RELATIA CU DUMNEZEU

472,scuze, de intrebare,il cresti singura?
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:49
De la: garbo055472, la data 2010-01-19 01:36:02..vreau sa spun ca nu am trait foarte usor in ultimii 8 ani...si nu ma astept sa traiesc prea usor nici de aici inainte...in urmatorii 8 de exemplu....
......si eu ca si altii probabil...consider ca multe probleme se pot rezolva daca ai bani....iar problema mea e ca dinainte sa apara fiica/mea pe lumea asta si pana in prezent nu am stiut decat sa muncesc in continuu...iara de bani tot nu stiu de unde sa mai fac rost...ca io nu stiu ce e ala un mers la munte sau la mare...sau petrecut revelioane sau week/enduri cu prieteni...si tot nu imi ajung banii...ca daca le stiam pe astea...poate eram mai jos decat ma aflu acum...iar acum sunt destul de jos...nu prea m,a vad urcand..economic si social...si asta ma face sa cred ca nu ii pot oferi prea multe fiica/mii......de saracie suntem toti satui

Draga eu cred ca DUMNEZEU nu te va lasa de ibeliste,asa ca daca ai credinta, cu ajutorul Lui vei trece peste toate .
garbo004519
Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:51
momentan da...taica/su e plecat la munca in Spania...dar pana acum mi/a trimis bani de putine ori...sume mici...nu se poate spune ca a dat lovitura ca a plecat acolo...asha ca banii pe care mi/i trimite el nu ii pot considera o baza...sunt bine/veniti cand sunt trimisi...dar asta se intampla..rar...odata la cateva luni...iara noi tre sa traim in fiecare zi....
...eu lucrez ca agent comercial in prezent...iara banii pe care ii castig eu sunt functie de vanzare...eu trbuie sa alerg prin oras...sa caut clienti...sa vand marfa aia...si din vanzarea aia am si eu un procent...de obicei 10 milioane minim..ii scot...uneori 12 sau 15...depinde de cum merge vanzarea....mai mult de ata nu am ce sa fac ca sa castig bani...mai ales la studiile mele...adica liceul...am lucrat si ca vanzatoare...si ca dispecera la firme de paza...//anul trecut cat a fost cea mica in cala 1...am lucrat numai de noapte...ca ziua sa pot fi libera sa o duc la scoala...sa o iau de la scoala...sa o ajut la lectii...etc..dar mai mult de 10 milioanr adica 100 de roni..nu era salariu nici pe acolo...
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 01:56
si apoi am si eu niste limite fizice...cat naiba sa mai rezist...ca imi era ingrozitor de greu dupa tura de noapte ..in loc sa ma duc acasa sa dorm...traversam orasul..sa imi duc copila la scoala....iar acum lucrez dupa amiaza ...pana seara...adica dupa ce iau fata la pranz...de la scoala...de luni pana sambata.....doar o zi am libera...duminica...cand sunt treburi de facut acasa...pe care nu le ajung in cursul saptamanii...singura ..distractie...ca sa zic asha pe care mi/o permit in prezent...fiind aceea de a sta 2/3 ore seara pe net.
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:00
realizarile mele, ...472, sunt, pana la urma fetele mele, cu care nu incerc sa ma mandresc ca nu sunt perfecte...dar nu ma las...orice ar fi...am fost alergata cu masina de diversi indivizi si chiar de fostul sot ca sa ma omoare, oprea masina in mijlocul strazii si ma scuipa din cap pana-n picioare ca l-am lasat si-si pierduse obiectul batjocurii, ca, in cele din urma sa-mi spuna" esti cea mai tare...", imi venea sa fac pe mine de frica, stateam numai cu usa incuiata, ani de zile...el era deasupra politiei, a legii, nu stiam ce sa le mai pun pe masa la copii, toti banii mi i-am cheltuit cu avocatii luptand pentru drepturile copiilor si n-am castigat nimic material...dar stii cum se spune? " in lupta inving cei care au iubit mai mult lupta decat succesul"...m-am luptat pentru copiii mei si am castigat...dreptul de a sta cu fruntea sus in fata celor care m-au lasta pe drumuri impreuna cu doi copii mici...si nu vrei sa stii ce s-a ales de ei...si satisfactia ca dupa 8 ani de la divort sa vina sa-si ceara iertare ca mi-a distrus viata si ca fara iertarea mea nu poate sa-si mai revina...l-am iertat si si-a revenit si financiar si fizic, nu ca i-ar fi folosit la ceva ca tot rele face si acum...dar am facut tot ce mi-a stat in putinta ca acesti copii sa nu-i semene, le-am educat religios, le-am dus la biserica, sunt primele din clasa la scoala...fiecare etapa din viata lor are frumusetea ei...si, nu uita, copilului trebuie sa-i lasi si libertatea sa se descurce singur...
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:01
472,crede ca esti doar deprimata,din cauza stresului,munca de noapte,ne face sa nu mai avem neuronii,ok,lasa nu mai fi deprimata,cred ca ai vise,in care iti doresti multe,poate mai tarziu,d-zeu,le ordoneaza pe toate.
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:03
rectific...am scris 100...adica 1000 de roni egal 10 milioane..
...ei si banii astia nu prea ajung...iara mai mult de atat nu am cum sa castig...asta e chestia...altfel...probabil..nici eu nu as avea nici o problema...si viata nu mi s/ar mai parea nici mie asha de grea.....
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:03
..sunt deacord cu libertatea sa se descurce singur...dar candajunge la varsta...sa sepoata descurca singur..si pa atunci??...e o gramada!!!
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:06
De la: scrichy, la data 2010-01-19 02:03:09472,crede ca esti doar deprimata,din cauza stresului,munca de noapte,ne face sa nu mai avem neuronii,ok,lasa nu mai fi deprimata,cred ca ai vise,in care iti doresti multe,poate mai tarziu,d-zeu,le ordoneaza pe toate.

..nu imi doresc multe...de fapt imi doresc destul de putin...un putin pe care nu am cum sa il obtin!!!!..si aia e totul!!
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:08
mergi inainte, ...472, altii traiesc cu mai putin...crezi?
te afli pe topicul Relatia cu Dumnezeu si eu iti spun din experienta, daca nu-L aveam pe Dumnezeu, acum nici nu mai existam, ca ani la rand nu-mi doream sa mai traiesc si El mi-a dat motive sa rezist in continuare...
sora_ilsi
Eu,la varsta mea,muncesc cam 16 ore pe zi,cam asta stiam sa fac ,toata viata,acum copiii sunt,f.mari,dar am fost in trecut,cu 3 fete in casa,una fiind,nepoata,plus eu,de intretinut,va inchipuiti ce era in mintea mea.
scrichy
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:11
cand am zis sa-i lasi copilului libertatea de a se descurca singur m-am referit ca, inca de mic, copilul trebuie lasat sa faca fata unor situatii de unul singur, sa invete sa-si asume responsabilitati de mic...asta e una dintre marile probleme ale noastre ca nu-i invatam pe copii, tineri, sa-si asume responsabilitatile...de aici multe dintre problemele de mai tarziu...
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:12
ILSI,din cat am inteles,are 8 ani ,copilul,poate face si eu ceva,prin casa,nu ceva greu,dar doar asa il inveti independent,de tine.
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:15
..adevaru e ca e..saraca fata..dar nu pentru ca asha vreau eu ci pentru ca asha e situatzia...intre ora 12 ziua si 7/8..seara..e singura acasa...ca eu trebuie sa ma duc la munca...o incui in casa...are telefon mobil sa ma sune...daca e vreo problema ..are televizor...acces la calculator...nu se plictiseste in lipsa mea...dar teoretic in lipsa mea...chiar si asha s/ar putea intampla multe...inclusiv sa dea foc la casa...bine ca eu ii las mancare la pranz asha fel incat sa nu fie nevoie sa umble la aragaz in lipsa mea...i/am spus...indiferent cine bate la usha...ea nu deschide la nimeni...i/am facut eu instructajul...dar e copil pana la urma...cate si ce pretentii sa am de la ea???...adica oricum stau cu grija...cat sunt plecata...ca aoleo...ce o face singura in casa???
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:19
Intre fetele mele,e o diferenta de 9 ani,deci cea mare avea grija de cea mica,am un baiat mai mare decat ele,dar mama,a avut un ascendent major,asupra lui,l-a cocolosit,ce cladeam eu,naruia, ea,a vrut intodeauna sa aibe baiat,numai pe el l-a iubit,mult,mult.
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:21
Asta asa e ,si in trecut,era moda:copilului cu cheia de gat,singur,se maturizau in gandire,mult mai repede,desi nu aveau calculator,ca acum
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:24
stiu cum e, scrichy, eu stau cu mama...nu am avut unde sa ma duc cu doi copii mici...nu pot sa le dau nici o lectie de viata ca intervine mama care se intelege cu ele pe ascuns si-mi submineaza autoritatea...e destul de greu, dar Il am pe Dumnezeu de partea mea si-L las pe El sa conduca treburile si El se pricepe mai bine decat mine...
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:25
am mai auzit schema asta...la cineva...care facea acelasi gen de afirmatie cu referire la fiica/sa...ca ce construia ea naruia maica/sa...adica bunica fetii....dar nu am inteles asta niciodata...cum vine chestia asta??...poate pentru ca nu m/am lovit de o astfel de problema
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:26
Ei,ei,ILSI,pana la D-zeu te mananca sfintii
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:29
ma duc la somn ca maine e de lucru...
Noapte buna...ce a mai ramas din ea...
sora_ilsi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:29
Somn usor,ILSI
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:30
..asta cu cheia de gat ma cam sperie...cred cu tarie ca fiica/mea nu o sa fie una cu cheia de gat...una din surorile bunica/mii a patit o treaba urata cu una din fetele ei...ea a lucrat intr.un spital ca asistenta medicala..barbatu/sau nu stiu ce fel de tehnician era..si fetele erau cu cheia de gat...si una dintre ele a fost pacalita de o infractoare a vremurilor respective...si a lasat/o pe respectiva sa intre in casa..pe nu stiu ce motiv...iara aia le/a golit casa!!!
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:30
Mai vorbim si maine,eu una,am o vorba,de la lume adunate si-napoi la lume date,cunosc,multe cazuri,situati,vazute,auzite,bashca cele traite de mine.
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:32
E drept ca stai cu teama,la munca,asta e,desi eu stateam in trecut la curte,m-a demolat,tot cand eram plecata,aveam o teama pana ma intorceam.
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:34
..riscul asta nu dispare...imi amintesc ca am fost si eu o perioada cu cheia de gat...si la fel mi/a zis si maica/mea...ca indiferent cine vine la usha sa nu descui...si daca ar fi bunica/mea cu bunica/miu care m/au crescut...si asha au fost...aia 2 oameni au venit la usha...i/am vazut pe vizor...si nu le.am deschis...le/am spus sa astepte sa vina maica/mea acasa ca eu nu am voie sa descui usha!!!
garbo055472
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:36
Hai la nani,somn usor,eu stiu,ca lumea vorbeste,in liniste cu mine,sa ne auzim cu bine
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 02:43
fetele,

hai ca din toata nebunia a iesit ceva interesant,mi-a placut ce am citit...

din mal se iveste lotusul cunoasterii,pana la urma ne face un bine zuza asta...

care binenteles ,f bine ar fi s-o ignorati un timp...nu-i mai spun numele,se stie...
iasomia
Postat pe 19 Ianuarie 2010 09:47
"buna 01" si cu ce te ajuta daca a 2 a zi o iei de la capat. Dumnezeu nu este in rugaciuni, Dumnezeu este in toate gandurile si faptele bune pe care le facem
Nirvana
Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:27
De la: ica2, la data 2010-01-18 22:59:37Auzi la ea..."marsi"!Poate sa existe in vocabularul unui crestin asa ceva ?Pai ce fel de individa esti tu ,Irina?Te-am tratat cu multa ingaduinta pana acum,dar se pare ca trebuie sa schimb modul de adresare ...

Ica de ce te angajezi in discutii care te coboara? Personajele care folosesc un astfel de vocabular nu stiu ce inseamna respectul pentru ceilalti indivizi.
Pur si simplu ignora. Este cea mai grea pedeapsa.

Respectele mele
Nirvana
Postat pe 19 Ianuarie 2010 10:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Compromisul....o necesitate? 133 De la: calla 22 Iunie 2010 19:25
minti odihnite 38 De la: tutankhamon 1 August 2009 13:03
Carpeta curatata profesional, miroase ingrozitor a doua zi, ce recomandati sa fac? 1 De la: aly_fab 30 Noiembrie 2012 15:09
Lentile de contact colorate 2 De la: cri_cat 9 Februarie 2012 10:03
colon help 2 De la: SANATATE 27 Iunie 2010 09:42
Setari Cookie-uri