Judecata milostiva De obicei oamenii nu se intorc la Dumnezeu, decat atunci cand dau de primejdii, adica atunci cand ii ajunge dreptatea dumnezeiasca din urma, si trebuie sa dea seama de ce-au facut. Nu e rau sa te intorci la Dumnezeu nici chiar atunci, in ceasul al unsprezecelea, insa ar fi cu mult mai bine sa vii de buna voie, la rosturile tale vesnice, si nu tras de maneca sau palit cu prajina din urma. |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:05 |
||
---|---|---|
irinuco, nebunatica, vrei sub patrafirul meu? sigur nu musti? | ||
pik_nik Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:07 |
||
tut, te pup si eu si go on... | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:09 |
||
ilsi.....nu ma abat de la lupta dreapta...sunt facuta sa reziste, sa reziste, sa reziste.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:10 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-01-02 22:07:50irinuco, nebunatica, vrei sub patrafirul meu? sigur nu musti?Porc mistret....Am vazut la biserica din romania unde mergeam,,ca mai sunt si preoti care nu au nici o treaba cu credinta.....Mai sunt si porci mistreti ca tine |
||
garbo027119 Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:10 |
||
Daca am fi noi mai simtiti, am vedea ca Dumnezeu, preamilostivul, ne imbie cu iubirea inca din dimineata vietii, taina sfanta a pocaintei, ca sa nu ajungem, catre seara vietii, asa de imblatiti in rele. Taina pocaintei este judecata milostiva ce o face Dumnezeu cu noi pacatosii, cand mergem noi, de buna voie, si ne marturisim gresalele. |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:11 |
||
DAAAAAAAAA TAICA LA MAICI, CRED |
||
vyva Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:11 |
||
Mare este taina pocaintei, nu numai ca te face din rau, bun, din vrajmas al lui Dumnezeu, prieten al Lui, ci si pentru ca un lucru asa de mare e acoperit cu chip smerit. Mila cea fara de margini a Tatalui, ca sa scape pe fiii Sai de judecata cea aspra a judecatii dupa fapte, le trimite, coborand din Ceruri, pe Fiul Sau cel Unul Nascut, sa le faca o judecata milostiva si fara nici o infricosare, si iarasi sa-i impace cu Sine. |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:12 |
||
tut, la care dintre rabdari ai ajuns; rabdare, indelunga rabdare sau rabdarea sfintilor? | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:12 |
||
ilsuca.....rabdarea sfintilor.....imi da parintele puteri cred sa ii ignor pe toti dracii care ma opresc din mareata operatiune de dezinfectare.....oups.....m-am molipsit???? p.s. ilsule.....sunt de o calmitate ....daca ma vezi, te enervezi tu cat sunt de calma..... |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:13 |
||
De la: vyva, la data 2010-01-02 22:11:50DAAAAAAAAAPacatosule si la maici te-ai da hai? |
||
garbo027119 Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:15 |
||
Poate tocmai pentru ca e asa de smerita judecata aceasta milostiva, nu pot sa vina la mantuitoarea ei binefacere, aproape nici unul dintre cei cu mintea plina de �stiinta", si afumata de mandrie. Cum sa poata veni ei, care stiu totul, ei care stapanesc peste oameni, sa vina in genunchi inaintea unui simplu peot si sa-si insire toate faradelegile si scarbele lor?! Nu, asta mandria n-o poate face sa vie de buna voie la smerenie. De aceea ei dau de asprimea dreptatii, care-i fierbe in zeama lor, pana li se-nmoaie oasele trufiei. T |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:16 |
||
Taina pocaintei sau marturisirea e al doilea botez: botezul lacrimilor. Sunt trei botezuri care ne curatesc de toate pacatele: primul, prin care intram in obstea crestina, e botezul din apa si din Duh, sau nasterea a doua, cand suntem inzestrati cu darurile Duhului Sfant, dupa atotstiinta de mai inainte a lui Dumnezeu. Acesta nu se mai repeta. | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:17 |
