RELATIA CU DUMNEZEU

Nedreptate a fost de cand este lumea pe acest pamant....Regii se considerau ei Dumnezeu...De parca ei ar putea conduce sufletele oamenilor...Erau atei,,,erau pe timpul razboiaelor.....
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:03
De la: Ioana007, la data 2010-01-15 22:02:23Vrei sa insinuezi ca preferau sa ii pupe in alta parte?E scandalos.
De fapt si eu cand pup pe cineva, ca sa fiu sincer, o fac discret, acasa la ea sau la mine, unde nu ne vede nimeni.
aha buna gluma..Vroiam sa zic...Ca crestinii nu asculta decat de Dumnezeul lor...Si le este frica doar de pacate,,,sa nu le savarseasca..
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:10
De la: buna01, la data 2010-01-15 22:10:22
De la: Ioana007, la data 2010-01-15 22:02:23Vrei sa insinuezi ca preferau sa ii pupe in alta parte?E scandalos.
De fapt si eu cand pup pe cineva, ca sa fiu sincer, o fac discret, acasa la ea sau la mine, unde nu ne vede nimeni.
aha buna gluma..Vroiam sa zic...Ca crestinii nu asculta decat de Dumnezeul lor...Si le este frica doar de pacate,,,sa nu le savarseasca..
Pt ca pacatele noastre ne indeparteaza de lumina lui Dumnezeu...Cu cat omul nu savaseste pacate,,,se apropie cu inima de Dumnezeu.....Pana chiar omul incepe sa se semene cu Hristos
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:11
De la: buna01, la data 2010-01-15 22:11:45
De la: buna01, la data 2010-01-15 22:10:22
Pt ca pacatele noastre ne indeparteaza de lumina lui Dumnezeu...Cu cat omul nu savaseste pacate,,,se apropie cu inima de Dumnezeu.....Pana chiar omul incepe sa se semene cu Hristos
Si cu cat acel om,,,se apropie cu inima de Dumnezeu,,ajunge chiar acel om sa fie un Dumnezeu intre oameni....Un purtator al cuvantului lui Dumnezeu....
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:12
Asta am vrut sa spun...Cu cat omul se departeaza de pacate,,cu atata se apropie cat mai mult cu inima de Dumnezeu.....De asta noi crestinii avem frica doar de pacate....Sa nu facem pacate,,in rest de nimic...Pt ca Dumnezeu il iubim....dar ne este frica de pedepsele lui satana,,pt ca prin pacate poti fii departat de Dumnezeu,,de asta omul sufera...Pt ca atunci satana are putere si libertate asupra omului pacatos.sa il chinuie..il intuneric.
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:15
De asta atunci cand ni se intampla vreun necaz...Trebuie sa ne intrebam ce pacat am facut? Pt ce am fost pedepsita,unde am gresit...Si sa il rog pe Dumnezeu sa imi arate greselile mele si sa imi dea putere sa mi le indrept....Sa ma ajut pe mine si sa ma ajute sa ii luminez si pe altii....
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:19
Am vrut sa intru aici...dar,ma scuzati...este un jurnal...???..
DORI_
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:23
Satana are puterea si libertatea sa chinuie oamenii pacatosi....In intuneric,sa nu gaseasca rezolvari pt problemele lor....Dar daca omul se roaga sa il ajute si nu uita sa fie recunoscator....Dumnezeu ajuta mereu pe acel om....Sa incercam sa nu facem rau,,,sa nu raspundem rau cu rau...Pt ca oamenii gresesc,,,si daca noi le raspundem cu rau..Atunci esti la fel ca ei si ii inraiesti si mai rau...Si pt asta esti pedepsit...Pt ca Dumnezeu iubeste pe toti oamenii,,chiar si pe cei rai....Dumnezeu iubeste oamenii,,dar nu le suporta pacatele..Dar din moment ce omul se pocaieste,,,Dumnezeu il primeste cu baratele deschise..De asta este pacat sa ne razbunam
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:23
Noapte buna pappapapa
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:24
Si fie ca Dumnezeu sa umble inima de iubire unii pt altiii...Si sa ne lumineze mintile noastre ca sa putem gasi si merge mereu pe drumul drept....O seara buna...Dumnezeu sa va binecuvanteze
omulsincer
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:25
De la: Dari_Daniela, la data 2010-01-15 22:23:28Am vrut sa intru aici...dar,ma scuzati...este un jurnal...???..

