RELATIA CU DUMNEZEU

du-te irinuco de te culca fato, ca e tarziu pentru tine si vad ca neuronul iti face fitze.
mcrinelam
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:11
deci am ramas masca....irino...tu esti tampita fata sau te prefaci??? tu cui ii spui tembelo "mars"?...celei care a deschis topicul??? sau la nebunia din capul tau nu mai faci diferenta??? pai tampito....daca nu deschidea ica topicul cu dumnezeu...tu unde iti mai bagai aberatiile???
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:17
vio.....aceeasi poveste si cu mine...irina e ferm convinsa ca si eu sunt barbat.....hi hi hi....cred ca are o obsesie cu barbatii....fie nu are....fie mananca p...a pe paine....
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:19
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 23:10:58 Daca eu sunt maimuta, tu ce esti ??? Cred ca
Voi sunteti rai ca niste ciume.....De asta nu le pasa la nimeni de voi....Sunteti facuti doar ca sa faceti rautati..Si sa suparati pe altii....Dar lasa ca are Dumnezeu grija de voi
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:19
De la: tutankhamon, la data 2010-01-18 23:17:02deci am ramas masca....irino...tu esti tampita fata sau te prefaci??? tu cui ii spui tembelo "mars"?...celei care a deschis topicul??? sau la nebunia din capul tau nu mai faci diferenta??? pai tampito....daca nu deschidea ica topicul cu dumnezeu...tu unde iti mai bagai aberatiile???
Nu i-am spus ei mars....Eu i-am trimis mesajul ca sa vada,,ca am scris corect...Si ca ea este mincinoasa..Si se ma da crestina smerita mincinoasa...Eu sunt crestina care spun lucrurilor pe nume...Nu ma invart in jurul cozii
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:22
Nu ma preocup eu...Ca Asa cum voi aveti grija mea...Asa Dumnezeu va avea grija voastra...Pe mine ma va rasplati...Si pe voi,,,va va da dupa inima voastra....Asa ca nu ma preocup...Sa dormiti bine
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:23
Si tu esti mai breaza ? Inca nu te-ai saturat de aberat ??? Atunci mai zii !!! Citesc maine ce mai vomiti ca acum mi-e somn . Domnul sa te aiba in paza si sa-ti protejeze neuronul !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:25
De la: tutankhamon, la data 2010-01-18 23:19:03vio.....aceeasi poveste si cu mine...irina e ferm convinsa ca si eu sunt barbat.....hi hi hi....cred ca are o obsesie cu barbatii....fie nu are....fie mananca p...a pe paine....

la cat e de disperata, cred ca prima varianta e cea corecta
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:27
Dar nu este vorba cat de corect ai scris Irina,este deranjant cum jignesti pe toata lumea...Nu crezi ca ....chestiile astea, tine in primul rand de educatie,de cei sapte ani de acasa,cum poti vorbi asa?
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:28
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 23:25:29Si tu esti mai breaza ? Inca nu te-ai saturat de aberat ??? Atunci mai zii !!! Citesc maine ce mai vomiti ca acum mi-e somn . Domnul sa te aiba in paza si sa-ti protejeze neuronul !
Vaca hermafrodita....proasta....Parazita
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:28
De la: buna01, la data 2010-01-18 23:28:52
De la: eu_vio, la data 2010-01-18 23:25:29Si tu esti mai breaza ? Inca nu te-ai saturat de aberat ??? Atunci mai zii !!! Citesc maine ce mai vomiti ca acum mi-e somn . Domnul sa te aiba in paza si sa-ti protejeze neuronul !
Vaca hermafrodita....proasta....Parazita

mai zii , ca zici bine...femeia lui Dumnezeu ce te consideri !
eu_vio
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:31
irino,dumnezeu sa aiba "mila" cu tine...
LILO
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:32
irino...tu chiar in seara asta ai intrecut masura....tu cu cine crezi ca vorbesti pe aici??? crezi ca suntem niste prosti, ca tu sa ne faci in toate felurile??? cum iti permiti sa te erijezi in mesagerul domnului??? nici macar virgina nu mai esti, ca sa fii a doua ioana d'arc....asa ca nu ne mai impuia capul cu aberatiile tale....

