De la: buna01, la data 2010-01-16 22:23:17O sa ii umilesc si eu,,,pt ca nu fac doi bani..Si pt ca il cauta pe Dumnezeu doar atunci cand au nevoie de ceva....Pt ca nu suport pe puturosii astia..De la: ica2, la data 2010-01-16 22:20:34Of !!!Mai Irina ... Cum ne purtam noi cu semenii ,asa se poarta si Dumnezeu cu noi !Fiecare dintre noi este unic in felul lui ,nu trebuie sa pui tu etichete.Ca sunt sau nu credinciosi ...Sau ca toti sunt rai ...La rau ,trebuie sa raspunzi cu bine ,asa ne invata biblia .Pai eu,i-am invat de bine....Ca nu i-am invatat sa fie curvari....Asta a fost o umilinta care am facut-o pt Dumnezeu.....Dar lucrurile nu raman asa...O sa le aduc aminte in orice minut ce oameni sunt,de doi bani...Si ce curve sunt alea.. |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:24 |
||
---|---|---|
Ei m-au umilit pe mine....Eu o sa ii umilesc pe ei.....Pt ca sunt niste oameni care nu fac doi bani...Apoi eu nu uit pe nimeni....Sau il iert doar in momentul cand il vad,cu fata la pamant in fata lui Dumnezeu..Si nu mai face rau nimanui...Dar pana atunci,,lovesc in ei,,,pana nu mai pot..Pt ca nici ei nu au avut mila de mine...Si nimeni nu m-a ajutat,nu m-a invatat de bine....Cine rade la urma rade mai bine.. | ||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:27 |
||
Ei m-au umilit pe mine....Eu o sa ii umilesc pe ei.....Pt ca sunt niste oameni care nu fac doi bani...Apoi eu nu uit pe nimeni....Sau il iert doar in momentul cand il vad,cu fata la pamant in fata lui Dumnezeu..Si nu mai face rau nimanui...Dar pana atunci,,lovesc in ei,,,pana nu mai pot..Pt ca nici ei nu au avut mila de mine...Si nimeni nu m-a ajutat,nu m-a invatat de bine....Cine rade la urma rade mai bine.. | ||
|
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:27 |
||
Irina ,si inca ceva ...suntem noi o marturie buna pentru cei din jurul nostru ?Se poate lauda Dumnezeu cu noi ,asa cum facea cu Iov? In zilele noastre ,mai are EL oameni care raspandesc mireasma si lumina Lui? |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:27 |
||
Asa cum de mine nu i-a fost mila nimanui...asa nici mie nu o sa imi fie mila de nimeni...Pt ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni atunci cand am avut nevoie....Au vrut ca sa faca astea ca eu sa imi spal pacatele...Lasa ca acum o sa ii fac eu,,,sa isi spele ei pacatele..lor imputite... | ||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:30 |
||
Asa cum de mine nu i-a fost mila nimanui...asa nici mie nu o sa imi fie mila de nimeni...Pt ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni atunci cand am avut nevoie....Au vrut ca sa faca astea ca eu sa imi spal pacatele...Lasa ca acum o sa ii fac eu,,,sa isi spele ei pacatele..lor imputite... | ||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:30 |
||
"Dinte pentru dinte " vrei sa spui ...nu este Voia Lui ... E problema ta ,dar chiar ca o sa fuga toti de tine ,cum a spus Ilsi ! |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:31 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:27:24Irina ,si inca ceva ...suntem noi o marturie buna pentru cei din jurul nostru ?Se poate lauda Dumnezeu cu noi ,asa cum facea cu Iov?Pai doar prin pustii....Eu asa simt,,asa fac...daca gresesc o sa inteleg in timp....O sa invat din greselile mele....Dar acesti oameni rai fara suflet,,asta merita...Pt ca isi bat joc de oameni nevinovati....Poate ca asa vrea Dumnezeu sa ma comport cu ei....pt ca si ei s-au comportat asa cu mine...Pt ca si ei sa isi spele cumva pacatele lor nu....Ca si ei sa se chinuie asa,,cum m-au chinuit ei pe mine.... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:33 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:27:24Irina ,si inca ceva ...suntem noi o marturie buna pentru cei din jurul nostru ?Se poate lauda Dumnezeu cu noi ,asa cum facea cu Iov?Pai doar prin pustii....Eu asa simt,,asa fac...daca gresesc o sa inteleg in timp....O sa invat din greselile mele....Dar acesti oameni rai fara suflet,,asta merita...Pt ca isi bat joc de oameni nevinovati....Poate ca asa vrea Dumnezeu sa ma comport cu ei....pt ca si ei s-au comportat asa cu mine...Pt ca si ei sa isi spele cumva pacatele lor nu....Ca si ei sa se chinuie asa,,cum m-au chinuit ei pe mine.... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:33 |
||
Eliberaza-te de rautate si Iarta ,Iarta si iar IARTA ! De cate ori iertam pe aproapele nostru ?De sapezeci de ori cate sapte !Imagineaza-ti de cate ori trebuie sa iertam ! |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:34 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-16 22:33:57Ca nu m-au invatat nimic de bine..M-au invatat doar rautati...Au ras de mine....Oricum ei nu au inima curata....Ei sunt murdari sufleteste....De la: ica2, la data 2010-01-16 22:27:24Irina ,si inca ceva ...suntem noi o marturie buna pentru cei din jurul nostru ?Se poate lauda Dumnezeu cu noi ,asa cum facea cu Iov?Pai doar prin pustii....Eu asa simt,,asa fac...daca gresesc o sa inteleg in timp....O sa invat din greselile mele....Dar acesti oameni rai fara suflet,,asta merita...Pt ca isi bat joc de oameni nevinovati....Poate ca asa vrea Dumnezeu sa ma comport cu ei....pt ca si ei s-au comportat asa cu mine...Pt ca si ei sa isi spele cumva pacatele lor nu....Ca si ei sa se chinuie asa,,cum m-au chinuit ei pe mine.... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:35 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:34:17Eliberaza-te de rautate si Iarta ,Iarta si iar IARTA !rai sunt ei,,,pt ca vor sa ma invete doar de rau....Eu ii invat doar de bine...Ei sunt rai,,si tu esti tot rea....De asta esti buna prietena cu ei..Pt ca cine se aseamna se aduna |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:38 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:34:17Eliberaza-te de rautate si Iarta ,Iarta si iar IARTA !rai sunt ei,,,pt ca vor sa ma invete doar de rau....Eu ii invat doar de bine...Ei sunt rai,,si tu esti tot rea....De asta esti buna prietena cu ei..Pt ca cine se aseamna se aduna |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:38 |
||
Astfel vei capata vindecare sufletului tau ! Iertarea aduce vindecare ! Cred ca ai nevoie de prieteni sinceri in jurul tau ,daca inca nu ii ai ,poti sa ti-i faci ! |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:39 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:34:17Eliberaza-te de rautate si Iarta ,Iarta si iar IARTA !Trebuie sa ierti un om..Daca ii pare rau pt tot ce afacut si incearca sa isi rascumpere greseala..De oamenii rai trebuie sa te indepartezi..Dar ei nu au inima curata...Ei umbla sa ma traga in mizeria lor,,pt ca eu simt asta....Pt ca au intentii mizerabile impotriva mea..sa ,a faca a devin un lucru slab ca ei |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:40 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:34:17Eliberaza-te de rautate si Iarta ,Iarta si iar IARTA !Trebuie sa ierti un om..Daca ii pare rau pt tot ce afacut si incearca sa isi rascumpere greseala..De oamenii rai trebuie sa te indepartezi..Dar ei nu au inima curata...Ei umbla sa ma traga in mizeria lor,,pt ca eu simt asta....Pt ca au intentii mizerabile impotriva mea..sa ,a faca a devin un lucru slab ca ei |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:40 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:39:35Astfel vei capata vindecare sufletului tau ! Iertarea aduce vindecare !Pai pe oamenii sinceri ii faci clone? Sunt putini...Eu vreau in preajma mea,,oameni cu sufletul curat pt ca m-am saturat de rautati....Si la locul de munca snt nevoita sa suport oameni,,de care nu imi place de ei...Pt ca nu se roaga nu au credinta....Nu ma atrage nimic la acesti oameni... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:42 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:39:35Astfel vei capata vindecare sufletului tau ! Iertarea aduce vindecare !Pai pe oamenii sinceri ii faci clone? Sunt putini...Eu vreau in preajma mea,,oameni cu sufletul curat pt ca m-am saturat de rautati....Si la locul de munca snt nevoita sa suport oameni,,de care nu imi place de ei...Pt ca nu se roaga nu au credinta....Nu ma atrage nimic la acesti oameni... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:42 |
||
Nu intelegi...imi pare sincer rau ... Oare a fost o pierdere de timp acest dialog ? |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:43 |
||
Acesti oameni ma obosesc psihic pt ca ma stradui sa ii suport...Sa le suport gandirea negativa,pt ca ei nu se roaga....Eu vreau doar oameni care se roaga cu credinta in Dumnezeu in jurul meu....Nu oameni pacatosi care incearca tot felul de trucuri sa ma atraga in mizeria lor.... | ||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:45 |
||
