RELATIA CU DUMNEZEU

De la: buna01, la data 2010-01-19 14:39:15Nici de la un barbat nu accept sa ma ajute...Daca nu consider ca vreau ceva serios cu el...Pt ca nu este cinstit.....pt ca fiecare trebuie sa munceasca sa isi castige banii cinstit...Eu sunt exigenta si severa si cu mine insumi..Nu doar cu altiii...Pt ca sa poti fii ca mine,,,trebuie sa faci ceea ce fac eu.....Sa fii ca mine....Pt ca nu se poate sa mergi pe doua Drumuri
Eu merg doar pe un drum.....Am ales drumul pe care doresc sa merg.....Sa slujesc pe Dumnezeu...Dar si prin fapte nu doar prin vorbe
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:42
Ce damjan,butoiul,soro,io-te eu plusez
scrichy
bravos!!!!!!meriti un pumpic....
nazirra
Eu merg doar pe un singur drum.....Am ales drumul pe care doresc sa merg.....Sa slujesc pe Dumnezeu...Dar prin fapte nu doar prin vorbe
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:43
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:36:02
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:31:57
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:28:04
De la: si_totusi, la data 2010-01-19 14:25:32corect

mai, care esti cinstit pe aici?

da, cinstit cinstit nu numai asa, cu un pahar doua.
Pai toti vor oameni cinstiti....Dar ei nu sunt cinstiti...De asta consider,,ca un om trebuie sa se uite mai intai la el,,apoi sa pretinda....Pt ca nu tot ce zboara se mananca...Pe mine ma pazeste Dumnezeu de oamenii din astia...Pt ca eu sunt cuminte si ascult de El si il iubesc....De asta stiu ca o sa imi dea oameni care sa ma poata si pe mine unge la inimioara
Eu MA ROG LA DuMNEZEU SA MA FEREASCA DE oameni care nu sunt cinstiti...Pt ca nu accept eu ca sa ma jecmaneasca apoi sa fac si eu la fel...Asa cum trudesc eu ca sa imi castig un ban cinstit....asa sa faca si altiii...Pt ca daca iubesti pe Dumnezeu trebuie sa fii cinstit...Nu sa asculti doar cu vorbele....Ci sa demostrezi prin fapte ca esti cinstit
De asta zic....Daca un om este omul lui Dumnezeu trebuie sa fie cinstit,sincer...Harnic,pt ca Dumnezeu nu ii plac putorile....Si apoi eu nici nu vreau sa fiu o putoare

Danistef277
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:43
A persevera inseamna prostie!
Ines
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:44
Si imi place sa fiu cinstita sa fiu harnica...M-am obisnuit chiar daca cateoadata imi este greu...Dar lasa ca oricum nu treebuie sa ma imbogatesc.....Pt ca oricum o sa mor si nu o sa iau nimic cu mine,,,decat faptele mele.....nu vreau sa am o viata chinuita pe pamant si in cer.....Vreau ca Dummnezeu sa ma ajute sa am o viata linistita sa ma ajute sa imi rezolv necazurile.....Problemele...Pt ca viata este plina de probleme,,,pt ca astea ne maturizeaza pe noi...Problemele..
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:46
NAZIRRO, ,ne pupacim,dar sa nu zica lumi,ca ne consolam,pe invers
scrichy
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:47
Stiu ca nu o sa ma imbogatesc daca sunt cinstita...Dar nu conteaza....Nici nu am nevoie de bogatie...Eu vreau o viata normala ca sa imi pot duce traiul zilnic....Si sa ma ajute Dumnezeu sa avansez in viata prin truda si munca mea...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:48
fetele, n-auziti?trebuie mers pe un singur drum si de la 2 damingene, se patruleaza pe 2 carari .

auzi irina, da cel de sus stie ,ca esti in slujba la el? sa aiba grija si sa te treaca pe statul de plata. daca ramai fara CAS platit?
si_totusi
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:49
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:48:32Stiu ca nu o sa ma imbogatesc daca sunt cinstita...Dar nu conteaza....Nici nu am nevoie de bogatie...Eu vreau o viata normala ca sa imi pot duce traiul zilnic....Si sa ma ajute Dumnezeu sa avansez in viata prin truda si munca mea...
Nu imi trebuie averi....Pt ca oricum nu iau nimic cu mine....Ma multumesc sa duc un trai normal...Sa ma ajute Dumnezeu sa fiu sanatoasa ca sa pot munci si sa nu depind de nimeni....Pt ca oamenii sunt rai si putini au suflet bun
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:50
mda ...numa 2.si unu esti tu....irinuco....
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:51
De la: si_totusi, la data 2010-01-19 14:49:50fetele, n-auziti?trebuie mers pe un singur drum si de la 2 damingene, se patruleaza pe 2 carari .

auzi irina, da cel de sus stie ,ca esti in slujba la el? sa aiba grija si sa te treaca pe statul de plata. daca ramai fara CAS platit?
Lasa ca Dumnezeu are grija de mine....Pt ca si mie imi este mila de altii..Si ii ajut....Asa si Dumnezeu ma ajuta pe mine....Pt ca Dumnezeu este cinstit...Da omului precum merita...Nu imi da averi,,,pt ca nu am nevoie...Dar ma ajuta sa nu imi lipseasca nimic si sa am o viata usoara
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:52
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:52:50
De la: si_totusi, la data 2010-01-19 14:49:50fetele, n-auziti?trebuie mers pe un singur drum si de la 2 damingene, se patruleaza pe 2 carari .

