De la: florin_c76, la data 2010-01-08 21:15:18Va mai dau o veste:nu mai fac rating la topicul meu.Deci nu mai postez decat atunci cand am chef si unde vreau eu.Gata cu razboiul ca nu prinde bine la site.Din acest moment nu mai vreau audienta la topicul cu fidelitatea!Sa fiti sanatosi si voiosi!!!Asa sa faci Florine....Sa ai vacanta placuta si sper sa vorbim curand...vA DORESC NUMAI BINE,,,tie si la familia ta |
||
omulsincer Postat pe 8 Ianuarie 2010 22:13 |
||
---|---|---|
pacat ca ne ferim sa mai vorbim de existenta LUI. nu realizam ca de fapt fara EL nu am exista . am incredere in DUMNEZEU, mi-a dat putere sa trec peste multe situatii si m-a intarit. MA Ajuta sa dau si altora sfaturi desi am doar 21 de ani. unii considera ca nu ai cine stie ce experienta la varsta asta.... DUMNEZEU MA LUMINEAZA SI II MULTUMESC PT TOATE SANSELE PE CARE MI LE-A DAT | ||
withnoreason Postat pe 9 Ianuarie 2010 11:45 |
||
De la: withnoreason, la data 2010-01-09 11:45:48pacat ca ne ferim sa mai vorbim de existenta LUI. nu realizam ca de fapt fara EL nu am exista . am incredere in DUMNEZEU, mi-a dat putere sa trec peste multe situatii si m-a intarit. MA Ajuta sa dau si altora sfaturi desi am doar 21 de ani. unii considera ca nu ai cine stie ce experienta la varsta asta.... DUMNEZEU MA LUMINEAZA SI II MULTUMESC PT TOATE SANSELE PE CARE MI LE-A DATPai oamenilor le este frica ca se va rade de ei..De parca ar trebui sa iti pese de ce zic oamenii,,de parca oamenii te-ar ajuta cu ceva...Sau si oamenii te ajuta,,atunci cand considera Dumnezeu ca meriti...Pt ca multe sunt caile Domnului,,si toate le primim asa cum face,,,Si tot prin oameni...Pt ca Dumnezeu lucreaza prin noi oamenii... |
||
|
||
omulsincer Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:35 |
||
Omul este cel care mereu greseste pt ca diavolul incearca sa incurce treburile omului,,ca sa il faca sa sufere sa intre in necazuri....Dar daca te rogi cu credinta si smerenie Dumnezeu o sa iti dea mereu solutii cum sa iesi din probleme si necazuri....Pt ca diavolul o sa incerce mereu sa incurce treburile omului,,pt ca stie ca omul este slab si pacatos....Ca doar ne tragem din Adam si Eva... | ||
omulsincer Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:38 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-09 14:38:41Omul este cel care mereu greseste pt ca diavolul incearca sa incurce treburile omului,,ca sa il faca sa sufere sa intre in necazuri....Dar daca te rogi cu credinta si smerenie Dumnezeu o sa iti dea mereu solutii cum sa iesi din probleme si necazuri....Pt ca diavolul o sa incerce mereu sa incurce treburile omului,,pt ca stie ca omul este slab si pacatos....Ca doar ne tragem din Adam si Eva...Dar daca omul se roaga cu credinta si este si recunoscator dupa ce l-a ajutat Dumnezeu....O sa inceapa sa ii mearga foarte bine,,in primul rand prin felul de a vedea lucrurile...Mai pozitive,,mai optimist.... |
||
omulsincer Postat pe 9 Ianuarie 2010 14:40 |
||
Cred ca cel mai important e sa crezi in ceea ce te rogi! | ||
florin_c76 Postat pe 9 Ianuarie 2010 15:52 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-01-09 15:52:39Cred ca cel mai important e sa crezi in ceea ce te rogi!Da asa este sa fii cu capul acolo atunci cand te rogi....Si sa te rogi la Dumnezeu sa te ajute sa iti supuie inima...Sa te ajute sa fii smerit...De asta trebuie sa te rogi asa cum poti,,ca sa ajungi sa te rogi cum trebuie....Vede Dumnezeu osteneala ta si nu te lasa... |
||
omulsincer Postat pe 9 Ianuarie 2010 20:25 |
||
De la: florin_c76, la data 2010-01-08 21:15:18Va mai dau o veste:nu mai fac rating la topicul meu.Deci nu mai postez decat atunci cand am chef si unde vreau eu.Gata cu razboiul ca nu prinde bine la site.Din acest moment nu mai vreau audienta la topicul cu fidelitatea!Sa fiti sanatosi si voiosi!!! Contezi pe efectul invers?! |