||
Al doilea botez e botezul pocaintei sau al lacrimilor, pe care-l putem face, si trebuie facut, ori de cate ori ni se incarca constiinta cu greseli fata de Dumnezeu, fata de oameni si fata de noi insine. Iar al treilea e botezul sangelui, care, daca se intampla sa vie necautat de noi, de asemenea ne spala de toate pacatele, mai ales daca ne-a venit din hotarata marturisire a lui Dumnezeu, Cel in Treime inchinat si a Sfintei Sale Biserici. | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:18 |
||
Acesta e un dar pe care-l da Dumnezeu cui si cui, din vreme in vreme, mai ales in vreme de prigoana a credintei crestine dreptmaritoare. Acesta iarasi nu se mai repeta, si nu atarna de noi in privinta venirii, ci numai in privinta primirii. |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:18 |
||
Sfantul Chiril ne invata: �Daca cineva nu primeste botezul nu se mantuieste, afara numai de mucenici, care primesc Imparatia si fara de apa. Mantuitorul, cand a mantuit lumea pe cruce si cand I s-a impuns coasta, a izvorat sange si apa, ca sa se boteze cu apa, cei ce se boteaza in vremea prigoanelor. Mantuitorul numeste mucenicia botez, cand zice: �Puteti sa beti paharul pe care Eu il beau si sa va botezati cu botezul cu care eu ma botez?� (Marcu 10, 38). |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:19 |
||
E lucru de mirare, ca pentru pricini pamantesti, se gasesc mii si milioane de oameni care merg cantand la moarte, dar pentru Imparatia Cerurilor abia se mai gasesc putini, din cand in cand, care sa fie linistiti si bucurosi de moarte � |
||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:19 |
||
Pentru aceasta trebuie ochii spalati mai bine, ca sa vada mai departe decat stadia vietii acesteia vremelnice, precum erau odata sfintii marturisitori ai lui Dumnezeu, fericiti sa treaca prin portile focului si ascutisul sabiei la Imparatul sufletelor, Mantuitorul nostru.� | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:20 |
||
Fericire.teama,dezastru Omenirea,traieste in fericire daca nu sint razboaie ,daca sint conditii de hrana,sanatate si divertisment.Un fenomen astronomic creiaza teama din cauza nestiintei,a necunoasterii si incapacitatii de a explica un fenomen ,cazind in superstitii si negura religiei.Dezastru se produce datorita manevrelor economic-politico-religioase exercitate de catre cei care prin inselaciune ajung in pozitii de conducere si nu urmaresc decit interesul personal si de gasca.Anul 2012 va fi unul normal daca omenirea se trezeste la realitate si ingroapa securea razboiului,rautatea,ura,invidia si prostia. |
||
LILO Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:25 |
||
Tut, ma uimesti...eu imi pun ca tinta de doi ani sa am mai multa rabdare, dar cred ca trebuie sa si postesc pentru asta... | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:30 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-02 22:30:06Tut, ma uimesti...eu imi pun ca tinta de doi ani sa am mai multa rabdare, dar cred ca trebuie sa si postesc pentru asta...Operatiunea salvati Pamantul |
||
garbo027119 Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:31 |
||
da irinuco-mistretuco...de ramatoare ca tine.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:35 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-01-02 22:35:09da irinuco-mistretuco...de ramatoare ca tine.... |
||
garbo027119 Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:53 |
||
ilsuca ...rabdare este....pentru ca mi-am dat seama ca tipa e patologica si, din prostia ei...altceva nu mai poate face.... | ||
tutankhamon Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:56 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-01-02 22:56:04ilsuca ...rabdare este....pentru ca mi-am dat seama ca tipa e patologica si, din prostia ei...altceva nu mai poate face....Cine zice ala este |
||
garbo027119 Postat pe 2 Ianuarie 2010 22:58 |
||
ma eo la acest subiect nu inteleg un lucru si ma intreb asta aproape in fiecare zi: Care este rostul nostru pe acest pamant? Dc mai traim pe acest pamant daca toti o sa mergem in rai unii mai devereme altii mai tz aici ma refer la cei care vad iadu. Astept un raspuns |
||
Teofil Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:36 |
||
cum ai dedus tu ca toti mergem in rai? | ||
sora_ilsi Postat pe 2 Ianuarie 2010 23:41 |
||
-foarte interesante raspunsurile ...care ti s au pus la acest subiect;daca toti acesti luminatii care au raspuns la toate.. au fi avut un pic de timp sa citeasca Biblia.....ai fi putut poate avea o conversatie constructiva si pasnica. Toti sintem imperfectii;Dumnezeu ne-a dat libru arbitru ...fiecare isi cauta locul si isi traeste viata cum ii pofteste inima .Uni cu frica de Dumnezeu .....smerenie si intelepciune ....alti in goana de himere...dar uita esentialul toti sintem sortiti morti; cind vom parasi acest pamint ;nimic nu luam cu noi decit faptele noastre. Dumnezeu sa va binecuvinteze pe totii si sa acopere cu bunatatea ,pace si liniste sufleteasca. |
||
scarlett Postat pe 3 Ianuarie 2010 10:59 |
||
De la: Teofil, la data 2010-01-02 23:36:36ma eo la acest subiect nu inteleg un lucru si ma intreb asta aproape in fiecare zi: Care este rostul nostru pe acest pamant?pai viata care o ai aici,o sa o ai si pe dincolo....Pt ca nu vezi ce viata chinuita au unii....Sunt oameni care isi cauta iubirea,linistea sufletesca si la 60 ani...Dar ei nu inteleg ca iubirea si linistea sufleteasca o gasim doar la Bunul Dumnezeu....Oamenirea s-a dus de rapa,din cauza lipsei de sfaturi....Din cauza preotilor,,,,pt ca daca preotii triaesc in pacate,,,ei traiesc departe de Dumnezeu si doar diavolul lucraeza in ei...Si atrag oamenii in ispite ii fac sa sufere,se inraiesc...Asa ca oamenii nu mai vor sa auda de Dumnezeu,,pt ca ei considera ca Dumnezeu ii face sa sufere si or sa traiasca o viata chinuita....Ispitele au multe forme,,,,pot avea aspete frumoase dar au un sfarsit tragic...De asta inainte sa facem un lucru,,trebuie sa se gandim cam ce final ar avea...Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne lumineze mintile |
||
garbo027119 Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:19 |
||
Sunt multe crestine si crestini chinuiti..De alti oameni care nu sunt crestini...Dar preotiii cu pacate,,,indeamna crestinele sa se casatoreseasca cu necrestini ca sa le chinuiasca si sa devina si ele la fel...Diavolul este de o rautate rara,,el uraste crestinii....Nu DUmnezeu ne face sa suferim,,,ci diavolul...Si oamenii din cauza lipsurilor de sfaturi,,pt ca neavand preoti buni,,,pt ca si preotii triaesc in pacate sunt avari dupa bani nemunciti...Si toate aceste pacate ii indeparteaza de Dumnezeu si in ei lucreaza dracul,,,care oamenii lasanduse condusi de aparente...ESte omul lui Dumnezeu,,al bisericii il asculta...Si de asta sufera,,pt ca diavolul are grija sa duca omenirea in eroare....sa nu mai credem in Dumnezeu,in preoti....... | ||
garbo027119 Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:23 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii | 51 | De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43 |
De ce am alergie la oameni mincinosi si prefacuti? | 9 | De la: demonsauinger 13 Iunie 2011 23:56 |
Help! | 8 | De la: LILO 6 Ianuarie 2010 15:48 |
|
||
:) | 3 | De la: si_totusi 14 Februarie 2009 13:59 |
Exista sau nu dragostea la prima vedere?.... | 416 | De la: mirciulik78 8 Iulie 2014 14:28 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară