RELATIA CU DUMNEZEU

Dar nu neaparat daca esti crestin,,o sa suferi.....Un om sufera daca nu are pe Dumnezeu ca indrumator,,sa se roage el...Nu sa ii puna pe altii sa se roage pt el...Pt ca asta este foarte fals....Tu faci pacate si altii se roaga pt tine...Degeaba,,pt ca pacatele ne indeparteaza de DUMNEZEU.....De asta aveti grija de unde luati sfaturi,,,uitava la preot cata credinta are.....Rugati-va la DUMNEZEU SA Lumineze mintile....Dumnezeu este bun si ne ajuta pe fiecare...Chiar daca suntem pacatosi....Pt ca este normal sa fim pacatosi,,daca omul duce o viata fara rugaciune...De asta nu conteaza cate pacate ai facut,ce ai facut....Important sa te caiaesti pt ele,,si sa il rogi pe Dumnezeu sa iti calauzasca calea,,sa te ajute....
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:28
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 12:28:28Dar nu neaparat daca esti crestin,,o sa suferi.....Un om sufera daca nu are pe Dumnezeu ca indrumator,,sa se roage el...Nu sa ii puna pe altii sa se roage pt el...Pt ca asta este foarte fals....Tu faci pacate si altii se roaga pt tine...Degeaba,,pt ca pacatele ne indeparteaza de DUMNEZEU.....De asta aveti grija de unde luati sfaturi,,,uitava la preot cata credinta are.....Rugati-va la DUMNEZEU SA Lumineze mintile....Dumnezeu este bun si ne ajuta pe fiecare...Chiar daca suntem pacatosi....Pt ca este normal sa fim pacatosi,,daca omul duce o viata fara rugaciune...De asta nu conteaza cate pacate ai facut,ce ai facut....Important sa te caiaesti pt ele,,si sa il rogi pe Dumnezeu sa iti calauzasca calea,,sa te ajute....
Sa te ajute sa duci o viata curata si linistita.....Nu trebuie sa ne gadim,,am pacatuit nu ma duc...Diavolul da tot felul de ispite,,ca sa faca omul sa nu se roage....Dar noi nu trebuie sa ascultam de gandurile rele,,,trebuie sa ne rugam sa insistam in rugaciune....Si sa ne caim pt toate faptele rele si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne imbuneze inima sa devenim mai buni,,mai luminati...SA traim in pace unul cu altul....Pt ca Dumnezeu este bun si asculta pe fiecare... Sa va ajute Bunul Dumnezeu...Sa ne ajute pe toti
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:32
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 12:32:14
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 12:28:28Dar nu neaparat daca esti crestin,,o sa suferi.....Un om sufera daca nu are pe Dumnezeu ca indrumator,,sa se roage el...Nu sa ii puna pe altii sa se roage pt el...Pt ca asta este foarte fals....Tu faci pacate si altii se roaga pt tine...Degeaba,,pt ca pacatele ne indeparteaza de DUMNEZEU.....De asta aveti grija de unde luati sfaturi,,,uitava la preot cata credinta are.....Rugati-va la DUMNEZEU SA Lumineze mintile....Dumnezeu este bun si ne ajuta pe fiecare...Chiar daca suntem pacatosi....Pt ca este normal sa fim pacatosi,,daca omul duce o viata fara rugaciune...De asta nu conteaza cate pacate ai facut,ce ai facut....Important sa te caiaesti pt ele,,si sa il rogi pe Dumnezeu sa iti calauzasca calea,,sa te ajute....
Sa te ajute sa duci o viata curata si linistita.....Nu trebuie sa ne gadim,,am pacatuit nu ma duc...Diavolul da tot felul de ispite,,ca sa faca omul sa nu se roage....Dar noi nu trebuie sa ascultam de gandurile rele,,,trebuie sa ne rugam sa insistam in rugaciune....Si sa ne caim pt toate faptele rele si sa ne rugam la Dumnezeu sa ne imbuneze inima sa devenim mai buni,,mai luminati...SA traim in pace unul cu altul....Pt ca Dumnezeu este bun si asculta pe fiecare... Sa va ajute Bunul Dumnezeu...Sa ne ajute pe toti
Doamne ajutane sa facem voia ta....Sa putem duce o viata linistita si in pace unul cu altul.....Dumnezeu sa va binecuvanteze pe Toti...
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 12:33
Bine spus ,scarlett..." toti sintem sortiti morti; cind vom parasi acest pamint ;nimic nu luam cu noi decit faptele noastre..."