poti fi sigura de asta, ica...la pierdera de timp ma refer... caracteristic persoanei in cauza: - judecarea altora - trufia etc... |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:47 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-16 22:47:36poti fi sigura de asta, ica...la pierdera de timp ma refer...Eu nu judec..Eu ma exteriorizez...Pt ca nu ma iau de nimeni degeaba,,care nu mi-a facut nimic....Nu atac oameni nevinovati care nu m-au jignit niciodata... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:49 |
||
De la: pantera_neagra, la data 2010-01-16 22:47:36poti fi sigura de asta, ica...la pierdera de timp ma refer...Eu nu judec..Eu ma exteriorizez...Pt ca nu ma iau de nimeni degeaba,,care nu mi-a facut nimic....Nu atac oameni nevinovati care nu m-au jignit niciodata... |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:49 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:43:02Nu intelegi...imi pare sincer rau ...Eu nu judec..Eu ma exteriorizez...Pt ca nu ma iau de nimeni degeaba,,care nu mi-a facut nimic....Nu atac oameni nevinovati care nu m-au jignit niciodata... Oamenii care imi plac mie..Tu le zici clone...Si cam la toti,,le cam sta in gat de noi..Si ne ataca,de parca noi ar trebui sa gandim asa cum vor ei....Noi gandim asa cum vrem noi...Nu cum vor altii...Pt ca numai oamenii slabi,,gandesc in turma si ataca in haite oameni nevinovati si sinceri |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:51 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-16 22:43:02Nu intelegi...imi pare sincer rau ...Eu nu judec..Eu ma exteriorizez...Pt ca nu ma iau de nimeni degeaba,,care nu mi-a facut nimic....Nu atac oameni nevinovati care nu m-au jignit niciodata... Oamenii care imi plac mie..Tu le zici clone...Si cam la toti,,le cam sta in gat de noi..Si ne ataca,de parca noi ar trebui sa gandim asa cum vor ei....Noi gandim asa cum vrem noi...Nu cum vor altii...Pt ca numai oamenii slabi,,gandesc in turma si ataca in haite oameni nevinovati si sinceri |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:51 |
||
am uitat; MINCIUNA!!! P.S. cu asta am incheiat - nu ma cita! |
||
panty_C Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:53 |
||
Acesti oameni ma obosesc pshic si nu ii suport prin preajma mea....Pe acesti oameni care nu au inima curata...Nu ii pot suporta prin preajma mea...Este un chin pt mine... | ||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:54 |
||
La seviciu ,acasa ,pe strada ,oriunde mergem noi ,nu intalnim oameni numai pe placul nostru ...sunt unii greu de multumit ,poate rautaciosi chiar... insa noi trebuie sa dovedim ca suntem cresini in orice imprejurare .Caracterul nostru trebuie sa se asemene cu modelul divin. Dumnezeu are mila de orice persoana cat de rea ar fi ,pentru ca este creatia Lui .Domnul Iisus nu a tratat cu rautate pe nimeni ,ba din contra ...cu IUBIRE si pe cei care L-au chinuit ,scuipat,jignit si rastignit.Intodeauna sa-ti amintesti aceasta imagine si daca Imparatul Imparatilor a cunoscut umilinta ...noi ce suntem pe acest pamant ? Unde ne situam ,cand este vorba de mandrie sau smerenie ? |
||
ica2 Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:54 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-16 22:54:30Acesti oameni ma obosesc pshic si nu ii suport prin preajma mea....Pe acesti oameni care nu au inima curata...Nu ii pot suporta prin preajma mea...Este un chin pt mine...Dar asa este..Atunci cand trebuie sa traiesti in societate....Este un chin pt mine,,sa suport acesti oameni atesti care nu se roaga,nu au credinta prin preajma mea...Au o gandirea vai de ea..Eu le spun ceva,,ei inteleg altceva...Normal daca nu se roaga |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:57 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-16 22:54:30Acesti oameni ma obosesc pshic si nu ii suport prin preajma mea....Pe acesti oameni care nu au inima curata...Nu ii pot suporta prin preajma mea...Este un chin pt mine...Dar asa este..Atunci cand trebuie sa traiesti in societate....Este un chin pt mine,,sa suport acesti oameni atesti care nu se roaga,nu au credinta prin preajma mea...Au o gandirea vai de ea..Eu le spun ceva,,ei inteleg altceva...Normal daca nu se roaga |
||
omulsincer Postat pe 16 Ianuarie 2010 22:57 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Barbatii sunt curvari si rai,,si dupa casatorie o femeie devine la fel ca ei? nu-i asa? | 38 | De la: ingerasulluptator 30 Octombrie 2011 21:39 |
Dumnezeu | 6 | De la: nuti_vio 22 Iulie 2010 22:44 |
Hey. Apelez putin la bunavointa voastra fetelor. | 5 | De la: Napolact 17 Noiembrie 2009 22:50 |
|
||
vopsea de par | 3 | De la: Micass 10 Iulie 2009 22:06 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară