RELATIA CU DUMNEZEU

Asa te vreau mereu increzatoare,optimista si cu speranta in suflet ,Iaso!
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 18:57
De la: Nirvana, la data 2010-01-18 16:05:52Cati dintre cei care au lasat mesaje pe acest topic, care vorbesc despre rautate, invidie, gelozie, ura; despre cat de urate sunt aceste sentimente , aveti puterea de autocontrol in a va reprima aceste stari si a le inlocui cu cele pe placul lui Dumnezeu?
La vorbe ne pricepen cu totii de minune...............insa la capitolul FAPTE...........cam lasam de dorit.
Pai prin rugaciune...Omul se poate ruga..Spre exemplu eu atunci cand imi dau seama,,ca as avea instincte de invidie..Ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa nu mai fiu...Sau sa ma ajute sa imi vad greselile mele si sa imi dea putere sa mi le indrept
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 21:48
De la: buna01, la data 2010-01-18 21:48:39
De la: Nirvana, la data 2010-01-18 16:05:52Cati dintre cei care au lasat mesaje pe acest topic, care vorbesc despre rautate, invidie, gelozie, ura; despre cat de urate sunt aceste sentimente , aveti puterea de autocontrol in a va reprima aceste stari si a le inlocui cu cele pe placul lui Dumnezeu?
La vorbe ne pricepen cu totii de minune...............insa la capitolul FAPTE...........cam lasam de dorit.
Pai prin rugaciune...Omul se poate ruga..Spre exemplu eu atunci cand imi dau seama,,ca as avea instincte de invidie..Ma rog sa ma ajute Dumnezeu sa nu mai fiu...Sau sa ma ajute sa imi vad greselile mele si sa imi dea putere sa mi le indrept
Pt ca noi oamenii suntem slabi..Atunci cand imi dau seama ca imi vine in gand vreau lucru rau...Ma rog la iisus sa im dea putere sa trec peste...SA evit gandurile rele...Si sa le inmultesc pe cele bune
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 21:56
"instinte de invidie"??? Unde ai invatat limba romana ,Irina?
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:05
De la: ica2, la data 2010-01-18 22:05:17"instinte de invidie"??? Unde ai invatat limba romana ,Irina?
Parca erai smerita?TE-ai facut profesoara de romana..?Sau smerenia este doar pt mine? Asa ma crezi de fraiera? Smerenia este doar pt Dumnezeu nu pt oameni rai
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:07
Irinooooooooooo !!!! Esti maestra ! Nici genialul Caragiale n-a ilustrat anacolutul mai bine ca tine ! Tine-o tot asa , ca vei face PRAF limba romana !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:11
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:11:47Irinooooooooooo !!!! Esti maestra ! Nici genialul Caragiale n-a ilustrat anacolutul mai bine ca tine ! Tine-o tot asa , ca vei face PRAF limba romana !
O schimb eu....
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:13
Te sperii si tu de ce idei iti debiteaza neuronul ! Esti cumva membru al Academiei Romane si noi nu stim ??? Lasa limba romana asa cum au stabilit-o cei ce se pricep si...mai pune mana si pe o carte de gramatica ! Se incepe studiul la clasa a III-a ! N-ar strica sa incepi si tu tot de la acel nivel !!! Daca ai nevoie de meditatii, ma ofer voluntar ! Si ti le dau GRATUIT ! Poate asa se mai lipeste ceva si de tine !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:22
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:22:44Te sperii si tu de ce idei iti debiteaza neuronul ! Esti cumva membru al Academiei Romane si noi nu stim ??? Lasa limba romana asa cum au stabilit-o cei ce se pricep si...mai pune mana si pe o carte de gramatica ! Se incepe studiul la clasa a III-a ! N-ar strica sa incepi si tu tot de la acel nivel !!! Daca ai nevoie de meditatii, ma ofer voluntar ! Si ti le dau GRATUIT ! Poate asa se mai lipeste ceva si de tine !
Eu zic sa iti pui mai bine la punct partea ta morala...Dar stii tu ca oamenii prosti mor de grija altuia...Eu scriu asa cumi imi place mie,nu cum vor altii...Daca nu iti convine nu citi
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:28
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:22:44Te sperii si tu de ce idei iti debiteaza neuronul ! Esti cumva membru al Academiei Romane si noi nu stim ??? Lasa limba romana asa cum au stabilit-o cei ce se pricep si...mai pune mana si pe o carte de gramatica ! Se incepe studiul la clasa a III-a ! N-ar strica sa incepi si tu tot de la acel nivel !!! Daca ai nevoie de meditatii, ma ofer voluntar ! Si ti le dau GRATUIT ! Poate asa se mai lipeste ceva si de tine !
Tu cine te crezi ca sa imi spui mie cum sa scriu....Tampitule
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:30
De la: buna01, la data 2010-01-18 22:30:01
Tu cine te crezi ca sa imi spui mie cum sa scriu....Tampitule
Om de doi bani,,care mori de grija altuia..Ca la rautati va luati repede unii dupa altii...Dar cand sa faceti un lucru bun....Nu faceti....Oameni de nimic
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:31
Stau FOARTE BINE si cu partea morala si cu cea intelectuala ! Tocmai de aceea ma enerveaza modul in care TORTUREZI limba romana ! Si cum , puii mei, sa nu citesc ce scrii, daca peste tot dau de tine ??? LASA-NE, LASA-NE , ca ne-am plictisit de aberatiile tale !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:33
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:33:04Stau FOARTE BINE si cu partea morala si cu cea intelectuala ! Tocmai de aceea ma enerveaza modul in care TORTUREZI limba romana ! Si cum , puii mei, sa nu citesc ce scrii, daca peste tot dau de tine ??? LASA-NE, LASA-NE , ca ne-am plictisit de aberatiile tale !
Daca te-ai saturat...Mars ca si eu.m-am saturat de aberatiile tale proaste...Ca doar de rautati sunteti buni...De altceva nimic....De parca te-ai fii bagat eu in seama...Nu iti place msajul meu..Citeste-l pe al lui ,ica....Si pe al meu..Ignora-l ca nu te obliga nimeni sa citesti
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:36
irinuca...cred ca e timpul sa-ti faci alt cont.....asta de maine nu-l vei mai avea....si poate inveti sa vorbesti...mars spune-i boului care ti-o trage si nu-ti plateste....
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:39
Irino !!!! Piei SATANA !!! Fata esti PROASTA rau, daca ma faci " tampit " " Nici macar diferenta dintre un barbat si o femeie nu poti s-o faci ??? Credeam ca doar limba romana trebuie s-o inveti , dar vad ca nici la biologie nu stai prea bine ! Sau ai "orbu' gainilor" ? De fapt...iti cer prea mult !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:44
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:44:14Irino !!!! Piei SATANA !!! Fata esti PROASTA rau, daca ma faci " tampit " " Nici macar diferenta dintre un barbat si o femeie nu poti s-o faci ??? Credeam ca doar limba romana trebuie s-o inveti , dar vad ca nici la biologie nu stai prea bine ! Sau ai "orbu' gainilor" ? De fapt...iti cer prea mult !
Vaca proasta....incaltata
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:46
toata lumea o iubeste pe irinuca
pik_nik
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:47
De la: tutankhamon, la data 2010-01-18 22:39:04irinuca...cred ca e timpul sa-ti faci alt cont.....asta de maine nu-l vei mai avea....si poate inveti sa vorbesti...mars spune-i boului care ti-o trage si nu-ti plateste....
O sa vorbesc frumos,doar atunci cand mie se vorbeste frumos....Pana atunci pauza...Poti sa mi-l inchizi ca doar atata stiti...Sa faceti rautati...Ca de la altceva nu sunteti buni....Lasa ca are Dumnezeu grija si de tine si de altii care au grija mea...Toate se intorc,,,nu ma preocup
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:48
De la: buna01, la data 2010-01-18 22:48:07
De la: tutankhamon, la data 2010-01-18 22:39:04irinuca...cred ca e timpul sa-ti faci alt cont.....asta de maine nu-l vei mai avea....si poate inveti sa vorbesti...mars spune-i boului care ti-o trage si nu-ti plateste....
O sa vorbesc frumos,doar atunci cand mie se vorbeste frumos....Pana atunci pauza...Poti sa mi-l inchizi ca doar atata stiti...Sa faceti rautati...Ca de la altceva nu sunteti buni....Lasa ca are Dumnezeu grija si de tine si de altii care au grija mea...Toate se intorc,,,nu ma preocup
Ca oricum de la oameni ca voi....Nu ma pot astepta de la lucruri bune....De asta ma feresc de voi..asa cum ma feresc de raie
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:50
De la: buna01, la data 2010-01-18 22:46:26
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:44:14Irino !!!! Piei SATANA !!! Fata esti PROASTA rau, daca ma faci " tampit " " Nici macar diferenta dintre un barbat si o femeie nu poti s-o faci ??? Credeam ca doar limba romana trebuie s-o inveti , dar vad ca nici la biologie nu stai prea bine ! Sau ai "orbu' gainilor" ? De fapt...iti cer prea mult !

Mai ai invective ??? Vomita tot, poate te usurezi si tu...
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:50
Asa cum voi aveti grija mea...Lasa ca are Dumnezeu grija voastra....nu ma preocup...toate le primiti dupa nima voastra,numai ca voi nu prea intelegeti...Sau nu vreti sa intelegeti
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:52
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 22:50:54
De la: buna01, la data 2010-01-18 22:46:26

Mai ai invective ??? Vomita tot, poate te usurezi si tu...
Maimuta imputita..Asta ca sa nu mai deranjezi
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:55
stim ce esti, irinuco
pik_nik
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:56
Auzi la ea..."marsi"!Poate sa existe in vocabularul unui crestin asa ceva ?Pai ce fel de individa esti tu ,Irina?Te-am tratat cu multa ingaduinta pana acum,dar se pare ca trebuie sa schimb modul de adresare ...
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 22:59
De la: buna01, la data 2010-01-18 22:52:51Asa cum voi aveti grija mea...Lasa ca are Dumnezeu grija voastra....nu ma preocup...toate le primiti dupa inima voastra,numai ca voi nu prea intelegeti...Sau nu vreti sa intelegeti
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:01
De la: ica2, la data 2010-01-18 22:59:37Auzi la ea..."marsi"!Poate sa existe in vocabularul unui crestin asa ceva ?Pai ce fel de individa esti tu ,Irina?Te-am tratat cu multa ingaduinta pana acum,dar se pare ca trebuie sa schimb modul de adresare ...
Daca te-ai saturat...Mars ca si eu.m-am saturat de aberatiile tale proaste...Ca doar de rautati sunteti buni...De altceva nimic....De parca te-ai fii bagat eu in seama...Nu iti place msajul meu..Citeste-l pe al lui ,ica....Si pe al meu..Ignora-l ca nu te obliga nimeni sa citesti......Mai esti si mincinoasa....Crestino
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:05
Poate iti cerem prea mult,Irina...sa lasam gramatica,limba romana s.a.m.d.Dar se pare ca nici cu religia nu stai bine...Atunci ce cauti pe aici?
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:06
irinuco, stim ca suferi fato, dar fa-o si tu in tacere.
mcrinelam
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:06
De la: buna01, la data 2010-01-18 23:05:54
De la: ica2, la data 2010-01-18 22:59:37Auzi la ea..."marsi"!Poate sa existe in vocabularul unui crestin asa ceva ?Pai ce fel de individa esti tu ,Irina?Te-am tratat cu multa ingaduinta pana acum,dar se pare ca trebuie sa schimb modul de adresare ...
Daca te-ai saturat...Mars ca si eu.m-am saturat de aberatiile tale proaste...Ca doar de rautati sunteti buni...De altceva nimic....De parca te-ai fii bagat eu in seama...Nu iti place msajul meu..Citeste-l pe al lui ,ica....Si pe al meu..Ignora-l ca nu te obliga nimeni sa citesti......Mai esti si mincinoasa....Crestino
Eu am scris corect si data trecuta...Tu esti o mincinoasa si rea..Si mai zici ca esti crestina...Crestina smerita si mincinoasa.,,,mironosita
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:08
Daca eu sunt maimuta, tu ce esti ??? Cred ca
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:10

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
buna 38 De la: stella_andre 10 Mai 2010 00:37
O intrebare stupida dar e pe bune ! 12 De la: pik_nik 9 Iulie 2009 19:52
GOD bless you all........... 11 De la: moment31 1 Noiembrie 2009 15:50
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
Inghetata 83 De la: tutankhamon 13 Iulie 2009 01:26