de ceva timp...daca nu ma insel cam de prin 85....Pai o sa mor atunci cand o vrea Dumnezeu....Si daca o sa considere Dumnezeu ca o sa merit sa merg acolo unde a mers si Parintele Arsenie Boca,,,doar Dumnezeu poate hotara asta... |
||
garbo027119 Postat pe 28 Decembrie 2009 21:06 |
||
pai exprima-te atunci corect daca vrei sa fii inteleasa corect.....dar am o vaga banuiala ca nici habar nu ai cine e parintele Arsenie Boca.... | ||
tutankhamon Postat pe 28 Decembrie 2009 21:08 |
||
Pai de ce, o pui si tu de-un voodoo mic ! | ||
Tinkerbell_ Postat pe 28 Decembrie 2009 21:08 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-28 21:08:07pai exprima-te atunci corect daca vrei sa fii inteleasa corect.....dar am o vaga banuiala ca nici habar nu ai cine e parintele Arsenie Boca....Normal ca stiu cine este parintele Arsenie Boca,,am fost si la mormantul lui....Si la pestera unde s-a rugat parintele Arsenie |
||
garbo027119 Postat pe 28 Decembrie 2009 21:14 |
||
irinuco, nu o confunzi cu pestera lui ali baba si cei 7 pitici? | ||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 01:00 |
||
mai...nici tu nu stii nimic...era alba ca zapada si cei 40 de hoti......oooooffffff....tineretul din ziua de azi.....nu stie nici o poveste ca lumea.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 01:08 |
||
era "hotoaica" lu harry potter? | ||
LILO Postat pe 29 Decembrie 2009 01:10 |
||
ha??? lilo....ai o scuza mami.....te gandesti la..........sclipici.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 01:14 |
||
ehe...la sclipici-licurici | ||
LILO Postat pe 29 Decembrie 2009 01:17 |
||
Sinaxar 29 Decembrie �n aceast� lun�, �n ziua a dou�zeci �i noua, pomenirea sfin�ilor paisprezece mii de prunci, uci�i de Irod. Irod, �mp�ratul iudeilor, a poruncit magilor s� se �ntoarc� pe la el ca s�-i spun� �i lui unde este �mp�ratul, Care S-a n�scut �i pe Care li-L vestise steaua ce-o urmau, pentru ca s� se �nchine �i el Lui. �ngerul Domnului �ns� le-a spus magilor s� nu mai treac� pe la Irod, ci s� se duc� pe alta cale �n �ara lor. �i a�a au f�cut. Irod, v�z�nd c� a fost �n�elat de magi, s-a sup�rat tare. A cercetat cu de-am�nuntul vremea c�nd s-a ar�tat steaua �i a trimis osta�i ca s� omoare pe to�i pruncii, din Betleem �i din �mprejurimi, de la doi ani �n jos. C� se g�ndea c� de va ucide pe to�i pruncii, atunci va ucide negre�it �i pe �mp�ratul ce va s� fie, �i nu va mai unelti �mpotriva tronului lui. Dar �n zadar s-a ostenit, nebunul! Nu-�i d�dea seama, c� omul nu poate �mpiedica voia lui Dumnezeu. �i a�a Irod a pricinuit pruncilor �mp�r��ia cerurilor, iar lui �i-a pricinuit os�nda ve�nic�. |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 04:36 |
||
aleho, tu vorbesti serios sau ai facut iar gargara cu vodka? | ||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 04:50 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 04:50:57aleho, tu vorbesti serios sau ai facut iar gargara cu vodka? pleaca domnule,nu mai imprastia atata ura pe acest site! |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 06:44 |
||
ti-ai luat pastilutzele, babutzo? treci inapoi in cusca, hai! | ||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 06:47 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 06:47:20ti-ai luat pastilutzele, babutzo? treci inapoi in cusca, hai! care e problema dumitale,esti lovit de filoxera? |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 06:51 |
||
aleho, schizofrenico, apropos de imprastiat, tu ai lasat numai mizerii prin forum, acum culegi ce ai semanat si eu am si timp, si rabdare, sa-ti intretin buna dispozitie ori de cate ori apari apropos, ti-a nascut sotia? |
||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 06:54 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 06:54:17aleho, schizofrenico, apropos de imprastiat, tu ai lasat numai mizerii prin forum, acum culegi ce ai semanat fa-ti transplant de suflet,domnule,cel pe care il ai,e prea schilodit.vezi ca se face transplant si creier ,poate iti da unul proaspat.cel pe care il ai e prea prafuit,de atata ura.schimba-te domnule,daca nu reusesti,vezi ca ai loc pe langa mizeriile din Dimbovita. |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 07:14 |
||
oh, lasati! chiar asa, "doamna� iulius? ai luat lapte pentru noul tau nascut? vezi ca te striga sotia, alehooooooooo...! |
||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 07:16 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 07:16:56oh, lasati! suflet schilodit! |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 07:25 |
||
asa! si? |
||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 07:27 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 07:27:36Isi simte trupul sfrijit stalcindu-se sub greutatea cocoasei in care I s-a scurs tot timpul. Nu si-ar fi imaginat ca greutatea timpului poate fi atat de coplesitoare. Isi simte capul impins spre cocoasa, dornic sa suga timpul pierdut cu buzele uscate in care locuiesc relicve de dinti. Carnea zbarcita se scurge vanata pe osul tare, pe urmele de muschi. A jucat si fotbal. A fost o vreme in care chiar a fost dorit de femei. Da! A fost o vreme la fel de buna ca si cea in care s-a casatorit si sotia lui a nascut primul copil. O vreme la fel de buna si reala ca cea prezenta, in care el isi contempla nepotelul jucandu-se cu soldatul de plastic. Seamana cu cel pe care l-a avut chiar el cand era mic. Copilul sta intors. Si spatele parca e la fel de puternic. Si umerii la fel de lati. Si parul la fel de des si balai..si parca si la fel de lung. Da, nepotul seamana cu el. E aceeasi copie fidela. Se intoarce..si fata seamana cu fata lui cand era de aceeasi varsta cu baiatul. Copilul nu observa. Nu aude strigatul disperat al omului resemnat in cuvinte. Dar vrea sa se ridice, vrea sa-si aduca masinuta care a plecat prea departe ca s-o poata ajunge. Si nu poate. Carja e la distanta prea mare. Acelasi handicap al bunicului, aceeasi existenta mizera la care e fortat sa se adaptaze inca din nastere. A naibii jucarie care fuge si are roti. Sa fi suferit de acelasi handicap, ar fi stat resemnata intelegandu-I suferinta. Si fata�ce bine seamana. |
||
alexxandra Postat pe 29 Decembrie 2009 08:03 |
||
Cezare, "suflet nobil", ce vrea sa insemne acest citat din "proza scurta" a Ralucai Anghel? Mie imi pare ca tradeaza micimea ta sufleteasca si veninul pe care te straduiesti prea tare sa le ascunzi in spatele unor cuvinte exagerat mestesugite. Tocmai ai demonstrat ca nu esti cu nimic mai presus decat cel pe care-l zugraveste citatul tau... Relaxeaza-te! |
||
garbo_C Postat pe 29 Decembrie 2009 08:42 |
||
Celleste, doamna, ti-o prezit: ea e aleha, baba schizofrenica! adica aia care a intoxicat forumul cu topicuri gunoi, care ne-a blagoslovit cu elegantul ei limbaj de hahalera, pe toti, care cica face studii asupra noastra, da' care in privat cauta baietei de 15-16 ani, singuri acasa, si cu webcam |
||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 08:59 |
||
Moooamaaa, s-a lasat cu festanii si agheazma plus tamaie pe aci! Sfaturi total dezinteresate si total necerute catre Cezarica de mai sus: Citeste mata istoria religiilor usurel si fara sa te gandesti ca fiind blasfemie. Fa anumite conexiuni si ai sa vezi ca de fapt religiile in general sunt facute tot de om, plecand de la diferite credinte pagane... Crestinismul a devenit "popular" pentru ca era accesibil tuturor... De ce crezi ca s-a dezbinat biserica in 2 parti? Cine a dat tonul Inchizitiei? Iti dau asa, din sufletul meu total schilodit, niste teme de reflectie... Dc esti o apa si-un pamant nu vei face decat sa dai copy-paste de pe Wiki si cam atata.. vei fi demonstrat ca esti ca restul "pseudo-credinciosilor", adica o plastilina care se muleaza dupa orice "chip cioplit"! |
||
Romeo_Ex Postat pe 29 Decembrie 2009 11:19 |
||
sau lasa mai bine nu mai citi nimic... nici macar can-can-ul, ca uite unde ai ajuns, aleho bre Romica, ce dreaq, vii cu recomandari d-astea pentru aleha? nu ti-e bine, vrei sa spuna ca ai injurat-o? |
||
ready_vivus Postat pe 29 Decembrie 2009 11:23 |
||
Poate da seach pe goagle si afla si el/ea ce este de fapt wiki Am zis si eu, n-am dat cu agheazma ca altii!!! |
||
Romeo_Ex Postat pe 29 Decembrie 2009 11:24 |
||
wiki?!? precis o sa "creada" ca e nume de dama |
||
LILO Postat pe 29 Decembrie 2009 11:38 |
||
De la: CandyCloud, la data 2009-12-28 16:48:10considera-ma ignoranta sau whatever, nu-mi pasa prea mult... insa care e morala topicului? rugaciunea se face in particular sau la biserica topicul este despre Relatia cu Dumnezeu care nu e doar prin rugaciune... |
||
sora_ilsi Postat pe 29 Decembrie 2009 14:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
totzi se cred smekeri din spatele calculatorului | 19 | De la: yanyacharberet 20 Decembrie 2009 11:22 |
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? | 38 | De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39 |
Concurs papucei.ro | 246 | De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:35 |
|
||
Nu este bine sa minti | 4 | De la: angel_forever 22 Iulie 2010 22:30 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară