472...hai sa-ti vand un pont.....ca sa fii bun meserias.....mai ales in meseria mea, unde lucrez pe oameni....trebuie sa ai un psihic foarte bun....din fericire eu am unul....pentru ca atunci cand ma asez pe scaunul de medic si am in fata o gura deschisa, nimic nu mai exista pentru mine - nici cearta cu sotul, nici balacareala mamei, nici batrana care m-a calcat pe picior in tramvai....nici macar garbo..... acolo, in cabinet, cu sonda si oglinda in mana, sau cu turbina, e lumea mea, unde eu sunt stapana....stapana reactiilor si autocontrolului meu.....pentru ca daca tzip la un pacient sau il jignesc, a doua oara nu mai vine...corect??? ori, asa cum ti-am zis, am pacienti care vin la mine de 10 ani.....si ma cauta ....numarul de mobil il am acelasi de 14 ani.... si da....pacientii care nu ma respecta si imi vorbesc la pertu sau imi dau ei indicatii ce sa fac, desi nu au nici un fel de pregatire in domeniu, au lectia lor.....dar nu in jigniri.....pur si simplu, le pun instrumentele in maini, sa se faca singuri....daca sunt asa de destepti...poate mai destepti ca mine, nu???atunci stiu sa-si faca singuri dintii... si crede-ma...am domnisoare de 20 de ani care imi spun sarumana, si am tigani care mi-ar aduce si luna de pe cer...stiu sa ma fac apreciata si iubita...si cine ma cunoaste, stie ce spun...asa ca nu mai pune tu etichete fara sa cunosti omul....te-ai luat dupa niste postari si gata, ai cunoscut omul????...ai vazut ca am pus la punct niste oameni fara cei 7 ani de acasa si gata...asa sunt mereu??? gresesti..... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:18 |
||
---|---|---|
ILSI,nu ca nu intelege nimic,nu vrea sa inteleaga nimic,ii place sa contrazica,ce pacat ca viata asta e asa de scurta si o pierdem in nimicuri | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:18 |
||
iti chinuiram un pic neuronu', nu-i asa roby? da' e numai vina ta... | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:18 |
||
..bine dar daca un copil este o mica minune...de ce minunea asta ii conduce pe unii la un trai amarat si chinuit??? ....ideea e ca ne/traind vremuri prea grozave din punct de vedere economic si nu numai....sa facem afirmatia ca un copil e o mica minune...fara a specifica si la ce greutati ne inhamam cand am facut pasul asta...am putea induce in eroare lumea care s/ar lua dupa parerile noastre....ne/dand o informatie completa...egal cu minciuna prin omisiune...si egal ca ne facem autorii morali ai unor situatii pentru care nu platim noi... ....ideea e ca poate in urma acestei afirmatii ...ma simt pacalita....poate pentru ca pe ideea asta am mers atunci cand am facut copilul..ca e o mica minune...care ma va determina sa trec mai usor peste anumite greutati ..de dragul micei fiinte...care acum a crescut mare...si o sa creasca si mai mare...si imi dau seama ca...ce/am zis mai sus...m/am pacalit!!...mi/as dori sa nu fie si altii pacaliti atata tot!!! |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:18 |
||
..poate mica aia fiinta am iubit/o dar a crescut mare...practic ..acea mica fiinta nu mai e...e o alta mai mare...si imi dau seama ca nu e acelasi lucru. | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:23 |
||
STITI,dragilor,ce imi doresc eu aici pe GARBO,o zi fara dispute,atacuri sub centura,frumoasa,cu suflet,daca mai aveti asa ceva,uitat pe undeva | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:23 |
||
..e ca si cand te duci undeva stiind ca stai pe termen scurt..si te trezesti obligat sa ramai pe termen lung....pentru care nu ai fost pregatit initial | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:24 |
||
De la: sora_ilsi, la data 2010-01-19 01:18:16iti chinuiram un pic neuronu', nu-i asa roby? da' e numai vina ta... bre...,cam da.. cand vorbesti trei limbi(cu cea materna),se cam chinuie.. |
||
roby_cado Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:25 |
||
"de ce minunea asta ii conduce pe unii la un trai amarat si chinuit" r: pentru ca nu ti-ai pus problema dinainte daca ai cu ce si cum sa il cresti daca il faci.... "fara a specifica si la ce greutati ne inhamam cand am facut pasul asta" r: sigur te-ai gandit BINE la ce te inhami??? "ne/dand o informatie completa...egal cu minciuna prin omisiune...si egal ca ne facem autorii morali ai unor situatii pentru care nu platim noi" mami...ce vrei mai clar??? ovul+spermatozoid=copil.....doar daca erai drogata, batuta, inconstienta sau retardata aveai o scuza ca nu stii cum se face un copil..... "ma simt pacalita" singurul caz in care ai dreptate este cel de viol.....daca ai trecut prin asa ceva, ai toata compasiunea mea.... "care ma va determina sa trec mai usor peste anumite greutati" inainte sa te ajute copilul, trebuie sa-l "ridici" tu si sa-l formezi ca om....ca nu iese invatat din burta mamei si nici educat... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:26 |
||
..nu stiu..poate pentru unii sunt vremuri traite demult..si uitate demult...poate unii parinti de copii mari acum..isi amintesc ca perioada cand ei erau mici au trecut cu repeziciune...fara prea mari probleme....dar eu cu certitudine nu imi voi aminti asta...pentru ca stiu ca nu traiesc vremurile generatiei parintilor mei....atunci era altceva...acum e cu totul si cu totul altceva | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:28 |
||
De la: garbo055472, la data 2010-01-19 01:24:31..e ca si cand te duci undeva stiind ca stai pe termen scurt..si te trezesti obligat sa ramai pe termen lung....pentru care nu ai fost pregatit initial iti repet daca nu intelegi.....stiai foarte bine riscul de a face dragoste neprotejata cu iubitul tau.....stiai ca se poate ivi o sarcina.....care te va lega toata viata.....stiai ca se mai poate face ceva pana in 3 luni de sarcina....nu ai facut absulot nimic pentru a fi "libera"......SI ATUNCI DE CE TE PLANGI???ca eu nu inteleg.... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:28 |
||
Ei,TUTAN,e o problema in sufletul ei,nu vezi,daca nu ne spune clar,care,noi intelegem,ca, e doar ura,atat,catre copilul ei | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:30 |
||
...ce ma intrebi tu acum pe mine...se traduce cam asha...te intreb eu....tu ce stii se pacienti vei avea in urmatorii 18 ani???...stii cati bani vei castiga...dar si de cati bani vei avea nevoie ca sa supravietuiesti???.... | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:30 |
||
472-,ocolesti raspunsul,vorbesti in viitor,ce se va intampla cu tine,sau in prezent,ma tem,ca ai gandurile amestecate,o fuga de idei,daca o ai constatat,mai rau te infunda. | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:33 |
||
472.....eu stiu perfect ce voi face peste 18 ani.....tu stii???? | ||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:35 |
||
..vreau sa spun ca nu am trait foarte usor in ultimii 8 ani...si nu ma astept sa traiesc prea usor nici de aici inainte...in urmatorii 8 de exemplu.... ......si eu ca si altii probabil...consider ca multe probleme se pot rezolva daca ai bani....iar problema mea e ca dinainte sa apara fiica/mea pe lumea asta si pana in prezent nu am stiut decat sa muncesc in continuu...iara de bani tot nu stiu de unde sa mai fac rost...ca io nu stiu ce e ala un mers la munte sau la mare...sau petrecut revelioane sau week/enduri cu prieteni...si tot nu imi ajung banii...ca daca le stiam pe astea...poate eram mai jos decat ma aflu acum...iar acum sunt destul de jos...nu prea m,a vad urcand..economic si social...si asta ma face sa cred ca nu ii pot oferi prea multe fiica/mii......de saracie suntem toti satui |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:36 |
||
am inteles ce spui tu, ...472, dar acest copil e o minune pt. ca este o creatie a lui Dumnezeu, fie ca vrei, fie ca nu... ce crezi ca eu nu ma gandesc si acum ca fostul meu sot si-a dorit si al doilea copil ca avem bani si o situatie f. buna? a fost mai mult dorinta lui, ca dupa ce ne-am despartit sa nu mai stie de copii cu anii? dar tot minuni au ramas chiar daca eu m-am luptat singura cu cresterea lor, cu greutatile...cea mica avea 4 luni cand ne-am despartit si eu nu aveam serviciu ca facusem o firma cu el de care s-a ales praful...adica el a fugit cu banii pe care i-a pierdut cu femeile si cu jocurile de noroc...dar nu era de vina copila pentru asta...si asa singure, am fost mai fericite decat am fost vreodata impreuna cu el... |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:37 |
||
..nu ..nu stiu ce voi face peste 18 ani...si mai stiu si ca viitorul se construieste incepand din prezent...si la situatia prezenta nu imi vad viitorul | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:37 |
||
mami...472.....repet daca nu intelegi.... TREBUIA SA-TI PUI ACESTE INTREBARI INAINTE DE A FACE COPILUL.....SAU DACA AI GRESIT SI AI RAMAS INSARCINATA, TREBUIA SA RENUNTI LA SARCINA, PANA CAND ERAI STABILIZATA FINANCIAR SA-TI POTI PERMITE UN COPIL.... | ||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:38 |
||
Ca ipoteza,sti,ca certitudine,nu stie nimeni,niciodata,ca se intampla cu fiecare,nu e bine sa invidiezi,nici sa condamni pe cineva pana nu-i vezi sfarsitul. | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:38 |
||
fetele....va pup....am fugit la nani ca pic de somn.....noapte frumoasa.... |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:39 |
||
somn usor | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:39 |
||
felicitari ilsi..ca ai reusit in viatza...e corect spus reusit nu??...desi a fost si o perioada mai grea ..inteleg ca ai reusit sa treci peste ea...si acum te poti lauda ..ca sa ma exprim asha cu niste realizari...povestea ta e una cu happy/end cumva....dar am senzatia ca a mea nu va fi la fel... ...sunt destul de constiincioasa in munca mea...trag sa scot banii cu care sa imi achit facturile si traiul...dar mai mult de atat ce pot sa fac...?...pentru ca imi dau seama ca nu mai este suficient ce fac eu???...de oboseala nu indraznesc sa ma plang...oamenii in viatza asta au nevoie si de concedii..adica de pauze..in care sa se odihneasca...dar si pentru asta trebuie bani nu??? |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:43 |
||
472,deci problema e de ordin material,pana la urma,e drept ca un copil,iti poate taia,drumurile,ca sa zic asa,dar daca cat de cat,ai ceva bani,poti pleca cu el impreuna,undeva,odata. | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:44 |
||
De la: roby_cado, la data 2010-01-19 01:25:24De la: sora_ilsi, la data 2010-01-19 01:18:16iti chinuiram un pic neuronu', nu-i asa roby? da' e numai vina ta... doar atat? da' cel putin sunt de circulatie si iti folosesc la ceva? |
||
sora_ilsi Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:44 |
||
mi/am permis un copil mic...dar eu daca sunt aceeasi persoana de atunci...ba una mai muncita si mai obosita...imi dau seama ca acuma nu imi permit un copil mare!!! | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:44 |
||
472, sincer??? eu mi-am facut o asigurare de viata....mi-am asigurat un venit stabil dupa 50 de ani.....pentru ca in conditiile in care statul roman isi bate joc de noi, nu puteam risca..... si mai stiu ca acuma am o mie si una de greutati dar tot imi doresc din tot sufletul un copil.....am 36 de ani si jumatate, mai am un pic si risc enorm, dar tot voi avea un copil care sa-mi implineasca menirea pe pamant.....am asteptat pana acuma pentru ca i-am asigurat lui un viitor.... ce voi face daca nu imi mai merge cu stomatologia???stiu sa lucrez de mana - sa cos, tricotez, crosetez, fac goblenuri, fac martisoare - stiu calculator destul de bine sa ma descurc si inca mai asimilez o gramada, stiu 3 limbi straine, scriu poezii, am in lucru 6 romane, stiu sa gatesc dumnezeieste, am abilitati de management si marketing, pot creste oricand pesti si caini.....mai spun???? |
||
tutankhamon Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:45 |
||
472,eu nu am avut concediu de numai tin minte,am ramas singura,cu 3 copii,au fost momente de disperare,cateodata. | ||
scrichy Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:46 |
||
De la: scrichy, la data 2010-01-19 01:44:15472,deci problema e de ordin material,pana la urma,e drept ca un copil,iti poate taia,drumurile,ca sa zic asa,dar daca cat de cat,ai ceva bani,poti pleca cu el impreuna,undeva,odata. ..aici ai dreptate...dar cand nu ai banii aia si nu ai de unde sa imprumuti...iara de furat nu te lasa constiinta..?..ce te faci?...vorbescde conditiile in care munca nu ajunge ca sa acopere costul traiului de zi cu zi intr/o luna!! |
||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:46 |
||
..cat sa mai reduc din cheltuieli..ca am redus la maxim...nu ies in oras ca sa nu cheltui...imi cumpar toale ..inclusiv de la second/hand...ca sunt mai ieftine...nu am mai intretinut demult relatii de prietenie...tocmai pe considerentul asta...ca timpul dedicat intalnirii cu prietenii mai bine il investesc in munca...ca sa imi ajunga banii...si ei tot nu ajung!! | ||
garbo055472 Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:49 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Ce inseamna Dumnezeu pt voi? | 3 | De la: ingerasulluptator 4 Noiembrie 2011 13:16 |
De ce oamenii ateisti care sunt pocaiti au ganduri rele si nu sunt statornici in gandirea lor?Dar si credinciosii care asculta de preoti sunt rai...Pt ca preotii ii invata pe oameni sa tolereze rautatea,adica sa fie toleranti cu oamenii rai si fac si ei l | 128 | De la: ingerasulluptator 17 Ianuarie 2012 23:58 |
www.sexyhaine.ro | 1 | De la: Sexyhaine 16 Noiembrie 2010 13:46 |
|
||
credeti ca se vor indrepta barbatii? | 61 | De la: garbo396 21 Decembrie 2011 18:26 |
Acneea | 6 | De la: barboneli 14 Mai 2015 13:25 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară