RELATIA CU DUMNEZEU

De la: tutankhamon, la data 2010-01-05 22:43:35bai frate, pana la urma, cine e evdochian asta si de unde a aparut??? eu am banuit dimineata ca e clona irinucai...dar e muuult prea coerent si muuult prea interesant in gandire...este imposibil sa fie clona ei.....
poate nici el nu respecta cele 10 porunci,,de asta seamana cu voi..
garbo027119
Postat pe 5 Ianuarie 2010 22:52
De la: LILO, la data 2010-01-05 15:10:37stiti ce constat cu amaraciune?
ca asa zisii oameni(credinciosi),il rastignesc in fiecare clipa pe IISUS..

adevar ai grait...
sora_ilsi
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:01
irinucooo....nu te grabi mama cu concluziile.....dupa numai cateva postari....mai ai rabdare, mai studiaza persoana....mie una imi place cum gandeste...m-am cam luat eu de dimineata de el/ea.....dar acuma mi-am mai schimbat parerea .....
tutankhamon
Postat pe 5 Ianuarie 2010 23:04

Pe 6 ianuarie, Biserica ortodox� s�rb�tore�te botezul lui Iisus Hristos, sau Boboteaza. Aceast� zi marcheaz� sf�r�itul s�rb�torilor dedicate Cr�ciunului �i Anului Nou.

Biblia vorbe�te despre Ioan Botez�torul, considerat �naintemergatorul lui Iisus Hristos, care propov�duia venirea acestuia, �ndemn�nd pe iudei la poc�in��.

Sf�nta Evanghelie ne poveste�te c� �i Iisus a venit din Galileea, pentru a fi botezat de Ioan, care, v�z�ndu-l, a spus: �Iat� Mielul lui Dumnezeu, Cel ce ridica p�catul lumii�. �i, ie�ind Iisus din apa Iordanului, �cerurile s-au deschis �i Duhul lui Dumnezeu s-a v�rsat pogor�ndu-se ca un porumbel �i venind peste El. �i glas din ceruri zicand: Acesta este Fiul Meu cel iubit �ntru care am binevoit�.
LILO
Postat pe 6 Ianuarie 2010 06:46
e adevarat LILO
yanyacharberet
Postat pe 6 Ianuarie 2010 12:01
Eu cred ca fara Dumnezeu nu reusim nimic in viata...Nu avem parte de iubire,de pacea noastra sufleteasca...Ma refer sa nu porti ura in suflet si sa iti pese de aproapele tau
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 14:06
Pt ca eu stiu ca exista acei oameni buni cumsecade,,care ei nu pot fii rai...Pt ca ei au o inima mai slaba si chiar daca vor sa fie rai ei nu pot.....Dar sunt oameni care au inima tare,,care ei pot sa isi coordoneze inima cu vor ei....Adica ei aleg cum sa fie....Ori buni,ori rai....Dar acei oameni care suntdin fire buni,,ei nu pot deveni rai....Dar acei buni trebuie sa invete sa isi coordoneze inima...Ca sa nu le-o coordoneze altii sa sa profite de omul bun...Pt ca asta nu inseamna daca daca esti bun,,trebuie sa fii si prost... Pt ca oamenii care sunt buni din fire,,nici macar societatea rea nu ii poate inrai...Dar ei trebuie sa invete sa isi coordoneze inima si sa nu lasa pe altii sa se foloseasca de ei....De acei oameni cu inima tare,care aleg sa fie oameni rai..
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 14:55
Pt ca oamenii care sunt buni din fire,,nici macar societatea rea nu ii poate inrai...Dar ei trebuie sa invete sa isi coordoneze inima si sa nu lasa pe altii sa se foloseasca de ei....De acei oameni cu inima tare,care aleg sa fie oameni rai..
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 14:58
Atunci cand cunosc o persoana ,mai intai incerc sa-i descopar calitatile si dupa defectele ca sa i le pot intelege ,asa ii pot acorda incredere pana la proba contrarie .Nu toti oameni sunt buni dar toti au cel putin o calitate ,devin rai datorita societati bolnave in care traim,uni isi pot controla iesirile, alti isi lasa comportamentul modelat de mediu in care traiesc,ajungand sa nu mai deosebeasca binele de rau.Si acestia trebuie ajutati ,nu poti raspunde cu rau unei persoane care ti-a facut rau ,pentru ca atunci devi ca si el .Iar Dumnezeu a lasat pe pamant si binele si raul .
garbo032800
Postat pe 7 Ianuarie 2010 17:01
Irinuca...ti-a aparut inca o clona..
ica2
Postat pe 7 Ianuarie 2010 18:04
De la: garbo032800, la data 2010-01-07 17:01:38 Atunci cand cunosc o persoana ,mai intai incerc sa-i descopar calitatile si dupa defectele ca sa i le pot intelege ,asa ii pot acorda incredere pana la proba contrarie .Nu toti oameni sunt buni dar toti au cel putin o calitate ,devin rai datorita societati bolnave in care traim,uni isi pot controla iesirile, alti isi lasa comportamentul modelat de mediu in care traiesc,ajungand sa nu mai deosebeasca binele de rau.Si acestia trebuie ajutati ,nu poti raspunde cu rau unei persoane care ti-a facut rau ,pentru ca atunci devi ca si el .Iar Dumnezeu a lasat pe pamant si binele si raul .
Asta asa este,,numai ca cateodata este greupt ca sunt mai multi rai decat buni...Te tot saturi de ei....Si trebuie ajutati,,daca vor sa fie ajutati....Pt ca daca ei nu asimileaza nimic....revin imediat la forma initiala..
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 20:52
Sa ne rugam la Dumnezeu sa ne ajute sa trecem cu brio peste toate rautatile oamenilor....Pe mine ma ajuta Dumnezeu,,dar ma simt nefericita la cata rautate se afla in jurul meu....Dar asta este,,,Viata merge inainte...Sa facem o rugaciune sa ne intareasca Dumnezeu si sa ne ajute sa trecem cu bine peste toate problemele vietii......Noapte buna
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:12
Doamne intareste-ne ca sa fim buni si sa nu ne afecteze si pe noi rautatea care se afla in jurul nostru....Doamane ajuta nopate buna
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:14
De la: buna01, la data 2010-01-07 23:14:40Doamne intareste-ne ca sa fim buni si sa nu ne afecteze si pe noi rautatea care se afla in jurul nostru....Doamane ajuta nopate buna
Doamne ajuta-ne....Noapte buna
omulsincer
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:15
ioi, mor

ce faci fata ? iti spui noapte buna singura ? tie de la tine
Anouk
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:22
ica...nu e clona.....e chiar ea......
tutankhamon
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:51
eu vreau sa vina bunica119!
pik_nik
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:53
De la: Anouk, la data 2010-01-07 23:22:17 ioi, mor

ce faci fata ? iti spui noapte buna singura ? tie de la tine

personalitate multipla...o sa aiba ceva de lucru fetitza cu psihologia...poate ca e mai bine sa faca psihiatrie ca acolo va fi de lucru la greu
sora_ilsi
Postat pe 7 Ianuarie 2010 23:56
ilsuca....mama...dar nu crezi ca e mai bine ca aceasta creatura sa zaca direct in camasa aia alba cu maneci lungi si cu curele...decat sa faca studii????io zic ca studentii de la medicina ar face studiu de caz bun pe ea....
tutankhamon
Postat pe 8 Ianuarie 2010 00:04
poate ca la inceput era doar o banala labilitate psihica, dar cand o iei pe caile diavolului si ti se pare ca esti pe ale lui Dumnezeu probabil ca ajungi la psihoze...
sora_ilsi
Postat pe 8 Ianuarie 2010 00:15
Intadevar numic nu putem face fara Dumnezeu.Iar puterea rugaciunii este mare,daca intradevar crezi poti sa muti si muntii.Iar adevarata rugaciune este atunci cind il simti pe Dumnezeu in inima.
minodora_50
Postat pe 8 Ianuarie 2010 12:54
De la: minodora_50, la data 2010-01-08 12:54:41Intadevar numic nu putem face fara Dumnezeu.Iar puterea rugaciunii este mare,daca intradevar crezi poti sa muti si muntii.Iar adevarata rugaciune este atunci cind il simti pe Dumnezeu in inima.
Asa este,,fara rugaciune nu reusim nimic pozitiv in viata...Indepartam tot ce este bun de la noi,,prin faptele negative pe care le facem.....Pt ca daca faci rau,,primesti rau,,pe cai pe care nici macar nu le pricepi...Pt ca multe sunt caile Domnului...Si inca ceva,,pt a putea duce o viata pozitiva,,trebuie sa ne indepartam de influentele negative,,ma refer la oamenii negativi....Adica traiesti intre ei,,la munca la scoala,,dar sa iti cauti prieteni pozitivi...Daca ai o probleme,,ceri un sfat de la un preot intelept...Nu de la toti preotii corupti dupa bani nemunciti,,pt ca si aia o diavoli in ei...
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:17
buna, irina. ce mai faci?
si_totusi
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:20
De la: buna01, la data 2010-01-08 14:17:09
De la: minodora_50, la data 2010-01-08 12:54:41Intadevar numic nu putem face fara Dumnezeu.Iar puterea rugaciunii este mare,daca intradevar crezi poti sa muti si muntii.Iar adevarata rugaciune este atunci cind il simti pe Dumnezeu in inima.
Asa este,,fara rugaciune nu reusim nimic pozitiv in viata...Indepartam tot ce este bun de la noi,,prin faptele negative pe care le facem.....Pt ca daca faci rau,,primesti rau,,pe cai pe care nici macar nu le pricepi...Pt ca multe sunt caile Domnului...Si inca ceva,,pt a putea duce o viata pozitiva,,trebuie sa ne indepartam de influentele negative,,ma refer la oamenii negativi....Adica traiesti intre ei,,la munca la scoala,,dar sa iti cauti prieteni pozitivi...Daca ai o probleme,,ceri un sfat de la un preot intelept...Nu de la toti preotii corupti dupa bani nemunciti,,pt ca si aia o diavoli in ei...
Si preotii corupti,care nu duc o viata curata..Au diavoli in ei si o sa incerce si ei,,sa te intoarca din drumul tau pozitiv pe care vrei sa il faci...De asta mare grija..Pt ca diavoli sunt peste tot,,chiar si in biserici pt a duce oamenii pe cai rele si sa ii faca nefericiti...Cum ar fii crestinele sa se casatoreasca cu ateisti ca sa le chinuie,,pt ca ateistii nu suporta crestinele pt ca au diavoli in ei...Ateistii sunt condusi de energii negative,,care le controleaza instinctele pt ca ei nu se roaga
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:20
Pt ca daca un om care vrea sa inceapa sa duca o viata curata,nu se indeparteaza de influentele negative,ma refer prietenii negativi..Nu are cum sa se schimbe,,pt ca la inceput,,omul este slab...Nehotarat in gandire....Este depedent de lucruri lumesti....Cum ar fii fumatul,,,pt ca ne putea lasa de fumat trebuie sa cautam prieteni nefumatoari...Asa si cu viata curata,,din moment ce ai prieteni negativi,,niciodata nu o sa te poti schimba pt ca esti influentat din toate partile cu pareri rele...
omulsincer
Postat pe 8 Ianuarie 2010 14:23
Deci eu ma supar pe voi .. de ce ii ascunserati medicamentele?
anakin
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:14
nu i-am ascuns medicamentele, i-am luat sticla aseara
Anouk
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:21
deci de la bautura face asa...

irinuco, si pe contul asta ramai la fel de imberba?
anakin
Postat pe 8 Ianuarie 2010 15:32
Dragi forumisti! Va dau o veste:maine plec la parintii mei si timp de ceva vreme ramaneti fara florin_c76.Dar va doresc toate cele bune si sa va fie dor de mine.Si pana maine noapte mai vb.
florin_c76
Postat pe 8 Ianuarie 2010 20:31
Va mai dau o veste:nu mai fac rating la topicul meu.Deci nu mai postez decat atunci cand am chef si unde vreau eu.Gata cu razboiul ca nu prinde bine la site.Din acest moment nu mai vreau audienta la topicul cu fidelitatea!Sa fiti sanatosi si voiosi!!!
florin_c76
Postat pe 8 Ianuarie 2010 21:15

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Amestecul Divinitatii in treburile pamantenilor! Soarta sau alegere?! 3 De la: micabis 22 Martie 2009 19:10
De ce oamenii ateisti care sunt pocaiti au ganduri rele si nu sunt statornici in gandirea lor?Dar si credinciosii care asculta de preoti sunt rai...Pt ca preotii ii invata pe oameni sa tolereze rautatea,adica sa fie toleranti cu oamenii rai si fac si ei l 128 De la: ingerasulluptator 17 Ianuarie 2012 23:58
Concurs 1 De la: marilenabelciug 9 Februarie 2009 18:08
Indemnizatie ing 1 De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31
papuceiiiiiiiiiiiii 1 De la: camiz2006 9 Februarie 2009 13:17
Setari Cookie-uri