ce te strambi, maimutizo?! | ||
zambila Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:36 |
||
---|---|---|
zambilici, o stiti. numai ca e ciumperca, ghici ghicitoarea mea hrib | ||
si_totusi Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:37 |
||
wtf is she? |
||
|
||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:41 |
||
she? totusico |
||
zambila Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:45 |
||
pai eu sunt convins ca totusica are deplina proprietate a termenilor... si s-a referit la o "ea", nu un "el"... | ||
ready_vivus Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:47 |
||
help....help......ma simt asiia di blonda..... | ||
nazirra Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:51 |
||
nazi, pai esti blonda! io-s blonda undercover pup pe totusica! weekend fain! |
||
zambila Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:53 |
||
ioi da.....azi ma simt foooarte blonda!!!!!!! | ||
nazirra Postat pe 22 Ianuarie 2010 15:56 |
||
Rugaciunea rostita cu gura Gura poate rosti si psalmi, si acatiste, si canoane, si poate rosti si aceasta rugaciune scurta. Insa cand rostesti cu gura, adeseori mintea poate rataci pe coclauri. De aceea, este bine sa ne concentram, sa facem un efort. Daca nu reusim cateodata, putem repeta rugaciunea. Repetand, sa ne caim pentru aceasta ratacire a mintii si sa-L rugam pe Dumnezeu sa ne ajute sa ne adunam mintea in noi insine, orice rugaciune am face. De pilda, psalmi - psalmii sunt foarte frumosi, foarte puternici; Paraclisul Maicii Domnului, Canonul Blandului Pastor, Canonul de pocainta si alte canoane ale Bisericii. Daca am avea mintea concentrata spre fiecare cuvant al lor, folosul ar fi foarte mare pentru noi. Dar pentru ca mintea rataceste, dupa ce ne rugam suntem aceiasi oameni ca si inainte de a ne ruga, nu se intampla nimic inlauntrul nostru. |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:14 |
||
Ma uit in biserica la noi: se fac rugaciuni, se face Sfanta Liturghie - care e cea mai mare rugaciune a Bisericii - se tine un cuvant despre rugaciune sau despre altceva, insa dupa ce a incetat slujba, se face harmalaie in biserica. Fiecare vorbeste cu totul altceva decat cuvantul sau rugaciunea spusa, dovada ca n-a ramas aproape nimic in mintea si in inima celor care au ascultat, pentru ca au fost mereu distrati, risipiti. | ||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:15 |
||
De aceea, e nevoie in rugaciunile noastre spuse cu glas tare sau in taina sau in soapta sa fim concentrati la fiecare cuvant; daca nu reusim sa fim atenti, repetam rugaciunea de cate ori e nevoie. N-are raspuns din partea lui Dumnezeu rugaciunea spusa numai cu buzele. Despre rugaciunea spusa fara de atentie, Mantuitorul spune: "Ma cinstiti numai cu buzele, iar cu inima fiind departe de Mine." Scopul rugaciunii, si al rugaciunii lui Iisus in special, este sa ne conduca spre centrul fiintei noastre, spre locul unde Dumnezeu e ascuns in noi. Domnul Hristos ne spune ca Imparatia lui Dumnezeu e inlauntrul nostru, la fel si Sfantul Pavel: "Voi sunteti temple ale Duhului Sfant" (I Cor. 3, 16). |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:16 |
||
Exista Dumnezeu ? poveste de Octavian Paler Un barbat a mers la frizer sa se tunda. In timp ce frizerul a inceput sa il tunda pe client, cei doi au inceput o conversatie interesanta despre diverse subiecte. In cele din urma au ajuns sa vorbeasca despre Dumnezeu, iar frizerul a spus: "Nu cred ca Dumnezeu exista." "De ce spui asta?" a intrebat clientul. "Trebuie doar sa iesi pe strada si sa vezi ca Dumnezeu nu exista. Spune-mi, daca Dumnezeu ar exista, ar mai fi atatia oameni bolnavi? Ar mai fi copii abandonati? Daca Dumnezeu ar exista n-ar mai fi suferinta si durere. Nu-mi pot imagina cum ar fi sa iubesti un Dumnezeu care permite asemenea lucruri sa se intample." Clientul s-a gandit pentru un moment dar nu a raspuns pentru ca nu vroia sa inceapa o discutie in contradictoriu. Peste putin timp, frizerul termina de tuns si clientul pleca mai departe. Imediat ce a iesit din frizerie a vazut insa pe strada un om neingrijit, cu parul lung si murdar.. Parea un om sarman. Clientul s-a intors la frizer si i-a spus:" Stii ceva? Frizerii nu exista!" "Cum poti spune asta?" a intrebat frizerul nedumerit. "Eu sunt aici si sunt un frizer. Si tocmai te-am aranjat!" "Nu e asa!" a spus clientul. "Frizeri nu exista pentru ca daca ar exista nu ar mai fi oameni cu par lung si neingrijit, ca omul de afara." "Dar frizerii exista! Ceea ce se intampla e ca oamenii nu vin la mine." "Exact!" a spus clientul plin de incantare."Asta e ideea! Si Dumnezeu exista! Ceea ce se intampla este ca oamenii nu merg la El si nu Il cauta. De aceea exista atata durere si suferinta in lume." |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:30 |