||
sora_ilsi Postat pe 10 Ianuarie 2010 00:05 |
||
Eu cred ca un crestin adevarat urmeaza exemplul lui IISUS...Care a fost trimis ca un exemplu pt noi...Asa ca un crestin,adevarat,trebuie sa isi invete semenii de bine asa cum a facut Hristos cu noi...El i-a certat pe oameni pt ca era rai,,dar nu i-a urat niciodata pt ca mereu ne-a invatat lucruri frumoase cum sa ne iubim unii pe altii...Si ce inseamna Iubirea...Pt ca atunci cand iti iubesti semenii,,,nu intorci rau cu rau..Pt ca oamenii gresesc,sunt slabi...De asta trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere...Un om crestin trebuie sa fie bun...Dar trebuie sa fie Sever..Sa fie Drept. | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:25 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-10 14:25:48Eu cred ca un crestin adevarat urmeaza exemplul lui IISUS...Care a fost trimis ca un exemplu pt noi...Asa ca un crestin,adevarat,trebuie sa isi invete semenii de bine asa cum a facut Hristos cu noi...El i-a certat pe oameni pt ca era rai,,dar nu i-a urat niciodata pt ca mereu ne-a invatat lucruri frumoase cum sa ne iubim unii pe altii...Si ce inseamna Iubirea...Pt ca atunci cand iti iubesti semenii,,,nu intorci rau cu rau..Pt ca oamenii gresesc,sunt slabi...De asta trebuie sa ne rugam la Dumnezeu sa ne dea putere.sa fim buni,sa fim severi,si sa nu intoarcem raul cu rau..Un om crestin trebuie sa fie bun...Dar trebuie sa fie Sever..Sa fie Drept.Pt ca oamenii cu sunt slabi si gresesc...Se lasa in voia sortii...Daca ii intorci raul cu rau,,aproapele tau niciodata nu va intelege ca a gresit...Si mai tare l-ai inrait...Si tie tot raul care il faci,ti se va intoarce inapoi.prin alti oameni de la care nici macar nu te astepti.. |
||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:28 |
||
Nu stiu de unde preotii au scos-o cu ragaciunea,,fara sa sfatuiasca deloc..au ales caile cel mai usoare fara prea multa bataie de cap.Pt ca nu se vad rezultate deloc....Pt ca practic sunt pacatele cel care ne indepartaeaza de Dumnezeu....Oamenii au nevoie mare de sfaturi...pt ca daca te rogi pt el si el triaeste tot in pacate,,si tu nu il sfatuiesti cum sa gaseasca calea cea buna...Nu se vede deloc rezultate.....Pt ca Hristos nu doar s-a rugat pt noi...El ne-a invatat lucruri frumoase de suflet...Cum ar fii iubirea noastra fata de semenii nostri.... | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:32 |
||
Alte crestine pot sa se casatoreasca...Dar eu nu vreau nu simt ca as dori asta....Prefer sa fiu un exemplu asa cum a fost Hristos....Apoi nu toate femeile sunt facute sa casatoreasca...Cum ar fii calugaritele....Eu pot fii o calugarita care traieste intre oameni,in societate.Asa ca nu vreau sa ma casatoresc...Nu vreau sa duc o viata de familie,,eu vreau sa duc o viata sfanta in rugaciune...Pt ca asa imi place mie,asa simt eu... | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:48 |
||
Pe mine ma intereseaza sa fac asa ce imi zice mie inima.....Nu imi place viata de familie,,mie imi place sa am linistea mea...asa cum au si calugaritele....Prefer sa fiu asa...Dar in societate,, | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 14:51 |
||
Dar nici nu ma duc eu la munastire ca sa ascult de ordinele altor calugarite,care sunt mai vechi....si sa respect regulile lor...Eu o sa imi traiesc viata in credinta asa cum simt eu si cum cred eu.....Eu pot trai intr-o viata sfanta in rugaciune si fara sa merg la munastire si sa execut ordinele la altii oameni....Eu o sa muncesc la fel ca un om normal...O sa invat oamenii de bine,,bineanteles ca nu o sa las pe altii sa profite de mine...Banii se castiga prin munca,,asa cum muncesc eu asa pot munci si alti oameni sanatosi...Nu stiu poate o sa simt sa ma castoresc,dar nu cred....apoi mie imi place viata asta linistita....si in rugaciune... | ||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:32 |
||
sincer?? esti varzaaaaaaaaaa iubotoo! | ||
fleurdelis Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:34 |
||
De la: fleurdelis, la data 2010-01-10 15:34:11sincer?? esti varzaaaaaaaaaa iubotoo!Cine vorbeste...Rade harb de oala sparta |
||
omulsincer Postat pe 10 Ianuarie 2010 15:35 |
||
Ma bucur ca am gasit asa un subiect pe acest forum, eu sunt de parere ca DUMNEZEU ne iubeste pe toti si are grija de fiecare in parte. DUMNEZEU ne binecuvanteaza la fiecare pas si cand avem necazuri nu trebuie sa ne speriem trebuie sa avem credinta ca totul se va rezolva si va fi spre bine. Credeti-ma va spun din experienta, Dumnezeu m-a ajutat la fiecare pas ca lucrurile in viata mea sa se aranjeze. | ||
lory_sallu Postat pe 10 Ianuarie 2010 22:03 |
||
De la: lory_sallu, la data 2010-01-10 22:03:27Ma bucur ca am gasit asa un subiect pe acest forum, eu sunt de parere ca DUMNEZEU ne iubeste pe toti si are grija de fiecare in parte. DUMNEZEU ne binecuvanteaza la fiecare pas si cand avem necazuri nu trebuie sa ne speriem trebuie sa avem credinta ca totul se va rezolva si va fi spre bine. Credeti-ma va spun din experienta, Dumnezeu m-a ajutat la fiecare pas ca lucrurile in viata mea sa se aranjeze.Asa este...Diavolul provoaca necazurile si bolile pt ca oamenii nu sunt protejati de Dumnezeu de asta,,,diavolul ii baga in tot felul de necazuri si ii face pe oameni sa se urasca intre ei...Diavolul lucreaza prin instictele omului,,daca omul nu se roaga...Si il impinge doar la suferinta,,la greseli...Dar omul daca se roaga,,Dumnezeu este milostiv si il scoate mereu pe oameni din necazuri....si din probleme |
||
omulsincer Postat pe 11 Ianuarie 2010 14:26 |
||
De la: lory_sallu, la data 2010-01-10 22:03:27Ma bucur ca am gasit asa un subiect pe acest forum, eu sunt de parere ca DUMNEZEU ne iubeste pe toti si are grija de fiecare in parte. DUMNEZEU ne binecuvanteaza la fiecare pas si cand avem necazuri nu trebuie sa ne speriem trebuie sa avem credinta ca totul se va rezolva si va fi spre bine. Credeti-ma va spun din experienta, Dumnezeu m-a ajutat la fiecare pas ca lucrurile in viata mea sa se aranjeze. Ma bucur pentru tine! Dumnezeu in dragostea Sa pentru oameni,vine intodeauna in sprijinul persoanei care cere ajutorul Lui.Ramai langa El ,cu increderea ca suntem sub protectia si ocrotirea Sa . De multe ori ,noi cre�tinii credem c� avem no�iuni clare ,dar tratam lucrurile superficial din punct de vedere spiritual. �tim c� cineva care se roag� nu poate fi ascultat dac� nu are via�a pus� la punct, moralitate pe toat� linia. �i la urm� s� spui Fac�-Se voia Ta, Tu Doamne esti pe primul loc, Tu decizi.... |
||
ica2 Postat pe 12 Ianuarie 2010 17:58 |
||
buna seara si bine vam gasit, dumnezeu sa fie in mintile si gandurile noastre , amin |
||
buna_01 Postat pe 12 Ianuarie 2010 19:15 |
||
De la: roze_diana, la data 2010-01-12 19:15:47buna seara si bine vam gasit, dumnezeu sa fie in mintile si gandurile noastre , aminBuna seara...Asa este,,,sa ne ajute Dumnezeu sa ne lumineze mintile la fiecare si sa ne ajute sa luom doar decizii intelepte.....Doamne ajuta-ne |
||
omulsincer Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:34 |
||
Amin irinuco! ce bine ca ai venit! |
||
pik_nik Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:36 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-01-12 21:36:59Amin irinuco!Si pe tine sa te ajute Dumnezeu sa iti dea minte,,poate gandesti si tu mai inteligent...Ca doar la tampenii iti sta capul ala |
||
omulsincer Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:38 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-01-12 21:36:59Amin irinuco!Si pe tine sa te ajute Dumnezeu sa iti dea minte,,poate gandesti si tu mai inteligent...Ca doar la tampenii iti sta capul ala |
||
omulsincer Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:38 |
||
mai irinuco, tu esti o tampenie??? | ||
pik_nik Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:40 |
||
De la: pik_nik, la data 2010-01-12 21:40:21mai irinuco, tu esti o tampenie???Pai nu m-am referit la mine....Eu doresc un barbat cu suflet bun si crestin suta la suta.....asa ca nu iti mai fa iluzii degeaba,,ca nu tot ce zboara se mananca..Nu toate femeile sunt fraiere |
||
omulsincer Postat pe 12 Ianuarie 2010 21:59 |
||
rose..Ce inseamna sa il avem pe Dumnezeu in mintea si in inima noastra? Se vorbeste in biblie de "Nasterea din Nou",cand Nicodim iL intreaba pe Mantuitorul : " Cum se poate naste un om bãtr�n?Poate el sã intre a doua oarã �n p�ntecele maicii sale, si sã se nascã din nou?."Omul vechi este �nlocuit cu o nouã creatie. Astfel fiinta umanã ca rezultat al nasterii de sus devine ce numim �n limbajul biblic un om nou. Fiinta nouã este rezultatul lucrãrii Duhului lui Dumnezeu asupra fiintei umane. Stim doar cã dacã un om se lasã sub influenta extraordinarã a nasterii din nou fãcutã de Duhul lui Dumnezeu , acea fiintã devine o faptura noua, o creatie nouã. Duhul Sfant are o actiune de curãtire si �noire a fiintei umane si sub aceasta influienta mintea si inima sunt schimbate .Astfel Dumnezeu locuieste in mintea si inima omului,chiar daca traieste in mijlocul ispitelor,credinciosul are tot timpul pe buze o rugaciune ,care izvoraste dintr-o inima curata si sincera.Reuseste sa stea in afara pacatului si sa traiasca o viata sfanta langa Dumnezeu. |
||
emanuelt25 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:03 |
||
emanuel,interesant subiect !Nasterea din nou este un proces spiritual de lunga durata care are loc in viata crestinului! Mantuitorul spunea ,"daca cineva nu se naste din Apa si din Duh ,nu poate vedea Imparatia Cerurilor".Practic ,apa simbolizeaza botezul in apa,iar Duh ,botezul cu Duhul Sfant . |
||
ica2 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:25 |
||
Botezul cu Duhul sfant este un termen care face uz de el ,teologii.Pe intelesul nostru as putea spune schimbarea vietii,a caracterului,omului,care o face numai Duhul Sfant.Prin puterile noastre omenesti nu putem sa realizam aceasta.Este un subiect complex,controversat...si mult de discutat. | ||
ica2 Postat pe 13 Ianuarie 2010 12:34 |
||
Asa este.....Pt ca asa trebuie sa fie orice om...Daca se roaga si are credinta,,,poti avea o inima curata chiar daca traiesti intr-o societate murdara de pacate...Daca te rogi sincer cu inima curata...Dumnezeu te invata cum sa te feresti de pacate si iti ghideaza pasii...Iti calauzeste drumul..Omul trebuie doar sa se roage,,,ca Dumnezeu mereu il va ajuta....Pt ca Dumnezeu este foarte bun si Milostiv..Un om care este cu adevarat al lui Dumnezeu....Crestinul sau preotul este un om Drept din toate privintele | ||
omulsincer Postat pe 13 Ianuarie 2010 14:01 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
glume | 5 | De la: Sal_a_toi 9 Septembrie 2011 13:16 |
pentru concurs | 1 | De la: june_dumitrescu 9 Februarie 2009 15:14 |
Croitoreasa cu experienta Bucuresti | 1 | De la: garbo227097 5 Octombrie 2011 18:56 |
|
||
Obiecte interzise? | 2 | De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35 |
VREI SI TU REDUCERI ??? | 1 | De la: mihaiamedeo 4 Februarie 2011 01:43 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară