RELATIA CU DUMNEZEU

"Eu le spun ceva,ei inteleg altceva..."spui tu Irina...

Asa cum fac eu cu tine ...
Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa iubesti oamenii de langa tine ,chiar rai fiind !
Sa ...mai multe !!!
ica2
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:01
Sper sa intalnesc si eu de oameni care imi place de ei si sa nu ma oboseasca prezenta lor....Ca de abia astept sa scap de ei,si sa nu ma mai uit inapoi...Ei ma plac,,,dar problema ca eu nu ii plac...Pt ca ei sunt egoisti si nu fac nimic din initiativa...Trebuie doar sa le spun....Si m-am saturatttttttttttttttt
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:01
De la: ica2, la data 2010-01-16 23:01:04Asa cum fac eu cu tine ...
Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa ...mai multe !!!
Eu sunt o persoana sincera si ceea ce nu imi place zic....Si sunt smerita doar in fata lui Dumnezeu....Tu ai gandirea ta si insisti in ea....Eu am gandirea mea si eu insist in ea...Pt ca stiu ce vreau....Mie daca nu imi convine ceva,,le spun..Fie ca sunt sefii,,fie cine fii,si presendintele....
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:03
De la: ica2, la data 2010-01-16 23:01:04 "Eu le spun ceva,ei inteleg altceva..."spui tu Irina...

Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa ...mai multe !!!
Iert oamenii care le pare rau,pt tot ce au facut...Si numai fac...de oamenii rai si egoisti prefer sa stau departe de ei....Pt ca daca nu ma indepartez de ei,,or sa incerce sa ma atraga si pe mine la rautatile lor...
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:05
De la: ica2, la data 2010-01-16 23:01:04 "Eu le spun ceva,ei inteleg altceva..."spui tu Irina...

Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa ...mai multe !!!
Iert oamenii care le pare rau,pt tot ce au facut...Si numai fac...de oamenii rai si egoisti prefer sa stau departe de ei....Pt ca daca nu ma indepartez de ei,,or sa incerce sa ma atraga si pe mine la rautatile lor...
omulsincer
Una este sa-ti exprimi parerea si alta este sa jignesti oamenii de langa tine!
ica2
Trebuie sa fi sincera cu tine insuti !
Sa te vezi asa cum esti !!!
ica2
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:07

Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa ...mai multe !!!
Eu prefer sa nu am oameni rai prin preajma...Cine spune ca trebuie sa suporti oamenii rai prin preajma,,sunt fara creier...Pt ca daca stai cu oameni rai prin preajma..Te inraiesti si tu fara sa iti dai seama...Pt ca si pshiologul zice...Evitati sa fiti in contact cu influente negative in preajma voastra...pt ca te schimbi fara sa iti dai seama...Devii ca ei
omulsincer

Nu uita:
Sa ierti
Sa fi smerita
Sa nu minti
Sa ...mai multe !!!
Eu prefer sa nu am oameni rai prin preajma...Cine spune ca trebuie sa suporti oamenii rai prin preajma,,sunt fara creier...Pt ca daca stai cu oameni rai prin preajma..Te inraiesti si tu fara sa iti dai seama...Pt ca si pshiologul zice...Evitati sa fiti in contact cu influente negative in preajma voastra...pt ca te schimbi fara sa iti dai seama...Devii ca ei
omulsincer