ihi ! jurnal de calatorie
LILO
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:30
baa nu! de cum sa devii nebun?!!! de dzeu fireste
fleurdelis
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:35
""Fie ca Dumnezeu sa "umble" la iubirea din inima noastra pt. unii pt altiii...Si sa ne lumineze mintile noastre!"" ???
DORI_
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:37
sa LUMINEZE mintile..ca sa arda ZBURATOARELE ce salasluiesc intru ele
(doamne iarta-ma!)
LILO
Postat pe 15 Ianuarie 2010 22:40
Pt ca un crestin adevarat,,isi va dedica viata lui Dumnezeu pt a fii pastor....Asa cum a fost Hristos pt a ajuta oitele pierdute,sa gaseasca drumul drept in viata...De a se conduce unii pe altii,,,in scopuri pozitive asa cum a facut Hristos cu noi...Pt ca noi suntem datori lui Hristos...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:27
De la: buna01, la data 2010-01-16 14:27:13Pt ca un crestin adevarat,,isi va dedica viata lui Dumnezeu pt a fii pastor....Asa cum a fost Hristos pt a ajuta oitele pierdute,sa gaseasca drumul drept in viata...De a se conduce unii pe altii,,,in scopuri pozitive asa cum a facut Hristos cu noi...Pt ca noi suntem datori lui Hristos...
Noi suntem datori lui Dumnezeu....Si asta este datoria noastra pe acest pamant de a ne construi unii pe altii....De a ne sprijini moral unii pe altii...Pt ca putea trai in pace si in iubire unii cu altii...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:28
De asta un crestin adevarat asculta doar de Dumnezeu si Cuvantul Lui....Si ii este frica doar de pacat...Si pe crestini ii uneste doar iubirea si datoria fata de Dumnezeu....Dar si iubirea unii pt altii...Pt ca din moment ce oamenii crestini sunt curati sufleteste este normal ca o sa predomine si iubirea,,,increderea,,respectul pacea....
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:31
De la: buna01, la data 2010-01-16 14:31:28De asta un crestin adevarat asculta doar de Dumnezeu si Cuvantul Lui....Si ii este frica doar de pacat...Si pe crestini ii uneste doar iubirea si datoria fata de Dumnezeu....Dar si iubirea unii pt altii...Pt ca din moment ce oamenii crestini sunt curati sufleteste este normal ca o sa predomine si iubirea,,,increderea,,respectul pacea....
Si de asta...Pt a ne putea curati sufletest avem nevoie de Dumnezeu....Sa ne rugam la Hristos sa ne de-a din puterea si curajul Lui....Sa ne dea din iubirea Lui....Pt a ne putea iubi aproapele....Sa ne dea din pacea Lui...De asta avem nevoie de o legatura personala cu Hristos.....Sa ne rugam,,Pt ca este pt binele nostru
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 14:34
Poate ca revin obsesiv cu acelasi citat din Biblie care imi place foarte mult si pentru ca se afla la capatul atator pagini de intelepciune il consider...de capatai...

Iata ce se afla scris in Noul Testament,Corinteni 12:4-10...

"Sunt felurite daruri,dar acelasi Duh;
sunt felurite slujbe,dar acelasi Domn;
sunt felurite lucrari,dar acelasi Dumnezeu,care lucreaza totul in toti.
Si fiecaruia i se da manifestarea Duhului spre folosul tuturor.

Caci unuia ii este dat,prin Duhul,cuvant de intelepciune;
altuia cuvant de cunostinta,datorita aceluiasi Duh;
altuia credinta prin acelasi Duh;
altuia daruri de vindecare,prin acelasi Duh;
altuia puterea sa faca minuni;
altuia prorocia;
altuia deosebirea Duhurilor;
altuia felurite limbi;
si altuia interpretarea limbilor." ....

dar toate astea...fara..."dragoste sunt o arama sunatoare sau un chimval rasunator"...

(Intaietatea Dragostei,Corinteni 13:1-13)

"Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate;
dragostea nu este invidioasa;
dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,
nu se poarta necuviincios,
nu cauta folosul sau,nu se aprinde de manie,nu se gandeste la rau,
nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,
sufera toate,crede toate,
nadajduieste toate,rabda toate.

Dragostea nu piere niciodata.

Prorociile se vor sfarsii;
limbile vor inceta;cunostiinta va avea sfarsit.
...deci,raman,aceste trei:
credinta,nadejdea si dragostea;

dar cea mai mare dintre ele este dragostea."
DORI_
Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:08
da,e obsesiv...
preciouss
Postat pe 16 Ianuarie 2010 16:34
De la: Dari_Daniela, la data 2010-01-16 16:08:47Poate ca revin obsesiv cu acelasi citat din Biblie care imi place foarte mult si pentru ca se afla la capatul atator pagini de intelepciune il consider...de capatai...

Iata ce se afla scris in Noul Testament,Corinteni 12:4-10...

"Sunt felurite daruri,dar acelasi Duh;
sunt felurite slujbe,dar acelasi Domn;
sunt felurite lucrari,dar acelasi Dumnezeu,care lucreaza totul in toti.
Si fiecaruia i se da manifestarea Duhului spre folosul tuturor.

Caci unuia ii este dat,prin Duhul,cuvant de intelepciune;
altuia cuvant de cunostinta,datorita aceluiasi Duh;
altuia credinta prin acelasi Duh;
altuia daruri de vindecare,prin acelasi Duh;
altuia puterea sa faca minuni;
altuia prorocia;
altuia deosebirea Duhurilor;
altuia felurite limbi;
si altuia interpretarea limbilor." ....

dar toate astea...fara..."dragoste sunt o arama sunatoare sau un chimval rasunator"...

(Intaietatea Dragostei,Corinteni 13:1-13)

"Dragostea este indelung rabdatoare,este plina de bunatate;
dragostea nu este invidioasa;
dragostea nu se lauda,nu se umfla de mandrie,
nu se poarta necuviincios,
nu cauta folosul sau,nu se aprinde de manie,nu se gandeste la rau,
nu se bucura de nelegiuire,ci se bucura de adevar,
sufera toate,crede toate,
nadajduieste toate,rabda toate.

Dragostea nu piere niciodata.

Prorociile se vor sfarsii;
limbile vor inceta;cunostiinta va avea sfarsit.
...deci,raman,aceste trei:
credinta,nadejdea si dragostea;

dar cea mai mare dintre ele este dragostea."
Acum nici un crestin nu este perfect....Fiecare crestin are firea lui...Apoi eu ma comport asa cum simt...Eu nu am patimi...ma stradui sa respect poruncile....Dar ma aprind atunci cand nu imi sunt respectate principiile....Toti oamenii se enerveaza....Ca cine zice ca nu se enerveaza sunt mincinosi....Mai bine te exteriorizezi,,decat sa tii in tine si sa faci rau la nevinovati.....
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:18
Acum sa nu ne asteptam de la un crestin sa nu greseasca...Si ei gresesc,,dar nu greseli asa mari....Cei pacatosi se uita la greselile minore,,ai crestinilor...In loc sa isi vada de pacatele lor,,care sunt cu carul...Fiecare om greseste...fiecare om se enerveaza...dar un crstin nu face rau...Dar sunt oamenii cei ri,care fac rau crestinilor..Si vor sa crestini sa taca din gura,de parca ei ar fii sclavi...fiecare face ceea ce considera el si crede in ce considera el....daca cineva se ia de mine,,il lovesc pt ca m-am saturat de rautatea oamenilor....
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:23
De la: buna01, la data 2010-01-16 21:23:30Acum sa nu ne asteptam de la un crestin sa nu greseasca...Si ei gresesc,,dar nu greseli asa mari....Cei pacatosi se uita la greselile minore,,ai crestinilor...In loc sa isi vada de pacatele lor,,care sunt cu carul...Fiecare om greseste...fiecare om se enerveaza...dar un crstin nu face rau...Dar sunt oamenii cei ri,care fac rau crestinilor..Si vor sa crestini sa taca din gura,de parca ei ar fii sclavi...fiecare face ceea ce considera el si crede in ce considera el....daca cineva se ia de mine,,il lovesc pt ca m-am saturat de rautatea oamenilor....
Pt ca mi-a ajuns cat am suportat rautatea oamenilor...Asa cum eu am trebuit sa indur rautatea lor,,asa si ei trebuie sa ma suporte....pt ca nu le-am facut nici un rau si au ras de mine....Asa ca or sa plateasca,,,o sa le aduc aminte in orice minut ce fel de oameni sunt...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:25
...pana o sa fuga toata lumea de tine?
sora_ilsi
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:29
litania de seara?
panty_C
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:33
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-16 21:29:55...pana o sa fuga toata lumea de tine?
Pai la facultate,,ce fac imbecilii...Cica nu lasa pe nimeni sa se apropie de mie,,ca sa devin si eu ca ei...Sunt niste imbecili rautaciosi...Crezi ca merita sa le vorbesc frumos...adica eu sa le suport rautatile..Cand ma asez eu in banca,se muta..Sunt rai...Ca ciuma....Nu are nimeni voie sa se apropie de mine ca se iau de ei...Ca sa ma lasa abandonata,,sa ma apropii de ei...Nu au in capul ala cred ca nici tarate...Lasa ca data viitoare o sa intru si mai in actiune....Sa ii lasa pe oamenii cumsecade in pace...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:34
De la: buna01, la data 2010-01-16 21:34:48
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-16 21:29:55...pana o sa fuga toata lumea de tine?
Pai la facultate,,ce fac imbecilii...Cica nu lasa pe nimeni sa se apropie de mie,,ca sa devin si eu ca ei...Sunt niste imbecili rautaciosi...Crezi ca merita sa le vorbesc frumos...adica eu sa le suport rautatile..Cand ma asez eu in banca,se muta..Sunt rai...Ca ciuma....Nu are nimeni voie sa se apropie de mine ca se iau de ei...Ca sa ma lasa abandonata,,sa ma apropii de ei...Nu au in capul ala cred ca nici tarate...Lasa ca data viitoare o sa intru si mai in actiune....Sa ii lasa pe oamenii cumsecade in pace...
Data viitoare,iau un scaun si le arunc in cap..Stiu ca iau,,dar ler le dau...imbecilii rautaciosi...Eu nu m-as incurca cu pisati din astia...Care habar nu au sa se comporte cu lumea..Si mai vor sa li se vorbeasca frumos....Ei daca ma cred crestina,,ma cred si proasta...Ei considera ca un om bun,,trebuie sa fie si prosti...Dar prostii sunt ei...Lasa ca anul asta o sa fiu si mai nebuna,pt ca m-am saturat de rautatile lor....Sunt ateistii...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 21:37
Of !!!Mai Irina ... Cum ne purtam noi cu semenii ,asa se poarta si Dumnezeu cu noi !Fiecare dintre noi este unic in felul lui ,nu trebuie sa pui tu etichete.Ca sunt sau nu credinciosi ...Sau ca toti sunt rai ...La rau ,trebuie sa raspunzi cu bine ,asa ne invata biblia .
ica2
Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:20
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:20:34Of !!!Mai Irina ... Cum ne purtam noi cu semenii ,asa se poarta si Dumnezeu cu noi !Fiecare dintre noi este unic in felul lui ,nu trebuie sa pui tu etichete.Ca sunt sau nu credinciosi ...Sau ca toti sunt rai ...La rau ,trebuie sa raspunzi cu bine ,asa ne invata biblia .
Pai eu,i-am invat de bine....Ca nu i-am invatat sa fie curvari....Asta a fost o umilinta care am facut-o pt Dumnezeu.....Dar lucrurile nu raman asa...O sa le aduc aminte in orice minut ce oameni sunt,de doi bani...Si ce curve sunt alea..
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:23
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:20:34Of !!!Mai Irina ... Cum ne purtam noi cu semenii ,asa se poarta si Dumnezeu cu noi !Fiecare dintre noi este unic in felul lui ,nu trebuie sa pui tu etichete.Ca sunt sau nu credinciosi ...Sau ca toti sunt rai ...La rau ,trebuie sa raspunzi cu bine ,asa ne invata biblia .
Pai eu,i-am invat de bine....Ca nu i-am invatat sa fie curvari....Asta a fost o umilinta care am facut-o pt Dumnezeu.....Dar lucrurile nu raman asa...O sa le aduc aminte in orice minut ce oameni sunt,de doi bani...Si ce curve sunt alea..
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Fwd : Limbaj civilizat 190 De la: mielutza 30 Iunie 2009 23:02
Obiecte interzise? 2 De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... 27 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05
educatia copiilor 47 De la: alfheim 4 Octombrie 2011 15:33
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara 3 De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34
Setari Cookie-uri