tuto, ti-ai propus sa ofensezi in seara asta ? nu cred ca am dat cu piatra, dar daca asa iti place sa etichetezi, voia ta...no comment |
||
Anouk Postat pe 29 Decembrie 2009 21:57 |
||
---|---|---|
Sa ne ferim de vorbirile nefolositoare Fereste-te cat poti de valmasagul oamenilor caci primejdie este sa stai de vorba despre lucrurile lumii, chiar daca faci aceasta cu gand curat. Daca se cade totusi sa vorbesti, vorbeste atunci despre lucrurile care pot zidi. Evlavioasele convorbiri asupra lucrurilor duhovnicesti ajuta mult la propasirea sufletului, mai osebit intre cei uniti in Dumnezeu prin aceleasi simtaminte si prin aceleasi nazuinte. Scris este ca vom da socoteala, la ziua judecatii, de orice vorba zadarnica. |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:57 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-29 21:56:36De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:51:44irinooo.....ia mergi tu la postareea cu ascultarea....si mai citeste o data......si ar fi bine sa inveti si smerenia ce este...ca-ti lipseste cu desavarsire....Smerenia o am doar catre Dumnezeu....Si pe cei care vorbesc si se iau de mine,ii pun la locul lor...Asa ca nu trebuie sa tac in faca unui pacatos si sa fiu smerita in fata lui...Este ca si cum as fii smerita in fata la diavol si i-as da dreptate...Eu nu dau apa la moara la pacatosi....Daca asa crezi tu,,asa fa tu...Eu fac ce cred eu ca este bine.... |
||
|
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 21:57 |
||
florinuco... te sfatuiesc sa citesti cu atentie, sa taci si sa iei aminte...nu e nevoie de interpretarile tale....si nici de ce hotarari iei tu in viata...asta putin ne intereseaza....cel putin pe mine....in intimitatea sufloetului tau faciu ce vrei tu...dar actul de smerenie este sa nu bati toba cu ce faci si gandesti.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 21:59 |
||
tuth, eu am glumit. tocmai, ca-s desteapta inteleg postarile tale . considerandu-te si pe tine tot asa, cred ca intelegi gluma . nu am zis nimic cu rautate. te stiu fata cu simtul umorului |
||
si_totusi Postat pe 29 Decembrie 2009 22:00 |
||
anouko...din punctul tau de vedere poate nu ai dat cu piatra.....din punctul meu ai dat...si inca tare...punandu-ma in aceeasi galeata cu asa zisa cuvioasa irina....si nu...nu te-am ofensat cu nimic... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:00 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-12-29 21:59:25florinuco... te sfatuiesc sa citesti cu atentie, sa taci si sa iei aminte...nu e nevoie de interpretarile tale....si nici de ce hotarari iei tu in viata...asta putin ne intereseaza....cel putin pe mine....in intimitatea sufloetului tau faciu ce vrei tu...dar actul de smerenie este sa nu bati toba cu ce faci si gandesti....Eu asa sunt deschisa si asa imi place sa fiu....Poate asa erau calugarii inchisi,,dar eu nu sunt calugarita ca sa vorbesc doar despre lucruri sfinte...Eu sunt o crestina,un om cu principiii dar in rest sunt om normal.. |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:02 |
||
tocmai pentru ca sunt fata desteapta si cu simtul umorului, tutsila.....nu accept sa fiu pusa in aceeasi barca cu aceasta inapoiata mintal....care blasfemiaza si ia numele celui de sus in deradere...nici nu gust asemenea gluma....poate sa fie ea oricat de nevinovata....eu nu o gust.....nici nu banuiam ca stradania mea si munca mea de a va posta aici lucruri de calitate ma va pune pe acelasi picior de egalitate cu "maica" irina... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:03 |
||
Mijloacele prin care putem castiga pacea launtrica si propasirea in virtute Am putea sa ne bucuram de o mare pace, daca am vrea sa nu ne indeletnicim deloc cu ceea ce zic sau fac altii si nici cu ceea ce nu ne priveste. Cea mai mare si singura impotrivire este ca odata robiti de patimile si poftele noastre nu facem nici o sfortare sa intram in fagasul desavarsit al sfintilor. �Va las pacea Mea, va dau voua pacea Mea, nu cum v-o da lumea". |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:04 |
||
aici exagerezi wif nu a dat cu nici o piatra. a glumit. |
||
si_totusi Postat pe 29 Decembrie 2009 22:04 |
||
Ce placuta dulceata, ce dragoste atragatoare in aceste cuvinte ale lui Iisus Hristos! � Sunt doua feluri de paci: pacea lui Iisus si pacea lumii. Pacea lumii cuprinde: grijile, intristarile, nelinistile, scarba, remuscarile. Iisus graieste: �Biruieste-te pe tine insuti". Infraneaza-ti poftele tale, impotriveste-te dorintelor, frangeti patimile si atunci duhul tau va fi ascultator poruncilor Lui, ramane-va intru pacea cea nespusa, iar toate trudele vietii, suferintele, nedreptatile, prigoanele, nimic nu va tulbura pacea Lui, care intrece orice intelegere. Amin. | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:04 |
||
tut, vad ca esti prost dispusa, deci pe viitor nu am sa te mai inoportunez nu stiu cum de ai inteles tu ca te-am pus EU in aceeasi galeata cu euglena asta. cea care a facut referire la o noua prietenie a fost totushica, nu eu, si ea a glumit doar doar pentru ca nu iti inteleg si gust noul stil de a cita din nush ce parinti, nu inseamna ca te-am ofensat cu ceva deci, cum am zis...ne putem ignora fara nicio suparare |
||
Anouk Postat pe 29 Decembrie 2009 22:05 |
||
Nu sunt calugarita si nici nu am de gand sa ma castoresc....Si eu sunt asa deschisa,,si asa imi place sa fiu..Poate nici pe mine nu ma intereseaza cum gandesti tu,,,pt ca eu am gandirea mea....Oamenii trebuie sa fie comunicativi....Eu il respect pe parintele arsenie,,,dar el mai si exaagereaza,,,ca trebuie sa faci multi copiii....Ca si parintele era doar un om.....Si apoi nu cred ca a reusit el,doar cu stilul lui tacut sa ajute un om sa se schimbe......Fiecare cu gandirea lui...Eu cu cartile lui arsenie ma ajut,,dar nu le copiii.Eu asimilez ideii,atat,,,si de la alti preoti... | ||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:06 |
||
tutusico, repet.....nu gust asemena glume.....niciodata nu v-am criticat pe nici unul care scria pe aici, desi va laudaserati ca nu ii mai dati apa la moara...dar niciodata nu v-am facut prieteni cu aceasta personalitate fara sex si fara minte.... dar, oricum, discutia e incheiata....ma dor insa niste lucruri...si dor al dreacului.... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:06 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-29 22:06:03Nu sunt calugarita si nici nu am de gand sa ma calugaresc....Si eu sunt asa deschisa,,si asa imi place sa fiu..Poate nici pe mine nu ma intereseaza cum gandesti tu,,,pt ca eu am gandirea mea....Oamenii trebuie sa fie comunicativi....Eu il respect pe parintele arsenie,,,dar el mai si exaagereaza,,,ca trebuie sa faci multi copiii....Ca si parintele era doar un om.....Si apoi nu cred ca a reusit el,doar cu stilul lui tacut sa ajute un om sa se schimbe......Fiecare cu gandirea lui...Eu cu cartile lui arsenie ma ajut,,dar nu le copiii.Eu asimilez ideii,atat,,,si de la alti preoti... |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:07 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-29 22:07:00De