De la: quasaria, la data 2010-01-27 00:12:01vad ca are... o noapte frumoasa... si tie Q asemenea |
||
reyya Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:14 |
||
---|---|---|
De aci reiese ca acel care este cazut in aceste extreme ale sectarismului nu-si da seama de aceasta orbire si, ascultand de-o vraja vrajmasa, impinge lucrurile in ingustimea sa pana la absurd, prabusindu-se in abisul faradelegilor si cazand din crestinism prin calcarea iubirii de oameni. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:14 |
||
ce mai faci, tut?! | ||
|
||
sora_ilsi Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:15 |
||
noapte buna reyya. | ||
quasaria Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:15 |
||
Oricine care este afumat de-o vara vrajmasa sectara lupta pentru ca sa-si faca prozelitism cat mai mare, ca prin aderentii ce si-i castiga sa poata azi sau maine sa produca �anarhie� prin razbunare si ferocitate. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:15 |
||
ce mai faci, tuth? mie mi se parea ca tu ne ocolesti? |
||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:17 |
||
hai ca m-am intors de la somnic pentru tine, special! | ||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:18 |
||
multumesc de intrebare ...sister ilsi...incerc sa supravietuiesc, sa ignor ceea ce nu-mi place pe aici pe forum si sa-mi regasesc prietenii dragi.....dar, pentru ca intru mai rar, se pare ca am cam fost uitata....eh...poate e mai bine asa...banuiam din experienta ca orice lucru frumos nu tine decat o perioada...nu prea am avut parte in viata mea de chestii care sa tina mult.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:18 |
||
Canon este o corpora�ie japonez� cu sediul la Tokyo, ce este listat� pe Tokyo Stock Exchange. Compania este fondat� la data de 10 august 1937. Canon produce �i comercializeaz� produse optice, inclusiv camere foto �i video, imprimante �i copiatoare. �ntre anii 1997 - 2006 compania a fost pe locurile doi sau trei �n topul companiilor care au cele mai multe patente anual �n Statele Unite[1]. Num�r de angaja�i �n 2008: 23.429[2] Cifra de afaceri �n 2007: 4.481,3 miliarde yen (29,9 miliarde euro)[2] Venit net �n 2007: 488,3 miliarde yen (3 miliarde euro)[2] |
||
quasaria Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:18 |
||
multumesc panterutzo......nu va ocolesc mami.....dar se pare ca voi m-ati cam ocolit zilele astea.....si ma retrasesem intr-un colt si asteptam...ce? nici eu nu stiu....poate doar sa treaca....ce? nici asta nu stiu..... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:20 |
||
Sectarismul este o vraja vrajmasa care lupta impotriva pacii lui Hristos, impotriva dragostei Lui, impotriva unitatii Lui care a legat pe toti crestinii de veacuri pana la sfarsitul veacului acestuia. | ||
||
Spiritul anarhic sectar este izvor al rautatii care ia pacea de pe pamant si pustieste inima de iubirea lui Hristos. Prin ingustimile lui credinta se pustieste, ateismul se generalizeaza, dreptii se desavarsesc si �judecata cea de pe urma� se grabeste. |
||
||
Ateismul este ultima faza a sectarismului. Acesta tinde sa cotropeasca tot pamantul, iar cand va reusi ca toti supravietuitorii acestei lumi, cu voie si fara de voie, sa afirme negatia lui Dumnezeu, negatia nemuririi, negatia Invierii si a Imparatiei lui Dumnezeu, dupa o vreme foarte scurta se vor izbi de aparitia cea infricosata a lui Iisus Hristos ca Judecator al lumii si Imparat al crestinilor. Atunci fiecare isi va primi plata ostenelilor sale pentru o vesnicie fara de sfarsit � Amin.� | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:21 |
||
hai ca si eu am senzatii din astea - dar le ignor... ai tu o perioada mai nasoala, asa - trece! |
||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:21 |
||
fiti fetite cuminti si ganditi pozitiv! (mama, ce lupoaica moralista sunt ) noapte buna si vise senine tuturor! |
||
panty_C Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:23 |
||
panterutzzo...starea mea e de acum 2 saptamani, cand am intrat sa incerc sa va am alaturi... si am primit atat de brutal un pumn in bot de la un utilizator al acestui forum.....am un gust atat de amar....chiar nu ma asteptam.....mai ales ca decesul cuiva nu e chiar un lucru de care sa glumesti.....sau macar niste scuze ca a facut o gafa....dar asta e...se pare ca unii vor sa fie buricul pamantului si sa stapaneasca tot.....ma inclin si ma retrag...incet, incet...ca si cum nici nu as fi existat pe aici.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:24 |
||
eu am avut si saptamani in care nu am intrat pe forum...sau nu ziceam nici pas...citeam si imi venea sa ma crucesc...cand m-oi marita cu iubi cred ca n-o sa mai am timp deloc sa intru... | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:24 |
||
noapte buna pante......si iti multumesc ca iti pasa.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:24 |
||
tut, io te stiam sensibila, dar tu chiar ai pus la inima tot...treci peste, please...uite pup fata | ||
sora_ilsi Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:26 |
||
ilsuca......chiar imi placea atmosfera de pe forum.....dar de cand mi s-a spus sa fac coroane din flori de sorcova la socrul meu si am fost aspru criticata ca nu sunt cu sotul meu, fara sa se stie situatia nostra financiara si ca traim dintr-un singur salariu....stii ce gust amar am?????si parca nimeni nu mai reactioneaza la commenturile mele....nu stiu...poate s-au sastasit de mine.....vorba anoukai.... | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:27 |
||
CAPITOLUL XXVII Lupta dintre ateism si crestinism �Pana la sfarsitul secolului al XVIII-lea, atat in conceptia oamenilor de stiinta cat si a maselor nestiutoare, lumea fusese creata sau exista din vecii vecilor, fiind guvernata de un Dumnezeu, de o putere creatoare a toate, asa dupa cum invata Biserica crestina. |
||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:28 |
||
Pana la sfarsitul acestui secol toate rupturile ce s-au facut, in numarul nesfarsit al diviziunilor sectare, nici una n-a ajuns ca sa atinga treapta cea mai de jos, a negatiei lui Dumnezeu; cu toate ca toate ereziile, avand pe tatal minciunii ca conducator al lor, impinse pana la absurd, neaga existenta lui Dumnezeu. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:28 |
||
Oamenii deci, nebagand de seama de vraja vrajmasa care prin diferite amagiri si inselatorii ii face sa se creada intru sine mai presus de Biserica si de cele sapte soboare, incep sa se taie in Scripturi dupa cum ii taie capul pe fiecare, fara sa tina cont de ceea ce a zis Domnul. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:29 |
||
Pentru ca niciodata proorocia nu s-a facut din voia omului, ci oamenii cei sfinti ai lui Dumnezeu au grait, purtati fiind de Duhul Sfant, iar intreaga Scriptura este data spre talcuire numai Bisericii, care este mama noastra ocrotitoare si sub aripile careia putem sa crestem si sa ne mantuim. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:29 |
||
Toata lucrarea antihrista a diavolului, insotita de tot felul de puteri si semne si de minuni mincinoase, sunt ingaduite de Dumnezeu pentru fiii pierzarii fiindca n-au voit sa primeasca iubirea Adevarului, aratat de Biserica prin Sfintii Parinti, ca sa se mantuiasca. Pentru aceea Dumnezeu le trimite amagiri puternice, ca sa dea crezamant minciunii si ca sa cada sub osanda toti cei ce n-au crezut adevarului ci au indragit nedreptatea. |
||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:31 |
||
Iar unitatea Bisericii noastre pe care a intemeiat-o Domnul, si al carui cap vazut si nevazut este numai El, prin puterea Duhului Sfant ne-a oranduit episcopi si preoti ca sa pastoreasca Biserica Lui, pe care a castigat-o cu Sfant Sangele Sau, deci nu exista alta Biserica decat aceea pe care a intemeiat-o Iisus Hristos prin apostolii Sai si care este una, sfanta, soborniceasca si apostoleasca. | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:32 |
||
Iata deci ca diavolul, prin amagirile sale, a dezbinat pe oameni prin ura sa, sa creada in mai multi dumnezei mincinosi, al caror tata le este el. Abia in primii ani din secolul al XIX-lea, noua conceptie despre lume e data la iveala, afirmandu-se cu toata taria cum ca: �lumea asa cum o vedem sau o cunoastem din carti, n-a fost nici creata si nici nu exista din vecii vecilor. |
||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:32 |
||
Stiut este din toata lectura facuta ca materialismul dialectiv e ateu; profeseaza negatia spiritului, negatia lui Dumnezeu, negatia nemuririi, invierii si Imparatiei lui Dumnezeu � Bun. Dar cu asta inceteaza de a mai fi Dumnezeu? | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:33 |
||
S-a terminat cu nemurirea? Nu mai este inviere si judecata? Dar pe faptul ca multi oameni, pot fi ei milioane la un loc care sa sustina parerea de mai sus, prin aceasta inceteaza de fapt de-a mai fiinta dogmele fundamentale ale crestinismului? | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:34 |
||
Mai pe scurt, daca a spus Ludovic Fenerbach, care a lucrat pentru laicizarea religiei, cum ca: nu religia a facut pe om ci omul a facut religia, iar contemporanul sau David - Frederic Strauss a supus Evangheliile unei critici in toata regula, iar� isi indrepteaza � sale lovituri filozofice impotriva batranelor dogme crestine, urmeaza urmeaza de aci ca omorand pe toti oamenii care cred cum trebuie in Dumnezeu cu asta ai scapat de Dumnezeu? � | ||
tutankhamon Postat pe 27 Ianuarie 2010 00:34 |
Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
---|---|---|
Avortul | 12 | De la: buna01 19 Ianuarie 2010 21:10 |
feng shui | 3 | De la: gianiblue 30 Mai 2009 18:31 |
astigmatism | 1 | De la: lilianastoica22 14 Februarie 2009 08:05 |
|
||
Gandurile formeaza caracterul | 145 | De la: Ciresica 4 Noiembrie 2011 17:49 |
Invatamintul incotro ? | 201 | De la: eladaela 31 Mai 2010 09:00 |
Școala fără Pauză, campania ce luptă împotriva abandonului școlar, încheie cu succes cel de-al patrulea an
Campania #GrijădePlămâni continuă (Timișoara): Spirometrii gratuite în tramvaiul dedicat sănătății plămânilor, pe liniile 8 și 9
5 din 10 români sunt irascibili sau au probleme de concentrare din cauza lipsei de somn
Pampers continuă să fie alături de micii luptători prin donația de scutece Pampers special concepute pentru prematuri