De la: buna01, la data 2010-01-19 20:27:46Pt ca eu imi selectez prietenii...sa fie la fel ca mineDe la: Nirvana, la data 2010-01-19 16:08:15Prefer sa fiu ignorata de oamenii rai...Pt ca eu o sa ma bag in seama cu oamenii care imi place mie de ei..Si daca cineva se ia de ei,,sau comenteaza atunci le sar in cap...Sa isi vada fiecare de treaba lui...Si sa nu ma mai deranjeze...De la: buna01, la data 2010-01-19 14:02:24Fapte bune nu sunt acelea...De a fii prost...Sa muncesti tu ca sa intretii lenesii...Trebuie sa ajuti un om bolnav,,,un om cu un sfat bun...Sa fii sincer,sa inveti oamenii doar de bine chiar daca pe tine te-au invatat doar de rau...are Dumnezeu grija de fiecare sa le dea dupa inima...Asa ca nu trebuie sa ne gandim noi la razbunare.... |
||
omulsincer Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:28 |
||
---|---|---|
Si la facultate o sa imi selectionez oamenii cu care sa vorbesc...si daca comenteaza cineva,,fac scandal la facultate...Si daca se baga cineva unde nu le fierbe oala,o sa le sar in cap...Ca sa se invete mine sa nu mai deranjeze..Si sa isi vada de treaba lor | ||
omulsincer Postat pe 19 Ianuarie 2010 20:31 |
||
pai ce, o fi ziua portilor deschise de vrei sa intri acolo? |
||
|
||
anakin Postat pe 19 Ianuarie 2010 22:02 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-19 14:40:13 De ce? A gresi este uman..A persevera este diabolic mami...si tu de ce te incapatanezi sa perseverezi in niste chestii fara nici un sens???ca deja nu mai este cazul de greseala la tine...deja esti diabolica si patologica in aberatiile tale... |
||
tutankhamon Postat pe 20 Ianuarie 2010 00:55 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-19 20:31:42Si la facultate o sa imi selectionez oamenii cu care sa vorbesc...si daca comenteaza cineva,,fac scandal la facultate...Si daca se baga cineva unde nu le fierbe oala,o sa le sar in cap...Ca sa se invete mine sa nu mai deranjeze..Si sa isi vada de treaba lor si te asculta cineva sau te ia cineva in seama???vezi ca iar ajungem la vesnica problema care ti-am mai spus-o de cateva ori...chiar si aseara....tot pe aici....gresesti in atitudinea ta...te crezi buricul pamantului si nu asculti pe nimeni care incearca sa te invete de bine....ai o credinta, dar esti prea indoctrinata aiurea.....cineva ti-a bagat in cap niste prostii pe care tu acuma le urmaresti orbeste... si, poate, din aceasta cauza esti luata mereu peste picior, se fac glume proaste si se rade de tine....uite...chiar si cu copy-pastele asta aiurea.....ce castigi daca esti prima la postari??? ia gandeste-te....ce castigi?? |
||
tutankhamon Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:07 |
||
Si crezi ca a inteles ceva,ma indoiesc | ||
scrichy Postat pe 20 Ianuarie 2010 01:27 |
||
Esti din ONESTI, BACAU si ma bucur foarte mult.Esti o iubitoare de Dumnezeu , credincioasa, ce poate fi mai frumos si adevarat. Primim dragostea lui infinita, dar noi trebuie sa facem ce trebuie. Toate sunt simple vorbe, fara fapte. Sa daruim aproapelui nostru tot dragoste.Pe unde ma duc toata lumea are nevoie de bani, de ce? Nu aveti nevoie de mangaiere, de iubire, de o vorba buna?Toate lucrurile se fac cu oameni, cu sufletul lor. Sa incercam sa ne intelegem unii pe altii sa ne ajutam. Greutatile ne sunt date sa ne intoarcem la Dumnezeu. Nu exista nicaieri mai bine ca in tara ta. Este o mare minciuna ca in alta parte este mai bine. Nu avem nevoie de mai binele nimanui avem nevoie de iubirea dintre noi , care inseamna CREDINTA. MARIA |
||
SANTAS Postat pe 20 Ianuarie 2010 11:38 |
||