asta consider,,ca parintele era calugar,,acolo sunt reguli....Eu citesc multe carti si iau idei care sunt bune si logice....De la: garbo027119, la data 2009-12-29 22:06:03Nu sunt calugarita si nici nu am de gand sa ma calugaresc....Si eu sunt asa deschisa,,si asa imi place sa fiu..Poate nici pe mine nu ma intereseaza cum gandesti tu,,,pt ca eu am gandirea mea....Oamenii trebuie sa fie comunicativi....Eu il respect pe parintele arsenie,,,dar el mai si exaagereaza,,,ca trebuie sa faci multi copiii....Ca si parintele era doar un om.....Si apoi nu cred ca a reusit el,doar cu stilul lui tacut sa ajute multi oameni sa se schimbe......Fiecare cu gandirea lui...Eu cu cartile lui arsenie ma ajut,,dar nu le copiii.Eu asimilez ideii,atat,,,si de la alti preoti... |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:08 |
||
anouko.....este adevarat ca te puteai abtine??? este adevarat ca puteai sa nu intaresti gluma "buna"???...ok...am inteles.....prin faptul ca ai intarit gluma, deduc deci ca parerea ta despre mine este ca sunt si eu o euglena.....multumesc.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:09 |
||
deja sari calu' si inca rau de tot deci, no comment |
||
Anouk Postat pe 29 Decembrie 2009 22:10 |
||
mai voi ce-ati patit?? e clar ca tuth incearca sa-o-nvete pe zanateca asta cam cum arata sfaturile si gandurile unui ccredincios adevarat NUUU?? macar sa aiba si ea ce ceti daca tot vorbeste aiurea! nu pot sa cred ca va certati, acum! | ||
fleurdelis Postat pe 29 Decembrie 2009 22:11 |
||
Pt ca un singur preot nu are cum sa le stie pe toate nu are cum...Pt ca un singur om,,,are doar o parte de informatii....Cel mai intelept este Dumnezeu...De asta este mai bine sa vorbesti cu multi preoti.....Eu am vorbit cu preoti si mi-au zis ca eu inteleg foarte bine biblia....Am cules ideii de peste tot si le-am dezvoltat,,pt ca eu doar ma ajut cu ideile altora dar nu le copiii..Imi place sa fiu originala.. | ||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:11 |
||
De la: Anouk, la data 2009-12-29 22:10:32 deja sari calu' si inca rau de tot fie ca tine intodeauna...ai dreptate...eu am sarit calul.. ok? esti multumita???esti satisfacuta???si nu..nu am nimic in seara asta...sunt chiar foarte bine dispusa..... |
||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:13 |
||
De la: fleurdelis, la data 2009-12-29 22:11:06mai voi ce-ati patit?? e clar ca tuth incearca sa-o-nvete pe zanateca asta cam cum arata sfaturile si gandurile unui ccredincios adevarat NUUU?? macar sa aiba si ea ce ceti daca tot vorbeste aiurea! nu pot sa cred ca va certati, acum!Pt ca un singur preot nu are cum sa le stie pe toate nu are cum...Pt ca un singur om,,,are doar o parte de informatii....Cel mai intelept este Dumnezeu...De asta este mai bine sa vorbesti cu multi preoti.....Eu am vorbit cu preoti si mi-au zis ca eu inteleg foarte bine biblia....Am cules ideii de peste tot si le-am dezvoltat,,pt ca eu doar ma ajut cu ideile altora dar nu le copiii..Imi place sa fiu originala.. |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:13 |
||
De la: fleurdelis, la data 2009-12-29 22:11:06mai voi ce-ati patit?? e clar ca tuth incearca sa-o-nvete pe zanateca asta cam cum arata sfaturile si gandurile unui ccredincios adevarat NUUU?? macar sa aiba si ea ce ceti daca tot vorbeste aiurea! nu pot sa cred ca va certati, acum!Pt ca un singur preot nu are cum sa le stie pe toate nu are cum...Pt ca un singur om,,,are doar o parte de informatii....Cel mai intelept este Dumnezeu...De asta este mai bine sa vorbesti cu multi preoti.....Eu am vorbit cu preoti si mi-au zis ca eu inteleg foarte bine biblia....Am cules ideii de peste tot si le-am dezvoltat,,pt ca eu doar ma ajut cu ideile altora dar nu le copiii..Imi place sa fiu originala.. |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:13 |
||
Pt ca un singur preot nu are cum sa le stie pe toate nu are cum...Pt ca un singur om,,,are doar o parte de informatii....Cel mai intelept este Dumnezeu...De asta este mai bine sa vorbesti cu multi preoti.....Eu am vorbit cu preoti si mi-au zis ca eu inteleg foarte bine biblia....Am cules ideii de peste tot si le-am dezvoltat,,pt ca eu doar ma ajut cu ideile altora dar nu le copiii..Imi place sa fiu originala.. Eu am gandirea mea si nu imi este rusine sa mi-o expun.... | ||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:16 |
||
De la: garbo027119, la data 2009-12-29 22:16:35Pt ca un singur preot nu are cum sa le stie pe toate nu are cum...Pt ca un singur om,,,are doar o parte de informatii....Cel mai intelept este Dumnezeu...De asta este mai bine sa vorbesti cu multi preoti.....Eu am vorbit cu preoti si mi-au zis ca eu inteleg foarte bine biblia....Am cules ideii de peste tot si le-am dezvoltat,,pt ca eu doar ma ajut cu ideile altora dar nu le copiii..Imi place sa fiu originala.. Eu am gandirea mea si nu imi este rusine sa mi-o expun....Cu nu ii convine de gandirea mea..Este fix problema lui....Eu asa gandesc asa vorbesc...Pt ca asa cum omul gandeste asa si actioneaza...Si eu mereu am fost o persoana deschisa si imi place asa... |
||
garbo027119 Postat pe 29 Decembrie 2009 22:19 |
||
nu e suficient sa intelegi Biblia...trebuie sa crezi si sa traiesti ce citesti... si e bine de stiut ca noi nu ne putem schimba nici macar pe noi insine, dar pe altii...numai Dumnezeu poate sa schimbe inima omului daca e lasat sa faca asta... |
||
sora_ilsi Postat pe 29 Decembrie 2009 22:20 |
||
Daxa v-as fi spus ca se va ajunge la asa ceva,nu m-ati fi crezut,citesc de mult,ce s-a scris,pacat,macar o persoana sa fie mai inteleapta,aceasta Irina,v-a adus in aceasta stare,acoliti-o,atat,postati,la adresa cui vreti,dar ocoliti postarile ei,ca si cum nu ar exista,sfarsitul e ca ati scos raul din voi,la iveala si nu e bine,pot sa va spun,ca anul care vine,e un an greu,atat | ||
scrichy Postat pe 29 Decembrie 2009 22:26 |
||
TAMPITO...NU TI-AM ZIS SA URMEZI INVATATURILE PARINTELUI SI NICI SA TE CALUGARESTI.....CI DOAR SA FII MAI ATENTA LA INTERPRETARILE CUVINTELOR DOMNULUI...SI A BIBLIEI.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:27 |
||
scricule draga...iubita mea......nu s-a ajuns la nimic pui......aici gresesti....a fost o gluma proasta.....la care, din virtutea inertiei, nimeni nu s-a gandit ca ma va putea jigni.....si cu asta basta despre acest subiect...din punctul meu de vedere e inchisa treaba.... | ||
tutankhamon Postat pe 29 Decembrie 2009 22:30 |
||
bre, scrichy, dupa shocul de l-am avut pe topicul asta, cu iluminarea asta spirituala, brusca si instantanee a unora, acu' vii si tu cu vesti proaste...?! mama ei de viata! |
||
garbo_C Postat pe 29 Decembrie 2009 22:30 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
visele | 4 | De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38 |
Concurs | 1 | De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08 |
inchiriez garsioniera | 3 | De la: garbo214116 11 Iulie 2012 16:13 |
|
||
coafura de toamna realizata pas cu pas | 1 | De la: garbo_7980 1 Noiembrie 2012 00:10 |
Modele plinute | 9 | De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri