RELATIA CU DUMNEZEU

Daca iubesti intelepciunea, goneste gandurile rusinoase, indeletnicindu-te cu citirea si cu rugaciunea cea neincetata si apoi te inarmeaza impotriva pricinilor firii. Caci nu poti vedea in sufletul tau curatire fara de acestea.

tutankhamon
Postat pe 31 Decembrie 2009 13:06
Daca esti cu adevarat milostiv, atunci cand esti jefuit de ale tale pe nedrept, nici nu te necajesti inlauntrul tau, nici nu vorbesti despre paguba ta altora.

tutankhamon
Despre adevarata smerenie

Cel cu adevarat smerit, cand este nedreptatit, nu se tulbura nici nu se apara in privinta acelui lucru de care a fost nedreptatit. Si primeste clevetirile ca si cum ar fi adevarate si nu se ingrijeste sa convinga pe oameni ca a fost clevetit ci isi cere iertare.
tutankhamon
Ca unii si-au atras asupra-le numele de neastamparati, desi in realitate nu era asa, iara altii au rabdat sa fie numiti curvari, desi erau departe de curvie si rodul pacatului, pe care nu-l facusera. Cu lacrimi l-au marturisit in public si-si cereau iertare pentru o nelegiuire care n-o facusera, desi erau incununati cu toata curatia si nevinovatia in sufletele lor, cu plangere de la cei ce-i nedreptatisera.

tutankhamon
Postat pe 31 Decembrie 2009 13:07
Tu crezi ca ai smerenie; altii se invinovatesc pe sine-si, tu insa nu suferi nici cand altii te invinovatesc si te declari plin de smerenie. Daca esti smerit cu cugetul, pune-te singur la incercare si vezi daca poti rabda nedreptatea, fara sa te tulburi.

tutankhamon
Cu luare aminte sa vorbesti in fata unuia care-i trufas in cuget si bolnav de pizma. Caci pe masura ce tu vorbesti el rastalmaceste spusele tale dupa bunul lui plac si din lucrurile cele bune pe care le-ai spus, el cauta prilej de a face pe altii sa se poticneasca.

tutankhamon
Despre clevetire

Cand cineva incepe sa cleveteasca pe fratele sau de fata cu tine arata-te posomorat la fata. Daca faci asa, te pazesti de clevetire si in fata lui Dumnezeu si a clevetitorului.

tutankhamon
Postat pe 31 Decembrie 2009 13:08
In acea zi in care deschizi gura ta ca sa acuzi pe cineva, socoteste-te mort in fata lui Dumnezeu si toate faptele tale zadarnice, oricat s-ar parea ca pe buna dreptate si ca sa zidesti, te-a indemnat gandul sa vorbesti.

tutankhamon
In ziua in care esti necajit pentru vreun frate, care este oarecum neputincios sa se stapaneasca la bine si la rau, in trupul lui sau in cugetul lui, ca un mucenic sa te socotesti pe tine in ziua aceea si sa te simti ca un patimitor pentru Hristos si ca unul care s-a invrednicit ca sa-L marturiseasca.�
tutankhamon
Buna da intradevar avem nevoie,de Dumnezeu el ne apara de tot cei rau si ne intareste sa trecem in viata,peste clipele grele si cumpana vietii.Sitot el ne intareste si ne pune la incercare la multe si bune si mai putin bune ce se intampla in viata .Eu cred in Dumnezeu si el ma dat putere si ma-m Rugat din tot sufletul si am trecut prin multe cu bine si am avut putere sa infrunt tot ce rau am avut si necaz in viata.Datorita lui Dumnezeu totul e sa ai Credinta si sa nu te pierzi si sai multumesti lui Pt.tot Ca el are grija de fiecare .Doamne Ajuta.La Multi Ani!!!Un An Nou Fericit va doresc tuturora si nu mai bine.Mira.
garbo064511
Postat pe 31 Decembrie 2009 13:23
De la: garbo064511, la data 2009-12-31 13:23:35Buna da intradevar avem nevoie,de Dumnezeu el ne apara de tot cei rau si ne intareste sa trecem in viata,peste clipele grele si cumpana vietii.Sitot el ne intareste si ne pune la incercare la multe si bune si mai putin bune ce se intampla in viata .Eu cred in Dumnezeu si el ma dat putere si ma-m Rugat din tot sufletul si am trecut prin multe cu bine si am avut putere sa infrunt tot ce rau am avut si necaz in viata.Datorita lui Dumnezeu totul e sa ai Credinta si sa nu te pierzi si sai multumesti lui Pt.tot Ca el are grija de fiecare .Doamne Ajuta.La Multi Ani!!!Un An Nou Fericit va doresc tuturora si nu mai bine.Mira.
Sa te auda Dumnezeu,,Doamne ajuta-ne sa facem Voia TA
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 15:25
dumnezeu iti da ,dar nu-ti baga in traista

fericiti cei ce cred.pentru mine toate povestile astea-s doar povesti

ai, cat esti si cat poti . restul, e amagire

povete de la popi, de la sfinti parinti si de la mai stiu eu cine, sunt bune,. pentru cei ce cred in ele

o fi fost parintele boca un intelept. posibil. eu nu prea inteleg nimic din ce spune el. sau nu-s de acord cu toate povetele lui alambicate.poate-s eu limitata in gandire

eu consider ca prea incorseteaza si prea limiteaza. viata e frumoasa cu bune si rele, cu greseli si reusite

si_totusi
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:33
...si mai ales, cu pacate!
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:35
da. chiar si cu pacate. de ce nu?

ce insipida ar fi viata dupa modelul " parintele boca"
si_totusi
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:43
De la: si_totusi, la data 2009-12-31 16:43:48da. chiar si cu pacate. de ce nu?

Nu vorbi asa de parintele Arsenie pacatosule....Pai asa a vrut parintele sa se faca calugar,chiar daca a fost un barbat frumos....Asa a simtit el,,chiar daca erau un barbat foarte inteligent si cu multe talente...A scris carti,,a pictat biserici...Si-a dedicat viata lui Dumnezeu in totalitate,asa a simtit ele,,eu il apreciez...Si eu il iubesc pe Dumnezeu dar nu vreau sa ma calugaresc..eu vreau sa traiesc intre oameni,,,pt ca asa simt eu...Fiecare are rostul lui pe pamant....
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:48
De la: si_totusi, la data 2009-12-31 16:33:30dumnezeu iti da ,dar nu-ti baga in traista

povete de la popi, de la sfinti parinti si de la mai stiu eu cine, sunt bune,. pentru cei ce cred in ele

o fi fost parintele boca un intelept. posibil. eu nu prea inteleg nimic din ce spune el. sau nu-s de acord cu toate povetele lui alambicate.poate-s eu limitata in gandire

eu consider ca prea incorseteaza si prea limiteaza. viata e frumoasa cu bune si rele, cu greseli si reusite

Dumnezeu iti da minte cum sa obtii ceea ce doresti...Daca slujesti Lui....De la tine vine doar vointa,dar in rest totul face Dumnezeu.....
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:49
De la: si_totusi, la data 2009-12-31 16:33:30dumnezeu iti da ,dar nu-ti baga in traista

Dumnezeu iti da minte cum sa obtii ceea ce doresti...Daca slujesti Lui....De la tine vine doar vointa,dar in rest totul face Dumnezeu.....
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:50
ia mai lasa-ma cu aiurelile, 19 si du-te de plimba ursul

discuta religie cu credinciosii asemeni tie. nu ma intereseaza talentele niciuni parinte. daca le au, cinste lor. tot respectul!

nu te-am intrebat de sanatate, nu ma intrebi.clar?

fa-ti jobul cu cine e de teapa ta

si_totusi
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:52
irinuco, da' vad ca si dumnezeu mai are lapsusuri...
sau nu meritai sa-ti dea si tie macar un gram de minte?
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:53
De la: si_totusi, la data 2009-12-31 16:43:48da. chiar si cu pacate. de ce nu?

Parintele a fost un barbat foarte frumos,cu ochi albastri si foarte deschis la mine....Eu il apreciez,,daca asta a fost dorinta lui....Pt ca asa simt unii oameni....Eu nu simt asta...Mi-as fii dorit din suflet sa intalnesc asa un frumos barbat si inteligent si iubitor de Dumnezeu ca Parintele Arsenie....Dar numai ca eu nu as face 10 copiii..asa cum scrie el,,,
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:53
De la: pik_nik, la data 2009-12-31 16:53:07irinuco, da' vad ca si dumnezeu mai are lapsusuri...
Iarasi a uitat ingrijitorul tau de porci poarta deschisa?
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:54
d'aia il apreciezi tu pe popa ala, ca te gandesti tu cum ti-ai fi tras-o cu el!
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:55
De la: pik_nik, la data 2009-12-31 16:53:07irinuco, da' vad ca si dumnezeu mai are lapsusuri...
Eu cred ca tu ai lapsuri nu Dumnezeu...De asta nu te ajuta Dumnezeu pick,,,de bun ce esti....
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:56
De la: pik_nik, la data 2009-12-31 16:55:54d'aia il apreciezi tu pe popa ala, ca te gandesti tu cum ti-ai fi tras-o cu el!
Ce prost esti...mi-ar placea sa intalnesc un barbat asa frumos si cu credinta puternica in Dumnezeu....Ca parintele arsenie.....Mi-ar placea sa ma casatoresc cu asemenea barbat
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:57
UN OM CARE PROPAVADUIESTE, NON STOP ALTORA
E CEL MAI PACATOS.
NICI EL NU SE INTELEGE PE EL..
SPUNE UNA, DAR FACE MEREU ALTCEVA..
FIECARE AVEM IUBIREA SI CREDINTA IN FELUL NOSTRU.
NU TREBUIE SA IMPUNEM ALTORA CE NU PUTEM, NICI NOI FACE, SI RESPECTA.
CREDINTA AVEM TOTI.
vyva
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:58
sigur irinuco
io nu-l incurc pe dumnezeu, il las sa se ocupe de greselile comise de natura, cum esti si tu
auzi la ea, sa si-o traga cu ursu si sa viseze sex cu preoti morti...!!!
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:58
Mi-ar placea sa imi dea Dumnezeu un barbat frumos si pe afara si in interior....Adica sa fie frumos si fizic si sufleteste...Si sa facem copiii frumosi si afara si in interior
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:59
bai, 19, pe mine nu ma intereseaza ce ochi avea parintele boca si nici daca era frumos.

prefer barbatii necredinciosi. nu-mi plac popii. asta e
si_totusi
Postat pe 31 Decembrie 2009 16:59
De la: pik_nik, la data 2009-12-31 16:58:49sigur irinuco
io nu-l incurc pe dumnezeu, il las sa se ocupe de greselile comise de natura, cum esti si tu
auzi la ea, sa si-o traga cu ursu si sa viseze sex cu preoti morti...!!!
Greseala a naturii esti tu,,,pt ca razi de Dumnezeu care te-a creat.....
garbo027119
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:00
totusico, irinuca vrea din aia cu credintza tare-tare! probabil si mai lunga, daca a descentrat-o rau ursu
pik_nik
Postat pe 31 Decembrie 2009 17:01

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Exista sau nu dragostea la prima vedere?.... 416 De la: mirciulik78 8 Iulie 2014 14:28
SINGURATATEA MEA 162 De la: anca_53 12 Iunie 2010 11:50
Femeie Pesti - Barbat Gemeni 6 De la: pik_nik 8 Iulie 2009 20:35
De ce ,sunt oamenii azi ,asa de rai???!! 147 De la: Jojolin 31 Mai 2012 08:03
LUMEA MISTERELOR/Subiecte insolite indiferent de natura lor. 283 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 14:00
Setari Cookie-uri