eu cred ca orice lucru bun ,rau este dat cu un anumit scop in viata,daca nu ar fii viata fara ncazuri si suparari nu am mai stii ce este aceea durere si suferinta si nu am mai crede si intelege pe cel care este la un greu,iar in relatia cu dumnezeu ca sa iti raspunda si sa iti implineasca la ce iti doresti,trebuie sa te rogi din suflet,sa faci fapte bune si sa ii multumesti pt orice lucru bun ,rau din viata ta |
||
garbo089833 Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:15 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-01-20 01:07:38Da si imi poti sa imi spui si mie ce pot sa ma invete pe mine oamenii...Oamenii ma invata doar lucruri in favoarea lor...Daca imi trebuie sfaturi ma duc la Duhovicul meu de suflet,,la un preot cu credinta...Pt ca ala ma invata de bine pt ca este cinstit...De ce sa ascult de oameni? Pt ca oamenii sunt rai...Si tot ce este bun tin pt ei si pe mine ma invata doar lucruri care sunt in favoarea lor ..Oricum nu imi pasa de ei ca rad...Sa rada,,,ca asa sunt oamenii prosti..Mor de grija altuia..De la: buna01, la data 2010-01-19 20:31:42Si la facultate o sa imi selectionez oamenii cu care sa vorbesc...si daca comenteaza cineva,,fac scandal la facultate...Si daca se baga cineva unde nu le fierbe oala,o sa le sar in cap...Ca sa se invete mine sa nu mai deranjeze..Si sa isi vada de treaba lor |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:33 |
||
De la: tutankhamon, la data 2010-01-20 01:07:38De parca mie mi-ar pasa de parerea la niste oameni rai.....De la: buna01, la data 2010-01-19 20:31:42Si la facultate o sa imi selectionez oamenii cu care sa vorbesc...si daca comenteaza cineva,,fac scandal la facultate...Si daca se baga cineva unde nu le fierbe oala,o sa le sar in cap...Ca sa se invete mine sa nu mai deranjeze..Si sa isi vada de treaba lor |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:34 |
||
De la: SANTAS, la data 2010-01-20 11:38:01 Esti din ONESTI, BACAU si ma bucur foarte mult.Esti o iubitoare de Dumnezeu , credincioasa, ce poate fi mai frumos si adevarat.Pai...Totul se limiteaza la bani....Pt ca oamenilor nu le place sa munceasca cinstit ca sa castige un ban...Nu le place sa munceasca cinstit ca sa aiba grija de caracterul lor care le-a scapat de sub control....Sunt oameni care gandesc instinctele lor pt ei.....Apoi fereasca Dumnezeu sa te incurci cu asemenea oameni...care nu vor sa se schimbe in bine |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:37 |
||
De la: garbo089833, la data 2010-01-20 15:15:48eu cred ca orice lucru bun ,rau este dat cu un anumit scop in viata,daca nu ar fii viata fara ncazuri si suparari nu am mai stii ce este aceea durere si suferinta si nu am mai crede si intelege pe cel care este la un greu,iar in relatia cu dumnezeu ca sa iti raspunda si sa iti implineasca la ce iti doresti,trebuie sa te rogi din suflet,sa faci fapte bune si sa ii multumesti pt orice lucru bun ,rau din viata taAsa este nu trebuie sa nelasam intimidati de oamenii rai care au luat-o pe cai gresite...Si ei asa vor sa traiasca....Pai sa ii lasam pe ei sa traiasca cum doresc si noi sa ne vedeam de treaba noastra....Dar oamenii rai nu trebuie ajutati....Daca nu vor sa munceasca....Pt ca fara munca nu poti face nimic....Daca ei vor sa traiasca doar sa rada de altii...Sa nu mai fie ajutati,sa stea singuri fara ajutor ca niste caini....lASA-I SA SE AJUTE INTRE EI.... |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:41 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-20 15:41:47Sa se descurce singuri asa cum pot...asa cum stiu sa faca rautati asa sa stie sa se si descurce...Pt ca asa si scrie in biblie...Cine nu munceste sa nu manance.....Asta sa fie