Pantera ,ai avut dreptate !
Gata !!!
Am plecat !
ica2
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:09
De la: ica2, la data 2010-01-16 23:05:29Una este sa-ti exprimi parerea si alta este sa jignesti oamenii de langa tine!
Dar si ei ma jignesc pe mine...Si ma necajesc...Eu daca spun la un om,ca ma deranjeaza nu lucru...Pai sa nu il mai faca...trebuie sa ii dau o lectie cumva nu? Sa nu mai deranjeze..Ca daca vede ca sunt prea buna,,ma ia de proasta si mi se urca in cap...asa cum fac barbatii cu femeile...Care isi bat joc de ele,le inseala...Le trimit la munca si ei dorm
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:10
De la: ica2, la data 2010-01-16 23:05:29Una este sa-ti exprimi parerea si alta este sa jignesti oamenii de langa tine!
Dar si ei ma jignesc pe mine...Si ma necajesc...Eu daca spun la un om,ca ma deranjeaza nu lucru...Pai sa nu il mai faca...trebuie sa ii dau o lectie cumva nu? Sa nu mai deranjeze..Ca daca vede ca sunt prea buna,,ma ia de proasta si mi se urca in cap...asa cum fac barbatii cu femeile...Care isi bat joc de ele,le inseala...Le trimit la munca si ei dorm
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:10
Eu o data,,ii spun la un om..Ca ma deranjaeza un lucru...Daca continua sa faca ceea ce mie nu imi place si ma deranjeaza...Nu mai vorbesc frumos...Data viitoare ii vorbesc cu urlete...Daca nu intelege de vorba buna..Aplic alte metode...Pt ca nu suport sa mi se urce lumea in cap si sa ma considere o proasta....Pt ca bunatatea nu inseamna prastie...DE ASTA NICI NU II LAS SA MA IA DE PROASTA....asa cum fac cu alte femei,,barbatii ...si asta pt ca femeile sunt vinovate,,pt ca le tolereaza tampeniile apoi se inraiesc si ele in preajma lor fara sa isi dea seama
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:15
De la: buna01, la data 2010-01-16 23:15:08Eu o data,,ii spun la un om..Ca ma deranjaeza un lucru...Daca continua sa faca ceea ce mie nu imi place si ma deranjeaza...Nu mai vorbesc frumos...Data viitoare ii vorbesc cu urlete...Daca nu intelege de vorba buna..Aplic alte metode...Pt ca nu suport sa mi se urce lumea in cap si sa ma considere o proasta....Pt ca bunatatea nu inseamna prostie...DE ASTA NICI NU II LAS SA MA IA DE PROASTA....asa cum fac cu alte femei,,barbatii ...si asta pt ca femeile sunt vinovate,,pt ca le tolereaza tampeniile apoi se inraiesc si ele in preajma lor fara sa isi dea seama
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:15
Noapte buna....Si Dumnezeu sa ne ocroteasca....Doamne ajuta
omulsincer
Postat pe 16 Ianuarie 2010 23:17
De la: ica2, la data 2008-10-24 23:52:18"FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE UNICUL SAU FIU ,PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA SI SA AIBA VIATA VESNICA "(Ioan 3:16)
Iata ca, Dumnezeu vrea sa aiba cu fiecare dintre noi o relatie prin FIUL SAU ISUS HRISTOS ...SI DE CE ? Pentru ca te iubeste si ma iubeste si ne vrea pe toti salvati ,mantuiti in Imparatia Cerurilor.
Sa nu stam nepasatori fat de o asa mare dragoste 1
Va doresc multe binecuvintari !

Dumnezeu sa ne ierte...trebuie sa ne rugam tot timpul..sa ajutam pe cei ce au nevoie..sa fim buni..
anisoara
Postat pe 17 Ianuarie 2010 16:53
De la: anisoara, la data 2010-01-17 16:53:56
De la: ica2, la data 2008-10-24 23:52:18"FIINDCA ATAT DE MULT A IUBIT DUMNEZEU LUMEA CA A DAT PE UNICUL SAU FIU ,PENTRU CA ORICINE CREDE IN EL SA NU PIARA SI SA AIBA VIATA VESNICA "(Ioan 3:16)
Iata ca, Dumnezeu vrea sa aiba cu fiecare dintre noi o relatie prin FIUL SAU ISUS HRISTOS ...SI DE CE ? Pentru ca te iubeste si ma iubeste si ne vrea pe toti salvati ,mantuiti in Imparatia Cerurilor.
Sa nu stam nepasatori fat de o asa mare dragoste 1
Va doresc multe binecuvintari !

Dumnezeu sa ne ierte...trebuie sa ne rugam tot timpul..sa ajutam pe cei ce au nevoie..sa fim buni..
Da dar ai grija si cu ajutorul...Pt ca trebuie sa ajuti dar sa nu lasi pe nimeni sa profite de tine....TOATE CU BUN SIMT SA NU II INVETI PE ALTII SA DEVINA NISTE PARAZITI
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:36
Feminismul va lipsi lumea de mame si de sotii crestine, iar egoismul va lipsi lumea de soti urmatori lui Hristos. Este nevoie a constientiza, cat mai repede, ca fiecare are chemarea lui, ca fiecare este luptat intru ale sale.

A intelege ca barbatul are datoria de a-si mantui femeia, copiii si pe sine, iar femeia pe aceea de a asculta de barbat si de a randui in chip odihnitor lumea in care vietuieste, este ceva ce tine de datoria fiecarui crestin. Acestea trebuiesc rostite in fata tuturor, cu curaj! La judecata, iubirea va fi criteriul de mantuire, insa sotii vor mai auzi inca o intrebare.

"Femeie, ai ascultat de barbatul tau precum Biserica a ascultat de Mine?"
"Barbate, ti-ai iubit femeia precum Eu Mi-am iubit Biserica si M-am dat pe sine-Mi pentru ea?"

Astfel, la sfarsit, din gura lui Hristos fiecare isi va auzi intrebarea sa. Raspunsul trebuie deci pregatit.
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:42
gata? a inceput slujba?

tzarcovnicu-i pregatit, bag seama
si_totusi
Postat pe 17 Ianuarie 2010 21:45
Eu sunt rationala si gandesc lucrurile la rece exact ca un barbat...Imi folosesc creierul si inima doar daca se merita.....Dar barbati chiar daca se merita ei nu folosesc inima....Ei folosesc creierul pt a spala creierul si a conduce femeia in favoarea sa...Barbatul nu este corect si constit....De asta femeile au devenit feministe...Si fac doar ce vor ele....Pt ca barbatul nu poate pretinde corectitudine de la o femeia.din moment ce el nu este constit..Normal ca femeia,nu il asculta..Nu il iubeste...Poate unele stau cu barbatii ca au copiii...Ca asa fac barbatii...Iti fac copiii si daca femeile nu fac ce zic ei....Barbatul isi ia jucariile si pleaca la alta femeie...Femeia nu trebuie sa mai aiba parinti....Trebuie doar sa curete dupa barbat...sa aiba grija de copii..Sa munceasca...Sa faca dragoste...Ca daca nu,,barbatul pleaca....Da,,,barbatii exploateaza femeile,,,apoi vor iubire....Sa fie iubiti...Eu cred ca sunt tampiti la cap...Daca vrei iubire,,,trebuie sa oferi iubire..
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:35
Ca sa poti pretinde iubire de la o femeie...Trebuie sa fii bun...Da sa fii bun,,dar sa nu fii prost...Sa fii bun dar sa fii sever...Pt ca datorita greselilor oamenilor ca confunda bunatatea cu prostia...Si sunt prea buni decat trebuie,,sufera...Pt ca sunt luati de prosti..Apoi devin egoisti si nu le mai pasa de nimeni...Dar asta din cauza prostiilor si slabiciunile lor....Si bunatatea asta are o limita..
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:35
Anisoara,trebuie... ,dar cam greu in zilele noastre!Doar cu ajutorul Lui vom izbuti,vom reusi,fara El...nu putem face mai nimic !
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:36
De la: buna01, la data 2010-01-17 22:35:29Eu sunt rationala si gandesc lucrurile la rece exact ca un barbat...Imi folosesc creierul si inima doar daca se merita.....Dar barbati chiar daca se merita ei nu folosesc inima....Ei folosesc creierul pt a spala creierul si a conduce femeia in favoarea sa...Barbatul nu este corect si cinstit....De asta femeile au devenit feministe...Si fac doar ce vor ele....Pt ca barbatul nu poate pretinde corectitudine de la o femeia.din moment ce el nu este cinstit..Normal ca femeia,nu il asculta..Nu il iubeste...Poate unele stau cu barbatii ca au copiii...Ca asa fac barbatii...Iti fac copiii si daca femeile nu fac ce zic ei....Barbatul isi ia jucariile si pleaca la alta femeie...Femeia nu trebuie sa mai aiba parinti....Trebuie doar sa curete dupa barbat...sa aiba grija de copii..Sa munceasca...Sa faca dragoste...Ca daca nu,,barbatul pleaca....Da,,,barbatii exploateaza femeile,,,apoi vor iubire....Sa fie iubiti...Eu cred ca sunt tampiti la cap...Daca vrei iubire,,,trebuie sa oferi iubire..
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:36
De la: buna01, la data 2010-01-17 22:36:40
De la: buna01, la data 2010-01-17 22:35:29Eu sunt rationala si gandesc lucrurile la rece exact ca un barbat...Imi folosesc creierul si inima doar daca se merita.....Dar barbati chiar daca se merita ei nu folosesc inima....Ei folosesc creierul pt a spala creierul si a conduce femeia in favoarea sa...Barbatul nu este corect si cinstit....De asta femeile au devenit feministe...Si fac doar ce vor ele....Pt ca barbatul nu poate pretinde corectitudine de la o femeia.din moment ce el nu este cinstit..Normal ca femeia,nu il asculta..Nu il iubeste...Poate unele stau cu barbatii ca au copiii...Ca asa fac barbatii...Iti fac copiii si daca femeile nu fac ce zic ei....Barbatul isi ia jucariile si pleaca la alta femeie...Femeia nu trebuie sa mai aiba parinti....Trebuie doar sa curete dupa barbat...sa aiba grija de copii..Sa munceasca...Sa faca dragoste...Ca daca nu,,barbatul pleaca....Da,,,barbatii exploateaza femeile,,,apoi vor iubire....Sa fie iubiti...Eu cred ca sunt tampiti la cap...Daca vrei iubire,,,trebuie sa oferi iubire..
Ca sa poti pretinde iubire de la o femeie...Trebuie sa fii bun...Da sa fii bun,,dar sa nu fii prost...Sa fii bun dar sa fii sever...Pt ca datorita greselilor oamenilor ca confunda bunatatea cu prostia...Si sunt prea buni decat trebuie,,sufera...Pt ca sunt luati de prosti..Apoi devin egoisti si nu le mai pasa de nimeni...Dar asta din cauza prostiilor si slabiciunile lor....Si bunatatea asta are o limita..
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:37
Irina,lasa discutiile cu barbatii si femeile,cred ca gasesti destule topicuri unde poti sa comentezi,mai bine abordeaza alt subiect...de exemplu :Despre Smerenie!
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:41
De la: ica2, la data 2010-01-17 22:41:26Irina,lasa discutiile cu barbatii si femeile,cred ca gasesti destule topicuri unde poti sa comentezi,mai bine abordeaza alt subiect...de exemplu :Despre Smerenie!
Ica mai omorat cu smerenia ta...Eu nu sunt o mironosita...Care sa imi las ochii in pamant si sa mi-o trag de imi sar capacele asa cum fac altele...Si fac avorturi,,omoara copii conceputi
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:43
Tut,mie dor de tine !Ce faci ?Esti bine ?
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:44
iote acilea: Despre orgasm multiplu!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:45
De la: buna01, la data 2010-01-17 22:43:41
De la: ica2, la data 2010-01-17 22:41:26Irina,lasa discutiile cu barbatii si femeile,cred ca gasesti destule topicuri unde poti sa comentezi,mai bine abordeaza alt subiect...de exemplu :Despre Smerenie!
Ica mai omorat cu smerenia ta...Eu nu sunt o mironosita...Care sa imi las ochii in pamant si sa mi-o trag de imi sar capacele asa cum fac altele...Si fac avorturi,,omoara copii conceputi
Sa te uiti pe google..Sa vezi cum altele femei,,care nu se pot numi....Se pot numi animale,nici macar asa..pt ca animalele nu isi moara copii...Au facut avorturi,,,se vad manutele.piciorusele...Nu au inima
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:46
Tocmai,nu degeaba am punctat acest subiect,l-am ales pentru ca este util si esential in viata crestinului autentic.
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
STUDII ONLINE???? 2 De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08
UN STROP DE IMAGINATIE SI DOUA MAINI DIBACE!!! ASTEPT PARERILE VOASTRE! 0 De la: 16 Martie 2010 11:27
Oare de ce la barbatii fara credinta nu le place sa le vorbesti despre Dumnezeu? Dumnezeu ne iubeste pe toti si vrea sa ne ajute sa ne construim unii pe altii ca sa putem trai in pace si armonie unii cu altii 51 De la: alfheim 16 Octombrie 2011 11:43
Nadejdea in Dumnezeu 11 De la: luptatoareacurajoasa 21 Iulie 2010 22:27
hai sa mai muncim pe net 1 De la: garbo020869 30 August 2009 17:30
Setari Cookie-uri