E clar ca diavolul se vara cu strasnicie in relatia omului cu Dumnezeu si e foarte deranjat de aceasta sau, cel putin, de intentia oricui de a avea o relatie cu divinitatea...si atunci ataca din ce in ce mai furios chiar prin cei care se numesc crestini... |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:13 |
||
---|---|---|
si 472.....nu ....nu ma consider nimanui de pe acest forum superioara....faptul ca am facut o facultate de medicina dentara, si am niste studii in plus, nu-mi sterge cu buretele calitatile care trebuie pentru a fi om - acelea de a-mi privi semenul ca pe fratele meu, indiferent de rasa, educatie, nationalitate sau desteptaciune....dar asta tu nu poti concepe si te roade... dar ca sa accept sa fiu calcata in picioare si facuta in toate felurile de persoane cu lipse crase din cei 7 ani de acasa...sorry...dar asta nu o pot inghiti....asa cum nu pot inghiti minciunile care se contrazic intre ele si ipocrizia...si ratuatea pe care tu i-o oferi copilului caruia i-ai dat viata.....sunt sigura ca daca ar stii bietul copil ce gandesti despre el, nu ti-ar mai spune mama... p.s. am foarte multi prieteni din categoria indicata de tine ca fiind "inferioara"...dar ei pot spune daca ii consider asa sau nu....chiar aici pe forum..... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:20 |
||
of, tut, nu-mi vine sa cred ce se petrece...desi am citit despre lucrarea diavolului printre cei care isi zic crestini, dar se pare ca raman doar cu numele... venisem si eu sa ma relaxez cu prietenii de pe garbo, ca am si eu durerile mele, ca fiecare, si nu-mi vine sa cred ce citesc...oricum, suntem pe teritoriul uzurpat de diavol si lupta e mai apriga ca oricand... nu trebuie sa te disculpi cu nimic, tut, nu merita...nu e de nici o importanta cum te considera cineva de pe acest forum care, oricum, nu te cunoaste in viata reala...dar unii nu stiu altceva decat sa improaste cu noroi in oricine...pentru ca asta cred ca fac si in viata reala... |
||
|
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:27 |
||
ilsuca...stiu mami.....adevar grait-ai in tot ce scriseshi.....offf....de ce nu e forumul asta un loc linistit cum era acum un an....cand nu se puneau etichete aiurea si fara sa cunosti omul.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:32 |
||
pentru ca ati aparut voi...? | ||
roby_cado Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:35 |
||
cred ca lipsa de preocupari spirituale ii face pe unii sa devina atat de inraiti, lipsiti de echilibru si de masura...si pana la urma, oare nu tot dintr-o relatie gresita sau din lipsa unei relatii cu Dumnezeu se intampla toate acestea? | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:37 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-01-19 00:35:52pentru ca ati aparut voi...? ce gluma glumeatza...mai ai moshule???baga-le si tu tot asa din putul gandirii....adanci tata...adanci... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:39 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-01-19 00:35:52pentru ca ati aparut voi...? se pare ca tu ai aparut dupa tut... you have only one more try left... |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:39 |
||
..auzi tu nu ai de unde sa stii ce e la mine in casa...de unde stii tu ca imi tratez copilul cu rautate...??...poate sunt destul de diplomata macar ca sa nu o tratez cu nici o rautate.....poate de aia am si afirmat pe forumul asta ce am afirmat...ca sa nu trebuiasca sa gafez in viatza reala....tu crezi ca daca eu vorbesc intr/un mod anume despre o situatie...care nu imi convine....inseamna ca si insemnez omul ala cu fierul roshu????....si apoi consider ca parerea mea despre mine insami si viatza mea nu a jignit pe nimeni de pe forumul asta....pe cand tu jignesti....asta vroiam sa spun... | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:42 |
||
..da se vede ca tu intelegi ca cucu in dinti | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:42 |
||
...ideea e ca eu am observat pe contul user/ului asta tuthankamon...pareri care se bat cap in cap....si da uneori atitudinea ta poate fi identificata cu ceda a unui barbat.....de aceea te intrb...mai intra si alta persoana cu contul si parola ta pe forumul asta.....pentru ca tu nu pari aceeasi persoana....in stil de scriere.../!!! cred ca te/am mai intrebat si pe alt topic altadata si nu am primit nici un raspuns!!!! | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:45 |
||
...se pare ca tu ai aparut dupa tut... mda..,bine spus "se pare".. |
||
roby_cado Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:46 |
||
tuthankamon..mai intra si alta persoana cu contul si parola ta pe forumul .pentru ca tu nu pari aceeasi persoana....in stil de scriere.../!!! | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:47 |
||
tantiii....tu nu mai stii ce scrii??? uite ca mai este aici o martora....ilsi poate sa confirme cat esti de dusa, femeie.....cum poti sa glumesti macar si sa spui macar ca vrei sa nu-ti fi nascut copilul niciodata???si ca iti este o povara?? chiar faptul de a glumi cu acest lucru denota ca nu esti intreaga la minte... si mai e un aspect...tu acuma nu ai cu cine te certa si ti-a casunat pe mine??? cauta-ti, femeia lui dumnezeu, in alta parte convorbitor....ca eu nu am chef sa vorbesc cu tine...din cate aberatii ai scris pe acest forum, mi-am cam facut o idee des[re ce ai in capul ala....si crede0ma ca persoana ta nu ma intereseaza....asa cum nu m-au interesat multi care nu au schimbat o vorba cu mine, dar ma vor prietena.... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:47 |
||
472...esti cumva nebuna??? cum dracu sa mai intre si altcineva in profilul meu??? si da...m-am dat barbat...pentru ca irina...prietena ta asa ma vede...desi i-am spus cred ca de o suta de ori ca sunt femeie....ea tot cu prohab ma vede... iar la faza cu pareri care se bat cap in cap...te rog cauta si posteaza una dintre ele.....te rog....te implor chiar....daca ai cu ce dovedi.... esti jalnica si patetica...parol!!!cauta-te de neuroni, sa vezi daca ii ai pe toti, pana nu e prea tarziu....pe bune...e pacat de copilul pe care il ai... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:51 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-01-19 00:46:29 you've lost your last try...sorry... |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:51 |
||
ilsi...don't bother anymore....u don't have to....u don't need to...it's useless.....they have no chance....ever and ever.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:54 |
||
472,TUTAN,e femeie,100%,asta ca sa sti,ca incurca unii borcanele,e treaba lor,nu mai posteaza nimeni in locul ei,ca asa e ea,cu personalitate si parola de user | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:55 |
||
intra pe topicul forum ok...utilizatori jalnici..pentru ca sunt acolo 2 postari ale tale pe care le/am cules de pe alte topicuri ...si care casi mod de a pune problema demonstreaza ca tu nu esti chiar tu insuti!!! | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:56 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-19 00:37:03cred ca lipsa de preocupari spirituale ii face pe unii sa devina atat de inraiti, lipsiti de echilibru si de masura...si pana la urma, oare nu tot dintr-o relatie gresita sau din lipsa unei relatii cu Dumnezeu se intampla toate acestea? ilsi....stii ce e tragic mami???faptul ca dintr-un popor de crestini, putini mai suntem cei care mai credem in puterea divina si in judecata Lui....si unii dintre noi ne-am cam pierdut increderea .....am zis "dintre noi" pentru ca si eu am avut cumpene si greutati pe care nu le-am inteles.....eu ii inteleg, pentru ca la un moment dat asa am fost si eu, dar, cu singura deosebire ca nu dadeam vina pe altul ca nu-mi vad paiul din ochiul meu.... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:57 |
||
toti trecem prim momente de cumpana, tut, dar asa cum ai spus nu trebuie sa dam vina pe altii sau sa nu recunoastem asta si sa pozam in niste infailibili... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 00:59 |
||
472....ca tu nu ma cunosti si ca nu-mi intelegi trairile si starile emotionale...asta nu e problema mea.....dar eu te asugur ca nu mai intra nimeni in contul meu si daca vrei sa intrebi si asta...nu....nu mai am nici o clona...nu mi-a placut niciodata sa ma ascund dupa deget...imi place sa spun lucrurilor pe nume... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:00 |
||
De la: garbo055472, la data 2010-01-19 00:56:06intra pe topicul forum ok...utilizatori jalnici..pentru ca sunt acolo 2 postari ale tale pe care le/am cules de pe alte topicuri ...si care casi mod de a pune problema demonstreaza ca tu nu esti chiar tu insuti!!! ce-ar fi sa le copiezi tu si sa le aduci chiar tu aici??? e?? ce-ar fi???daca tot ma acuzi ca nu as fi unica... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:01 |
||
...eu nu am nimic cu nici un user de pe forumul asta sau oricare alt forum...decat in masura in care si/au permis unii sa ma eticheteze ..aiurea...si si/au permis sa interpreteze intr/un anumit mod ce am spus eu...ceea ce demonstreaza ca de fapt sunt doar pusi pehartza...vor sa demonstreze ca sunt superiori...dar la modul fortat...vor sa para oameni buni...cand de fapt nu sunt....iar asta este o poveste veche de cand lumea asha ca nu imi spuneti mie ca sunt nebuna...spuneti/le altora care nu va cunosc postarile... ....chelu isi pune mana in cap....eu inteleg totul... |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:01 |
||
eu cred ca nu intelegi chiar nimic... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:05 |
||
SA dea pagina unde sunt,ca mie mi-e lene sa cotrobai,sa ma edific si eu | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:05 |
||
nu te acuz de nimica....dar inteleg ca un om...sau ma rog orice om...are un stil de a fi si de a gandi care se regaseste si in exprimarea lui...mai ales cea scrisa...ma refeream la acel stil constant si calm... ....ai spus ca esti medic...dentist ..am inteles eu corect???...stiu despre medicii stomatologi ca in general ..ii caracterizeaza calmul...altfel nu si/ar putea face meseria nu???...calmitate si integritate a exprimarii ideilor....care nu se regaseste de fapt decat in numai cateva din postarile tale...... ....n/am intrebat deloc la mishto...daca si cu pacientii se intampla sa iti pierzi controlul.... |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:07 |
||
472....ia stai putin jos si gadeste-te logic....si fara sa te enervezi.....cine e de vina pentru etichetele care ti s-au pus??? ti le-am pus noi, pentru ca suntem nebuni???? sau am citit postarile tale si ne-am facut o idee????sau, poate, ne-am trezit intr-o dimineata si am zis:" ala bala portocala......cine e azi nebun???...ahaaaaaa.....472!"..... nu draga....singura ti-ai cersit aceste etichete.....esti singura gica-contra de pe aici...noi, majoritatea, spunem intr-un fel....tu nu...batman batman, in alt fel....noi spunem ca un copil e o bucurie, tu nu...e o truda si o chinuiala.....offf...cine si cum vrei sa te inteleaga, cand chiar tu ne sugerezi cum sa te etichetam???din ceea ce scrii si cum scrii...si mai zici ca NOI avem ceva cu tine...scumpa.....TU INSATI ai ceva cu tine.... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:09 |
||
...472, nimeni n-are nimic cu tine...chiar nu poti sa intelegi? suferi de mania persecutiei? ia mai bine stai si judeca putin ce raspunsuri ti se dau si incearca sa vezi daca nu cumva cei care scriu au dreptate....fa exercitiul asta pentru cateva momente...poate ca nu au dreptate in totalitate, dar nu pot fi atat de putini(Irina...) care sa-ti cante-n struna...cred ca ea nici nu iti citeste postarile, ca refuz sa cred ca esti chiar ea, desi va asemanati la stil... | ||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:14 |
||
fetili...,luati cate un servetel si tamponati usor barbitza.. daca nu merge,incercati cu apa si sapun.. engleza se ia mai greu de pe botic.. |
||
roby_cado Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:16 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
De ce ,sunt oamenii azi ,asa de rai???!! | 147 | De la: Jojolin 31 Mai 2012 08:03 |
Cuviosul siluan antonitul,,,intre iadul deznadezdii si iadul smereniei | 5 | De la: luptatoareacurajoasa 2 Iunie 2010 22:34 |
Barbatii din Romania... | 41 | De la: sora_ilsi 30 Decembrie 2009 18:37 |
|
||
Sutienul.. cel bun prieten ? cel mai mare dusman? | 238 | De la: Darksukkubus69 3 Iunie 2010 19:28 |
Obiecte interzise? | 2 | De la: Aalice666 18 Ianuarie 2010 02:35 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară