RELATIA CU DUMNEZEU

De la: ica2, la data 2010-01-17 22:44:01Tut,mie dor de tine !Ce faci ?Esti bine ?
Pai ce nu te descurci singurica....Ai nevoie de avocati?
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:53
Cauta pe google ,pe Dex si vezi explicatia cuvantului smerenie, se pare ca faci mari confuzii !!!
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:55
ica...prezent....am avut o saptamana mai grea...un deces in familie....socrul meu.... si nu prea am mai intrat...ca mi-o fost tare sila de niste raspunsuri date de niste persoane vis-a-vis de persoana decedata...si, in fond si la urma urmei, si vis-a-vis de mine...era cat pe ce sa imi sterg de tot contul...
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:57
Stiu ca este o pierdere de timp sa comunic cu tine,de aceea caut o persoana care are o maturitate spirituala.
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 22:59
De la: tutankhamon, la data 2010-01-17 22:57:47ica...prezent....am avut o saptamana mai grea...un deces in familie....socrul meu.... si nu prea am mai intrat...ca mi-o fost tare sila de niste raspunsuri date de niste persoane vis-a-vis de persoana decedata...si, in fond si la urma urmei, si vis-a-vis de mine...era cat pe ce sa imi sterg de tot contul...
Imi pare rau pt socrul tau...Dar lasa,,ca nu iti sterge contul..Ca o sa iti ducem lipsa
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:00
condoleante...

n-am stiut...

lasa,mami,ca-i intr-un loc mai bun,plin de verdeataza...
vegetarian,ce mai!
preciouss
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:00
De la: ica2, la data 2010-01-17 22:59:04Stiu ca este o pierdere de timp sa comunic cu tine,de aceea caut o persoana care are o maturitate spirituala.
Fiecare cu modul lui de a gandi..Eu inteleg smerenia altfel cu o intelegi tu....Dar poate sa sa iti schimbi si tu gandirea si o sa devii si tu o clona....Asa cum le zici tu la oamenii cinstiti si buni
omulsincer
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:01
Bine ai revenit tut! Si Sincere Condoleante !!!
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:02
multumesc fetelor......

preci.....nu mi-e de el.....ca, intr-un fel, si-a usurat suferinta....mi-e de sotul meu.....de asta m-a durut sufletul.....dar unii postanti nu prea inteleg asta si ma blameaza....nu e vorba de tine....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:06
Dumnezeu sa te intareasca !E greu cand pierzi pe cineva drag,vorbele sunt de prisos...
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:06
Despre smerenie

Mare bine este sa te predai voii lui Dumnezeu. Atunci in suflet este numai Domnul si nu alte ganduri, si el se roaga lui Dumnezeu cu minte curata si simte iubirea lui Dumnezeu, chiar daca s-ar chinui cu trupul.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:07
Cand sufletul s-a predat cu totul voii lui Dumnezeu, Domnul Insusi incepe sa-l calauzeasca si sufletul este invatat in chip nemijlocit de Dumnezeu, in vreme ce inainte era povatuit de invatatori si de Scripturi. Dar rareori se intampla ca Invatatorul sufletului sa fie Domnul Insusi prin harul Sfantului Duh, si putini sunt cei ce cunosc aceasta; numai cei ce vietuiesc dupa voia lui Dumnezeu.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:07
ica...eu sunt tare ca o stanca si suport cu intelegere niste evenimente absolut firesti si normale.....dar e atat de greu cand iti pierzi unul dintre parinti...si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea mie puterea sa il pot sustine si pe sotul meu....daca ma intelegi....
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:10
Omul mandru nu vrea sa vietuiasca dupa voia lui Dumnezeu; ii place sa se conduca el insusi si nu intelege ca omul nu are destula minte ca sa se conduca pe sine insusi, fara Dumnezeu. Si eu, cand traiam in lume si nu cunosteam inca pe Domnul si Duhul Sau Cel Sfant, nu stiam cat de mult ne iubeste Domnul si ma incredeam in mintea mea proprie.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:13
In fata mortii ,toti devenim vulnerabil si neputiciosi...Dar important este cum incheiem viata aici pe pamant...cu Dumnezeu sau fara...Dincolo ne asteapta vesnicia, fie spre o alta viata , fie .. moartea a doua.
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:14
Dar cand, prin Duhul Sfant, am cunoscut pe Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, atunci sufletul meu s-a predat lui Dumnezeu si de atunci primesc toate intristarile care vin asupra mea si zic �Domnul se uita la mine, de ce sa ma tem?� Dar inainte nu puteam trai asa.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:14
Ce mult ma bucur!Ce minunat sa ai o asa credinta si experienta cu Dumnezeu!
ica2
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:31
Pentru cel ce s-a predat voii lui Dumnezeu viata e mult mai usoara, pentru ca si atunci cand e in boala, in saracie si in prigoana, el gandeste asa: �Asa i-a placut lui Dumnezeu, si eu trebuie sa indur aceasta pentru pacatele mele�.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:38
Iata ca de multi ani bocesc in dureri de cap, greu de indurat dar folositoare, pentru ca prin boala sufletul se smereste. Sufletul meu vrea fierbinte sa se roage si sa faca priveghe, dar boala ma impiedica, fiindca trupul bolnav are nevoie de liniste si odihna; si L-am rugat mult pe Domnul sa ma vindece, dar El nu m-a ascultat.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:38
Inseamna ca lucrul nu-mi este de folos.
Dar iata ce s-a intamplat cu mine alta data, cand Domnul m-a ascultat de graba si m-a izbavit. Intr-o zi de praznic s-a dat la trapeza peste; si mancand, am inghitit un os de peste care a ramas prins in piept. Am chemat pe Sfantul Mare Mucenic Pantelimon cerandu-i sa ma vindece, pentru ca nici doctorul nu putea scoate osul din piept.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:39
Si cand am spus: �Vindeca-ma�, am primit in suflet raspunsul: �Iesi din trapeza, respira adanc si osul va iesi cu sange�. Am facut asa: am iesit, am respirat adanc, am tusit si un os mare de peste a tasnit afara cu sange. Si am inteles ca daca Domnul nu ma vindeca de durerile mele de cap, inseamna ca e de folos pentru sufletul meu sa bolesc astfel.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:39
Lucrul cel mai pretios pe lume e sa-L cunoastem pe Dumnezeu si sa intelegem, macar in parte, voia Lui.
Sufletul care a cunoscut pe Dumnezeu trebuie sa se predea intru toate voii lui Dumnezeu si sa traiasca inaintea Lui in frica si in iubire: in iubire, pentru ca Domnul este Iubire; in frica, pentru ca trebuie sa ne temem sa nu intristam pe Dumnezeu prin vreun gand rau.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:41
O, Doamne, fa ca prin putearea harului Sfantului Duh sa vietuim dupa sfanta Ta voie.
Cand harul e cu noi, mintea noastra e puternica; dar cand pierdem harul, atunci vedem neputinta noastra; vedem ca fara Dumnezeu nu putem nici macar gandi ceva bun.
Milostive Dumnezeule, Tu stii neputinta noasta. Ma rog Tie: da-mi duh smerit pentru ca, dupa milostivirea Ta, Tu dai sufletului smerit puterea de a vietui dupa voia ta si-i descoperi toate tainele Tale, dandu-i sa cunoasca cat de nesfarsit ne iubesti.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:41
fleurdelis
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:42
Cum stii daca vietuiesti dupa voia lui Dumnezeu?
Iata un semn: daca te intristezi pentru un lucru oarecare, inseamna ca nu te-ai predat pe deplin voii lui Dumnezeu, chiar daca tie ti se pare ca vietuiesti dupa voia Lui.
Cine vietuieste dupa voia lui Dumnezeu, acela nu se ingrijeste de nimic.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:45
Si daca are nevoie de vreun lucru, se preda pe sine insusi si lucrul de care are nevoie lui Dumnezeu. Si chiar daca nu-l dobandeste, ramane la fel de linistit, ca si cum l-ar avea.
Sufletul care s-a predat voii lui Dumnezeu nu se teme de nimic: nici de furtuna, nici de talhari, de nimic. Si orice i s-ar intampla, el spune �Asa i-a placut lui Dumnezeu�. Daca e bolnav, gandeste: �Inseama ca am nevoie de boala, altfel Dumnezeu nu mi-ar fi trimis-o�.
Si asa se pastreaza pacea in suflet si in trup.
tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:46
Toti ne chinuim pe pamant si cautam libertatea, dar putini sunt cei ce stiu in ce anume sta libertatea si unde se gaseste ea.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:47
Si eu doresc libertatea si o caut zi si noapte. Am inteles ca ea este la Dumnezeu si e data de Dumnezeu inimilor smerite care s-au pocait si si-au taiat voia proprie inaintea Lui. Celor ce se pocaiesc Domnul le da pacea Lui si libertatea de a-L iubi. Si nu e nimic mai bun pe lume decat a iubi pe Dumnezeu si aproapele. In aceasta isi gaseste sufletul odihna si bucuria.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:48
Noroade ale pamantului, cad in genunchi inaintea voasta si va rog cu lacrimi: �Veniti la Hristos! Eu cunosc iubirea Lui pentru voi. O cunosc si de aceea string intregului pamant. Daca nu cunosti ceva, cum voi vorbi despre aceasta?�

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:49
Vei intreba, poate: �Dar cum Il putem cunoaste pe Dumnezeu?� Eu, insa, spun ca vedem pe Domnul prin Duhul Sfant. Si tu, daca te smeresti, atunci si tu vei voi sa strigi despre El intregului pamant.

tutankhamon
Postat pe 17 Ianuarie 2010 23:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Baieti cum v-ar placea ca sa fie partenera voastra de viata,ca sa nu o inselati si sa o mintiti? 141 De la: moment31 17 Octombrie 2009 16:51
Bonuri de reducere.... 1 De la: danielatontsch 7 Octombrie 2009 14:32
STUDII ONLINE???? 2 De la: pik_nik 16 Octombrie 2009 17:08
Divorturile sunt foarte dureroase pt copiii...Eu cred ca ei simt ca lumea lor se destrama.. 15 De la: xenaluptatoareainimoasa 18 August 2010 22:55
Obiecte interzise? 2 De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35
Setari Cookie-uri