RELATIA CU DUMNEZEU

Si cum zicea,Ioane, prietena ta, Iasomia? Ca "atunci cand descriem anumite persoane de fapt ne descriem pe noi"? Rezulta ca Iasomia dear, "nu ai har, mami...nu ai nik", iar, Ioane "gandurile tale sunt pacatoase, izvorate din trufie".
sora_ilsi
Postat pe 20 Martie 2009 21:55
sister,

vezi puica?

d-aia iti spusesem "pas",ai o lipsa totala de inspiratie.

no offense...

hai, we placut...
iasomia
Postat pe 20 Martie 2009 22:43
Rug�ciunea de fiecare zi a Sf�ntului Ierarh Filaret al Moscovei

Doamne, nu �tiu ce s� cer de la Tine. Tu unul �tii de ce am nevoie, Tu m� iube�ti pe mine mai mult dec�t pot s� Te iubesc eu pe Tine. P�rinte, d� robului T�u cele ce singur nu �tie a le cere.
Nu �ndr�znesc s� cer nici cruce, nici m�ng�iere: numai stau �naintea Ta. Inima mea e deschis� �ie; Tu vezi trebuin�ele mele pe care nu le �tiu eu. Vezi �i f� dup� mila Ta. Love�te-m� �i m� t�m�duie�te, doboar�-m� �i m� ridic�. M� cutremur �i tac cu evlavie �naintea voin�ei Tale sfinte �i a c�ilor Tale celor nep�trunse pentru mine. M� aduc �ie jertf�, nu am alt� dorin�� dec�t numai s� fac voia Ta; �nva��-m� s� m� rog, singur roag�-Te �n mine!
Amin
Aemulus
Postat pe 21 Martie 2009 21:11
Scuze, Iasomio, ca m-am inspirat "din tine"...chiar nu merita...cred ca ai primit multe "pas"-uri in viata de numai de-astea stii..hai we placut si tie!
sora_ilsi
Postat pe 21 Martie 2009 21:20
Multumim pentru rugaciuni, micabis! Dumnezeu sa te binecuvanteze!
sora_ilsi
Postat pe 21 Martie 2009 21:23
sorela,bunatate mica si cuvioasa...

normal ca am si eu esecurile mele ,cine nu le are?

dar..stii ce se spune:nu plange ca s-a terminat,bucura-te ca s-a intamplat,acum depinde la ce ai facut referire..
daca te referi la amor..nu prea stiu ce este ala "pas",ma refer la amorul "ochi in ochi si mana in mana" amorul real,adica cel care conteaza pana la urma...

in schimb am o gramada de "pas" de la altele,cum ar fi: uratenia sufleteasca,ipocrizia,lasitatea,minciuna, ..ba chiar si d-na cu coasa mi-a zis(deocamdata) "pas!" de cateva ori...

