RELATIA CU DUMNEZEU

Ei,IASOMIE,noaptea e un sfetnic bun
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:39
dap...noaptea e un sfetnic tare bun....
tutankhamon
Postat pe 19 Ianuarie 2010 11:51
Trebuie sa fim atenti la cei oameni care zic ca sunt credinciosi...Pt ca sunt multi oameni care zic ca sunt credinciosi dar nu au nici o treaba cu faptele bune...Invata oamenii doar lucruri rele....Acesti oameni nu se numesc oamenii lui Dumnezeu...Oamenii lui Dumnezeu sunt sinceri,cinstiti si curati la suflet...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 13:59
Fapte bune nu sunt acelea...De a fii prost...Sa muncesti tu ca sa intretii lenesii...Trebuie sa ajuti un om bolnav,,,un om cu un sfat bun...Sa fii sincer,sa inveti oamenii doar de bine chiar daca pe tine te-au invatat doar de rau...are Dumnezeu grija de fiecare sa le dea dupa inima...Asa ca nu trebuie sa ne gandim noi la razbunare....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:02
lA FIECARE OM...DuMNEZEU II DA DUPA TRUDA LUI....Mie imi place sa muncesc mai mult,,ca sa pot primi mai mult ca sa ii pot sa ii ajut si pe altii sa o ia pe cai corecte ca sa ii ajute Dumnezeu si pe ei...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:04
iar ai aparut, descreierato, cu ideile tale crete???
tutankhamon
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:05
Dar asta nu inseamna ca ma las calcata in picioare....Eu mereu am avut un suflet bun...Si mi-a placut sa ii ajut pe oamenii...Dar nu ii las ca sa ma ia de proasta....De asta si mie imi plac oamenii cu suflet bun si cinstiti...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:05
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:05:52Dar asta nu inseamna ca ma las calcata in picioare....Eu mereu am avut un suflet bun...Si mi-a placut sa ii ajut pe oamenii...Dar nu ii las ca sa ma ia de proasta....De asta si mie imi plac oamenii cu suflet bun si cinstiti...
Si sper ca sa ma ajute Dumnezeu sa inatalnesc un barbat cu suflet bun ca sa il pot iubi...Pt ca nu vreau sa ma casatoresc cu un barbat doar pt sex..Pt ca pe un om rau nu il poti iubi..Si ajungi sa te imbolnavesti de nervi langa un barbat egoist si rau...Cum sunt multi in ziua de azi...Pt ca sunt dupa bani,,nemunciti...Banii trebuie sa fie castigati prin munca cinstita..Nu prin ipocrizie
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:08
laso tuth ca are multe de spus
sunset474
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:08
De asta trebuie sa fim atenti la oamenii care vorbesc de Dumnezeu...dar practic ei nu sunt oamenii lui Dumnezeu pt ca ii slujesc pe diavol...pt ca sunt ipocriti,,,dupa bani nemunciti....Sa fraiereasca,,,mincinosi.....Si egoisti...De asta trebuie sa ne pazim de acesti oameni...Pt ca cu totii vor oameni buni langa ei...Dar ei nu vor sa fie buni...Vor oameni buni ca sa isi bata joc din ei....Ca sa profite si sa ii faca cu nervii...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:12
de unde ai venit?
sunset474
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:13
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:12:39De asta trebuie sa fim atenti la oamenii care vorbesc de Dumnezeu...dar practic ei nu sunt oamenii lui Dumnezeu pt ca ii slujesc pe diavol...pt ca sunt ipocriti,,,dupa bani nemunciti....Sa fraiereasca,,,mincinosi.....Si egoisti...De asta trebuie sa ne pazim de acesti oameni...Pt ca cu totii vor oameni buni langa ei...Dar ei nu vor sa fie buni...Vor oameni buni ca sa isi bata joc din ei....Ca sa profite si sa ii faca cu nervii...
De asta trebuie sa stam departe de oamenii rai...Si cine vrea sa fie bun,,trebuie sa stea departe de influentele negative...Adica de oamenii rai
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:14
ioi,ii irina,sau moment,n o cunosti????hai ca te las sa te delectezi.....da nu mult 10minute!!!!!!!
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:16
I s-a stricat cititoru...si hard-ul si softul...si...doamne! iart-o ca nu stie ce face!...n-are toate tiglele pe casa!
Ines
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:17
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:08:01
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:05:52Dar asta nu inseamna ca ma las calcata in picioare....Eu mereu am avut un suflet bun...Si mi-a placut sa ii ajut pe oamenii...Dar nu ii las ca sa ma ia de proasta....De asta si mie imi plac oamenii cu suflet bun si cinstiti...
Si sper ca sa ma ajute Dumnezeu sa inatalnesc un barbat cu suflet bun ca sa il pot iubi...Pt ca nu vreau sa ma casatoresc cu un barbat doar pt sex..Pt ca pe un om rau nu il poti iubi..Si ajungi sa te imbolnavesti de nervi langa un barbat egoist si rau...Cum sunt multi in ziua de azi...Pt ca sunt dupa bani,,nemunciti...Banii trebuie sa fie castigati prin munca cinstita..Nu prin ipocrizie

eu cred ca nu mai ai mult ... de asteptat ! Si pe acest forum sunt multi barbati pe care poti ... sa-i ajuti ... sa-i indrumi pe calea cea buna
Danistef277
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:17
De la: Danistef277, la data 2010-01-19 14:17:30
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:08:01

eu cred ca nu mai ai mult ... de asteptat ! Si pe acest forum sunt multi barbati pe care poti ... sa-i ajuti ... sa-i indrumi pe calea cea buna
PaPai sa ii ajut pe calea cea buna? Barbatii asteapta ca noi sa fim cinstite si ei sa fie vagabonti..Pt ca asa i-ai invatat raposatele...Dumnezeu sa le ierte....Ei vor fete cinstite ca sa la tina la cratita si ei sa mearga la curve....Apoi nu toti barbatii merita fete cinstite....Femei cinstite merita doar baietii buni si cinstiti care stiu sa respecte o femeie
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:22
Nu toti barbatii merita femei cinstite si cu sufletul bun...Eu am un suflet bun si sunt cinstita...Dar si eu vreau tot prieteni la fel ca mine....Pt ca asa cumlupt eu si nu sunt leneasa...asa sa faca si ei...Daca nu sa isi ia oameni la fel ca ei....Pt ca nu ar fii cinstit pt femeile harnice sa isi ea,barbati lenesi care nu lupta cu viata....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:25
corect

mai, care esti cinstit pe aici?

da, cinstit cinstit nu numai asa, cu un pahar doua.
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:25
De la: si_totusi, la data 2010-01-19 14:25:32corect

Pai toti vor oameni cinstiti....Dar ei nu sunt cinstiti...De asta consider,,ca un om trebuie sa se uite mai intai la el,,apoi sa pretinda....Pt ca nu tot ce zboara se mananca...Pe mine ma pazeste Dumnezeu de oamenii din astia...Pt ca eu sunt cuminte si ascult de El si il iubesc....De asta stiu ca o sa imi dea oameni care sa ma poata si pe mine unge la inimioara
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:28

CiNSTIT SA FIE SI CU FAPTELE.NU DOAR CU VORBELE...sa fie muncitori...Nu conteaza ca spala toalette,,sau ce face...Dar sa isi castige banii prin munca cinstita si sa nu fie ipocrit....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:29
aha. cum s-ar zice, nu toti au bani de bautura. da, o cinste acolo, hai, ca poti sa le dai. asta, asa; de sanatatea ta
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:29
tothusico....io ca s mai batrina is cinstita da nu la pahar ....poci la damijana????
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:30
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:28:04

Pai toti vor oameni cinstiti....Dar ei nu sunt cinstiti...De asta consider,,ca un om trebuie sa se uite mai intai la el,,apoi sa pretinda....Pt ca nu tot ce zboara se mananca...Pe mine ma pazeste Dumnezeu de oamenii din astia...Pt ca eu sunt cuminte si ascult de El si il iubesc....De asta stiu ca o sa imi dea oameni care sa ma poata si pe mine unge la inimioara
Eu MA ROG LA DuMNEZEU SA MA FEREASCA DE oameni care nu sunt cinstiti...Pt ca nu accept eu ca sa ma jecmaneasca apoi sa fac si eu la fel...Asa cum trudesc eu ca sa imi castig un ban cinstit....asa sa faca si altiii...Pt ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa fii cinstit...Nu sa asculti doar cu vorbele....Ci sa demostrezi prin fapte ca esti cinstit
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:31
De la: nazirra, la data 2010-01-19 14:30:51tothusico....io ca s mai batrina is cinstita da nu la pahar ....poci la damijana????

la 2 damijene se poate ?
Danistef277
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:33
De la: si_totusi, la data 2010-01-19 14:29:44aha. cum s-ar zice, nu toti au bani de bautura. da, o cinste acolo, hai, ca poti sa le dai. asta, asa; de sanatatea ta
Pai da eu ma chinui ca sa muncesc si sa castig un ban...Tre sa suport,,toti imbecilii...Apoi sa le dau lor pt bautura....Sa munceasca daca vor bani...Pt ca banul se castiga prin munca nu prin cerseala si fraiereala...Altul munceste..si altii sa doarma....Ce este altau,,este al nostru...Dar a lor doar a lor....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:34
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:31:57

Eu MA ROG LA DuMNEZEU SA MA FEREASCA DE oameni care nu sunt cinstiti...Pt ca nu accept eu ca sa ma jecmaneasca apoi sa fac si eu la fel...Asa cum trudesc eu ca sa imi castig un ban cinstit....asa sa faca si altiii...Pt ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa fii cinstit...Nu sa asculti doar cu vorbele....Ci sa demostrezi prin fapte ca esti cinstit
De asta zic....Daca un om este omul lui Dumnezeu trebuie sa fie cinstit,sincer...Harnic,pt ca Dumnezeu nu ii plac putorile....Si apoi eu nici nu vreau sa fiu o putoare
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:36
cam tirziu.....
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:36
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:36:02
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:31:57

De asta zic....Daca un om este omul lui Dumnezeu trebuie sa fie cinstit,sincer...Harnic,pt ca Dumnezeu nu ii plac putorile....Si apoi eu nici nu vreau sa fiu o putoare
Nici de la un barbat nu accept sa ma ajute...Daca nu consider ca vreau ceva serios cu el...Pt ca nu este cinstit.....pt ca fiecare trebuie sa munceasca sa isi castige banii cinstit
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:37
Nici de la un barbat nu accept sa ma ajute...Daca nu consider ca vreau ceva serios cu el...Pt ca nu este cinstit.....pt ca fiecare trebuie sa munceasca sa isi castige banii cinstit...Eu sunt exigenta si severa si cu mine insumi..Nu doar cu altiii...Pt ca sa poti fii ca mine,,,trebuie sa faci ceea ce fac eu.....Sa fii ca mine....Pt ca nu se poate sa mergi pe doua Drumuri
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:39
De la: nazirra, la data 2010-01-19 14:36:58cam tirziu.....
De ce? A gresi este uman..A persevera este diabolic
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Modele plinute 9 De la: Kardula 22 Ianuarie 2013 09:29
Povestea cinicului perfect 18 De la: cricat 26 Octombrie 2011 09:43
UN STROP DE IMAGINATIE SI DOUA MAINI DIBACE!!! ASTEPT PARERILE VOASTRE! 0 De la: 16 Martie 2010 11:27
Cine imi poate recomanda o croitoreasa buna? 20 De la: garbo_465557 2 Iunie 2019 21:58
Eu gasesc ca viata curata,,fara un barbat si fara copiii este mai linistita si mai usoara 3 De la: vuvuzela 6 Octombrie 2010 13:34
Setari Cookie-uri