||
celleste,pt minunata povestire a inteleptului paller | ||
LILO Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:33 |
||
De la: Celleste, la data 2010-01-22 21:30:17Exista Dumnezeu ? |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:33 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-22 21:33:56foarte interesantDe la: Celleste, la data 2010-01-22 21:30:17Exista Dumnezeu ? |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:34 |
||
poate cel mai mult timp le ia oamenilor sa observe cat de neangrijiti sunt... frumos cell |
||
bluelight Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:36 |
||
e o poveste frumoasa, lilo. blue... |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:36 |
||
banc: exista 2 categorii de scule: mari si mici... alea mici sunt de 3 feluri: mici,foarte mici si "ce-i aia?" alea mari sunt tot de 3 feluri: mari,foarte mari si normale... v-am spus o poveste...mie ce-mi dati?!? |
||
preciouss Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:40 |
||
ha? fix pe topicu' asta ai vrut sa intri sau te-ai ratacit? io te pup... da' sa vezi ce-ti da irina... |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:43 |
||
niste suturi, e bine?? daca ne spui si morala... mai putem negocia |
||
bluelight Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:44 |
||
bre,erati prea siropoase p'acilea... in ce-o priveste pe irina....sa dea ea o clasificare mai buna,daca-i da mana... |
||
preciouss Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:45 |
||
ia sa ma ratacesc si eu si sa va spun cel mai bun banc, primit azi : Ce este sexul? DUPA MEDICI, ESTE O BOALA: Pentru ca ajungi tot timpul la pat. DUPA AVOCATI, ESTE O INJUSTITIE: Pentru ca intotdeauna este unul deasupra, altul dedesubt. DUPA POLITICIENI, ESTE DEMOCRATIA PERFECTA: Pentru ca se bucura atat cel de deasupra, cat si cel de dedesubt. DUPA ECONOMISTI, ESTE O INVESTITIE PROASTA: Pentru ca e mai mult ceea ce intra decat ceea ce iese DUPA MATEMATICIENI, ESTE ECUATIA PERFECTA: Pentru ca femeia ridica membrul la maxima putere, il inchide intre paranteze, ii extrage factorul comun si-l reduce apoi la forma canonica. |
||
bluelight Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:47 |
||
De la: bluelight, la data 2010-01-22 21:36:03poate cel mai mult timp le ia oamenilor sa observe cat de neangrijiti sunt... ....ori poate sa economiseasca ceva banuti si timp pentru frizer |
||
lika Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:47 |
||
ioi, blue!!! sunt shocata!!! |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:50 |
||
pana si eu sunt | ||
bluelight Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:51 |
||
manca-o-ar mama de albastrea! cel mai mult imi placu de matematicianu' ala... |
||
preciouss Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:51 |
||
bre, nici politicienii nu-s de lepadat. macar in cazul asta. | ||
bluelight Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:53 |
||
De la: preciouss, la data 2010-01-22 21:40:15banc:Foarte urat din partea ta...Si mai vrei fete cuminti....si bune |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:55 |
||
economistii astia, vad numai partea goala a paharului... iote la irina! face pe lupu' moralist si se ineaca de ras... |
||
garbo_C Postat pe 22 Ianuarie 2010 21:55 |
||
De la: buna01, la data 2010-01-22 21:55:34pai rad de barbatii astia.la cata proastie zace in ei...De la: preciouss, la data 2010-01-22 21:40:15banc:Foarte urat din partea ta...Si mai vrei fete cuminti....si bune |
||
omulsincer Postat pe 22 Ianuarie 2010 22:05 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
valorile reale | 301 | De la: fleurdelis 25 Aprilie 2010 17:12 |
Dumnezeu( ce poate omul face ca sa se poata apropia cu sufletul de Dumnezeu)? | 1 | De la: garbo027119 27 Noiembrie 2009 22:11 |
trucuri+sfaturi de machiaj | 1 | De la: garbo_7980 28 Octombrie 2012 09:47 |
|
||
La ce intrebari ar trebui sa raspunda o carte despre iubire? | 56 | De la: giul1a 4 Iulie 2010 13:17 |
concurs dormitorul de vis | 1 | De la: lebada24 28 Iunie 2010 08:56 |
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri
Conducerea sub influența alcoolului și drogurilor: răspunderea penală și riscurile majore pentru șoferi și comunitate
Cum va fi lumea ta peste 10 ani? Un studiu despre sustenabilitate și viitor, prin ochii liceenilor români
Fără Bullying la peste 260 de grădinițe din București și din țară