lasa-ne sa discernem noi ce e rau si ce e bine....si daca cuvintele tale sunt cele bune, te vom urma....dar, deocamdata, nu ne-ai castigat cu nimic....nu ai castigat poate decat numai mila noastra, pentru ca esti fara nici o sansa de a scapa de aceste boli care te macina - nebunia si dorinta de a fi prima....mami...nu esti....si nici nu vei fi vreodata...intelege o data pemtru totdeauna...adevaratii mesageri ai domnului nu se manifesta asa ca tine....
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:37
Irina,noi chiar te iubim ...asa cum esti!Dar lasa jignirile...folosesti cuvinte care nu fac cinste unui crestin si nici lui Dumnezeu!
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:38
Tut ,are dreptate!Nu incerca sa domini ,sa fi prima ,stai mai in umbra ,ca asa iti sta mai bine!
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:42
De la: ica2, la data 2010-01-18 23:38:08Irina,noi chiar te iubim ...asa cum esti!Dar lasa jignirile...folosesti cuvinte care nu fac cinste unui crestin si nici lui Dumnezeu!
Pai tu ai mintit...Asta este mia grav....oricum lasa ca stiu eu de ce ma suparati...Pt ca sunteti rai si invidiosi...Oricum nu ma afecteaza pe mine,,rautatea voastra...Ca oricum atata stiti atata faceti...Si apoi va mirati de ce nu va ajuta Dumnezeu
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:42
De la: ica2, la data 2010-01-18 23:42:05Tut ,are dreptate!Nu incerca sa domini ,sa fi prima ,stai mai in umbra ,ca asa iti sta mai bine!
Eu nu domin in favoarea mea Eu domin asa cum este corect....Eu sunt corecta si pretind corectitudine....Dar voi nu sunteti corecti si nu puteti pretinde nimic
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:45
Irinuca ,te aduc inaintea Domnului la rugaciunea de seara, sper sa mai am trecere...ca dupa discutia cu tine pe acest topic,nu stiu ce sanse am sa fiu auzita!
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:46
De la: buna01, la data 2010-01-18 23:45:53
De la: ica2, la data 2010-01-18 23:42:05Tut ,are dreptate!Nu incerca sa domini ,sa fi prima ,stai mai in umbra ,ca asa iti sta mai bine!
Eu nu domin in favoarea mea Eu domin asa cum este corect....Eu sunt corecta si pretind corectitudine....Dar voi nu sunteti corecti si nu puteti pretinde nimic
Asa ca trebuie sa acceptati sa primiti ceea ce meritati..Dupa fapta si rasplata
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:46

NU ESTE CORECT SA VREI TU SA DOMINI...TREBUIE SA TE PUNA DUMNEZEU ASA...SI TOTI CEILALTI OAMENI SA TE ALEAGA CONDUCATOAREA LOR....
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:48
Of,Irina!"Si ne iarta noua greselile noastre precum iertam si noi gresitzilor nostri..."
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:50
De la: tutankhamon, la data 2010-01-18 23:48:33

NU ESTE CORECT SA VREI TU SA DOMINI...TREBUIE SA TE PUNA DUMNEZEU ASA...SI TOTI CEILALTI OAMENI SA TE ALEAGA CONDUCATOAREA LOR....
Pai eu nu vreau sa domin...Eu vreau sa ii invat de bine,,doar pe cei care vor...Pe cine nu vrea,,sa ramana asa..Ca doar ei au de pierdut....Asa fac si in viata mea privata
omulsincer
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:53
las/o pe irina..tuthankamon si explica/ne ca medic..daca cu pacientii iti pierzi controlul din punct de vedere al limbajului utilizat...la modul cum ti/l pierzi pe forumul asta cu alti user pe care ii consideri inferiori!!!!
garbo055472
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:54
..sigur statutul de medic...pe care afirmi ca il ai...te face sa te simti superioara altora nu????...da eu vreau sa aud cum de isi pierd superiorii astia asha ushor bunul simt...si se dezbraca de caracter cu non/shalantza!!!
garbo055472
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:56
Iti cerem prea mult Irina,de aceea rugaciunea domneasca, inainte de culcare sa o facem cu pace in suflet si pace intre noi!Dumnezeu sa va pazeasca mintea si inima curate,neintinate de pacat!
ica2
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:57
noi nu ti-am gresit cu nimic, ca sa te porti asa cu noi....doar am incercat - toti cei care au intrat aici - sa te luminam putin....dar tu esti mai incapatanata ca un catar....toti iti spunem ca aceasta cale pe care ai luat-o nu este buna....si cred ca sunt in asentimentul tuturor cand spun asta.....

nu vei reusi mai departe....este grav ca te simti mai presus de toti, este grav ca te simti mai presus de cuvantul lui Dumnezeu, care vorbeste prin unsii Lui - preotii....este grav ca uneori lasi impresia ca esti mai presus chiar si decat Dumnezeu...parol...chiar asa mi se pare uneori....tu esti cea mai tare din parcare si de la rai incoace si nimeni nu ti se ridica la nivel....

gresesti....cu atitudinea asta gresesti....si nu m-ar mira daca exact din aceasta cauza esti marginalizata de toti si nu vorbeste nimeni cu tine sau te ia in deradere....
tutankhamon
Postat pe 18 Ianuarie 2010 23:59
..ca n/am primit nici un raspuns....si tacerea e un raspuns!!
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:00
De la: garbo055472, la data 2010-01-19 00:00:35..ca n/am primit nici un raspuns....si tacerea e un raspuns!!
Eu nu ma consider superioara nimanui...Sunt doar un om,,care gandeste individual..Atat...Noapte buna
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:04
472,Tut are verticalitatea ei!
ica2
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:04
472.....cu persoane care nu realizeaza ca au probleme nu am ce discuta....cand vei constientiza ca ai probleme, atunci adreseaza-mi-te...pana atunci, stai in banca ta si vezi-ti de ale tale, inclusiv de minciuni si aberatii...nu esti nici judecator si nici vreo zeitate sa-mi judeci tu mie comportamentul si modul de adresare pentru unele persoane....si cum si ce vorbesc cu pacientii mei, iar nu e treaba ta...atata doar iti spun...am pacienti care vin dupa mine de 10 ani...oriunde ma duc...tu te poti lauda cu asa ceva in meseria ta, care o fi aia???

si ia mai zii tu intai...cum si cam ce reprezinta copilul tau pentru tine?? ce ziceai ca e??? o povara???ca iti pare rau ca il ai si iti sacrifici toata viata din cauza acestui copil nevinovat???ca abia astepti sa creasca si sa scapi de el??? ca te-ai saturat sa ai grija de el??

asa vorbeste o mama de copilul pe care l-a purtat in pantece?? asa vorbeste o buna crestina?? halal...si te-ai gasit tu sa ma iei pe mine la puricat????? tu nu-ti vezi barna din ochii tai si cauti paiul din ochii altora????

te-as sfatui sa nu arunci pisica moarta in curtea mea...vezi ca e la tine si cam miroase...a vazut tot forumul...nu-ti merge draguta si nu-ti tine....nu ti-ai gasit proasta cu mine sa stii...
tutankhamon
Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:09

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Care e cea mai frumoasa amintire a ta din copilarie?Una din ele... 27 De la: Alexxandra 25 Februarie 2010 16:05
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? 1 De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09
decor pentru interior din autocolant si tapet 1 De la: decotrends 11 Ianuarie 2010 10:50
superconcursuri 1 De la: carmenis23 16 Aprilie 2010 13:47
FEERIC Fashion Show Sibiu 2009 1 De la: ovisopa 22 Mai 2009 10:42
Setari Cookie-uri