El este leul care umbla racnind, cautand pe cine sa inghita. Intre el si suflet se incepe razboiul nevazut. Sa fugim de trufie si de desartele nadejdi Nesocotit este acela care-si pune nadejdea in oameni sau in alta faptura, oricare ar fi ea. Nu te rusina catusi de putin sa slujesti altora si sa apari sarac in lumea aceasta din dragoste pentru Iisus Hristos. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:36 |
||
---|---|---|
De la: ready_vivus, la data 2009-12-29 21:28:56preci taci si du-hu-luuui taaaau!!! |
||
garbo_C Postat pe 29 Decembrie 2009 21:39 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:36:24El este leul care umbla racnind, cautand pe cine sa inghita. Intre el si suflet se incepe razboiul nevazut.Este adevarat |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 21:40 |
||
aleluiaaaaaaaaa aleluiaaaaaaaaa, aleluiaaaaaaaaaaa...! | ||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 21:42 |
||
De la: pik_nik, la data 2009-12-29 21:42:42aleluiaaaaaaaaa aleluiaaaaaaaaa, aleluiaaaaaaaaaaa...!S-a trezit preotelul pick |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 21:43 |
||
Nu te sprijini pe tine insuti ci pune-ti toata nadejdea in Dumnezeu. Nu te crede de fel in stiinta ta si nici in indemanarea cuiva, ci mai degraba in harul lui Dumnezeu care ajuta pe cei smeriti si umileste pe cei mandri. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:45 |
||
si cu duhul tau, irinucooooooooooooo!!! | ||
pik_nik Postat pe 29 Decembrie 2009 21:45 |
||
Nu te slavi cu avutiile tale, daca le ai, nici cu prietenii tai fiindca sunt puternici, ci in Dumnezeu care daruieste totul si care peste toate, inca si peste Sine Insusi, doreste sa ti se daruiasca. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:46 |
||
Nu te inalta deloc din pricina puterii sau a frumusetii trupului tau, pe care o usoara neputinta il doboara si il vestejeste. Nu te socoti mai bun ca altii ca nu cumva sa fii socotit mai rau inaintea lui Dumnezeu care stie ce este in fiecare din noi. Nu te mandri cu bunele tale fapte, caci judecatile lui Dumnezeu altele sunt decat ale oamenilor si ceea ce-i pe placul oamenilor, adesea nu-i pe placul lui Dumnezeu. Mania si invidia rod inima celui trufas. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:46 |
||
Sa ne ferim de o prea mare familiaritate Nu-ti deschide inima oricui, dar vorbeste despre treburile tale cu omul intelept si temator de Dumnezeu. Nu sta in adunarea tinerilor si a oamenilor de lume. Cauta pe cei smeriti, pe cei simpli si nu sta de vorba cu ei decat despre lucrurile ziditoare de suflet. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:47 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:45:22Nu te sprijini pe tine insuti ci pune-ti toata nadejdea in Dumnezeu. bre tut...asta e adanca rau, mamicule...cum sa nu ma sprijin pe mine insumi ? |
||
Anouk Postat pe 29 Decembrie 2009 21:47 |
||
Nu fi familiar cu nici o femeie, dar roaga-te lui Dumnezeu pentru toate cele pline de virtute. Nu nazui sa fii familiar decat cu Dumnezeu si cu Ingerii si fereste-te sa fii cunoscut de oameni. Se cade sa ai dragoste pentru toata lumea, dar familiaritatea isi are neajunsurile ei. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:47 |
||
prevad ca se pun bazele unei mari prietenii |
||
si_totusi Postat pe 29 Decembrie 2009 21:48 |
||
anouko.....nu sunt gandurile mele pui...asa a zis Parintele Boca... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:48 |
||
Tinkerbell_ Postat pe 29 Decembrie 2009 21:49 |
||
Despre ascultare si despre supunere De seama lucru este sa traiesti in ascultare, sa ai un mai mare si sa nu atarni de tine insuti. Esti mai bine aparat ascultand decat poruncind. Nu este bine sa asculti numai de nevoie ci si din dragoste pentru Dumnezeu. Nu te increde asadar prea mult in parerea ta, ci aseaza-te de buna voie ascultarii de a altora. Chiar daca parerea ta este dreapta, daca din dragostea pentru Dumnezeu o parasesti ca sa urmezi pe a altuia, mult folos vei trage din aceasta. De te-ar trimite sa furi, nu te indoi ca ar fi porunca gresita. Tu iei plata ascultarii. Iar cine te-a trimis il va socoti Dumnezeu. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:49 |
||