cat despre rugaciunile scrise pe site-ul asta...si binecuvantarile tale...hmmm..ma abtin.
iasomia
Postat pe 22 Martie 2009 09:53
Fii binecuvantata pentru abtinere, Iasomie!
sora_ilsi
Postat pe 22 Martie 2009 11:00
Ioi istenem...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2009 12:20
Dar nici tu, Ilse, dar nici tu...
Ioana007
Postat pe 22 Martie 2009 15:41
Asa este dumnezeu inseamna iubire,sa iti iubesti si sa iti respecti aproapele fara dumnezeu oamenii sunt niste nimicuri,de asta nu mai exista respect intre oameni,si adam si eva au mancat din pomul intelepciunii pt ca vroiau sa fie ca dumnezeu,si ce au ajuns? asa sunt si oamenii fara credinta in dumnezeu poate au bani,dar sunt goi pe dinautru,si nu au sa cunoasca niciodata iubirea ce vine din inima ci doar dorinta trupeasca,au sa moara fara sa cunoasca iubirea adevarata,pt ca dumnezeu este mereu pregatit sa te ajute dar trebuie si tu sa te stradui,sa respingi pacatul,pt ca pacatul este ca un balon frumos la suprafata dar gol in interior,si dezamagiriile ii distrug caracterul.Si ajung foarte rau,
irina_24ro
Postat pe 22 Martie 2009 16:31
Asa este dumnezeu inseamna iubire,sa iti iubesti si sa iti respecti aproapele fara dumnezeu oamenii sunt niste nimicuri,de asta nu mai exista respect intre oameni,si adam si eva au mancat din pomul intelepciunii pt ca vroiau sa fie ca dumnezeu,si ce au ajuns? asa sunt si oamenii fara credinta in dumnezeu poate au bani,dar sunt goi pe dinautru,si nu au sa cunoasca niciodata iubirea ce vine din inima ci doar dorinta trupeasca,au sa moara fara sa cunoasca iubirea adevarata,pt ca dumnezeu este mereu pregatit sa te ajute dar trebuie si tu sa te stradui,sa respingi pacatul,pt ca pacatul este ca un balon frumos la suprafata dar gol in interior,si dezamagiriile ii distrug caracterul.Si ajung foarte rau,
irina_24ro
Postat pe 22 Martie 2009 16:31
ar trebui sa ne fie mila de oamenii care fac glume pe tema lui dumnezeu,se vede ca sunt bine posedati,doamne iartama.Este bine sa insisti pt credinta in domnul iisus si chiar daca mai sunt oamenii necredinciosi care rad,lasa-i ca ar trebui sa ne fie mila de ei,si sa nu lasa-ti sa va afecteze cuvintele lor,ci trebuie insinstat si niciodata sa nu ne fie rusine sa rostim cuvinte despre dumnezeu,si sa nu ne lasam afectati de cuvintele rautacioase ale oamenilor necredinciosi
irina_24ro
Postat pe 22 Martie 2009 16:38
ar trebui sa ne fie mila de oamenii care fac glume pe tema lui dumnezeu,se vede ca sunt bine posedati,doamne iartama.Este bine sa insisti pt credinta in domnul iisus si chiar daca mai sunt oamenii necredinciosi care rad,lasa-i ca ar trebui sa ne fie mila de ei,si sa nu lasa-ti sa va afecteze cuvintele lor,ci trebuie insinstat si niciodata sa nu ne fie rusine sa rostim cuvinte despre dumnezeu,si sa nu ne lasam afectati de cuvintele rautacioase ale oamenilor necredinciosi
irina_24ro
Postat pe 22 Martie 2009 16:38
Buna. Fie ca mesajul meu sa va
gaseasca in pace si bucurie.
Se spune ca cineva s-a rugat Domnului sa-i arate in vis un semn despre cum sunt raiul si iadul.Si iata ca intr-o noapte viseaza ca insusi Dumnezeu o ia de mana si o duce in iad.Acolo vede o masa mare , incarcata cu bunatati iar in jurul mesei o multime de oameni posomorati,flamanzi si nefericiti.Apoi merg in rai unde, deasemenea vede o masa mare plina cu bunatati iar in jur oamenii se simteau bine, erau fericiti.Persoana, nedumirita,intreaba:Doamne,care este diferenta dintre rai si iad?am vazut o multime de oameni,in acelasi context,dar unii erau veseli iar ceilalti tristi.De ce?Domnul zise:vezi tu,fiecare a primit cate o lingura atat de lunga incat nu se poate hrani singur cu ea.Cei din rai au fost de acord sa se hraneasca unii pe altii,pe cand cei din iad,nu.De fapt egoismul lor i-a adus aici.
Sa auzim de bine!
LadiM
Postat pe 22 Martie 2009 17:35
splendid...exemplu!!
dar...cati oare...stiu sa inteleaga?
hai sa fim seriosi...
oricat ar fi de actuala...nu e de penetrat in narod!!
ovidiu42
Postat pe 22 Martie 2009 18:34
The Serenity Prayer

God grant me the serenity to accept things I cannot change; courage to change the things I can; and wisdom to know the difference.
Aemulus
Postat pe 22 Martie 2009 19:20
oh my god...
iasomia
Postat pe 22 Martie 2009 20:36
Frumoasa povestioara si adevarata. Mi/e tare greu sa/mi spun parerea caci trec printr/o perioada destul de grea. Mi s/a descoperit o boala care nu are tratament si singura mea speranta a ramas in Bunul Dumnezeu pe care intr/adevar il indepartasem de mine. Uitasem sa ma rog, sa merg la biserica si sa cred cu toata fiinta mea si uite ca acum am nevoie de El. De ce oare multi dintre noi, oameni ne aducem aminte de El doar atunci cand avem nevoie de ajutorul Sau? Acum mi-e greu sa-l rog sa ma ajute pt ca stiu ca multi altii merita mai mult decat mine, merita sa fie rasplatiti pentru credinta lor neconditionata.

Postat pe 23 Martie 2009 11:44
De la: ovidiu42, la data 2009-03-22 18:34:58splendid...exemplu!!
dar...cati oare...stiu sa inteleaga?
hai sa fim seriosi...
oricat ar fi de actuala...nu e de penetrat in narod!!

ovidiu, ce sa in narod?
si_totusi
Postat pe 23 Martie 2009 13:11
totusico,

ai mintea la pacat acilea la religie?

ioi....
iasomia
Postat pe 23 Martie 2009 13:13
iasomica, ovidiu a dat tonul . el e hinovetele
si_totusi
Postat pe 23 Martie 2009 13:15
raduiuliana 2006, stii ca cei bolnavi care se apropiau de Iisus Hristos cand era pe pamant erau vindecati pe baza credintei lor in Dumnezeu? El le spunea "credinta ta te-a mantuit" sau "faca-ti-se dupa credinta ta".
E adevarat ca cei mai multi dintre noi ne aducem aminte de Dumnezeu doar la necaz, dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Bunul Dumnezeu sa te ajute! Si noi ne vom ruga pentru tine...
sora_ilsi
Postat pe 23 Martie 2009 15:49
ia sa mai vedem cum stau fetele cu religia...

mda, dumnezeu este panaceu' universal, cum altfel?... cum te doare ceva, cum dai fuga sa te plangi pe la icoane... iesi si multumit si ieftin, pe deasupra - ca icoanele iti spun doar ce vrei tu sa auzi si nici nu-ti cer spaga...

sorela, de ce se zice mami "dumnezeu in nemarginita lui bunatate". hmmm?... ca eu intelesei ca poate fi si-al dracu', cand il apuca pandaliile, mai ales cu astia necredinciosii...
zambil
Postat pe 23 Martie 2009 16:40
stii nu conteaza cate pacate ai facut,ce ai facut conteazasa iti para rau pt tot ce ai facut si sa te rogi la domnul iisus sa te ajute sa te schimbi,sa ai credinta mergi la un preot credincios cu credinta sa te indrume,si roaga-te mult si din suflet la dumnezeu sa iti lumineze drumul,sa stii sa omul nu se schimba peste noapte dar daca insisti in credinta dumnezeu te va maturiza.Nu trebuie sa ne simtitim prea murdari de pacate ca sa putem cere iertare la dumnezeu,dumnezeu este bun si ne iarta dar cu conditia sa nu mai faci,sa te stradui sa nu mai faci si pt asta un preot cu credinta te poate indruma
irina_24ro
Postat pe 23 Martie 2009 18:46
Zambilica,Dumnezeu se afla deasupra limbajului nostru "de lemn".Conform Evangheliei dupa Ioan 1,1:"La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu." Ar fi o incumetare sa incercam sa-L explicam pe Dumnezeu si actele Sale. Dar Insusi Iisus Hristos cand a fost pe pamant si a fost numit "Bunule Invatator" a spus ca "Unul singur este bun:Dumnezeu."
sora_ilsi
Postat pe 23 Martie 2009 23:49
Multumesc din suflet pentru incurajare si pentru faptul ca va veti ruga pentru mine. Cred ca Bunul Dumnezeu vrea doar sa ma incerce si, de asemenea, cred ca va avea grija de mine. Sa va dea Dumnezeu sanatate multa!

Postat pe 24 Martie 2009 11:40
uite cum se ajunge pe forumul acesta dintr-un subiect in altul la "Relatia cu Dumnezeu" si dupa ce sriem despre "pacatele" noastre (dulci-amarui) si mai dam sfaturi si altor "pacatosi" ne bagam in relatii spirituale, asa de dragul conversatiei.
credinta se simte nu se insuseste, si "posedatii" nu exista, decat judecata voastra asupra altora.
vad multi "credinciosi" fanatici pe aici.. asa ca Doamne ajuta apara si pazeste.
ma doare capul ma duc la o pauza de
hai.. care sariti sa spuneti ca sunt posedata?
artemis
Postat pe 25 Martie 2009 21:19
De la: sora_ilsi, la data 2009-03-23 23:49:51Zambilica,Dumnezeu se afla deasupra limbajului nostru "de lemn".Conform Evangheliei dupa Ioan 1,1:"La inceput era Cuvantul, si Cuvantul era cu Dumnezeu, si Cuvantul era Dumnezeu." Ar fi o incumetare sa incercam sa-L explicam pe Dumnezeu si actele Sale. Dar Insusi Iisus Hristos cand a fost pe pamant si a fost numit "Bunule Invatator" a spus ca "Unul singur este bun:Dumnezeu."

sora_ilsi cu tot respectul, daca nu trebuie sa-L explicam pe Dumnezeu, de ce ne scrii tu pagini intregi cu ce ar trebui sa stim?
tot respectul ptr credinta ta, dar de ce ii judeci pe altii care nu sunt deacord cu tine?! exagerezi, parerea mea.
artemis
Postat pe 25 Martie 2009 21:24
artemache...

las-o neica, ca nu stie ce zice... d-alde sorela sunt ca somnambulii, daca-i trezesti in timp ce merg pe burlane se panicheaza si cad in cap...

auzi la ea: la inceput a fost cuvantul... pai parca la inceput nu era nimic (in carte era inclus si dumnezeu, he,he,he!)... cel care pune cuvinte in gura lu' cristos cica era unu ioan, un grecotei jmecher care punea de-o religie, ca ii era foame...

cei care spun ca stiu ce zicea isus mananca rachatzel cu fistic, data fiind originea lucrurilor...he,he,he...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:19
si bai andronache...

limitatoru' vostru de expresii indecente e cam tampitzel, nenica... rachat e o chestie comestibila de origine turceasca, bai vericilor... mai umblati nene pe la butoanele alea, in loc sa stati la taclale cu voi insiva pe alte topice...
zambil
Postat pe 26 Martie 2009 08:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pentru concurs 1 De la: june_dumitrescu 9 Februarie 2009 15:14
concurs dormitorul de vis 1 De la: lebada24 28 Iunie 2010 08:56
Ce mai rontaiti in timpul liber??!! 112 De la: elisabeta_boia 10 Septembrie 2011 00:32
Cancer-tratament in Romania sau in afara? 14 De la: garbo_5215 15 Septembrie 2013 11:32
Coafura de club spectaculoasa 2 De la: garbo_7980 16 Noiembrie 2012 07:33
Setari Cookie-uri