Lasa ca Dumnezeu are grija de mine....Pt ca si mie imi este mila de altii..Si ii ajut....Asa si Dumnezeu ma ajuta pe mine....Pt ca Dumnezeu este cinstit...Da omului precum merita...Nu imi da averi,,,pt ca nu am nevoie...Dar ma ajuta sa nu imi lipseasca nimic si sa am o viata usoara
La ce imi trebuie averi sa tot strang...Ca sa aiba altii ce cheltui? Sa munceasca daca vor bani
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:54
De la: nazirra, la data 2010-01-19 14:51:37mda ...numa 2.si unu esti tu....irinuco....
Da pt ca nu vor sa fie..Ei vor ca totul sa le pice din cer...Nu vor sa lupte,,nu le place sa munceasca cinstit....Ce sa le fac daca sunt lenesi si nu vor...Treaba lor...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:55
Sa cheltuie fiecare cat munceste....Si sa primeasca fiecare minte lumininata la cat lupta....Si se zbate in viata
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 14:56
Sa fiti iubiti si o zi buna...Dumnezeu sa fie cu voi....Pa
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:01
Sa fiti iubiti si o zi buna...Dumnezeu sa fie cu voi....Pa
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:02
si tie....irino....Dzeu sa te impinga in bine!!!!
nazirra
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:08
Si tie o zi buna si Dumnezeu sa-ti dea sanatate!
Danistef277
Postat pe 19 Ianuarie 2010 15:13
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:02:24Fapte bune nu sunt acelea...De a fii prost...Sa muncesti tu ca sa intretii lenesii...Trebuie sa ajuti un om bolnav,,,un om cu un sfat bun...Sa fii sincer,sa inveti oamenii doar de bine chiar daca pe tine te-au invatat doar de rau...are Dumnezeu grija de fiecare sa le dea dupa inima...Asa ca nu trebuie sa ne gandim noi la razbunare....

"buna 01" nu vreau sa te supar dar te contrazici la maxim. De ce?

Pt ca arunci cuvinte foarte urate la adresa celor care nu sunt de acord cu tine, pentru ca (ma repet) de la vorbe la fapte.................drumu-i lung....
Sa fii BUN inseamna sa raspunzi la rautate cu bunatate: ESTE CEL MAI BUN TRATAMENT.
CAnd faci ceva, nu o faci pentru rasplata, indiferent de natura ei.
Pana atunci poti fi convinsa ca vei fi marginalizata si poate chiar mai rau IGNORATA.
Nirvana
Postat pe 19 Ianuarie 2010 16:08
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:56:38Si sa primeasca fiecare minte lumininata la cat lupta....Si se zbate in viata

asta-i tare!.. inca o perla din putul/puta gandirii irinucii. Care se vede treaba ca se zbate (si da-i si lupta) si tot degeaba..

anakin
Postat pe 19 Ianuarie 2010 17:44
De la: anakin, la data 2010-01-19 17:44:42
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:56:38Si sa primeasca fiecare minte lumininata la cat lupta....Si se zbate in viata

asta-i tare!.. inca o perla din putul/puta gandirii irinucii. Care se vede treaba ca se zbate (si da-i si lupta) si tot degeaba..

Pai lupt mine,,sa ma ajute Dumnezeu...Nu pt voi..Cine vrea sa ramana asa cum este..dar nici nu ma apuc eu sa rezolv problemele oamenilor rai...Pt ca nici pe mine Dumnezeu nu ma ajuta pe gratis...asa cum stie sa faca rautati si sa faca pacate asa sa stie sa isi rezolve problemele singuri...Eu nu lupt pt voi..Voi puteti sa ramaneti asa...Ca doar voi aveti de pierdut..Si eu imi continui drumul..Eu sfatui pe cine consider eu ca merita...Nu ajut oamenii rai....Ii AJUT DACA VOR SA FIE SI EI MAI BUNI....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:09

Pai lupt mine,,sa ma ajute Dumnezeu...Nu pt voi..Cine vrea sa ramana asa cum este..dar nici nu ma apuc eu sa rezolv problemele oamenilor rai...Pt ca nici pe mine Dumnezeu nu ma ajuta pe gratis...asa cum stie sa faca rautati si sa faca pacate asa sa stie sa isi rezolve problemele singuri...Eu nu lupt pt voi..Voi puteti sa ramaneti asa...Ca doar voi aveti de pierdut..Si eu imi continui drumul..Eu sfatui pe cine consider eu ca merita...Nu ajut oamenii rai....Ii AJUT DACA VOR SA FIE SI EI MAI BUNI....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:09

Ca si in viata mea privata...Ignor pe oamenii care ma iau la misto..Si rad de mine,,,si sunt rautaciosi...Nu ma incurc cu asemenea specimene...Sa se descurce singuri....Ca daca esti rau,,nimanui nu ii pasa de tine....Daca nu vor sa fie buni,,sa stea singuri fara ajutor...Pt ca oamenii rai isi bat joc de oamenii buni,,apoi se mira de ce nu ii ajuta nimeni...Ce destepti
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:12
De la: Nirvana, la data 2010-01-19 16:08:15
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:02:24Fapte bune nu sunt acelea...De a fii prost...Sa muncesti tu ca sa intretii lenesii...Trebuie sa ajuti un om bolnav,,,un om cu un sfat bun...Sa fii sincer,sa inveti oamenii doar de bine chiar daca pe tine te-au invatat doar de rau...are Dumnezeu grija de fiecare sa le dea dupa inima...Asa ca nu trebuie sa ne gandim noi la razbunare....

Pt ca arunci cuvinte foarte urate la adresa celor care nu sunt de acord cu tine, pentru ca (ma repet) de la vorbe la fapte.................drumu-i lung....
Sa fii BUN inseamna sa raspunzi la rautate cu bunatate: ESTE CEL MAI BUN TRATAMENT.
Pana atunci poti fi convinsa ca vei fi marginalizata si poate chiar mai rau IGNORATA.
Eu arunc vorbe urate,la oamenii rai care fac misto din mine si sunt rautaciosi...Asa ma exteriorizez eu...Fiecare are felul lui...Daca un om nu ii place sa fie jignit..Atunci sa imi vorbeasca frumos..Si sa nu faca lucruri care nu imi plac mie..
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:13
De la: buna01, la data 2010-01-19 20:13:33

Eu arunc vorbe urate,la oamenii rai care fac misto din mine si sunt rautaciosi...Asa ma exteriorizez eu...Fiecare are felul lui...Daca un om nu ii place sa fie jignit..Atunci sa imi vorbeasca frumos..Si sa nu faca lucruri care nu imi plac mie..
Apropo...De asemenea oameni chiar le multumesc daca ma ignora...Pt ca nu ii accept in anturajul meu..Si nici nu ajut oamenii rai....Pt ca nici pe mine nu m-a ajutat nimeni atunci cand am avut nevoie...asa fiecare sa se descurce cum poate,,daca vor sa fie rai si nu vor sa ajute
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:14
De la: buna01, la data 2010-01-19 20:09:46

Pai eu lupt pt mine,,sa ma ajute Dumnezeu...Nu pt voi..Cine vrea sa ramana asa cum este..dar nici nu ma apuc eu sa rezolv problemele oamenilor rai...Pt ca nici pe mine Dumnezeu nu ma ajuta pe gratis...asa cum stie sa faca rautati si sa faca pacate asa sa stie sa isi rezolve problemele singuri...Eu nu lupt pt voi..Voi puteti sa ramaneti asa...Ca doar voi aveti de pierdut..Si eu imi continui drumul..Eu sfatui pe cine consider eu ca merita...Nu ajut oamenii rai....Ii AJUT DACA VOR SA FIE SI EI MAI BUNI....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:22
De la: buna01, la data 2010-01-19 20:09:46

Pai eu lupt pt mine,,sa ma ajute Dumnezeu...Nu pt voi..Cine vrea sa ramana asa cum este..dar nici nu ma apuc eu sa rezolv problemele oamenilor rai...Pt ca nici pe mine Dumnezeu nu ma ajuta pe gratis...asa cum stie sa faca rautati si sa faca pacate asa sa stie sa isi rezolve problemele singuri...Eu nu lupt pt voi..Voi puteti sa ramaneti asa...Ca doar voi aveti de pierdut..Si eu imi continui drumul..Eu sfatui pe cine consider eu ca merita...Nu ajut oamenii rai....Ii AJUT DACA VOR SA FIE SI EI MAI BUNI....
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:22

Prefer sa fiu ignorata de oamenii rai...Pt ca eu o sa ma bag in seama cu oamenii care imi place mie de ei..Si daca cineva se ia de ei,,sau comenteaza atunci le sar in cap...Sa isi vada fiecare de treaba lui...Si sa nu ma deranjeze...
omulsincer
Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:27

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
cum am aranjat pe soacra-mea. 25 De la: 22 Aprilie 2020 11:09
Indemnizatie ing 1 De la: Loredana_Nicoleta_Chirila_1 11 Ianuarie 2012 10:31
Lentile de contact colorate 2 De la: cri_cat 9 Februarie 2012 10:03
Ochelari de vedere 2 De la: cri_cat 8 Aprilie 2012 22:49
Cum isi poate pastra pacea in suflet un angajat atunci cand seful lui e un om artagos si rau? 1 De la: xenaluptatoareainimoasa 4 Septembrie 2010 15:44
Setari Cookie-uri