si la propriu si la figurat...De la: garbo089833, la data 2010-01-20 15:15:48eu cred ca orice lucru bun ,rau este dat cu un anumit scop in viata,daca nu ar fii viata fara ncazuri si suparari nu am mai stii ce este aceea durere si suferinta si nu am mai crede si intelege pe cel care este la un greu,iar in relatia cu dumnezeu ca sa iti raspunda si sa iti implineasca la ce iti doresti,trebuie sa te rogi din suflet,sa faci fapte bune si sa ii multumesti pt orice lucru bun ,rau din viata taAsa este nu trebuie sa nelasam intimidati de oamenii rai care au luat-o pe cai gresite...Si ei asa vor sa traiasca....Pai sa ii lasam pe ei sa traiasca cum doresc si noi sa ne vedeam de treaba noastra....Dar oamenii rai nu trebuie ajutati....Daca nu vor sa munceasca....Pt ca fara munca nu poti face nimic....Daca ei vor sa traiasca doar sa rada de altii...Sa nu mai fie ajutati,sa stea singuri fara ajutor ca niste caini....lASA-I SA SE AJUTE INTRE EI.... |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:43 |
||
Daca un om nu vrea sa se indrepte,nu o sa ma apuc eu sa ii rezolv problemele...Il lasi in plata Domnului daca vezi ca iti face rau...Pt ca daca el rade de tine si tu il ajuti...Te considera proasta.....Asa SA II LASAM SA LE DEA Dumnezeu dupa inima lor | ||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 15:45 |
||
Santa si 833 ,bine ati venit !Da,sunt din Onesti,dar iubesc oamenii indiferent unde ar locui pe terra. Tara noastra este frumoasa,imi place foarte mult Valea Prahovei,Sinaia,Predeal,Busteni. Trebuie sa va avertizez ... pe acest topic mai sunt si aberatii ... Buna01...este o persoana poate bine intentionata ,dar are nevoie de intelegere ... |
||
ica2 Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:05 |
||
Ica_2 am stat si eu trei ani in Onesti si pot spune ca e un oras superb mai ales parcul e tare frumos.Mi-ar place sa stau in acest oras dar valul vietii m-a dus pe alte meleaguri! | ||
florin_c76 Postat pe 20 Ianuarie 2010 17:59 |
||
Parcul ma incanta ,intr-adevar este frumos ! | ||
ica2 Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:17 |
||
One�tiul este situat �n Depresiunea Tazl�u-Ca�in, �n zona de confluen�� a r�urilor Oituz,Tazlau �i Ca�in cu r�ul Trotu�, la o altitudine medie de 210 m. Cel mai jos punct al ora�ului este la 180 m pe valea Trotu�ului. Cel mai �nalt este la 240 m pe dealul Cuciur. Pozi�ia geografic� este 46� 13'N (latitudine) �i 26� 47'E (longitudine), la circa 60 km SV de municipiul re�edin�� Bac�u. asa ar fi prezentat,bunul meu dascal de geografie,amplasarea acestui faimos asezamant.. One�tiul este un ora� industrial, cu o structur� economic� relativ bine dezvoltat� �n jurul unor ramuri industriale, �n special cea prelucr�toare a produselor petro-chimice. Confec�iile �i prelucrarea lemnului sunt alte ramuri importante. in acest caz,oamenii nu sufera din cauza de locuri de munca? |
||
LILO Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:27 |
||
Criza economica ne-a afectat pe toti... Amplul proces de modernizare al rafinariei onestene pare sa fie unul sub semnul optimismului... Plutesc si o serie de zvonuri sumbre lansate chiar de cei care doresc inchiderea rafinariei ... Sunt interese politice ...cu toate astea asteptam vremuri bune ,sa speram ! |
||
ica2 Postat pe 20 Ianuarie 2010 18:57 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-20 17:05:01Santa si 833 ,bine ati venit !Da,sunt din Onesti,dar iubesc oamenii indiferent unde ar locui pe terra.Sincer sa spun,eu nu am nevoie de lauda nimanui...pe mine ma intereseaza doar ca oamenii sa le intre macar ceva ceva in cap...Ca sa ii ajute in viata....Ca si eu am defectele mele si nu ma pot impreteni cu oricine asta este partea a doua...Oricum eu vreau prieteni cu bun simt si cinstiti...Nu ma impretesc cu oricine...Dar invat de bine pe toata lumea....Ca oamenii nu accepta,,dar oamenii in subconstientul lor au altceva...Stiu eu ce stiu....Lasa-i....Eu nu am nevoie de lauda nimenui...Daca il lauda pe Dumnezeu eu sunt multumita |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:38 |
||
laudat fie domnul ca te-a adus pe aici, irinuco! ce mai faci? |
||
pik_nik Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:41 |
||
De la: ica2, la data 2010-01-20 18:57:55Criza economica ne-a afectat pe toti...Da pai romanii isi fura caciula unii la altii..In loc sa se uneasca sa faca dreptate in tara asta...Asa ca se fura unul pe altul...Cand prinde cate un fraier il fraiereste,,altul toto asa....Dar nu este corect asa ca sa ne furam unii pe altii...Pt ca de asta lipseste increderea unii in altii si respectul...Ca sa poti respecta un om,,trebuie sa fie cinstit.. |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:41 |
||
Stiu ca suntem saraci...Darputem gasi cai mai pozitive decat a ne fura unii pe altii....Pt ca asa niciodata nu o sa existe respect si incredere intre oameni....Pt ca noi oamenii avem nevoie unii de altii...In viata nu poti razbi de unul singur,fara oameni...Dar daca ii furi si iti bat joc de ei...Nu te ajuta nimeni si nimeni nu are incredere in tine si te iubeste....Pe mine ma ajuta Dumnezeu ca sa ii pun pe oameni in banca lor....Nu ma ajuta pe mine oamenii....pt ca daca ar fii dupa ei,,,numai rele mi-ar face...Dar are bunul Dumnezeu grija de mine..Sa ma pazeasca de smecheri | ||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:45 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-20 20:45:01Stiu ca suntem saraci...Darputem gasi cai mai pozitive decat a ne fura unii pe altii....Pt ca asa niciodata nu o sa existe respect si incredere intre oameni....Pt ca noi oamenii avem nevoie unii de altii...In viata nu poti razbi de unul singur,fara oameni...Dar daca ii furi si iti bat joc de ei...Nu te ajuta nimeni si nimeni nu are incredere in tine si te iubeste....Pe mine ma ajuta Dumnezeu ca sa ii pun pe oameni in banca lor....Nu ma ajuta pe mine oamenii....pt ca daca ar fii dupa ei,,,numai rele mi-ar face...Dar are bunul Dumnezeu grija de mine..Sa ma pazeasca de smecheriDar eu sper ca poate intr-o buna zi.. sa ii imbuneze Dumnezeu pe oameni ca sa se ajute mai mult unii pe altii..si sa fie mai pasatori si sa nu mai fie atata ura si invidie si rautate |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:46 |
||
De la: LILO, la data 2010-01-20 18:27:12One�tiul este situat �n Depresiunea Tazl�u-Ca�in, �n zona de confluen�� a r�urilor Oituz,Tazlau �i Ca�in cu r�ul Trotu�, la o altitudine medie de 210 m. Cel mai jos punct al ora�ului este la 180 m pe valea Trotu�ului. Cel mai �nalt este la 240 m pe dealul Cuciur. Pozi�ia geografic� este 46� 13'N (latitudine) �i 26� 47'E (longitudine), la circa 60 km SV de municipiul re�edin�� Bac�u. asa ar fi prezentat,bunul meu dascal de geografie,amplasarea acestui faimos asezamant..Lilo locuri de munca se gasesc...Pt ca mereu este plin ziarul cu locuri de munca...dar sa nu iti fie sa muncesti orice...Un om harnic accepta orice loc de munca,,ca sa castige un ban cinstit..Apoi in timp iti cauti un loc mai bun de munca..Dar sunt unii care asteapta sa ii caute locul de munca pe ei...Si tot se plang,,toti vor la birou...Nu vor munca grea sa aiba bataie de cap.. |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:49 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-20 20:49:35Pt ca trebuie sa cauti,,,..Dar multi nu vor la curatenie,nu vor la facut curat...Dar bani vor dar sa fie munciti de altii...Pai asa nu se face..Pt ca daca unul munceste,,,tre sa munceasca toti..NU altul se chinuie si altii dormDe la: LILO, la data 2010-01-20 18:27:12One�tiul este situat �n Depresiunea Tazl�u-Ca�in, �n zona de confluen�� a r�urilor Oituz,Tazlau �i Ca�in cu r�ul Trotu�, la o altitudine medie de 210 m. Cel mai jos punct al ora�ului este la 180 m pe valea Trotu�ului. Cel mai �nalt este la 240 m pe dealul Cuciur. Pozi�ia geografic� este 46� 13'N (latitudine) �i 26� 47'E (longitudine), la circa 60 km SV de municipiul re�edin�� Bac�u. asa ar fi prezentat,bunul meu dascal de geografie,amplasarea acestui faimos asezamant..Lilo locuri de munca se gasesc...Pt ca mereu este plin ziarul cu locuri de munca...dar sa nu iti fie sa muncesti orice...Un om harnic accepta orice loc de munca,,ca sa castige un ban cinstit..Apoi in timp iti cauti un loc mai bun de munca..Dar sunt unii care asteapta sa ii caute locul de munca pe ei...Si tot se plang,,toti vor la birou...Nu vor munca grea sa aiba bataie de cap.. |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 20:51 |
||
http://www.crestinortodox.ro/parintele-teofil-roman/a97521-parintele-teofil-roman-mintea-si-rolul-ei-in-viata-duhovniceasca | ||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:53 |
||
Parintele Teofil Roman - Educatia spirituala a copiilor 1 Vizualizari: 333 Audio din aceeasi categorie: Apasa pe pentru a ascuta melodia dorita. Parintele Teofil Roman - Credinta la maturitate Parintele Teofil Roman - Despre antropologie in Perioada Triodului Parintele Teofil Roman - Despre ascultare (1) in societate Parintele Teofil Roman - Despre ascultare (2) in familia crestina Parintele Teofil Roman - Despre ascultare (3) in manastire Parintele Teofil Roman - Despre casatorie si viata de familie Parintele Teofil Roman - Despre eshatologie in Perioada Triodului Parintele Teofil Roman - Despre infranare si lupta cu patimile Parintele Teofil Roman - Despre invierea lui Hristos in invierea noastra Parintele Teofil Roman - Despre libertate Parintele Teofil Roman - Despre pocainta Parintele Teofil Roman - Despre pocainta in Perioada Triodului Parintele Teofil Roman - Despre smerenie Parintele Teofil Roman - Educatia spirituala a copiilor 1 Parintele Teofil Roman - Educatia spirituala a copiilor 2 Parintele Teofil Roman - Educatia spirituala a copiilor 3 Parintele Teofil Roman - Hristos, Viata mea Parintele Teofil Roman - Mintea si rolul ei in viata duhovniceasca Parintele Teofil Roman - Strapungerea inimii si darul lacrimilor |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:55 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-20 22:55:40Parintele Teofil Roman - Educatia spirituala a copiilor 1file://localhost/C:/Users/user/Contacts/Desktop/Parintele%20Teofil%20Roman%20-%20Educatia%20spirituala%20a%20copiilor%201.mht |
||
omulsincer Postat pe 20 Ianuarie 2010 22:57 |
||
Parintele Teofil Roman - Despre smerenie tu ce intelegi prin smerenie? irinuko... |
||
LILO Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:00 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
vreau sa imi fac singura haine | 47 | De la: garboeva 30 Ianuarie 2010 13:02 |
vreau si eu o parere pls | 4 | De la: carmenn 7 Iunie 2009 15:46 |
Clarviziune, cartomantie | 1 | De la: mateialina69 17 Ianuarie 2010 21:29 |
|
||
nu ma bag | 75 | De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 01:59 |
buna | 18 | De la: stella_andre 2 Mai 2010 01:32 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară