RELATIA CU DUMNEZEU

De la: LILO, la data 2010-01-20 23:00:09Parintele Teofil Roman - Despre smerenie

tu ce intelegi prin smerenie? irinuko...
Smerenie in fata lui Dumnezeu si in cuvantul lui.....
omulsincer
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:03
Asculta ceea ce zice parintele Teofil si o sa intelegi multe lucruri...Acolo spune ca trebuie sa te indepartezi de oamenii care nu vor sa se schimbe si vor sa te faca sa devii ca ei....Sfaturile preotilor corupti au deteriorat societatea...Ca i-a dus in eroare pe oameni...Ca sa se supuna altor oameni si sa devina ca ei....De asta nu mai exista crestini curati la suflet..
omulsincer
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:06
icutzo...iarta-ma...sa-mi f...t una.....ca daca nu dadea de cinspe ori irinuca lista cu audio-urile alea, muream proasta....
tutankhamon
Postat pe 20 Ianuarie 2010 23:37
Eu atunci cand o sa ma castoresc...Inainte sa fac pasul asta...Vreau sa fac un contract prenoptial..In care sa scrie ca in caz ca barbatul se schimba in rau...Si nu mai este ca la inceput...si in caz ca trebuie sa ne despartim..Pt ca nu poti trai alaturi de un nebun ca sa te inebuneasca si pe tine...Vreau ca in contract sa scrie,,in caz de despartire..Vreau ca copiii sa ramana la mine..Si barbatul sa plateasca jumatate din toate cheluielile copiiilor...Pt ca nu ma las eu in legea asta politica de 2 bani...care din cauza asta femeia a fost devalorizata
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:09
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:09:08Eu atunci cand o sa ma castoresc...Inainte sa fac pasul asta...Vreau sa fac un contract prenoptial..In care sa scrie ca in caz ca barbatul se schimba in rau...Si nu mai este ca la inceput...si in caz ca trebuie sa ne despartim..Pt ca nu poti trai alaturi de un nebun ca sa te inebuneasca si pe tine...Vreau ca in contract sa scrie,,in caz de despartire..Vreau ca copiii sa ramana la mine..Si barbatul sa plateasca jumatate din toate cheluielile copiiilor...Pt ca nu ma las eu in legea asta politica de 2 bani...care din cauza asta femeia a fost devalorizata
Daca nu isi plateste atributiile,,atunci sa ajunga la inchisare si sa nu mai aiba nici un drept asupra copiilor...Adica sa isi piarda dreptul de parinte...Pt ca nu poti face copii,,platesti o pensie de nimic..Si mai vor si drepturi...Aha....Ca eu nu sunt proasta barbatilor
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:10
clar ca nu.....
nazirra
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:12
Fiecare om are si parte rea si parte buna...De asta trebuie sa ne invatam sa ne putem controla unii pe altii...Sunt unii oameni mai deosebiti care au fost inzestrati cu bun simt..Il au in adn..Chiar daca nu l-au primit din educatie...Dar nu stiu de ce...Poate ca asa i-a lasat Dumnezeu...oamenii care sunt cu bun simt trebuie sa se casatoreasca cu oameni cu bun simt si sa faca totul din iniativa..Si oamenii slabi care nici ei nu au bun simt,,daca nu trage cineva de ei...Atunci sa isi ia oameni ca ei si sa se invete sa se controleze unul pe altul
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:21
Eu cred ca fiecare om este desebit in felul lui si are calitati pe care nu a reusit sa si le descopere...Pt ca poate nu se cunoaste nici macar pe el..lipsa cunoasterii lui Dumnezeu si luminii Lui...Dar mie imi plac oamenii care fac din inatiativa totul,pt ca asa sunt si eu...Nu mi-ar umple mie golul din inima decat un om,,care sa fie cu bun simt in adn si sa faca totul din iniativa si dezinteresat...Sa aiba un suflet bun si curat..
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:25
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:25:54Eu cred ca fiecare om este desebit in felul lui si are calitati pe care nu a reusit sa si le descopere...Pt ca poate nu se cunoaste nici macar pe el..lipsa cunoasterii lui Dumnezeu si luminii Lui...Dar mie imi plac oamenii care fac din inatiativa totul,pt ca asa sunt si eu...Nu mi-ar umple mie golul din inima decat un om,,care sa fie cu bun simt in adn si sa faca totul din iniativa si dezinteresat...Sa aiba un suflet bun si curat..
Nu ma simt deloc superiora...Dar eu persoanele care mi le doresc alaturi...Ca prietene ca partener de viata...Mi le selectez eu cu ajutor simturilor mele....Oamenii nu trebuie sa se simta inferiori si sa te oblige sa faci ceva care nu vrei...Pt ca fiecare este liber sa isi traiasca viata asa cum doreste....De asta...nu imi place atunci cand cineva incearca sa se bage cu forta in sufletul meu.
