RELATIA CU DUMNEZEU

De la: mcrinelam, la data 2010-01-01 20:49:18pai bre 119,

oamenii aia buni, asa ca tine, sa traiasca draq singuri, ca sa nu-i mai inraiasca ceilalti. ce puii mei!
Eu sunt buna dar sunt severa...
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:54
De la: garbo027119, la data 2010-01-01 20:54:28 Eu sunt buna dar sunt severa...

tu esti buna doar de gura.
de fapt, ce spun eu? nici de aia nu esti buna, debitezi numai prostii...
garbo_C
Postat pe 1 Ianuarie 2010 20:57
celestico,te trezisi cu fatza la cearceaf,soro?!
preciouss
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:00
ce-i preci, esti fan irina? .
garbo_C
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:02
salutare fetele..,..la multi ani!! iara debiteaza asta mica??? nici in 2010 nu ne lasa???
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:04
Ce sa inteleg eu aici??/ca IRINUCA,credea ca e buna doar de gura
scrichy
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:05
Capitolul XIII

Despre rugaciune

�In veacul viitor nu ne vom ruga lui Dumnezeu ca sa cerem ceva, caci in acea Patrie a libertatii, firea noastra nu se schimba nici nu se abate din frica de impotrivire, ci desavarsita este in toate.
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:07
Lumea aceasta este o calatorie cu nevointe si un stadion de alergare. Si rastimpul acestei vieti este vremea de lupta. In tara unde e lupta si in vreme de razboi, nu este nici o lege. Adica Imparatul nu pune margini si masuri ostasilor Sai pana la sfarsitul razboiului, cand toti oamenii se aduna in fata portilor Imparatului Imparatilor si fiecare este cercetat acolo, daca a avut rabdare in lupta, daca nu s-a lasat biruit sau daca dimpotriva, a intors spatele (a fugit). *
tutankhamon
nu ne lasa, cica in 2010 e mult mai ,,creativa" .( DE 119 VORBEAM)

LA MULTI ANI tuth!
LA MULTI ANI PE ANUL ASTA LA TOATA LUMEA!
mcrinelam
statzi..ca ii pune lilo...pe rambo

http://www.youtube.com/watch?v=LGcILQubLdU&feature=related

iri si de nu ti-o placea sa nu dai nici un ban
LILO
si de altceva,da' numa' dupa ce se marita cu un baiet serios,nu cu unu ateist
eladaela
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:08
Prin smerenie, chiar daca nu ai fapte, multe pacate ti se iarta. Iar faptele fara smerenie nu-ti sunt de nici un folos; dimpotriva, multe rele ne gasesc noua. *

Deci, Doamne, ma bucur de aceasta, in neputinte, in necazuri, in temnita, in lanturi, in nevoi, fie de la fire, fie de la fiii firii mele, fie de la vrajmasii ei, eu rabd toate, adica rabd ispitele mele, ca sa se salasluiasca in mine puterea lui Dumnezeu. *
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:09
Precum din iubirea pantecelui se naste tulburarea gandurilor, tot astfel, din multa vorbire si din neoranduiala vorbelor, se naste necunostinta si iesirea din minti. Grija de lucrurile lumesti tulbura sufletul si invaluirea cu ele tulbura mintea si o scoate din linistea ei.
tutankhamon
Se cuvine calugarului care s-a predat pe sine ca un ogor lucrarii celei din ceruri, mereu, in toata vremea, sa fie fara de nici o grija lumeasca pentru ca cercetandu-se pe sine, sa nu afle in sine absolut nici un lucru al veacului acestuia de acum. Pentru ca gol de aceste lucruri, fara de incetare, ziua si noaptea sa petreaca in legea Domnului.
tutankhamon
Ostenelile cele trupesti fara de curatirea mintii, sunt ca un pantece neroditor si ca niste sani uscati. Ca prin ele nu se poate apropia sufletul de cunoasterea lui Dumnezeu. Ca ele fac trupul sa se istoveasca dar nu se ingrijesc sa dezradacineze patimile din minte. De aceea nu vor secera nimic. *

tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:10
De la: eladaela, la data 2010-01-01 21:08:06si de altceva,da' numa' dupa ce se marita cu un baiet serios,nu cu unu ateist
Pai cui ii trebuie barbati ateisti care sunt egali cu dracula..
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:10
Nu este curat cu fecioria (feciorelnic) cel ce-si pazeste trupul neintinat de vreo impreunare, ci cel ce se sfieste (se rusineaza de sine) si atunci cand este singur.

tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:11
Daca iubesti intelepciunea, goneste gandurile rusinoase, indeletnicindu-te cu citirea si cu rugaciunea cea neincetata si apoi te inarmeaza impotriva pricinilor firii. Caci nu poti vedea in sufletul tau curatire fara de acestea.

tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:11
ei iri..lasa ca pe ateisti ii "imblanzesti" tu...ca doar vrei sa crestinezi pe toata lumea...nu?
LILO
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:12
Daca esti cu adevarat milostiv, atunci cand esti jefuit de ale tale pe nedrept, nici nu te necajesti inlauntrul tau, nici nu vorbesti despre paguba ta altora.
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:12
Despre adevarata smerenie

Cel cu adevarat smerit, cand este nedreptatit, nu se tulbura nici nu se apara in privinta acelui lucru de care a fost nedreptatit. Si primeste clevetirile ca si cum ar fi adevarate si nu se ingrijeste sa convinga pe oameni ca a fost clevetit ci isi cere iertare. Ca unii si-au atras asupra-le numele de neastamparati, desi in realitate nu era asa, iara altii au rabdat sa fie numiti curvari, desi erau departe de curvie si rodul pacatului, pe care nu-l facusera. Cu lacrimi l-au marturisit in public si-si cereau iertare pentru o nelegiuire care n-o facusera, desi erau incununati cu toata curatia si nevinovatia in sufletele lor, cu plangere de la cei ce-i nedreptatisera.

tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:13

Tu crezi ca ai smerenie; altii se invinovatesc pe sine-si, tu insa nu suferi nici cand altii te invinovatesc si te declari plin de smerenie. Daca esti smerit cu cugetul, pune-te singur la incercare si vezi daca poti rabda nedreptatea, fara sa te tulburi.

tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:13
De la: LILO, la data 2010-01-01 21:12:01ei iri..lasa ca pe ateisti ii "imblanzesti" tu...ca doar vrei sa crestinezi pe toata lumea...nu?
Nu pe toata lumea,doar pe cine vrea...Asa cum unii invata oamenii de rau si nu li se intoarce decat rau...Eu invat oamenii de bine si toate mi se intorc inapoi...Dumnezeu imi pune toate la socoteala,,,muncesti mult primesti mult...Exact si la serviciu...Depinde cat muncesti eu nu ma multumesc cu putin,,,de asta imi place sa muncesc mai mult...
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:14
Cu luare aminte sa vorbesti in fata unuia care-i trufas in cuget si bolnav de pizma. Caci pe masura ce tu vorbesti el rastalmaceste spusele tale dupa bunul lui plac si din lucrurile cele bune pe care le-ai spus, el cauta prilej de a face pe altii sa se poticneasca.
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:16
Despre clevetire

Cand cineva incepe sa cleveteasca pe fratele sau de fata cu tine arata-te posomorat la fata. Daca faci asa, te pazesti de clevetire si in fata lui Dumnezeu si a clevetitorului.
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:16
In acea zi in care deschizi gura ta ca sa acuzi pe cineva, socoteste-te mort in fata lui Dumnezeu si toate faptele tale zadarnice, oricat s-ar parea ca pe buna dreptate si ca sa zidesti, te-a indemnat gandul sa vorbesti.
tutankhamon
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:17
In ziua in care esti necajit pentru vreun frate, care este oarecum neputincios sa se stapaneasca la bine si la rau, in trupul lui sau in cugetul lui, ca un mucenic sa te socotesti pe tine in ziua aceea si sa te simti ca un patimitor pentru Hristos si ca unul care s-a invrednicit ca sa-L marturiseasca.�
tutankhamon
De la: garbo027119, la data 2010-01-01 21:14:38 eu nu ma multumesc cu putin,,,de asta imi place sa muncesc mai mult...

tu unde naiba muncesti, fata, ca esti numai pe forum.
baba ta stie pentru ce te plateste?

.
garbo_C
De la: tutankhamon, la data 2010-01-01 21:16:12Cu luare aminte sa vorbesti in fata unuia care-i trufas in cuget si bolnav de pizma. Caci pe masura ce tu vorbesti el rastalmaceste spusele tale dupa bunul lui plac si din lucrurile cele bune pe care le-ai spus, el cauta prilej de a face pe altii sa se poticneasca.
Nici chiar asa,,,ma rog la Dumnezeu sa ma ajute sa il pun in banca lui si sa sforaie si sa guite acolo
garbo027119
De la: Celleste, la data 2010-01-01 21:17:30tu unde naiba muncesti, fata, ca esti numai pe forum.
baba ta stie pentru ce te plateste?
Pai ce crezi ca pe mine ma omoara cu munca asa cum fac cu altele? Baba mea ii cumsecade,,a azis ca pe mine ma protejeaza pt ca sunt foarte cuminte...Eu fac ce vreau aici,,,
garbo027119
Postat pe 1 Ianuarie 2010 21:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Inghetata 83 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:26
Perie rotativa- par drept 5 De la: claudia_mami 1 Noiembrie 2011 15:20
VREI SI TU REDUCERI ??? 1 De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 6 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 16:14
Sutienul.. cel bun prieten ? cel mai mare dusman? 238 De la: Darksukkubus69 3 Iunie 2010 19:28
Setari Cookie-uri