Acest lucru ne pune pe ganduri ...
Suntem oare vrednici de Imparatia Cerurilor ?
Si cand ne gandim ca apocalipsa bate la usa ...
In fine ,sa nu incepem anul intr-o nota pesimista ,are Dumnezeu grija de noi .

Un an mai bun va doresc pe toate planurile !

ica2
Postat pe 3 Ianuarie 2010 15:47
rectific :
Un an mai bun si realizari pe toate planurile !
ica2
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:16
relatia cu d-zeu cred ca depinde de la individ la individ.. importante sunt faptele de zi cu zi, atitudinea fata de semeni si fata de tot ceea ce ne inconjoara, mult mai mult decat mersul la biserica si pupatul icoanei. cu ce este mai crestin cel ce merge la biserica si tine toate serbatorile, dar in rest pacatuieste cu vorba si fapta, decat cel ce nu ajunge la preotii decat de paste si craciun, dar incearca sa traiasca respectand cuvantul bibliei???
si..din cate stiu isus a vorbit multimii din afara bisericii mai mult decat din interiorul ei... un an nou mai bun!!!
laponaenigel
Postat pe 3 Ianuarie 2010 16:26
De la: garbo091064, la data 2010-01-03 16:26:38relatia cu d-zeu cred ca depinde de la individ la individ.. importante sunt faptele de zi cu zi, atitudinea fata de semeni si fata de tot ceea ce ne inconjoara, mult mai mult decat mersul la biserica si pupatul icoanei. cu ce este mai crestin cel ce merge la biserica si tine toate serbatorile, dar in rest pacatuieste cu vorba si fapta, decat cel ce nu ajunge la preotii decat de paste si craciun, dar incearca sa traiasca respectand cuvantul bibliei???
si..din cate stiu isus a vorbit multimii din afara bisericii mai mult decat din interiorul ei... un an nou mai bun!!!
nimic nou nu spui "iuda119" aceleasi "balbaieli"esti deplorabila
yanyacharberet
Postat pe 3 Ianuarie 2010 19:48
De la: garbo091064, la data 2010-01-03 16:26:38relatia cu d-zeu cred ca depinde de la individ la individ.. importante sunt faptele de zi cu zi, atitudinea fata de semeni si fata de tot ceea ce ne inconjoara, mult mai mult decat mersul la biserica si pupatul icoanei. cu ce este mai crestin cel ce merge la biserica si tine toate serbatorile, dar in rest pacatuieste cu vorba si fapta, decat cel ce nu ajunge la preotii decat de paste si craciun, dar incearca sa traiasca respectand cuvantul bibliei???
Numai sa avem grija si cu preotii astia...Sa fie oameni cinstiti sa nu fie niste avari,,pt ca nu ai ce sfaturi bune lua de la ei....Pt ca in preotii care nu sunt cinstiti si nu insista in credinta nu lucreaza decat diavolul si care incearca doar sa duca oamenii in eroare prin oamenii care par a avea haine ale oamenilor lui Dumnezeu...Dar sa nu fim superficiali,,,daca vrem sa cunoastem un om,sa ne uitam la faptele lui,,nu la hainele lui....Va pupik Si sa fiti fericiti
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:32
De la: garbo027119, la data 2010-01-03 20:32:50
Numai sa avem grija si cu preotii astia...Sa fie oameni cinstiti sa nu fie niste avari,,pt ca nu ai ce sfaturi bune lua de la ei....Pt ca in preotii care nu sunt cinstiti si nu insista in credinta nu lucreaza in ei, decat diavolul si care incearca doar sa duca oamenii in eroare prin oamenii care par a avea haine ale oamenilor lui Dumnezeu...Dar sa nu fim superficiali,,,daca vrem sa cunoastem un om,un preot sa ne uitam la faptele lui,,nu la hainele lui....Va pupik Si sa fiti fericiti
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:33
irinuco, la care fapte de-ale popilor vrei sa te uiti? ce fac cu preoteasa?
voyeurista perversa ce esti!
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:37
De la: pik_nik, la data 2010-01-03 20:37:41irinuco, la care fapte de-ale popilor vrei sa te uiti? ce fac cu preoteasa?
voyeurista perversa ce esti!
Off iarasi a scapat purcelul din cotet....Nu sa te uiti la preot sa fie cinstit si sa nu aiba reputatie proasta....Inainte sa asculti de om,,informeazate cine este,ce ii poarta capul...
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:40
aha, d'aia te infigi direct la fermuarul lui, sa vezi daca-i poarta capul protectie, am inteles!
fata grijulie, dom'le!
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:43
Pai barbatii ar fii mai norocosi daca s-ar casatori cum femei mai severe...Pt ca asa nu ar mai ajunge sa insele si nu ar mai deveni niste catei vagabonti
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:45
sau cu mai multe femei, irinuco, sa nu ramai nici tu numa' cu ursu ala paros si cracanat
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:48
De la: pik_nik, la data 2010-01-03 20:48:05sau cu mai multe femei, irinuco, sa nu ramai nici tu numa' cu ursu ala paros si cracanat
Decat cu companie proasta mai bine singura
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:50
asa a gandit si ursu' cand te-a parasit
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:51
De la: pik_nik, la data 2010-01-03 20:51:59asa a gandit si ursu' cand te-a parasit
Pe mine nu m-a parasit nimeni...Eu i-am parasit pe toti,pt ca nu au stiut sa ma aprecieze....Sa stea cu alea ca ei...Ca eu vreau oameni ca mine,,,sa fiu si eu fericita
garbo027119
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:55
aha, nu intelegeam de ce te chinui asa sa ma cuceresti pe mine!
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 20:56
eu am venit pentru slujba de seara dar... ori am ajuns eu prea tarziu, ori s-a ratacit tuth...

garbo_C
Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:45
eu le visez in canon, pe tuth si pe irinuca
pik_nik
Postat pe 3 Ianuarie 2010 22:47
tut,ce faci?Te asteptam sa mai continui ...din scrierile parintelui.M-ar interesa subiectul :Rugaciunea neincetata a inimi...este de folos sa stim mai multe amanunte.
ica2
Postat pe 4 Ianuarie 2010 01:06
ica2
Postat pe 4 Ianuarie 2010 01:07
Uffff! Pica netul...
ica2
Postat pe 4 Ianuarie 2010 01:15
icaaa....vezi privatul....
tutankhamon
Postat pe 4 Ianuarie 2010 01:17

Prayer to the Holy Spirit

O Heavenly King, the comfortor, the spirit of Truth, Who art present everywhere and fillest all things; Treasury of Blessings and Giver of Life; come and abide in us and cleanse us from every stain, and save our souls, O Gracious One.
LILO
Postat pe 4 Ianuarie 2010 06:15
De la: yanyacharberet, la data 2010-01-03 19:48:54
nimic nou nu spui "iuda119" aceleasi "balbaieli"esti deplorabila

poate nu spun nimic nou...sunt om ca multi altii.. nu stiu la ce faci referire cand vb de "iuda119" si de "balbaieli"... in privinta deplorabilitatii mele, cred ca ar fi intelept sa te abtii: nu ma cunosti. eu doar mi-am exprimat umila parerea, daca te-am deranjat imi cer scuze. numai bine iti doresc
laponaenigel
Postat pe 4 Ianuarie 2010 14:07
unde e irinuca???
pik_nik
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:50
ha ?
Anouk
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:53
Anouk, dupa delicatetea cu care ma alinta(porc, bou, inutil, magar, imbecil, etc), stiu sigur ca ma iubeste.
cum sa nu intreb de ea???
pik_nik
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:56
Asea mamicu`, mangaie fata..ori ce-o fi
Sensart
Postat pe 4 Ianuarie 2010 17:58

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
visele 4 De la: pik_nik 2 Iulie 2009 00:38
cum interpretam ce citim in biblie-apocalipsa- 38 De la: mielutza 20 Iunie 2009 20:24
De ce am alergie la oameni mincinosi si prefacuti? 9 De la: demonsauinger 13 Iunie 2011 23:56
buna 18 De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32
COMPATIBILITATE INTRE SCORPION CU SCORPION 2 De la: Poison 5 Septembrie 2009 19:21
Setari Cookie-uri