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:28
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:28:23
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:25:54Eu cred ca fiecare om este desebit in felul lui si are calitati pe care nu a reusit sa si le descopere...Pt ca poate nu se cunoaste nici macar pe el..lipsa cunoasterii lui Dumnezeu si luminii Lui...Dar mie imi plac oamenii care fac din inatiativa totul,pt ca asa sunt si eu...Nu mi-ar umple mie golul din inima decat un om,,care sa fie cu bun simt in adn si sa faca totul din iniativa si dezinteresat...Sa aiba un suflet bun si curat..
Nu ma simt deloc superiora...Dar eu persoanele care mi le doresc alaturi...Ca prietene ca partener de viata...Mi le selectez eu cu ajutor simturilor mele....Oamenii nu trebuie sa se simta inferiori si sa te oblige sa faci ceva care nu vrei...Pt ca fiecare este liber sa isi traiasca viata asa cum doreste....De asta...nu imi place atunci cand cineva incearca sa se bage cu forta in sufletul meu.
Fiecare este liber sa isi aleaga partener de viata pe cine doreste...Nimeni nu are dreptul sa te constranga sa faci nimic....De asta nu imi place atunci cand oamenii incearca sa se bage cu forza in sufletul meu...Poate ca nu sunt pe gustul meu si trebuie sa accepte asta...Si sa se retraga diplomat
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:30
ia vezi tu ce mai scrii in "prenoptialul" ala......de cate ori pe noapte sau pe zi....si daca nu-si face bine treaba....sa-l ia mama dracului....
tutankhamon
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:32
De la: tutankhamon, la data 2010-01-21 11:32:57ia vezi tu ce mai scrii in "prenoptialul" ala......de cate ori pe noapte sau pe zi....si daca nu-si face bine treaba....sa-l ia mama dracului....
Pai Nu il trimit la naiba,,pt ca este pacat...Pt ca daca el nu vrea sa se duca,,tot eu ma duc....
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:34
De la: tutankhamon, la data 2010-01-21 11:32:57ia vezi tu ce mai scrii in "prenoptialul" ala......de cate ori pe noapte sau pe zi....si daca nu-si face bine treaba....sa-l ia mama dracului....
Apoi eu nu sunt nimfomana...numai barbatii sunt nimfomani si nu se mai satura nicidata de.............Sa se obisnuiasca mai rarut ca ii mai dragut...Ca apoi se satura si poate si eu...Si apoi nu mai vreau deloc
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:35
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:35:55
Apoi eu nu sunt nimfomana...numai barbatii sunt nimfomani si nu se mai satura nicidata de.............Sa se obisnuiasca mai rarut ca ii mai dragut...Ca apoi se satura si poate si eu...Si apoi nu mai vreau deloc
Barbatiii trebuie sa se mai invete sa se mai autoeduce...Ca sa nu se mai gandeasca doar la.........Ca mai sunt si alte lucruri frumoase decat a sta toata ziua calare unul peste altul
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:37
irinuco....crede-ma...duci lipsa rau mami......si stii cum e vorba aia.......cine zice ca nu e tocmai asa e.....
tutankhamon
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:40
De la: tutankhamon, la data 2010-01-21 11:40:54irinuco....crede-ma...duci lipsa rau mami......si stii cum e vorba aia.......cine zice ca nu e tocmai asa e.....
Pai eu vreau un barbat cu suflet bun care sa ma iubeasca si sa ma respecte...Nu vreau un barbat doar pt sex...Pt ca nu sunt un animal...Ma controlez,pt ca nu vreau sa sufar...Stii vorba aia,,decat companie proasta mai bine singurica
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:48
De la: buna01, la data 2010-01-21 11:48:45
De la: tutankhamon, la data 2010-01-21 11:40:54irinuco....crede-ma...duci lipsa rau mami......si stii cum e vorba aia.......cine zice ca nu e tocmai asa e.....
Pai eu vreau un barbat cu suflet bun care sa ma iubeasca si sa ma respecte...Nu vreau un barbat doar pt sex...Pt ca nu sunt un animal...Ma controlez,pt ca nu vreau sa sufar...Stii vorba aia,,decat companie proasta mai bine singurica
Pt ca pe un barbat care nu are suflet bun,si nu se comporta frumos cu tine..Si te fredoneaza toata ziua la cap...Ca nu ii place aia si aia...Pt ca oamenii rai,,doar la asta sunt buni..Ca sa necajeasca pe altii...Si apoi eu nu vreau lupta continua,pt ca nu merit asta...Eu meri un barbat cu suflet bun,,care sa ma respecte si nu sa ma frece toata ziua la cap
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:51
i se spune justitiarul
un_calator_prin_univers
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:52
Eu sunt fata linistita...Nu vreau sa tot traiesc doar intr-o lupta...Eu vreau barbat cu bun simt si sa nu ma necajeasca...Pt ca decat sa iti iei un barbat rau...Care sa te bata toata ziua la cap...Te-ai ingrasat,,trebuie sa mananci mai putin...Si tampenii de ale lor....Eu am nevoie de liniste...De barbat linistit si cu bun simt
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:53
celor care fac contract prenuptial;atunci este formal,comercial....pt.buna01
un_calator_prin_univers
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:55
si ce inseamna pentru tine un barbat linistit si cu bun simt?
sa nu te bata la cap.....nu stiu daca el ar apuca sa spuna ceva...
poate sa fie surd...poate sa fie marinar ...
sunset474
Postat pe 21 Ianuarie 2010 11:57
Ca femeia asta unde lucrez mi-a zis ca eu sunt slaba...Pt ca eu sunt puternica doar cand trebuie...Dar nu imi place doar sa traiesc doar intr-o lupta continua...Pt ca sunt o fata linistita,cu bun simt...Nu imi place sa ma iau de nimeni...Care nu imi face nimic...Pt ca eu vreau liniste si pace...mie nu imi plac cearta,mie imi place linistea..de asta nu imi trebuie barbati rai,care sa ma necajeasca...Si apoi nu imi place sa lupt in continuu...Eu vreau alaturi barbat cu bun simt....Nu care sa seia de mine pe degeaba..Ca asa fac astia,,daca te vede cumsecade...Decat din astia mai bine lipsa si asa am liniste...Poate o sa imi dea mie Dumnezeu un barbat linistit si la locul lui...Mai bine mai tarziu decat niciodata..Si toate la timpul lor
omulsincer
mami...de ce nu-ti cauti tu un paralizat total sa te mariti cu el.....ala saracu nu se misca, nu te poate freca la cap, sex iti da numai cand vrei tu - daca poate saracu......e asa de cuminte si linistit......unde il pui, acolo sta.....
tutankhamon
De la: sunset474, la data 2010-01-21 11:57:11si ce inseamna pentru tine un barbat linistit si cu bun simt?
sa nu te bata la cap.....nu stiu daca el ar apuca sa spuna ceva...
poate sa fie surd...poate sa fie marinar ...
Pai da eu sunt asa puternica pt ca trebuie...Dar in viata mea privata nu vreau viata asta,nu vreau sa fiu asa puternica si sa lupt..Pt ca nu este genul meu..Eu sunt o fata linistita...Eu vreau o viata relaxata si cu barbat cu bun simt...Nu vreau unul care sa imi bat gura toata ziua cu el...Apoi ma enerveaza ca pe altii ii intereseaza viata mea,cand ma marit..Pai ma marit cand o sa intalnesc persoana potrivita...Atunci cand o sa simt eu asta...
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:00
deja ai repetat de atatea ori ca esti cuminte si cu bun simt de incep sa ma indoiesc.
sunset474
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:00
si cum sa vrei unul cu care sa te lupti toata ziua.nu cred ca ai mai putea la cat te lupti cu problemele tale
sunset474
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:01
De la: tutankhamon, la data 2010-01-21 11:57:30mami...de ce nu-ti cauti tu un paralizat total sa te mariti cu el.....ala saracu nu se misca, nu te poate freca la cap, sex iti da numai cand vrei tu - daca poate saracu......e asa de cuminte si linistit......unde il pui, acolo sta.....
Nu ma refer la asta...Sa fie un parazit...Sa fie un barbat cu bun simt..Genul la florinel...Este baiat finut,,cu bun simt....Dragut...Asa genul lui mi-ar placea mie un barbat...Apoi el este puternic,,pt ca nu se ia dupa turma...Si gandeste individual baiatul...GEnul asta de barbati imi plac mie
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:02
buna01.....daca vrei un bibelou in loc de barbat atunci ,cumpara ceva de scris si lasa memoriu...pt.vecina...hai sa nu visam totusi,ca dau dependenta
un_calator_prin_univers
poate iti trage vro' doua!
pik_nik
De la: sunset474, la data 2010-01-21 12:01:47si cum sa vrei unul cu care sa te lupti toata ziua.nu cred ca ai mai putea la cat te lupti cu problemele tale
pai ma lupt cu viata asta de rahat...Eu vreau un barbat la locul lui,,linistit care isi vede de viata lui...Nu face parte din nici o turma...Care isi foloseste ce are intre urechi si nu se ia dupa capul la altii...Pt ca oamenii sunt rai...De asta este bine sa nu asculti de gura lumii
omulsincer
Postat pe 21 Ianuarie 2010 12:04

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
PENTRU D-VOASTRA SI FAMILIE 1 De la: garbo178963 9 Decembrie 2010 13:59
buna 1 De la: andreea_dora19 21 Februarie 2009 01:05
ajuta`tzima 24 De la: fleurdelis 16 Decembrie 2009 18:40
astigmatism 1 De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05
n-am idee 19 De la: tutankhamon 3 Octombrie 2009 00:43
Setari Cookie-uri