Adesea am auzit spunandu-se ca este mai bine sa asculti si sa primesti un sfat decat sa-l dai. Se poate de asemenea intampla ca parerea fiecaruia sa fie buna, dar nevoind sa primesti parerea celorlalti cand imprejurarile sau ratiunea cer aceasta, dai dovada de trufie si de incapatanare. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:49 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:45:22Nu te sprijini pe tine insuti ci pune-ti toata nadejdea in Dumnezeu.Exact,,pt asa am facut eu.la inceput,,mi-am pus nadejdea in mine,pt ca nu vroiam sa ma folosesc de ajutorul lui Dumnezeu...Pt ca eu mereu am ajutat si nu am pretins nimic si asa am vrut sa fac si Cu Dumnezeu...De asta m-a chinuit necuratul ala...Pt ca noi oamenii nu putem sa il infruntam pe necurat pt ca suntem slabi.....De asta si eu eram slaba,am gresit,,,pt ca nu m-am rugat la Dumnezeu sa ma ajute...Am fost o proasta recunosc,,pt ca am crezut ca o reusesc de una singura...Dar singura nu am reusit nimic...Asa ca nu ma mai incred deloc in mine.... |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 21:50 |
||
Hristos S-a facut ascultator pana la moarte si inca moarte pe cruce. Nici o ordine din lume si nici o viata decat prin ascultare! Ea este legatura intre oameni si Dumnezeu. Amin.� |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:50 |
||
faraoane ...acompaniat de irina parca-i fi ventriloc.... ......dar suna bine oricum | ||
lika Postat pe 29 Decembrie 2009 21:50 |
||
m-am prins si io tut... Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship |
||
Anouk Postat pe 29 Decembrie 2009 21:51 |
||
...in veci pomenirea lor! | ||
preciouss Postat pe 29 Decembrie 2009 21:51 |
||
irinooo.....ia mergi tu la postareea cu ascultarea....si mai citeste o data......si ar fi bine sa inveti si smerenia ce este...ca-ti lipseste cu desavarsire.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:51 |
||
n-am zis eu? se prietenesc | ||
si_totusi Postat pe 29 Decembrie 2009 21:52 |
||
lika...spre deosebire de irina, io macar am substanta in ceea ce postez....si nu...nu doresc sa fiu prietena cu o persoana care ia numele Domnului in batjocura tot timpul.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:52 |
||
anouko.....nu e vorba sa te sprijini numai pe tine insati.....ci sa ai incredere ca Dumnezeu e cu tine in tot ceea ce faci....asta era ideea....dar ca de obicei.....dati cu piatra inainte....si nu...nu sunt cuvintele mele....dar mare adevar graiesc... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:54 |
||
tutisco...te credeam fata desteapta..... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:55 |
||
mie mi-a placut oricum tot ce ai postat de la inceput | ||
lika Postat pe 29 Decembrie 2009 21:55 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:51:44irinooo.....ia mergi tu la postareea cu ascultarea....si mai citeste o data......si ar fi bine sa inveti si smerenia ce este...ca-ti lipseste cu desavarsire....Smerenia o am doar catre Dumnezeu....Si pe cei care vorbesc si se iau de mine,ii pun la locul lor...Asa ca nu trebuie sa tac in faca unui pacatos si sa fiu smerita in fata lui...Este ca si cum as fii smerita in fata la diavol si i-as da dreptate...Eu nu dau apa la moara la pacatosi....Daca asa crezi tu,,asa fa tu...Eu fac cu cred eu ca este bine.... |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 21:56 |
||
capitolul IX Neascultare. Greseala. Pacat. �Neascultarea. Greseala este neascultarea unui duh, care nu vrea sa-si recunoasca vreun stapan si care nu asculta decat de sine. Pacatul este fapta . . . stricate. Astfel, dupa cum ne invata Apostolul: puterea vine de la Dumnezeu si este supusa unui indreptar Dumnezeiesc. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:56 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Concurs | 1 | De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08 |
UN STROP DE IMAGINATIE SI DOUA MAINI DIBACE!!! ASTEPT PARERILE VOASTRE! | 0 | De la: 16 Martie 2010 11:27 |
Obiecte interzise? | 2 | De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35 |
|
||
Concurs papucei.ro | 246 | De la: mia79x 1 Iunie 2009 19:35 |
Joburi | 1 | De la: garbo001611 8 Mai 2009 14:37 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară